Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν λίγο ο Άδωνις στο ΣΚΑΙ, δικαίωσε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ απόλυτα την επιλογή μου να τον στηρίξω.
Ο άνθρωπος είναι χείμαρρος και ξέρει τι λέει.
Είναι ότι καλύτερο υπήρξε στη Ν.Δ. από καταβολής.
Υπερασπίζεται με ΘΑΡΡΟΣ το ελευθεριακό ιδεολόγημα.
Είναι ο ΜΟΝΟΣ μη αριστερός που ξέρει από ιδεολογία.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΔΩΝΙΣ ! :rockon:

12190009_204296693237802_2430625927518501183_n.jpg

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Πριν λίγο ο Άδωνις στο ΣΚΑΙ, δικαίωσε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ απόλυτα την επιλογή μου να τον στηρίξω.

Τον ειδα και εγω και μου αφησε καλή εντύπωση.

Θεωρώ ότι μόνο ο Κυριάκος και μετά ο Αδωνης έχουν σαφές πολιτικό στίγμα, μεταρυθμιστικό και μαχητικό πνευμα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εννοείται Άδωνης δαγκωτό.
Τέρας ιδεολογίας και σταθερότητας παντός καιρού και ανεξαρτήτως κόμματος.

:headbang2:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
[size=20pt]Άδωνις Γεωργιάδης:

- "Θέλω να σπάσω την ηγεμονική ιδεολογία της Αριστεράς..."
- "Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της Αριστεράς και όχι της Δεξιάς..."
- "Όσο λιγότερο εμπλέκεται το κράτος στην επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο το καλύτερο..."
- "Αν θέλετε μια Νέα Δημοκρατία που θα κάνει αντιπολίτευση με το μπαμπάκι και δεν θα ξαναδεί εξουσία, ΜΗΝ με ψηφίσετε..."[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τον είδα κι εγώ και με απογοήτευσε. Λαϊκίζει έντονα πλέον. Ακούσατε τι είπε; Η δεξιά είναι λαϊκή, δεν χρειάζονται απολύσεις από το δημόσιο κτλ. Τι το μεταρρυθμιστικό είπε που να σας άρεσε; Επανέρχομαι στην άποψη ότι δεν είναι φιλελεύθερος αλλά κωλοτούμπας.

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
[size=20pt]Άδωνις Γεωργιάδης:

- "Θέλω να σπάσω την ηγεμονική ιδεολογία της Αριστεράς..."
- "Όσο λιγότερο εμπλέκεται το κράτος στην επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο το καλύτερο..."
- "Αν θέλετε μια Νέα Δημοκρατία που θα κάνει αντιπολίτευση με το μπαμπάκι και δεν θα ξαναδεί εξουσία, ΜΗΝ με ψηφίσετε..."[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Επειδή την είδα την εκπομπή δεν βλέπω να αναφέρεις κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του περί "Βούδα της Ραφήνας","ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι τα ίδια και οι δυο τους μάς έφτασαν σε αυτό το χάλι" κλπ,κλπ.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τον είδα κι εγώ και με απογοήτευσε. Λαϊκίζει έντονα πλέον. Ακούσατε τι είπε; Η δεξιά είναι λαϊκή, δεν χρειάζονται απολύσεις από το δημόσιο κτλ. Τι το μεταρρυθμιστικό είπε που να σας άρεσε; Επανέρχομαι στην άποψη ότι δεν είναι φιλελεύθερος αλλά κωλοτούμπας.

Λαϊκιστής ο Άδωνης;
Κωλοτούμπας;
Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά.

:think:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τον ειδα και εγω και μου αφησε καλή εντύπωση.

Θεωρώ ότι μόνο ο Κυριάκος και μετά ο Αδωνης έχουν σαφές πολιτικό στίγμα, μεταρυθμιστικό και μαχητικό πνευμα.
Κι ο Κυριάκος εξίσου καλός είναι αλλά δυστυχώς λόγω του ονόματος (κακώς), θα αναγκάζεται σε οπισθοχωρήσεις εξαιτίας του πόλεμου που θα δέχεται (ακόμα και από το κόμμα του) κατά την εφαρμογή της μεταρρυθμιστικής πολιτικής του.
Με δεδομένη την πολιτικο-οικονομική παρακμή της χώρας χρειάζεται πυγμή και θάρρος, πράγμα που βρίσκω πως ο Άδωνις τα διαθέτει σε πολλαπλάσιο βαθμό.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επειδή την είδα την εκπομπή δεν βλέπω να αναφέρεις κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του περί "Βούδα της Ραφήνας","ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι τα ίδια και οι δυο τους μάς έφτασαν σε αυτό το χάλι" κλπ,κλπ.
Δηλαδή είναι ψέματα πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ του μπουχέσα μας έφτασαν σε αυτό το χάλι; :think:

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Με δεδομένη την πολιτικο-οικονομική παρακμή της χώρας χρειάζεται πυγμή και θάρρος, πράγμα που βρίσκω πως ο Άδωνις τα διαθέτει σε πολλαπλάσιο βαθμό.

Ε,τότε να βάλουμε αρχηγό τον Ζαμπίδη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ λέω να τα γράψουμε στα @@ μας όλα και να μας κυβερνά ο Τσίπρας ή να εκλέξουμε κάναν κρατιστή μπούλη Τζιτζικώστα... :jerking:

Δηλαδή αν βγει ο Άδωνις αυτομάτως πέφτει ο Τσίπρας; :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

εδώ δεν έχει δίκιο αν και χαίρομαι την τάση του να συζητάει ιδεολογικοπολιτικά με βάση την ιστορία.

ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ συνδύασε ρητορικά τον εθνικισμό με τον "σοσιαλισμό" αλλά πολύ λίγο σοσιαλισμό εφάρμοσε απλώς προσφέροντας ένα μεροκάματο στον εργάτη πριν τον στείλει να σκοτωθεί στο Ανατολικό μέτωπο.

το δε μεγάλο κεφάλαιο μια χαρά πέρασε με τον Χίτλερ, ειδικά λόγω εξοπλισμών.

απλώς εκείνη την εποχή λόγω ΕΣΣΔ ο σοσιαλισμός ήταν ισχυρό brand και συνέφερε όλους να τον επικαλούνται.

ακόμη και ο Γκαίμπελς και ο Ρεμ (των ταγμάτων εφόδου) εξέφρασαν κάποια στιγμή την δυσαρέσκεια τους για την εγκατάλειψη του σοσιαλισμού (ο δεύτερος το πλήρωσε - και για άλλους λόγους - με την ζωή του).

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδή είναι ψέματα πως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ του μπουχέσα μας έφτασαν σε αυτό το χάλι; :think:

Και τότε τι γυρεύει στη ΝΔ ο Άδωνις;
Γιατί δεν φτιάχνει ένα δικό του κόμμα να δούμε πόσα απίδια θα πιάσει;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
εδώ δεν έχει δίκιο αν και χαίρομαι την τάση του να συζητάει ιδεολογικοπολιτικά με βάση την ιστορία.

ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ συνδύασε ρητορικά τον εθνικισμό με τον "σοσιαλισμό" αλλά πολύ λίγο σοσιαλισμό εφάρμοσε απλώς προσφέροντας ένα μεροκάματο στον εργάτη πριν τον στείλει να σκοτωθεί στο Ανατολικό μέτωπο.

το δε μεγάλο κεφάλαιο μια χαρά πέρασε με τον Χίτλερ, ειδικά λόγω εξοπλισμών.

απλώς εκείνη την εποχή λόγω ΕΣΣΔ ο σοσιαλισμός ήταν ισχυρό brand και συνέφερε όλους να τον επικαλούνται.

ακόμη και ο Γκαίμπελς και ο Ρεμ (των ταγμάτων εφόδου) εξέφρασαν κάποια στιγμή την δυσαρέσκεια τους για την εγκατάλειψη του σοσιαλισμού (ο δεύτερος το πλήρωσε - και για άλλους λόγους - με την ζωή του).
Εντάξει λόγο του ότι εμπεριέχει την λέξη -σοσιαλισμός και αυτός έχει σχέση με την αριστερά και μόνο...

Επισκέπτης
Λέει πολλές μαλακίες παιδιά. Καταρχήν επιμένει να λέει ότι η ΝΔ είναι δεξιά. Η ΝΔ δεν είναι δεξιά αλλά κεντροδεξιά όπως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αριστερά αλλά κεντροαριστερά. Επαναλαμβάνω ότι αν δηλώνεις φιλελεύθερος είσαι εξ ορισμού κεντρώος. Ο άνθρωπος δεν το καταλαβαίνει αυτό και συνεχίζει να δηλώνει φιλελεύθερος αλλά δεξιός.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Και τότε τι γυρεύει στη ΝΔ ο Άδωνις;
Γιατί δεν φτιάχνει ένα δικό του κόμμα να δούμε πόσα απίδια θα πιάσει;
Σοβαρή συζήτηση είναι αυτή;
Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία και σε αυτήν στέκομαι.
Η ΝΔ ως υποτίθεται φιλελεύθερη παράταξη οφείλει να έχει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλελεύθερο πρόεδρο.
Όσοι θέλουν πραγματική ελευθερία και όχι κρατισμό οφείλουν να ψηφίσουν ΜΑΖΙΚΑ Άδωνι ή Κυριάκο μιας και η ΝΔ είναι ακόμα, κόμμα εξουσίας καλώς ή κακώς.
Προσωπικά έχω πει ότι αν δεν εκλεγεί ένας από τους δύο αυτούς δεν πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ αλλά Δηξαν.
Και επειδή βλέπω στέκεσαι πολύ στα πρόσωπα και ειδικά στα κόμματα, τα έχω ΧΕΣΜΕΝΑ!
Αυτό που νοιάζει ΚΑΘΑΡΑ είναι οι πολιτικές και οι άνθρωποι που τις εκφράζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom