Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Άσε, έχουμε τεστ σύγκρισης για τα βλακόμετρα.Εδώ έχουμε πολλούς!
:{}}
Χανιά 73,76% ΟΧΙ
}}
Άσε, έχουμε τεστ σύγκρισης για τα βλακόμετρα.Εδώ έχουμε πολλούς!
Άσε, έχουμε τεστ σύγκρισης για τα βλακόμετρα.
:{}}
Χανιά 73,76% ΟΧΙ
}}
Να μας πει ο τύπος "kakiasmenoprovato" που λέει νούμερο κάποιον με Summa cum laude από το Harvard.
Να μας πει και ο ίδιος τι έχει τελειώσει, για να δούμε ποιος είναι νούμερο.
Το οτι η Ελλαδα δεν χτυπηθηκε δεν ειναι αποτελεσμα ικανοτητας ηταν θεμα σε μεγαλο βαθμο τυχης.
ΟΚ, τότε κι εσύ από τύχη τελείωσες το Πανεπιστήμιο. Δικαιούμαι να το πω όπως εσύ, έτσι?
Το οτι η Ελλαδα δεν χτυπηθηκε δεν ειναι αποτελεσμα ικανοτητας ηταν θεμα σε μεγαλο βαθμο τυχης.
Τυπε εγω εξηγησα οτι ειπα, εσυ απλα πετας μια εξυπναδα. Δικαιωμα σου.
Τι εξήγησες? Ότι δεν έκλεισε τα σύνορα πριν από τους άλλους? ΟΚ, ας δεχτούμε ότι τα κλείσανε όλοι μαζί. Πόσα κρούσματα/θανάτους είχε ο καθένας?
Ξέρω ξέρω... τύχη πάλι! ΟΚ!
Διαβαζεις επιλεκτικα? Μιλανο- Λονδινο, Μιλανο-Μοναχο, κλπ εχουν 5-6 πτησεις τη μερα.
Ποσες συνδεσεις τη μερα εχει η Ελλαδα με Δυτικη Ευρωπη?
Ο Ιος χτυπησε πρωτα την Ιταλια, μετα τη δυτικη ευρωπη. Εξαπλωθηκε γρηγορα και πολυ λογω των πολλων πτησεων.
Το πρωτο κρουσμα στην Ελλαδα ηρθε απο το μπεργκαμο. Ποσες πτησεις με Ελλαδα ειχε το μπεργκαμο τοτε? Μια ανα 3 μερες (αν θυμαμαι καλα). Ποσες συνδεσεις ειχε το Μπεργκαμο με αλλες χωρες 1-2 τη μερα.
Ποσα διεθνη αεροδρομια εχει η Ελλαδα? 1,2? το χειμωνα εννοω. Με μικρη κινηση.
Δες την αντιστοιχη κινηση σε Ιταλια, Γερμανια, Αγγλια.
Η και Πολωνια, Σλοβακια, Ουγγαρια. Παροιμοια με Ελλαδα κινηση. Φεβρουαριο λιγοτερη λογω κρυου (δεν πανε τοσοι τουριστες).
Ο Μητσοτακης πηρε ακριβως τα ιδια μετρα, την ιδια στιγμη με τους πιο πολλους Ευρωπαιους. ΔΕΝ εκανε κατι το φοβερο.
Απλα ισως ακομα και το αυτονοητο να θεωρειται πλεον πολυτελεια
Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε: Από 15/3 μέχρι τέλη Μαΐου είχαν κλείσει τα πάντα, δεν υπάρχε κανένα αεροδρόμιο ανοιχτό. Επίσης, είχαν κλείσει και τον κόσμο μέσα. Με την διαφορά, ότι εδώ κλείσαμε μία εβδομάδα νωρίτερα από τους άλλους (πλην Ιταλίας).
Οπότε συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι μήλα με πορτοκάλια. Και η επιβεβαίωση έρχεται από την Σουηδία, η οποία δεν έκλεισε και τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Τώρα βέβαια αν εσύ θες να βρεις κάτι για να υποστηρίξεις το αντίθετο, σίγουρα θα βρεις αλλά αυτά που λες δεν έχουν βάση. Και δεν έχουν βάση γιατί δεν σπούδασες λοιμωξιολογος, σωστά?? Ή κάνω λάθος?
Όταν ακούω λοιπόν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα να μιλάει για το πόσο καλά διαχειρίστηκε η Ελλάδα την κρίση του κορωνοϊού, δεν θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που λέει ένα μέλος του bourdela.com και να με συγχωρείς γι' αυτό!
Καλή συνέχεια
Αν θες να συγκρινεις μηλα με μηλα, καλο θα ηταν να συγκρινεις με Βελγιο. Ειχαμε τον πρωτο νεκρο την ιδια μερα, ενω τα μετρα που πηρε το Βελγιο παρθηκαν πριν απο εμας. Αυτοι ειχαν ομως παρα πολλους νεκρους. Εδω συζηταγαμε αν θα εχουμε θεια κοινωνια και ανασταση.
Το Λουξεμβουργο εκανε λοκνταουν την ιδια ακριβως μερα. Στο λουξεμβουργο υπηρξαν 4 χιλιαδες κρουσματα σε μια χωρα 600 χιλιαδων. Πως το εξηγεις αυτο? Στο εξηγω εγω, 7 πτησεις τη μερα για μιλανο. Αλιταλια, Λουξαιρ, Ραιαν και Ιζι τζετ.
Τεσπα, δε βαριεσαι, μολις ηρθα απο το αεροδρομιο οπου εγραψα το χαρτι με τα στοιχεια μου και τελικα δε μου το ζητησε κανενας. Να δουμε αν εχουμε τουρισμο πως θα παει το πραγμα.
Η προβλεψη μου, μιας και οι κροατες δειχνουν την ιδια χαλαροτητα, ειναι πως αν εχουμε τουρισμο θα εχουμε μεγαλο δευτερο κυμα σε ολη την Ευρωπη.
Καλη συνεχεια
Τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπορώ να γνωρίζω. Αλλά μπορείς πάλι να συγκρίνεις μήλα με μήλα αν πάρεις τα κρούσματα ποσοστιαία ανά χώρα. Πάλι καμία σχέση δεν έχουμε με τους υπόλοιπους.Αυτο που λες τυπε για λουξεμβουργο δεν ισχυει, τρομερη σοβαροτητα ολοι, ονλαιν ντελιβερι, μασκες απο το κρατος κλπ. Απλα ο ιος ειχε περασει ηδη και σε μεγαλες ποσοτητες λογω των μακαροναδων.
Mα σου είπα... συμμορφωθήκαμε (πράγμα που δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος!!!). Και στην εκκλησία συμμορφώθηκαν οι περισσότεροι. Λίγοι ήταν κι αυτοί που ήταν ούγκα-μπούγκα-ταγάρια!Τεσπα, μου εκανε τρομερη εντυπωση ο ταξιτζης σημερα ειχε μασκα και τη φορουσε. Δε το περιμενα απο ταριφα αυτο, οποτε ισως και ο κοσμος (πλην εκκλησιας) να το πηρε στα σοβαρα και να βοηθησε,
Δεν είναι καν δίκοπο μαχαίρι... είναι συνειδητή επιλογή. Δεν γίνεται να μην το κάνεις γιατί αλλιώς πάπαλα! Πάντως δεύτερο lock down δεν αντέχει η χώρα.Ειναι δικοπο μαχαιρι τωρα. Αν δεν ερθουν τουριστες θα πεσει πεινα, οποτε πρεπει να παρουμε ρισκο.
Πάντως δεύτερο lock down δεν αντέχει η χώρα.
Τι 5ο τι 6ο μνημονιο
Υπαρχει εθισμος πλεον θειο
:SΓια τις ορδες που μπηκαν απο τα νησια ;;
Ποιος κοβιντ;; Ο κοροιδοιος;; Εντολες επαιρνε απεξω για επιβολη μαντρωματος
Τωρα που θα ερθει το 5ο μνημονιο η οπως θα το βαπτισουν θαδουμε τι διαχειριση θα κανει
Το πολυ να την κοπανισει οπως ο μπουχε το 09
Εδω μπαταραν σε μια κουταλια χιονι
«ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ»
Αδωνις Γεωργιάδης: «Προφανώς αποτύχαμε -Δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει ο δρόμος»
Για να θυμηθουμε τις "επιτυχιες" του θιασου
Όταν συγκηβερνούσατε όμως ήταν καλά.. ΧαιρέκακεΝαι, δεν έχεις άδικο. Θα πρέπει να έρθουν αρκετά μνημόνια ακόμα για να επιστραφούν όλα αυτά που έκλεψες εσύ κι οι ομοίοι σου 40 χρόνια τώρα.
ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να ΠΑΓΩΣΕΙ ο ήλιος!!!
Ναι, δεν έχεις άδικο. Θα πρέπει να έρθουν αρκετά μνημόνια ακόμα για να επιστραφούν όλα αυτά που έκλεψες εσύ κι οι ομοίοι σου 40 χρόνια τώρα.
ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να ΠΑΓΩΣΕΙ ο ήλιος!!! Κρίμα που ο Κούλης δεν το κάνει ακριβώς έτσι!