Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 3.506
Μιλάς με γρίφους γέρονταΕχουν διαφορα;
Μιλάς με γρίφους γέρονταΕχουν διαφορα;
σε σχολειο πολεμου πηγε τυπε,για να αμφισβητησει τον καθε Τσιπρα πρεπει να εχει κανονικο πόλεμο στην πλάτη τουΟλόκληρος ναύαρχος με σχολές πολέμου και αρχίδια και να τρέμει τον κοπρίτη αγράμματο καταληψία.
Στοσχολίασα αρχιμαλακα λέγοντας σου «στ αρχιδια μου!». Έχω να πληρώσω ρε μαλακισμενο που ουτε καν παράθεση δεν εχεις τα παπάρια να κανεις!Βεβαια το σκουλήκι δε σχολιασε την αυξηση 50 τοις εκατο της δεη.
Το κανε γαργαρα
Η λογική δήθεν διεμβολισμού του αντιπάλου και τάχα μου ευρείας αποδοχής κυβερνήσεων, με στελέχη άλλων κομμάτων σήμερα έφτασε στο όριο της. Σκέτη αηδία.το ίδιο έκανε και ο σύριζα με τον ''γαλάζιο'' παυλόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας, την οποία αποδέχτηκε.ο αποστολάκης θα μπορούσε να πάει να κάτσει στον παχυλό μισθό του υπουργού και να εξασφαλίσει για mnm 3 χρόνια ένα κάρο λεφτά.δεν το έκανε όμως..ποιοι είναι ερωτευμένοι με την καρέκλα και ποιοι όχι φαίνεται..
Τελικά δε κατάλαβα με τον Αποστολάκη τι έγινε;Δεν έγινε αποδεχτή η πρόταση και μετά;το ίδιο έκανε και ο σύριζα με τον ''γαλάζιο'' παυλόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας, την οποία αποδέχτηκε.ο αποστολάκης θα μπορούσε να πάει να κάτσει στον παχυλό μισθό του υπουργού και να εξασφαλίσει για mnm 3 χρόνια ένα κάρο λεφτά.δεν το έκανε όμως..ποιοι είναι ερωτευμένοι με την καρέκλα και ποιοι όχι φαίνεται..
Τελικά δε κατάλαβα με τον Αποστολάκη τι έγινε;Δεν έγινε αποδεχτή η πρόταση και μετά;
Ποιος θα αναλάβει αφού ο ναύαρχος δεν επιθυμεί;
Τι να σου πω δε ξέρω.Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτέλισε τον Αποστολάκη πριν λίγο... Είπαν λέει ότι "παγιδέψαν τον Αποστολάκη". Αν αυτό δεν είναι προσβολή στο πρόσωπο ενός πρώην Α ΓΕΕΘΑ και πρωην Υπουργού Άμυνας χώρας τότε τι είναι;
Καθαρο φιασκο κούλη.Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτέλισε τον Αποστολάκη πριν λίγο... Είπαν λέει ότι "παγιδέψαν τον Αποστολάκη". Αν αυτό δεν είναι προσβολή στο πρόσωπο ενός πρώην Α ΓΕΕΘΑ και πρωην Υπουργού Άμυνας χώρας τότε τι είναι;
Από περιέργεια ακόμα 50 λεπτά το ποστ σας δίνουν στην κουμουνδούρου ή άλλαξε η ταρίφα ;Καθαρο φιασκο κούλη.
Παρακαλαει τον αποστολακη που υπεγραψε τις πρεσπες, τη ντροπή του ΠΝ
εβαλε και ολο το ΛΑΟΣ ,
Κουλης γκαφατζής,
Οι παραστασεις συνεχιζονται
Ο ΚΜ είναι ένας πολύ μέτριος διαχειριστής.Καθαρο φιασκο κούλη.
εβαλε και ολο το ΛΑΟΣ ,
Κουλης γκαφατζής,
Ντροπη του Π.Ν. δεν ειναι .Εκανε την Μ.Υ.Κ. δοικηση για να εχει το δικο της προυπολογισμο,εβαλε εφοπλιστες να κανουν χορηγιες οποτε εξσφαλισε απο δωρεες τα σκαραμπ στην δεκατια του 90,και γενικα αναβαθμισε τα Ο.Υ.Κ. σε αυτο που ειναι σημερα μεσα απο τα καναλια και τον εντυπο τυπο και που τους ξερει ολος ο κοσμος.Καθαρο φιασκο κούλη.
εβαλε και ολο το ΛΑΟΣ ,
Κουλης γκαφατζής,