alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν αντεχεται βρε τύπεεγω αναποδα
ακουω μονο πορδοσαλτε!!!!
πως λεμε ,παω γηπεδα να βρισω
Κι εγω δεξιος ειμαι αλλά ειναι αηδιαστικος
Δεν αντεχεται βρε τύπεεγω αναποδα
ακουω μονο πορδοσαλτε!!!!
πως λεμε ,παω γηπεδα να βρισω
ελα ρε μην ασχολεισθαι με μλκιες'Όσα σου είπα για Ντόρα-Θάτσερ συνεχίζεις να τα αμφισβητείς ?
Θα μπορούσες να τα διασταυρώσεις εύκολα.
Η Ντόρα δεν υπέγραψε στις Πρέσπες,
ούτε ο ΓΑΠ
ούτε κανένας.
Αυτό μετράει στις διεθνείς συμβάσεις, η υπογραφή.
Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε
Φιλελέ πολιτική θα είχε νόημα αν πιστεύεις οτι ο χοντροκώλης Δ.Υ. που τα ξύνει 20 χρόνια στο δημόσιο μπορεί να πιάσει την τσάπα ή να γίνει με κάποιον τρόπο παραγωγικός.Αλλιώς δε γίνεται φιλελέ πολιτική πρακτικά,οδηγεί το 80% σε φτωχοποίηση.
Και η βαλκανιοποίηση ακόμα είναι δύσκολη να πιάσει η Ελλάδα στάτους Βουλγαρίας,Ρουμανίας σαν αναπτυσσόμενη χώρα με ευκαιρίες.
Πιο εύκολο είναι να αποδώσει ένα σουλτανιλίκι μια πολιτική ισχυρού αντρός τύπου Πούτιν ή Ερντογάν στην Ελλάδα.Να έρθει ένας τύπος και να τους γαμήσει όλους να επιβάλει σιδηρά πυγμή με πλήρη ανατροπή των δεδομένων out of the box.Σαν πτώση αστεροειδούς ας πούμε,τυχαίο γεγονός.
Αλλιώς ποια η διαφορά αν έχεις Φώφη,Τσίπρα ή Κυριάκο?Βλάπτουν όλοι το ίδιο που λέει και ο ποιητής.
Τέλος πάντων.Αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι η ηγεσία το πρόβλημα,είναι οι οργανωμένες μειονότητες και τα κογκλομεράτα.
Ονειρα θερινής νυκτός βέβαια.
πορδοσαλτε μπογδανος λιατσος ειναι καθημερινο μενου μουΔεν αντεχεται βρε τύπε
Έξω όσοι δεν έχουν επίσημα έγγραφα στα χέρια τους απο τις χώρες τους,(δηλαδή το 99%).για του; λαθρομεταναστες απο αφγανισταν μαροκο νιγηρια κλπ τι γνωμη εχεις?
η ΛΑΕ εχει την πιο ηλιθια αποψη ολων των πλευρων κι εποχων
οποτε δεν εισαι ΛΑΕΈξω όσοι δεν έχουν επίσημα έγγραφα στα χέρια τους απο τις χώρες τους,(δηλαδή το 99%).
Περίθαλψη αυστηρά σε γυναικόπαιδα που έχουν ανάγκη απο εμπόλεμες ζώνες (αν υπάρχουν) και μετά
την λήξη πολέμουξανά πίσω στις πατρίδες τους.
Απο εργασία, πρώτα σε ΄Ελληνες, μετά σε Ευρωπαίους, και Βαλκάνιους.
Mονο που τον κουλογλου τον πληρωνουμε μια ζωη απ την τσεπη μαςκουλογλου
ο δευτερος γλοιωδεστερος εβερ μετα τον πορδοσαλτε
ελα ρε μην ασχολεισθαι με μλκιες'
ψωμι δεν θαχετε να φατε σε δυο χρονια ..300ε το μηνα θα παει ο μισθος
αυτα ειναι τα βασικα
Η ΕΡΤ πουχε κλεισει κακως ξανανοιξεMονο που τον κουλογλου τον πληρωνουμε μια ζωη απ την τσεπη μας
Ηδη οι Αμερικανοι ετοιμαζονται να φυγουν απο τη Συρία. Να δούμε αν οι εισβολή θα συνεχιστειΈξω όσοι δεν έχουν επίσημα έγγραφα στα χέρια τους απο τις χώρες τους,(δηλαδή το 99%).
Περίθαλψη αυστηρά σε γυναικόπαιδα που έχουν ανάγκη απο εμπόλεμες ζώνες (αν υπάρχουν) και μετά
την λήξη πολέμου ξανά πίσω στις πατρίδες τους.
Απο εργασία, πρώτα σε ΄Ελληνες, μετά σε Ευρωπαίους, και Βαλκάνιους.
Οργανωμενες μειοψηφιες και ομαδες εννοει, οτι δημιουργουν εμποδια σε καθε σοβαρη προσπαθειαΣωστοτατος, αν και το τελευταιο με τις "οργανωμένες μειονότητες και τα κογκλομεράτα" δεν το πολυ καταλαβα.
ναι θα φυγουνΔεν με ενδιαφέρει,ας πάει και στο -300
Ένας τρόπος ευγονικής είναι κι αυτός,
να φύγουν τα αδύναμα βαρίδια
Εδω ανοιξανε τα δημοσια κτεο λέει.Η ΕΡΤ πουχε κλεισει κακως ξανανοιξε
Ναι βέβαια, για να δουλεύουμε τζάμπα στα δεκάδες εργοστάσια που έχουν χτίσει στη χώρα μας κι αυτοί να κάνουν υπερκέρδη από τους χαμηλούς μισθούς. Το μόνο αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο της χώρας είναι τα καύσιμα που τα πήραν μονοκούκι οι Αμερικανοί. Εν τω μεταξύ το χρέος μας είναι κρατικό και προφανώς οι Ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες θέλουν τη φτωχοποίησή μας για να μην πάρουν τα λεφτά τους ποτέ πίσω. Τα θέλεις και τα λες αυτά;ποιοι ευρωπαιοι κ μεντολες ρε τυπε?
πεντε χρονων εισαι?δηλ ο γιουνκερ κανει κουμαντο η ο μακρον??
χαρτακι παιρνουν κι αυτοι απο δεκα δεκαπεντε ομιλους
οι οποιοι για την ελλαδα επιφυλασουν μελλον βουλγαριας με κατοικους μπαγκλαντες
τι να κλασει ο κουλης κ καθε κουλης :-(
Κούρεμα γίνεται και με επιμήκυνση χρόνου πληρωμής και με μείωση επιτοκίων. Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις και να το βαφτίσεις όπως θέλεις.Μα γιατί να κάνουν κούρεμα?Και πώς να κάνουν κούρεμα σε λεφτά φορολογουμένων?Δε στέκει τόσο εύκολα.
Φαντάσου ας πούμε να σου πούνε κουρεύω τους φόρους που πλήρωσες γιατί ατύχησα.Ολα λάθος.Και δε γίνεται προφανώς νομικά και με τους κανόνες και θα κάνει τους δυτικούς λαούς έξαλλους με τις κυβερνήσεις.Είναι θέμα σταθερότητας.
Οπότε κάτσε και πλερώ.Δεν μπορείς σε 50 χρόνια,θα τα πληρώσεις σε 100 χρόνια.Δεν μπορείς σε 100 έχεις μια χιλιετία μπροστά σου.Τουλάχιστον δε θα ζεις οπότε δε θα πληρώσεις όλο το χρέος που δημιούργησες εσύ,άρα ατομικά πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.
Δεν αντεχεται βρε τύπε
τυπε τα μισθα ανεβαινουν δεν πέφτουν300ε το μηνα θα παει ο μισθος
ναι θα φυγουν
και θα μεινεις με πακια αφγανους σομαλους κλπ
ωραια ευγονικη
Έπρεπε όταν ξανάνοιξε να ξηλώσει τους πάντες,και να ξανα επανατοποθετήσει καινούργιουςΗ ΕΡΤ πουχε κλεισει κακως ξανανοιξε
Δεν τα αφηνετε αυτα λεω γω, να δουμε πώς θα διωξουμε τους κατσαπλιαδες?Ποιοι είναι δεξιοί ??? Αυτά τα παρτάλια ??? Που κάναν εσωτερικό πραξικόπημα κατά τις εκλογές προέδρου του κόμματος και αμέσως μετά στις ψηφοφορίες του προηγούμενου συνεδρίου για να πετάξουν όλους αυτούς που πιστεύουν στον Εθνάρχη και Ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας και να την καταντήσουν ένα ηττοπαθές αντίχριστο φιλελεύθυρο μόρφωμα με αλλαγή του σήματος που μας αηδιάζει όλους μας...
Ηδη οι Αμερικανοι ετοιμαζονται να φυγουν απο τη Συρία. Να δούμε αν οι εισβολή θα συνεχιστει