arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω ηλιθιε παω το πρωι 9-11 και παιρνω τα καλυτερα
επι πασοκ 2 καροτσια της λαικης γεμιζαμε
Βλακα
σε τάιζε καλά το πασοκ
ρε πασοκόσκυλο
εγω ηλιθιε παω το πρωι 9-11 και παιρνω τα καλυτερα
επι πασοκ 2 καροτσια της λαικης γεμιζαμε
Βλακα
σε τάιζε καλά το πασοκ
ρε πασοκόσκυλο
Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφαλα. Άκουσον άκουσονΕ καλά και συ δεν έχεις παράπονο από το συριζα, συριζόσκυλο.
σε τάιζε καλά το πασοκ
ρε πασοκόσκυλο
σε τάιζε καλά το πασοκ
ρε πασοκόσκυλο
Νικολιό πες μας λίγο τη γνώμη σου για τις μολότωφ, γι αυτές πόσο παίρνεις τα υλικά με τα παζάρια;
Νικολιό πες μας λίγο τη γνώμη σου για τις μολότωφ, γι αυτές πόσο παίρνεις τα υλικά με τα παζάρια;
τι δουλεία έχει ο συριζα με τις μολότοφ και τους μπαχαλάκηδες ρε τούβλο
Νικο, γιατι λεει ο Τσιπρας γελωντας <Θα το πιειτε το πικρο ποτηρι μεχρι τελους;> Ετσι κι αλλιως εκλογες μεσα στο χρονο εχει. Και μετα τις Ευρωεκλογες σφιγγουν τα πραγματα. Καποιος ελεγε οτι μετα τις Ευρωεκλογες αμα χασει με μεγαλη διαφορα ο ΣΥΡΙΖΑ, οι υπουργοι θα διαταζουν αλλα δε θα κινειται τιποτα.τι δουλεία έχει ο συριζα με τις μολότοφ και τους μπαχαλάκηδες ρε τούβλο
δηλαδη εισαι τοσο χαζος που ξεφτιλιζεσαι νυχθημερόν τζάμπα?κανεις δεν μας ταιζε γυφτοτουρκε
τι δουλεία έχει ο συριζα με τις μολότοφ και τους μπαχαλάκηδες ρε τούβλο
Λες και ξέχασε επι σαμαρα τα καγκελα γύρω απ τη βουλή.
Γενικώς ο κουλης ειναι ανίκανος να μιμηθεί τον αλέξη ως αντιπολίτευση.
καλα που ηρθε το ζαβο και τα εβγαλε και τα αντικατεστησε με κλουβες
Γενικα η δεξια ειναι ανικανη και αχρηστη ευτυχως που υπαρχουν οι ψευτοδημοσκοπησεις να της ανεβαζουν τα ποσοστα και το αν-ηθικο
Μας τα έκανες κουδούνια ποσταροντας το ίδιο σε κάθε νημαΚαι στην Ελλάδα ήταν καταζητούμενος με ένταλμα της Ιντερπόλ ο Νίκος Γεωργιάδης για την εμπλοκή του στο κύκλωμα trafficking-παιδεραστίας. Πότε και πώς συνελήφθη (και) στη Γερμανία. Η Κομισιόν διέκοψε αμέσως τη συνεργασία μαζί του. Μόνο η ΝΔ του Κυριάκου δεν ήξερε και τον στηρίζει στις δίκες. Ανοιχτή η έρευνα των μολδαβικών αρχών. Αποστολή του Documento στη Μολδαβία.
είπα 20€ το μήνα συνήθως πάω κάθε 3 μήνες βαρβάκειο
κιμά μοσχαρίσιο μου τον άφησε 3€ το κιλό πήρα 4 κιλά
12€ μπριζόλες λαιμού χοιρινές μου τις άφησε 2€ το κιλό πήρα 8 μπριζόλες 4 κιλά 8€ να τα 20€