jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αν ήταν αυτή θα πιανε αυτοδυναμία η νδ
Καλύτερα ν άφηναν το βαγγέλα.
με Τζιτζικωστα η νδ θα ηταν 20πραγματικες μοναδες μπροστα,
Αν ήταν αυτή θα πιανε αυτοδυναμία η νδ
Καλύτερα ν άφηναν το βαγγέλα.
με Τζιτζικωστα η νδ θα ηταν 20πραγματικες μοναδες μπροστα,
εγω τα ελεγα εδω και καιρο αλλα βλεπεις ο αλεξ ελεγε οτι ψηφισε ο λαος :S
τα εχεις κανει αχταρμα εγω μειραρακη ηθελα :S
θελετε και αυτοδυναμια τρομαρα σας
Η Ντορα ξερει πως να φυγαδευει και παλαιους της συμμαθητες (Χριστοφορακος).kontolagnos
η ντορα ξερει εκ των εσω οτι με το σκανδαλο novartis εμπλεκεται αμεσα ο αλλος υποψηφιος για τον δημο της αθηνας και θελει να τον εξωστρακισει
καλυτερα για μας ελα δεις το σκανδαλο με τους κλειστους δρομους απεναντι απο το υπουργειο παιδιας αμεσως μετα την αττικη οδο
πηγε χριστιανος στο συμβουλειο της επικρατειας να ανοιξουν ολοι οι κλειστοι δρομοι εκει και αρνειται ο αυραμο junior να ενεργοποιησει την αποφαση του συμβουλειου επικρατειας με αστειους αλλα και φασιστικους λογους
ειναι παλια τσατσα στο κουρμπετιΗ Ντορα ξερει πως να φυγαδευει και παλαιους της συμμαθητες (Χριστοφορακος).
Οπως το ειπες. Αντι να ειναι τσατσα σε κανα μπουρδελο στην φυλς ειναι στο Αρχιμπουρδελο στην Βουλη.ειναι παλια τσατσα στο κουρμπετι
Οπως το ειπες. Αντι να ειναι τσατσα σε κανα μπουρδελο στην φυλς ειναι στο Αρχιμπουρδελο στην Βουλη.
12 λογοι με τον Κυριακο αλλα μονο 11 ψεμματα μπορεσαμε να σκεφτουμε...
Κι ακομα δε σφυξαν οι ζεστες...Εγώ υποστηρίζω ότι ο Μητσοτάκης είναι Αμερικανοθρεμμένος , και γι'αυτό ακατάλληλος για ΝΔ. Όμως, υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία να κάνει κάτι για το κόμμα :να διαγράψει κάθε πιθανό στέλεχος που είναι υπέρ της Βασιλείας.
Μόνο αυτό μπορεί να κάνει ένας Κρητικός και δεν το κάνει ούτε αυτό !
Οταν εγω ελεγα οτι ο Κυριακος δεν κανει καποιοι με εκραζαν. Με ολα αυτα εκτος απο το +15% επρεπε να ειχε πεσει η Κυβερνηση εαν η αντιπολιτευση επαιζε τον ρολο της οπως πρεπει.To οτι η ΝΔ δεν ειναι μπροστά 15+ μοναδες ύστερα απ ολα αυτα πρέπει να προβληματιζει σοβαρα το μητσοτάκη. Ειναι ίσως και λογος παραίτησης.
Κι ακομα δε σφυξαν οι ζεστες...
Μητσοτάκης: Δεν τίθεται ζήτημα πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης
ολα καλα