Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Ρε τύπε ειναι αστειο. Επιμενει ο αλλος στην ιστορια με την κουκλα, και λεει κι απο πανω τον αλλο "κομματοσκυλο" που του εξηγει οτι η ιστορια ειναι ψευτικη. Αφελώς βεβαια κι εκεινος, γιατι πιστευει οτι ο συνομιλητης του εχει απλως παραπλανηθει.

Οταν ομως εχουμε απαντησει εκατο φορες τα ιδια κι ο αλλος επανερχεται, τοτε αξιος ο μισθος του για το 0,60 ευρω ανα ποσταρισμα.
Που μπορώ να απευθυνθώ; Ανεξάρτητα κόμματος για 0,60 ανα ποστ είναι καλό μεροκάματο!!!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το ξέρω μαν απλά είπα να κάνω λίγο χαβαλέ. Το ότι δεν υπάρχει σωτηρία για την χώρα δεν το είπα για χαβαλέ όμως.

Αλλού αυτά.  Χαβαλέ δεν έκανες.
Σε έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες.
Αναπαράγεις συνθήματα και τσιτάτα σαφώς οπαδών του ΣΥΡΥΖΑ και όταν έχεις αντίλογο την κάνεις.

Το έκανα χαβαλέ ΔΕΝ περνάει.  Αλλά για να σου δώσω το δικαίωμα της αμφιβολίας, δείξε μου ένα πρόσφατο ποστ σου που έκανες χαβαλέ με fake news για Τσίπρα.
Για να σε δω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ξέρω μαν απλά είπα να κάνω λίγο χαβαλέ. Το ότι δεν υπάρχει σωτηρία για την χώρα δεν το είπα για χαβαλέ όμως.
Αρα τοτε θα πρεπει να υπαρχουν και ποσταρισματα σου για χαβαλε με τις μαλακιες του Τσιπρα. Που ειναι αφθονες και αδιαμφισβητητες. Πού ειναι? Υπαρχουν? Χαβαλές μονοπλευρος δεν ειναι χαβαλες, ειναι καλυμμενη στρατευση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Πραγματικα εχει χαθει καθε μετρο. Προσπαθουν καποιοι να γελοιοποιησουν τους αρχηγους των αλλων κομματων με αστειοτητες τύπου εξωγηινων, αλλά περνανε στο ντουκου κατι απιστευτους εξευτελισμους του Τσιπρα, οπως η πληρης ξεκουμπωτη ρόμπα τότε που μιλαγε με τον Κλιντον και δεν καταλαβαινε τι του ελεγε.

Ειναι προφανης η προσπαθεια των συριζοτρολ να κανουν συμψηφισμους. Αλλά ειναι αστειο να συγκρινουμε το επιπεδο καποιου που φοιτησε στο Χαρβαρντ απο τη μια, και καποιου που εκανε απλώς καταληψεις και ειναι εντελως αμορφωτος απο την αλλη. Με επιχειρηματα του στυλ χαιρετησε την κουκλα, εχει γουρλωτα ματια, χασμουρηθηκε στην παρελαση κλπ. Ε ελεος δηλαδη.
Δεν γινεται. Πώς να το κανουμε. ΔΕΝ γινεται.

Ξέρεις ποιά είναι η πρώτη και τελευταία ατάκα που σταματάνε οι συνομιλητές μου όταν με ρωτάνε "τι διαφορά θα έχει ο Μητσοτάκης από τον τσι";

O τσι "κυβέρνησε" τους λέω, ο Μητσοτάκης δεν.

Εντάξει, πετάνε κάτι άναρθρες κραυγές τύπου "40 χρόνια οι ίδιοι" "μας κατέστρεψαν" κλπ κλπ αλλά ουσιαστικά η συζήτηση έχει λάβει τέλος.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Αρα τοτε θα πρεπει να υπαρχουν και ποσταρισματα σου για χαβαλε με τις μαλακιες του Τσιπρα. Που ειναι αφθονες και αδιαμφισβητητες. Πού ειναι? Υπαρχουν? Χαβαλές μονοπλευρος δεν ειναι χαβαλες, ειναι καλυμμενη στρατευση.

Άργησες Alex.  Προηγήθηκα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Αλλού αυτά.  Χαβαλέ δεν έκανες.
Σε έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες.
Αναπαράγεις συνθήματα και τσιτάτα σαφώς οπαδών του ΣΥΡΥΖΑ και όταν έχεις αντίλογο την κάνεις.

Το έκανα χαβαλέ ΔΕΝ περνάει.  Αλλά για να σου δώσω το δικαίωμα της αμφιβολίας, δείξε μου ένα πρόσφατο ποστ σου που έκανες χαβαλέ με fake news για Τσίπρα.
Για να σε δω

Εντάξει, υπάρχει και η κατηγορία ανθρώπων που ποτέ δεν ασχολιόντουσαν με τα πολιτικά (και γω κάποτε έτσι ήμουν) και τώρα ασχολούνται περιστασιακά και ακούνε όσα θέλουν να ακούσουν και κρατάνε αυτά που θέλουν να κρατήσουν.
Χωρίς να ακούσουν αντίλογο, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να αναζητήσουν ποιός λέει τι και γιατί, πόση αλήθεια κρύβεται και πόσο ψέμα ένθεν και ένθεν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ξέρεις ποιά είναι η πρώτη και τελευταία ατάκα που σταματάνε οι συνομιλητές μου όταν με ρωτάνε "τι διαφορά θα έχει ο Μητσοτάκης από τον τσι";

O τσι "κυβέρνησε" τους λέω, ο Μητσοτάκης δεν.

Εντάξει, πετάνε κάτι άναρθρες κραυγές τύπου "40 χρόνια οι ίδιοι" "μας κατέστρεψαν" κλπ κλπ αλλά ουσιαστικά η συζήτηση έχει λάβει τέλος.
Θα τους λες οτι οι αλλοι "κατεστρεψαν" τον 40ο χρονο αλλά επι 39 χρονια μια χαρα ευημερια υπηρχε, ενω ο τωρινος κατεστρεψε απο τον πρωτο μηνα.
Και επιπλεον οτι οι αλλοι ελεγαν κι αυτοι ψεματα αλλά ελεγαν και καμια αληθεια, ενω ο τωρινος εχει πει μονο ψεματα.

Και προκαλεσε τους να σου πουν ΜΙΑ αληθεια που ειπε ο Τσιπρας και ΜΙΑ υποσχεση που τηρησε (εκτος απο το ανοιγμα της ΕΡΤ).

Εγω οσους ρωταω να μου πουν μια αληθεια ή μια υποσχεση που τηρηθηκε του Τσιπρα, κολλανε κανενα τριλεπτο μεχρι να βρουν κατι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Θα τους λες οτι οι αλλοι "κατεστρεψαν" τον 40ο χρονο αλλά επι 39 χρονια μια χαρα ευημερια υπηρχε, ενω ο τωρινος κατεστρεψε απο τον πρωτο μηνα.
Και επιπλεον οτι οι αλλοι ελεγαν κι αυτοι ψεματα αλλά ελεγαν και καμια αληθεια, ενω ο τωρινος εχει πει μονο ψεματα.

Και προκαλεσε τους να σου πουν ΜΙΑ αληθεια που ειπε ο Τσιπρας και ΜΙΑ υποσχεση που τηρησε (εκτος απο το ανοιγμα της ΕΡΤ).

Εγω οσους ρωταω να μου πουν μια αληθεια ή μια υποσχεση που τηρηθηκε του Τσιπρα, κολλανε κανενα τριλεπτο μεχρι να βρουν κατι.

Σωστό κι αυτό απλά μετά το γεγονός οτι ο ένας επι 3 χρόνια "κυβερνάει" καταστρέφοντας ενώ ο άλλος ΔΕΝ έχει κυβερνήσει ΠΟΤΕ τους κόβει κατευθείαν τα φτερά στο "γιατί αυτόν".

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

Μόνο ο Νικολάκης μας από τότε που έκανε την κωλοτούμπα, πιστεύει ότι ο αρχηγός τήρησε όλες τις υποσχέσεις του.

Για αυτό πρέπει να τον προσέχουμε, θα είναι είδος υπό εξαφάνιση,

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Το ότι σαλιωσε τον αυτοκόλλητο φάκελο στο ίδιο ποστ να υποθέσω δεν κατάλαβες ότι πάει στον Τσίπρα έτσι; Αποκτάς εμμονές να το κοιτάξεις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μόνο ο Νικολάκης μας από τότε που έκανε την κωλοτούμπα, πιστεύει ότι ο αρχηγός τήρησε όλες τις υποσχέσεις του.

Για αυτό πρέπει να τον προσέχουμε, θα είναι είδος υπό εξαφάνιση,
Αυτος ειναι ξεπουλημενος τύπε, η αποψη του ειναι ενα σκουπιδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το ότι σαλιωσε τον αυτοκόλλητο φάκελο στο ίδιο ποστ να υποθέσω δεν κατάλαβες ότι πάει στον Τσίπρα έτσι; Αποκτάς εμμονές να το κοιτάξεις!
Σωστο, θελω να ειμαι δικαιος. Ανακαλω.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Σωστο, θελω να ειμαι δικαιος. Ανακαλω.
Το ότι ο Κυριάκος είναι περισσότερο στην επικαιρότητα η την σάτιρα άρα θέλημενα η μη τον σχολιάζουν περισσότερο απο ότι τον Τσίπρα δεν σημαίνει ότι είναι καλυμμένη στράτευση. Χαβαλέ κάνω μην αρπαζεσαι.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το ότι ο Κυριάκος είναι περισσότερο στην επικαιρότητα η την σάτιρα άρα θέλημενα η μη τον σχολιάζουν περισσότερο απο ότι τον Τσίπρα δεν σημαίνει ότι είναι καλυμμένη στράτευση. Χαβαλέ κάνω μην αρπαζεσαι.

Να σε ρωτήσω
1. Παραδέχεσαι ότι το θέμα με την κούκλα, είναι ψεύτικο;
1. Έψαξες το θέμα με τον ΕΤ;
3. Εγώ σε ρώτησα αν έχεις διαδόσει επίσης FAKE NEWS για Τσίπρα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Να σε ρωτήσω
1. Παραδέχεσαι ότι το θέμα με την κούκλα, είναι ψεύτικο;
1. Έψαξες το θέμα με τον ΕΤ;
3. Εγώ σε ρώτησα αν έχεις διαδόσει επίσης FAKE NEWS για Τσίπρα.
1.Ναι 1.Οχι 3. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφαιρεσαι και ποιος ο σκοπός τις ερώτησης σου.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Κάποιοι τύποι έφυγαν από ένα κόμμα πριν μισό αιώνα.
Κοίτα και εγώ στεναχωρηθηκα αλλά νομίζω είναι καιρός να το αφήσεις πίσω σου... η ζωή συνεχίζεται τύπε.

Άκριβώς. Συμφωνώ μαζί σου. Άπλά πρέπει νά ξέρουμε ίστορία γιά νά μήν κάνουμε τά ίδια λάθη. Γιά κανένα άλλο λόγο...

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
1.Ναι 1.Οχι 3. Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφαιρεσαι και ποιος ο σκοπός τις ερώτησης σου.

Μου αρκούν οι απαντήσεις σου και δεν θα συνεχίσω.  Σκέψου όμως από χθες πόσα πράγματα έχεις γράψει (για ταμεία με PSI, για διπλά ένσημα κλπ), που ΔΕΝ μπορείς να τα υποστηρίξεις.

ΥΓ  Όταν κάποιος αμφισβητεί ένα ποστ σου και βάζει στοιχεία και ένας άλλος τον βρίζει, βάζεις τον 2ο στην θέση του.

Όχι ότι κάνει διαφορά για μένα βέβαια.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Μου αρκούν οι απαντήσεις σου και δεν θα συνεχίσω.  Σκέψου όμως από χθες πόσα πράγματα έχεις γράψει (για ταμεία με PSI, για διπλά ένσημα κλπ), που ΔΕΝ μπορείς να τα υποστηρίξεις.

ΥΓ  Όταν κάποιος αμφισβητεί ένα ποστ σου και βάζει στοιχεία και ένας άλλος τον βρίζει, βάζεις τον 2ο στην θέση του.

Όχι ότι κάνει διαφορά για μένα βέβαια.
Μου είναι αδιάφορο το τι πιστεύει η αμφισβητεί ο καθένας. Δεν απάντησες όμως άντε και απόδειξα ότι είχα δίκιο τι θα κερδίσω έμπρακτα; ΤΙΠΟΤΑ. Περνάω την ώρα μου και ανταλλάζω ήπιες απόψεις. Όταν όμως ο άλλος διαστρεβλώνει η κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι γράφω τότε παύω να είμαι ευγενικός.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom