Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Σε τι είναι ικανός ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός, το να συντονίζει δηλαδή και να ηγείται της διακυβέρνησης της χώρας;

Είμαι περίεργος τι του βρίσκεις, εκτός από την ικανότητα της συνωμοσίας (όλους τους συντρόφους του τους έφαγε) και στο να ταίζει τον κόσμο σανό.
Το είπες και μόνος σου. Θέλει ταλέντο να ταΐσεις τον κόσμο σανό με ότι σημαίνει αυτό! Ο Κυριάκος ούτε αυτό δεν μπορεί να κανεί. Είναι εντελώς ανίκανος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Να σου κάνω μια πρόταση? Αν σου δίνουμε όλοι οι άλλοι 0.65€ για κάθε post σου αντί για τα 0.60€ που σου δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σταματήσεις να γράφεις αυτές τις μαλακίες για τον αλ6? Ούτε η Περιστέρα και ο Φλαμπουράρης δεν τα πιστεύουν αυτά που λες.
Παπαρακο και με 0,50 θα έγραφα ότι θες. Που κάνω αίτηση; Βρήκατε μια πίπα και την αναπαράγεται όταν δεν σας συμφέρει κάτι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”
Ρε τύπε δεν βαρεθηκες να ανεβαζεις αρθρα του καθε πικραμενου δεξιου που στενοχωριεται επειδη η ΝΔ καλπαζει προς την εξουσια?

Ειναι κουραστικο πλεον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ρε τύπε δεν βαρεθηκες να ανεβαζεις αρθρα του καθε πικραμενου δεξιου που στενοχωριεται επειδη η ΝΔ καλπαζει προς την εξουσια?

Ειναι κουραστικο πλεον.

Κατσε ρε τυπε, ολοκληρος Παναγιωτης Αποστολου το εγραψε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε τυπε, ολοκληρος Παναγιωτης Αποστολου το εγραψε.
Ξερεις κατι τύπε, ειναι ισως η πρωτη φορα μετα απο δεκαετιες, που στη ΝΔ δεν υπαρχει καμια αποσχιστικη ταση. Δεν υπαρχει καν δελφινος που να υπονομευει τον αρχηγο (οπως ηταν παλιοτερα π.χ. ο Εβερτ ή  η Ντορα).
Και τωρα ανακαλυπτουν και γραφικοι τάσεις διασπασης, περισπουδαστα αρθρα, μιλαμε για ΚΑΗΜΕΝΙΛΑ ορισμενων που μαλλον ο Κουλης δεν τους εχει δωσει τον ρολο που θελουν.
Και φτιαχνουν κατι βαρυγδουπα ελληνων λυσεις, διαλυσεις και απολυσεις, πολιτειες και ενοτητες.

Ποτέ αλλοτε η ΝΔ δεν ηταν τοσο καθαρα ενωμενη και τοσο καθαρα ερχομενη στην εξουσια χωρις καν αντιπαλο μετα την μερα των εκλογων.

Και καποιοι "δεξιοι" στενοχωριουνται.
Μην νομιζουν ομως οτι δεν αντιλαμβανομαστε την ιδιοτελεια τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Ξερεις κατι τύπε, ειναι ισως η πρωτη φορα μετα απο δεκαετιες, που στη ΝΔ δεν υπαρχει καμια αποσχιστικη ταση. Δεν υπαρχει καν δελφινος που να υπονομευει τον αρχηγο (οπως ηταν παλιοτερα π.χ. ο Εβερτ ή  η Ντορα).
Και τωρα ανακαλυπτουν και γραφικοι τάσεις διασπασης, περισπουδαστα αρθρα, μιλαμε για ΚΑΗΜΕΝΙΛΑ ορισμενων που μαλλον ο Κουλης δεν τους εχει δωσει τον ρολο που θελουν.
Και φτιαχνουν κατι βαρυγδουπα ελληνων λυσεις, διαλυσεις και απολυσεις, πολιτειες και ενοτητες.

Ποτέ αλλοτε η ΝΔ δεν ηταν τοσο καθαρα ενωμενη και τοσο καθαρα ερχομενη στην εξουσια χωρις καν αντιπαλο μετα την μερα των εκλογων.

Σκουληκια υπηρχαν παντα και παντου.

Εγω ξερω απο πρωτο χερι οτι μεγαλη μεριδα νδτων που γνωριζαν καλα τα πραγματα, γιατι οσοι ηξεραν ΗΞΕΡΑΝ, οτι τελη του 14 τα μηνυματα της οικονομιας ηταν ηδη γνωστα, σε τραπεζικους, σε οικονομικους παραγοντες κλπ οτι εχει ερθει η ανοδος και αυτα τα ΒΟΔΙΑ (που γαμιουνται πατοκορφα) ψηφισαν ζαβο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σκουληκια υπηρχαν παντα και παντου.

Εγω ξερω απο πρωτο χερι οτι μεγαλη μεριδα νδτων που γνωριζαν καλα τα πραγματα, γιατι οσοι ηξεραν ΗΞΕΡΑΝ, οτι τελη του 14 τα μηνυματα της οικονομιας ηταν ηδη γνωστα, σε τραπεζικους, σε οικονομικους παραγοντες κλπ οτι εχει ερθει η ανοδος και αυτα τα ΒΟΔΙΑ (που γαμιουνται πατοκορφα) ψηφισαν ζαβο.
Ακριβως φίλε. Ήδη απο το τελος του 2014 τα πραγματα ειχαν μπει σε πολυ καλο δρομο. Μεγαλος οικονομικος παραγοντας μου ελεγε οτι "η οικονομια πεταει και θα μιλαμε για Ελληνικο Θαυμα σε λιγο". Εγω τα ηξερα αυτα. Οπως ηξερα και οτι δεν γινεται, το κακο ριζικό της Ελλαδας θα φερει κατι ωστε να ανατρεψει την καλη περισταση. Και ηρθε ο Τσιπρας. Και ουρλιαζαμε τοτε οσοι ξεραμε. Οχι, μη. Οχι τους αχρηστους. Παμε καλα, μην το κανετε. Ποιος να ακουσει? Τα βόδια? Εδω μεχρι και "δεξιοι" ψηφισαν μπολσεβικους, επειδη τους βαλανε ΕΝΦΙΑ. Ρε παιδια, τους λεγαμε, ενα-δυο χρονια ειναι, ελεος, μην παμε δεκα χρονια πισω παλι, οι ανθρωποι ειναι ζαβοι. "Σιγα μην σταματησει ο πλανητης να γυριζει", απαντουσαν. Ξερεις ποσο θλιβερο ειναι να ζεις σε μια χωρα που ο λαος ψηφιζει με μεγαλη ευκολια τοσο μαλακισμενα? Και να εισαι απο τους ανθρωπους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποια ειναι η σωστη επιλογη? Μακαρι να ζουσα κι εγω στην αγνοια. Γιατι τωρα που ξερω, ειμαι βεβαιος οτι αυτος ο λαος ΠΟΤΕ δεν θα παει μπροστα γιατι δεν το αξιζει.Και τωρα που ο κοσμος αναγκαστικά θα βγαλει τον Κουλη (με βαρια καρδια βεβαια, ενω τον ζαβο τον εβγαλαν με ελαφρια), θα βρει παλι τον τροπο να μας ξαναφέρει πισω οταν στρωσουν τα πραγματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τελικα αυτοι που εχουν αγνοια, οι χαζοι, μηπως ειναι πιο ευτυχισμενοι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τελικα αυτοι που εχουν αγνοια, οι χαζοι, μηπως ειναι πιο ευτυχισμενοι;
Φυσικα ειναι. Ας πουμε, σκεψου δυο ανθρωπους. Εναν που χορευει στο Συνταγμα το βραδυ του δημοψηφισματος. Μεσα στην ανοησια και την αγνοια.
Και εναν που ξερει οτι επι εξι μηνες εχεις μια κυβερνηση που μαλακιζεται και θα γινουμε Βενεζουελα, αλλά βλεπει χορούς στο Συνταγμα.

Ποιος ειναι πιο ευτυχης?
Αναρωτιεμαι αν θα επρεπε πραγματι να ακολουθησει τον Βαρουφακη ο Τσιπρας τοτε, να γινουμε μπαχαλο, να δω τοτε εθνικη υπερηφανια των χορευτων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Φυσικα ειναι. Ας πουμε, σκεψου δυο ανθρωπους. Εναν που χορευει στο Συνταγμα το βραδυ του δημοψηφισματος. Μεσα στην ανοησια και την αγνοια.
Και εναν που ξερει οτι επι εξι μηνες εχεις μια κυβερνηση που μαλακιζεται και θα γινουμε Βενεζουελα, αλλά βλεπει χορούς στο Συνταγμα.

Ποιος ειναι πιο ευτυχης?
Αναρωτιεμαι αν θα επρεπε πραγματι να ακολουθησει τον Βαρουφακη ο Τσιπρας τοτε, να γινουμε μπαχαλο, να δω τοτε εθνικη υπερηφανια των χορευτων.

Και ερχεται ο καθε μαλακας και σου λεει "υποστηριζεις νδ γιατι περιμενεις καποιο ανταλλαγμα".

Φυσικα μαλακα μου, περιμενω να παει μπροστα αυτη η ρημαδα η χωρα και τοτε θα εχω και γω οφελος σαν πολιτης της, σαν επαγγελματιας, σαν κατοικος, μονο αν παει μπροστα η χωρα θα εχω οφελος, πολυπλευρο.

Οχι οταν γινει Βενεζουελα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και ερχεται ο καθε μαλακας και σου λεει "υποστηριζεις νδ γιατι περιμενεις καποιο ανταλλαγμα".

Φυσικα μαλακα μου, περιμενω να παει μπροστα αυτη η ρημαδα η χωρα και τοτε θα εχω και γω οφελος σαν πολιτης της, σαν επαγγελματιας, σαν κατοικος, μονο αν παει μπροστα η χωρα θα εχω οφελος, πολυπλευρο.

μικρη μπαρου δακρυσα απο συγκινηση

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν φτανει που κανατε ρημαδι την χωρα τολματε ναλετε οτι θα την φτιαξετε

δεν υπαρχετε ρε

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Ακριβως φίλε. Ήδη απο το τελος του 2014 τα πραγματα ειχαν μπει σε πολυ καλο δρομο. Μεγαλος οικονομικος παραγοντας μου ελεγε οτι "η οικονομια πεταει και θα μιλαμε για Ελληνικο Θαυμα σε λιγο". Εγω τα ηξερα αυτα. Οπως ηξερα και οτι δεν γινεται, το κακο ριζικό της Ελλαδας θα φερει κατι ωστε να ανατρεψει την καλη περισταση. Και ηρθε ο Τσιπρας. Και ουρλιαζαμε τοτε οσοι ξεραμε. Οχι, μη. Οχι τους αχρηστους. Παμε καλα, μην το κανετε. Ποιος να ακουσει? Τα βόδια? Εδω μεχρι και "δεξιοι" ψηφισαν μπολσεβικους, επειδη τους βαλανε ΕΝΦΙΑ. Ρε παιδια, τους λεγαμε, ενα-δυο χρονια ειναι, ελεος, μην παμε δεκα χρονια πισω παλι, οι ανθρωποι ειναι ζαβοι. "Σιγα μην σταματησει ο πλανητης να γυριζει", απαντουσαν. Ξερεις ποσο θλιβερο ειναι να ζεις σε μια χωρα που ο λαος ψηφιζει με μεγαλη ευκολια τοσο μαλακισμενα? Και να εισαι απο τους ανθρωπους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποια ειναι η σωστη επιλογη? Μακαρι να ζουσα κι εγω στην αγνοια. Γιατι τωρα που ξερω, ειμαι βεβαιος οτι αυτος ο λαος ΠΟΤΕ δεν θα παει μπροστα γιατι δεν το αξιζει.Και τωρα που ο κοσμος αναγκαστικά θα βγαλει τον Κουλη (με βαρια καρδια βεβαια, ενω τον ζαβο τον εβγαλαν με ελαφρια), θα βρει παλι τον τροπο να μας ξαναφέρει πισω οταν στρωσουν τα πραγματα.

Τύπε χωρις παρεξηγηση, δεν μας πολυενδιαφερει η γνωμη σου. Τωρα μιλαμε σοβαρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλακες Ειπαμε Εχει Ο Συριζα Τα Τroll Αλλα Εχει Κατι Trollακια Καριολακια Και Η Ν.Δ. Να Τα Πιεις Στο Ποτηρι !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μικρη μπαρου δακρυσα απο συγκινηση

δεν φτανει που κανατε ρημαδι την χωρα τολματε ναλετε οτι θα την φτιαξετε

δεν υπαρχετε ρε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ακριβως φίλε. Ήδη απο το τελος του 2014 τα πραγματα ειχαν μπει σε πολυ καλο δρομο. Μεγαλος οικονομικος παραγοντας μου ελεγε οτι "η οικονομια πεταει και θα μιλαμε για Ελληνικο Θαυμα σε λιγο".  

Basic-Economics-Large.jpg

Basic Economics – Thomas Sowell

Now in it’s fourth edition, Thomas Sowell’s most popular economics book is a great introduction to economics and more importantly, how to think like an economist

economic-facts-and-fallacies.jpg

Economic Facts and Fallacies – Thomas Sowell
A devastating critique of some of the most popular economic fallacies, from the gender wage gap to urban myths to third world myths and on and on and on.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

οτι μιλατε σοβαρα φαινεται

καλη σοβαρη ομιλια

και μην ξεχνατε

την χωρα και τα ματια σας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
οτι μιλατε σοβαρα φαινεται

καλη σοβαρη ομιλια

και μην ξεχνατε

την χωρα και τα ματια σας

Πως γίνεται να εμφανίζεσαι εκεί που δε μπορείς να συμμετέχεις μόνο εσύ το ξέρεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αφου μιλατε σοβαρα θα ηθελα να μαθω

σε τι διαφερει η νδ απο τον τσυριζα

τι θα προσφερει η δεξια αν βγει κυβερνηση

απο το αριστερη παρενθεση φτασαμε στο σημειο να τερματισει την θητεια της η συμμορια χωρις να κουνιεταιθ φυλλο τι κανει η αξ. αν΄.

το μονο που ψυθιριζει η νδ ειναι για κατι μειωσεις φορων γενικα και αοριστα

αν ειναι να βγει και να χασουμε αλλα 2-3 χρονια καλυτερα  να μεινει το ζαβο να διασκεδαζουμε με τις ανοησιες του

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
αφου μιλατε σοβαρα θα ηθελα να μαθω

σε τι διαφερει η νδ απο τον τσυριζα

τι θα προσφερει η δεξια αν βγει κυβερνηση

απο το αριστερη παρενθεση φτασαμε στο σημειο να τερματισει την θητεια της η συμμορια χωρις να κουνιεταιθ φυλλο τι κανει η αξ. αν΄.

το μονο που ψυθιριζει η νδ ειναι για κατι μειωσεις φορων γενικα και αοριστα

αν ειναι να βγει και να χασουμε αλλα 2-3 χρονια καλυτερα  να μεινει το ζαβο να διασκεδαζουμε με τις ανοησιες του

Δέν διαφέρουν σέ πολλά...

Γαλάζια μαφία ή μία, ουράνιο τόξο μαφία ή άλλη...

Έλλειψη πατριωτισμού καί άπό τίς δύο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom