Ωραία, τώρα το πας καλά.
Αντε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε όμορφη κουβέντα.
Από την ερώτησή σου καταλαβαίνω οτι έχεις την εντύπωση οτι είμαι φόλα ΝΔκράτης και το ρίχνω αναγκαστικά Κυριάκο (που σου φαίνεται λίγος).
Οχι τύπε μου.
Δεν "ανήκω" κάπου, ούτε δίνω δικαίωμα σε καμία παράταξη να με θεωρεί "δεδομένο".
Δεν θεωρώ κάποιους αναγκαστικά κλέφτες επειδή ανήκουν στην Α παράταξη, καποιους άλλους προοδευτικούς επειδή ανήκουν στην Β και κάποιους άλλους κατά της διαφθοράς επειδή έτσι απλά το δηλώνουν.
Μια και τα κυρίαρχα προβλήματα της εποχής είναι το οικονομικό και το μεταναστευτικό κοιτάω ποιός έχει λογικές απαντήσεις.
Ο Συριζα εκεί είναι καμένος από χέρι. Τα έχει σκατώσει παντού. Μαζί του και το χοντρό δεκανίκι.
Το ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς το λένε τώρα ακόμη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του. Σαφώς ποιό λογικο απο την παλαβή αριστερά αλλά ακόμη δεν έχει ταυτότητα. Θα μου πεις έκλεψε και διόρισε. Ναι, ήταν μάλιστα ο πρώτος διδάξας αλλά δεν είδα και η ΝΔ ή ο Σύριζα να κάνουν κάτι διαφορετικό. Το ηθικό πλεονέκτημα μπορούν να το επικαλούνται μόνο όσοι δεν πρόκειται να κυβερνήσουν. Κάτι ΚΚΕ, ΛΑΕ και δε συμαζεύεται. Ολα τα άλλα κόματα εξουσίας προσελκύουν σουλατσαδόρους και αργόμισθους. Τες παν, επειδή η προτεραιότητα τώρα δεν είναι το σοσιαλιστικό ισομοίρασμα αλλά η ανάπτυξη πάμε γι άλλα.
ΚΚΕ με κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής και τέτοια παλαβά είναι αστείο να το συζητάμε το 2018.
Η ΧΑ ως σπορά των ηττημένων του '44 ας γλυτώσει τη φυλακή πρώτα και μετά βλέπουμε.
Λεβέντης; Α, χα, χα. Ραμόλι παλαιάς κοπής. Και αυτός με "ηθικό πλεονέκτημα".
Λοιπά αποκόμματα είναι χαμένη ψήφος.
Αρα τι μένει;
ΝΔ όχι όμως με λευκή επιταγή.
Κούλης αλλά έτοιμοι να τον γιαουρτώσουμε αν αρχίσει τις προσλήψεις και τις ρεμούλες.
Εχει σωστές απόψεις για την οικονομία, αντιλαμβάνεται τον τρόπο που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη οπότε του ρίχνω το κουκί ανενδοίαστα.
Θα τον ήθελα και λίγο πιο σφιχτό στο μεταναστευτικό αλλά τι να κάνουμε.
Τουλάχιστο δεν θα βάλει καμιά Τασία να τους βλέπει να λιάζονται.
Αντε, χώστε τά μου από όλες τις παρατάξεις τώρα!