Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

E, δεν πειράζει... έφαγαν την παπάρα... μετά την έφαγαν στην δημοτικές... μετά στις νομαρχιακές... μετά στις ευρωεκλογές... μετά στην εθνικές... και θα τρώνε την παπάρα για 2-3 τετραετίες ακόμα minimum :tooth:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Να μας πει ο τύπος "kakiasmenoprovato" που λέει νούμερο κάποιον με Summa cum laude από το Harvard.

Να μας πει και ο ίδιος τι έχει τελειώσει, για να δούμε ποιος είναι νούμερο.

Καταρχας τυπε επειδη πεταξες κατι για τον τσιπρα και επειδη και ενας αλλος μας ζηταει να προτεινω καποιον.

Το οτι ο Μητσοτακης δεν μου κανει δε σημαινει οτι ο τσιπρας δεν ειναι χειροτερος. Οσο για το ποιος κανει, οπως ειπα καποιος που τα εχει καταφερει μονος του και εχει καταφερει και κατι

Επιπλεον λεπτομερειες δε θα δωσω , αλλα εχω cum laude απο το αντιστοιχο Χαρβαρντ της Ευρωπης. Και δεν ειμαι ο μονος ειχε και αλλους Ελληνες. ΔΕΝ πληρωσα για τις σπουδες μου. Το πανεπιστημιο μου ειναι γνωστο παγκοσμιως αλλα οχι τοσο ψηλα οσο το Χαρβαρντ. Αλλα μου ηρθε τζαμπα. Δε θα μπω στον κοπο να δωσω λεπτομερειες, αλλα απο αποψη μπατσελορ και μαστερ ειμαι σε πολυ κοντινο επιπεδο απο αποψη βιογραφικου. ΜΒΑ δεν εχω, γιατι πολυ απλα δε εχω τα φραγκα να κανω και δε σκοπευω να παρω το ρισκο να παρω δανειο. Και δεν πιστευω οτι ειμαι σπουδαιος. Τη χρονια μου ειχε 17 Ελληνες. Βαλε οτι η Ευρωπη εχει 6-7 τετοια πανεπιστημια, υπαρχουν πολλοι

Ο μητσοτακης εκανε ΜΒΑ εχοντας εναν (1) χρονο προυπηρεσιας. ΚΑΝΕΝΑ σοβαρο προγραμμα παγκοσμιως δε σε παιρνει με ενα χρονο προυπηρεσια

Ο Μητσοτακης δεν μπηκε με υποτροφια και εκανε ενα ΜΒΑ σαν future leader, χωρις καμια προυπηρεσια (που ειναι τελειως γελοιο) λογω του ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.Ταυτοχρονα, δουλεψε αλλη μια 4ετια και μετα τον κανανe CEO σε θυγατρικη της εθνικης.

Αρα 5 χρονια προυπηρεσια και εξαιρετικο πανεπιστημιακο επιπεδο= ανωτατη θεση σε μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες. Εχω απειρους συμφοιτητες με παρομοιο επιπεδο που τοσο ψηλα δεν εχουν ανεβει. Ισως ειναι το παιδι θαυμα ο μητσοτακης και εμεις οι μπουφοι. Ισως απο τη αλλη απλα να ειναι ο γιος του επιτιμου και ετσι να τα καταφερε.

Υπαρχουν ενα σωρο Ελληνες εκει εξω που εχουν βγαλει καλες σχολες και τωρα δουλευουν σε εταιριες του επιπεδου Μαικροσοφτ, Σελ, Αραμκο, Τζενεραλ Μοτορς. Μανατζερς, Διευθυντες, αυτοι τουλαχιστον εχουν διοικησει κατι με την αξια τους. Και δεν μιλαμε για παραγγελιες για το μεγαλο περιπατο. Κατι τετοιο χρειαζεται η Ελλαδα.

Αλλα για πες μας αν δεν τον ελεγαν μητσοτακη και ηταν απλα γιος καθαριστριας, θα ειχε ανεβει τοσο? Θα εκανε αυτες τις σπουδες?

Οταν εχεις λυσει το βιοποριστικο σου δεν ειναι δυσκολο να βγεις αριστουχος τυπε. Δε λεω οτι το κανουν ολοι, αλλα για μενα ο Μητσοτακης ειναι ενας ανθρωπος που δε δυσκολευτηκε. Για μενα δεν εχει καμια θεση στη βουλη.

Για κατι αλλους που λενε οτι διαχειριστηκε το ΚΟΒΙΝΤ φοβερα.

Το οτι η Ελλαδα δεν χτυπηθηκε δεν ειναι αποτελεσμα ικανοτητας ηταν θεμα σε μεγαλο βαθμο τυχης. Ο μητσοτακης εκλεισε τα συνορα την ιδια ωρα με την ανατολικη Ευρωπη, δεν ηταν ουτε πρωτος ουτε τελευταιος.

Η Ελλαδα εχει λιγοτερες ροες (επιχειρηματικα ταξιδια, κινηση στα αεροδρομια κλπ) σε σχεση με τη δυτικη ευρωπη. Συνεπως ηταν πολυ λιγοτερο σε κινδυνο διαδοσης του ιου οπως πχ Ιταλια η Ισπανια με τα απειρα αεροδρομια, η Λουξεμβουργο με την τεραστια κινηση. Αυτο επαιξε το ρολο του.

Σιγουρα δεν τα σκατωσε, αλλα μην τον αποθεωνουμε για αυτο.

Οσο για τον Εβρο ευτυχως που δεν εχουμε το Τσιπρα γιατι θα τους αφηνε ολους μεσα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το οτι η Ελλαδα δεν χτυπηθηκε δεν ειναι αποτελεσμα ικανοτητας ηταν θεμα σε μεγαλο βαθμο τυχης.

ΟΚ, τότε κι εσύ από τύχη τελείωσες το Πανεπιστήμιο. Δικαιούμαι να το πω όπως εσύ, έτσι? :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τυπε εγω εξηγησα οτι ειπα, εσυ απλα πετας μια εξυπναδα.  Δικαιωμα σου.

Τι εξήγησες? Ότι δεν έκλεισε τα σύνορα πριν από τους άλλους? ΟΚ, ας δεχτούμε ότι τα κλείσανε όλοι μαζί. Πόσα κρούσματα/θανάτους είχε ο καθένας?

Ξέρω ξέρω... τύχη πάλι! ΟΚ!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τι εξήγησες? Ότι δεν έκλεισε τα σύνορα πριν από τους άλλους? ΟΚ, ας δεχτούμε ότι τα κλείσανε όλοι μαζί. Πόσα κρούσματα/θανάτους είχε ο καθένας?

Ξέρω ξέρω... τύχη πάλι! ΟΚ!

Διαβαζεις επιλεκτικα? Μιλανο- Λονδινο, Μιλανο-Μοναχο, κλπ εχουν 5-6 πτησεις τη μερα.

Ποσες συνδεσεις τη μερα εχει η Ελλαδα με Δυτικη Ευρωπη?

Ο Ιος χτυπησε πρωτα την Ιταλια, μετα τη δυτικη ευρωπη. Εξαπλωθηκε γρηγορα και πολυ λογω των πολλων πτησεων.

Το πρωτο κρουσμα στην Ελλαδα ηρθε απο το μπεργκαμο. Ποσες πτησεις με Ελλαδα ειχε το μπεργκαμο τοτε? Μια ανα 3 μερες (αν θυμαμαι καλα). Ποσες συνδεσεις ειχε το Μπεργκαμο με αλλες χωρες 1-2 τη μερα.

Ποσα διεθνη αεροδρομια εχει η Ελλαδα? 1,2? το χειμωνα εννοω. Με μικρη κινηση.

Δες την αντιστοιχη κινηση σε Ιταλια, Γερμανια, Αγγλια.

Η και Πολωνια, Σλοβακια, Ουγγαρια. Παροιμοια με Ελλαδα κινηση. Φεβρουαριο λιγοτερη λογω κρυου (δεν πανε τοσοι τουριστες).

Ο Μητσοτακης πηρε ακριβως τα ιδια μετρα, την ιδια στιγμη με τους πιο πολλους Ευρωπαιους. ΔΕΝ εκανε κατι το φοβερο.

Απλα ισως ακομα και το αυτονοητο να θεωρειται πλεον πολυτελεια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Και προφανως λογω και των πολλων συνδεσεων οδικου δικτυου. αν εισαι Μιλανο σε 3 ωρες με το αμαξι μπορεις να εισαι σε 4 χωρες. Τα βαλκανια ειναι πιο απομονωμενα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Διαβαζεις επιλεκτικα? Μιλανο- Λονδινο, Μιλανο-Μοναχο, κλπ εχουν 5-6 πτησεις τη μερα.

Ποσες συνδεσεις τη μερα εχει η Ελλαδα με Δυτικη Ευρωπη?

Ο Ιος χτυπησε πρωτα την Ιταλια, μετα τη δυτικη ευρωπη. Εξαπλωθηκε γρηγορα και πολυ λογω των πολλων πτησεων.

Το πρωτο κρουσμα στην Ελλαδα ηρθε απο το μπεργκαμο. Ποσες πτησεις με Ελλαδα ειχε το μπεργκαμο τοτε? Μια ανα 3 μερες (αν θυμαμαι καλα). Ποσες συνδεσεις ειχε το Μπεργκαμο με αλλες χωρες 1-2 τη μερα.

Ποσα διεθνη αεροδρομια εχει η Ελλαδα? 1,2? το χειμωνα εννοω. Με μικρη κινηση.

Δες την αντιστοιχη κινηση σε Ιταλια, Γερμανια, Αγγλια.

Η και Πολωνια, Σλοβακια, Ουγγαρια. Παροιμοια με Ελλαδα κινηση. Φεβρουαριο λιγοτερη λογω κρυου (δεν πανε τοσοι τουριστες).

Ο Μητσοτακης πηρε ακριβως τα ιδια μετρα, την ιδια στιγμη με τους πιο πολλους Ευρωπαιους. ΔΕΝ εκανε κατι το φοβερο.

Απλα ισως ακομα και το αυτονοητο να θεωρειται πλεον πολυτελεια

Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε: Από 15/3 μέχρι τέλη Μαΐου είχαν κλείσει τα πάντα, δεν υπάρχε κανένα αεροδρόμιο ανοιχτό. Επίσης, είχαν κλείσει και τον κόσμο μέσα. Με την διαφορά, ότι εδώ κλείσαμε μία εβδομάδα νωρίτερα από τους άλλους (πλην Ιταλίας).

Οπότε συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι μήλα με πορτοκάλια. Και η επιβεβαίωση έρχεται από την Σουηδία, η οποία δεν έκλεισε και τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Τώρα βέβαια αν εσύ θες να βρεις κάτι για να υποστηρίξεις το αντίθετο, σίγουρα θα βρεις αλλά αυτά που λες δεν έχουν βάση. Και δεν έχουν βάση γιατί δεν σπούδασες λοιμωξιολογος, σωστά?? Ή κάνω λάθος?

Όταν ακούω λοιπόν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα να μιλάει για το πόσο καλά διαχειρίστηκε η Ελλάδα την κρίση του κορωνοϊού, δεν θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που λέει ένα μέλος του bourdela.com και να με συγχωρείς γι' αυτό!

Καλή συνέχεια :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε: Από 15/3 μέχρι τέλη Μαΐου είχαν κλείσει τα πάντα, δεν υπάρχε κανένα αεροδρόμιο ανοιχτό. Επίσης, είχαν κλείσει και τον κόσμο μέσα. Με την διαφορά, ότι εδώ κλείσαμε μία εβδομάδα νωρίτερα από τους άλλους (πλην Ιταλίας).

Οπότε συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι μήλα με πορτοκάλια. Και η επιβεβαίωση έρχεται από την Σουηδία, η οποία δεν έκλεισε και τώρα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Τώρα βέβαια αν εσύ θες να βρεις κάτι για να υποστηρίξεις το αντίθετο, σίγουρα θα βρεις αλλά αυτά που λες δεν έχουν βάση. Και δεν έχουν βάση γιατί δεν σπούδασες λοιμωξιολογος, σωστά?? Ή κάνω λάθος?

Όταν ακούω λοιπόν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα να μιλάει για το πόσο καλά διαχειρίστηκε η Ελλάδα την κρίση του κορωνοϊού, δεν θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που λέει ένα μέλος του bourdela.com και να με συγχωρείς γι' αυτό!

Καλή συνέχεια :grin:

Αν θες να συγκρινεις μηλα με μηλα, καλο θα ηταν να συγκρινεις με Βελγιο. Ειχαμε τον πρωτο νεκρο την ιδια μερα, ενω τα μετρα που πηρε το Βελγιο παρθηκαν πριν απο εμας. Αυτοι ειχαν ομως παρα πολλους νεκρους. Εδω συζηταγαμε αν θα εχουμε θεια κοινωνια και ανασταση.

Το Λουξεμβουργο εκανε λοκνταουν την ιδια ακριβως μερα. Στο λουξεμβουργο υπηρξαν 4 χιλιαδες κρουσματα σε μια χωρα 600 χιλιαδων. Πως το εξηγεις αυτο? Στο εξηγω εγω, 7 πτησεις τη μερα για μιλανο. Αλιταλια, Λουξαιρ, Ραιαν και Ιζι τζετ.

Τεσπα, δε βαριεσαι, μολις ηρθα απο το αεροδρομιο οπου εγραψα το χαρτι με τα στοιχεια μου και τελικα δε μου το ζητησε κανενας. Να δουμε αν εχουμε τουρισμο πως θα παει το πραγμα.

Η προβλεψη μου, μιας και οι κροατες δειχνουν την ιδια χαλαροτητα, ειναι πως αν εχουμε τουρισμο θα εχουμε μεγαλο δευτερο κυμα σε ολη την Ευρωπη.

Καλη συνεχεια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν θες να συγκρινεις μηλα με μηλα, καλο θα ηταν να συγκρινεις με Βελγιο. Ειχαμε τον πρωτο νεκρο την ιδια μερα, ενω τα μετρα που πηρε το Βελγιο παρθηκαν πριν απο εμας. Αυτοι ειχαν ομως παρα πολλους νεκρους. Εδω συζηταγαμε αν θα εχουμε θεια κοινωνια και ανασταση.

Το Λουξεμβουργο εκανε λοκνταουν την ιδια ακριβως μερα. Στο λουξεμβουργο υπηρξαν 4 χιλιαδες κρουσματα σε μια χωρα 600 χιλιαδων. Πως το εξηγεις αυτο? Στο εξηγω εγω, 7 πτησεις τη μερα για μιλανο. Αλιταλια, Λουξαιρ, Ραιαν και Ιζι τζετ.

Τεσπα, δε βαριεσαι, μολις ηρθα απο το αεροδρομιο οπου εγραψα το χαρτι με τα στοιχεια μου και τελικα δε μου το ζητησε κανενας. Να δουμε αν εχουμε τουρισμο πως θα παει το πραγμα.

Η προβλεψη μου, μιας και οι κροατες δειχνουν την ιδια χαλαροτητα, ειναι πως αν εχουμε τουρισμο θα εχουμε μεγαλο δευτερο κυμα σε ολη την Ευρωπη.

Καλη συνεχεια

Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε έκλεισαν τα αεροδρόμια, αλλά έχω την αίσθηση ότι σχεδόν όλα μαζί κλείσανε. Οπότε στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο μάλλον μαλακίστηκαν και δεν κράτησαν το lock down. Εξάλλου τώρα όπως βλέπείς είμαστε σημείο αναφοράς. Περιμένουν οι έξω να δούνε τι θα κάνουμε εμείς για να το κάνουν κι αυτοί.

Ξέρεις κάτι? Εγώ νομίζω ότι διδάξαμε πολιτισμό για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Το ότι ο Έλληνας κλείστηκε μέσα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Είδες τι έγινε σε άλλες χώρες που δεν τα τήρησαν. Και ξέρεις πότε άλλοτε διδάξαμε επίσης πολιτισμό? Στα capital controls. Για να έβαζες τον Αμερικάνο, τον Άγγλο, τον Γάλλο, τον Γερμανό να στήνεται σε ουρά στο ΑΤΜ στις 2 το πρωί για να βγάλει ένα 50άρικο... 

Οπότε αν θες να μου πεις ότι δεν το πέτυχε 100% μόνος του ο Μητσοτάκης, να το δεχτώ. Ήταν και η αντίδραση του κόσμου σωστή, στην πλειοψηφία τους βέβαια γιατί υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμα!) και τα ούγκα-μπούγκα-ταγάρια που λένε περί κοροϊδοϊού και κάτι τέτοια, στους οποίους ότι και να πεις χάνεις χρόνο και σάλιο! Οπότε δεν ασχολούμαι καν! :tooth:

Όσο για αυτό που λες στο τέλος για τον τουρισμό... ίδωμεν! Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και τις άλλες χώρες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θειο υπηρχαν και τα 150αρια και τα 300αρια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτο που λες τυπε για λουξεμβουργο δεν ισχυει, τρομερη σοβαροτητα ολοι, ονλαιν ντελιβερι, μασκες απο το κρατος κλπ. Απλα ο ιος ειχε περασει ηδη και σε μεγαλες ποσοτητες λογω των μακαροναδων.

Τεσπα, μου εκανε τρομερη εντυπωση ο ταξιτζης σημερα ειχε μασκα και τη φορουσε. Δε το περιμενα απο ταριφα αυτο, οποτε ισως και ο κοσμος (πλην εκκλησιας) να το πηρε στα σοβαρα και να βοηθησε,

Ειναι δικοπο μαχαιρι τωρα. Αν δεν ερθουν τουριστες θα πεσει πεινα, οποτε πρεπει να παρουμε ρισκο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτο που λες τυπε για λουξεμβουργο δεν ισχυει, τρομερη σοβαροτητα ολοι, ονλαιν ντελιβερι, μασκες απο το κρατος κλπ. Απλα ο ιος ειχε περασει ηδη και σε μεγαλες ποσοτητες λογω των μακαροναδων.
Τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπορώ να γνωρίζω. Αλλά μπορείς πάλι να συγκρίνεις μήλα με μήλα αν πάρεις τα κρούσματα ποσοστιαία ανά χώρα. Πάλι καμία σχέση δεν έχουμε με τους υπόλοιπους.

Τεσπα, μου εκανε τρομερη εντυπωση ο ταξιτζης σημερα ειχε μασκα και τη φορουσε. Δε το περιμενα απο ταριφα αυτο, οποτε ισως και ο κοσμος (πλην εκκλησιας) να το πηρε στα σοβαρα και να βοηθησε,
Mα σου είπα... συμμορφωθήκαμε (πράγμα που δεν πίστευα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος!!!). Και στην εκκλησία συμμορφώθηκαν οι περισσότεροι. Λίγοι ήταν κι αυτοί που ήταν ούγκα-μπούγκα-ταγάρια!

Ειναι δικοπο μαχαιρι τωρα. Αν δεν ερθουν τουριστες θα πεσει πεινα, οποτε πρεπει να παρουμε ρισκο.
Δεν είναι καν δίκοπο μαχαίρι... είναι συνειδητή επιλογή. Δεν γίνεται να μην το κάνεις γιατί αλλιώς πάπαλα! Πάντως δεύτερο lock down δεν αντέχει η χώρα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι 5ο τι 6ο μνημονιο

Υπαρχει εθισμος πλεον θειο

Ναι, δεν έχεις άδικο. Θα πρέπει να έρθουν αρκετά μνημόνια ακόμα για να επιστραφούν όλα αυτά που έκλεψες εσύ κι οι ομοίοι σου 40 χρόνια τώρα.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να ΠΑΓΩΣΕΙ ο ήλιος!!! Κρίμα που ο Κούλης δεν το κάνει ακριβώς έτσι! :grin:

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
Για τις ορδες που μπηκαν απο τα νησια ;;

Ποιος κοβιντ;; Ο κοροιδοιος;; Εντολες επαιρνε απεξω για επιβολη μαντρωματος
Τωρα που θα ερθει το 5ο μνημονιο η οπως θα το βαπτισουν θαδουμε τι διαχειριση θα κανει
Το πολυ να την κοπανισει οπως ο μπουχε το 09

Εδω μπαταραν σε μια κουταλια χιονι

«ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ»
Αδωνις Γεωργιάδης: «Προφανώς αποτύχαμε -Δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει ο δρόμος»

Για να θυμηθουμε τις "επιτυχιες" του θιασου
:S

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
Ναι, δεν έχεις άδικο. Θα πρέπει να έρθουν αρκετά μνημόνια ακόμα για να επιστραφούν όλα αυτά που έκλεψες εσύ κι οι ομοίοι σου 40 χρόνια τώρα.
ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να ΠΑΓΩΣΕΙ ο ήλιος!!!
Όταν συγκηβερνούσατε όμως ήταν καλά.. Χαιρέκακε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να ΠΑΓΩΣΕΙ ο ήλιος!!! Κρίμα που ο Κούλης δεν το κάνει ακριβώς έτσι! :grin:

Βρες αλλο παραμυθι θειο

Αυτο παει ψοφησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom