Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
ενταξει ο κουλης είναι όλα τα παραπνω για πες έναν δικο σου καλό

Θά ήθελα πολύ νά δώ τόν Κασιδιάρη πρωθυπουργό... έτσι γιά νά σφίξουν τά κωλαράκια καί τών έξωτερικών καί τών έσωτερικών έχθρών. Ό άνθρωπος ξέρει νά μιλάει σωστά Έλληνικά, έχει ύπηρετήσει στίς Ε.Δ., είνια πατριώτης, είναι γαμήκουλας καί ρίχνει καί κάμμια φάπα πού καί πού. Άκόμα καί δεδηλωμένες λεσβίες καυλώνουν όταν τόν βλέπουν.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
322
Πόντοι
186
Θά ήθελα πολύ νά δώ τόν Κασιδιάρη πρωθυπουργό... έτσι γιά νά σφίξουν τά κωλαράκια καί τών έξωτερικών καί τών έσωτερικών έχθρών. Ό άνθρωπος ξέρει νά μιλάει σωστά Έλληνικά, έχει ύπηρετήσει στίς Ε.Δ., είνια πατριώτης, είναι γαμήκουλας καί ρίχνει καί κάμμια φάπα πού καί πού. Άκόμα καί δεδηλωμένες λεσβίες καυλώνουν όταν τόν βλέπουν.
αποψη με επιχειρηματα

αρχη μεση τελος

συγκροτημενη σκεψη όχι μαλακιες

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Μοντάζ ειναι..  :2funny:

[video]_Lo1vdjpHiY&feature=youtu.be[/video]

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
αποψη με επιχειρηματα

αρχη μεση τελος

συγκροτημενη σκεψη όχι μαλακιες

Άντιλαμβάνομαι τήν είρωνεία σου άλλά δέν νομίζω νά καταλαβαίνεις έσύ τό πνεύμα τών όσων γράφω.

Μιλάμε γιά προσόντα. Ποιός έχει; Ό Κούλης; ό Τσίπρας; ό Καμμένος; ό Παπανδρέου; ποιός ;

Όσα προσόντα έχουν αύτοί τόσα έχει καί ό Κασιδιάρης. Όπότε, άν ό μέσος Έλληνας θέλει αύτούς γιά πρωθυπουργούς γιατί νά μήν θέλουν όρισμένοι άλλοι τόν Κασιδιάρη.

Καί στό κάτω-κάτω οί άλλοι είναι ύπεύθυνοι γιά τά σημερινά μας χάλια ένώ ό Κασιδιάρης δέν είναι, όπότε γιατί νά μήν τού δοθεί μιά εύκαιρία νά δούμε τί μπορεί νά κάνει. Τί έχουμε νά χάσουμε;

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1
Άντιλαμβάνομαι τήν είρωνεία σου άλλά δέν νομίζω νά καταλαβαίνεις έσύ τό πνεύμα τών όσων γράφω.

Μιλάμε γιά προσόντα. Ποιός έχει; Ό Κούλης; ό Τσίπρας; ό Καμμένος; ό Παπανδρέου; ποιός ;

Όσα προσόντα έχουν αύτοί τόσα έχει καί ό Κασιδιάρης. Όπότε, άν ό μέσος Έλληνας θέλει αύτούς γιά πρωθυπουργούς γιατί νά μήν θέλουν όρισμένοι άλλοι τόν Κασιδιάρη.

Καί στό κάτω-κάτω οί άλλοι είναι ύπεύθυνοι γιά τά σημερινά μας χάλια ένώ ό Κασιδιάρης δέν είναι, όπότε γιατί νά μήν τού δοθεί μιά εύκαιρία νά δούμε τί μπορεί νά κάνει. Τί έχουμε νά χάσουμε;

Γράφεις ανοησίες. Και υποτίθεται οτι εργάζεσαι χρόνια εκτός Ελλάδας. Τι δουλειά κάνεις για πες μας

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1
pussy wagon
ο κουλης εχει κανει συμφωνια με τον διαολο για να βγει πρωθυπουργος
θα ακολουθησει τα χναρια του πατερα του απο τις σκοτεινες εποχες του 1965
για να προσεγγισει βουλευτες και απο αλλους πολιτικους χωρους για να
ολοκληρωσει το εργο του πατερα του    δυστυχως οι φωνες αντιστασης στην
νεα δημοκρατια εχουν φιμωθει απο ολα τα τηλεοπτικα  καναλια ραδιοφωνο internet

Μα το χαζομάρες είναι αυτές. ¨Συμφωνία με το διάολο", "σκοτεινές εποχές", "φωνές αντίστασης". Γιατί δε γράφεις κανα άρλεκιν καλύτερα; Εδω χαραμίζεσαι

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Γράφεις ανοησίες. Και υποτίθεται οτι εργάζεσαι χρόνια εκτός Ελλάδας. Τι δουλειά κάνεις για πες μας

Τί σχέση έχει τί έπαγγέλομαι καί ότι ζώ χρόννια έκτός Έλλάδος;

Άν κατάλαβα σωστά άπό τά γραφώμμενα σου, ύποτίθεται όσοι ζούν έκτός Έλλάδος καί όσοι είναι σέ όρισμένα έπαγγέλματα δέν γράφουν άνοησίες ή τουλάχιστον δέν μπορούν νά γράφουν άνοησίες;

Τό πόσο βλάκας είμαι τό ξέρουν οί πρώην γείτονες μου στήν Έλλάδα όταν προέβλεψα τήν έπερχόμενη οίκονομική κρίση καί παραιτήθηκα άπό κυβερνήτης στήν Ο.Α., πούλησα σπίτι, άμάξι καί έκλεισα τραπεζικούς λογαριασμούς καί τήν έκανα τό 2006, όταν όλα ήταν μιά χαρά.

Τώρα μού λένε, πώς τό ήξερες, πώς τό μάντεψες κλπ κλπ

Καί γιά νά σού άπαντήσω τί δουλειά κάνω, είμαι κυβερνήτης Β777 σέ πολύ μεγάλη άεροπορική έταιρεία.

Πωπω, άν ξέρανε τά πληρώματα μου καί οί έπιβάτες μου τί βλάκας είμαι, χαχαχαχαχα...

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1
Τί σχέση έχει τί έπαγγέλομαι καί ότι ζώ χρόννια έκτός Έλλάδος;

Άν κατάλαβα σωστά άπό τά γραφώμμενα σου, ύποτίθεται όσοι ζούν έκτός Έλλάδος καί όσοι είναι σέ όρισμένα έπαγγέλματα δέν γράφουν άνοησίες ή τουλάχιστον δέν μπορούν νά γράφουν άνοησίες;

Τό πόσο βλάκας είμαι τό ξέρουν οί πρώην γείτονες μου στήν Έλλάδα όταν προέβλεψα τήν έπερχόμενη οίκονομική κρίση καί παραιτήθηκα άπό κυβερνήτης στήν Ο.Α., πούλησα σπίτι, άμάξι καί έκλεισα τραπεζικούς λογαριασμούς καί τήν έκανα τό 2006, όταν όλα ήταν μιά χαρά.

Τώρα μού λένε, πώς τό ήξερες, πώς τό μάντεψες κλπ κλπ

Καί γιά νά σού άπαντήσω τί δουλειά κάνω, είμαι κυβερνήτης Β777 σέ πολύ μεγάλη άεροπορική έταιρεία.

Πωπω, άν ξέρανε τά πληρώματα μου καί οί έπιβάτες μου τί βλάκας είμαι, χαχαχαχαχα...

Εκτός απο βλάκας εισαι και ψώνιο δηλαδή. Κανονικό νούμερο για να γελάει ο κόσμος.

Για πες μας με βάση ποιο κριτήριο ο τσίπρας και ο μητσοτάκης έχουν τα ίδια προσόντα. Μην πεις οτι εχουνε πτυχίο...είσαι πιο έξυπνος απο αυτό (σύμφωνα με δήλωσή σου)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μα το χαζομάρες είναι αυτές. ¨Συμφωνία με το διάολο", "σκοτεινές εποχές", "φωνές αντίστασης". Γιατί δε γράφεις κανα άρλεκιν καλύτερα; Εδω χαραμίζεσαι
θα σου εξηγησει το αρλεκιν ο κουλης οταν και αμμα γινει πρωθυπουργος

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Εκτός απο βλάκας εισαι και ψώνιο δηλαδή. Κανονικό νούμερο για να γελάει ο κόσμος.

Για πες μας με βάση ποιο κριτήριο ο τσίπρας και ο μητσοτάκης έχουν τα ίδια προσόντα. Μην πεις οτι εχουνε πτυχίο...είσαι πιο έξυπνος απο αυτό (σύμφωνα με δήλωσή σου)

Είναι καί οί δύο άνεπάγγελτα κομματόσκυλα, δέν είναι άρκετό αύτό;

Λοιπόν πάω δρομολόγιο τώρα...

Χάρηκα πολύ καί τά ξεναλέμε...

Επισκέπτης

Ό άνθρωπος ξέρει νά μιλάει σωστά Έλληνικά : ασχετο χαρακτηριστικο που καθολου δεν προδιαθέτει σε σωστη διακυβερνηση
έχει ύπηρετήσει στίς Ε.Δ: εντελως ασχετο παλι
είναι πατριώτης: επισης, δεν προιδεαζει σε σωστη διαχειριση
είναι γαμήκουλας καί ρίχνει καί κάμμια φάπα πού καί πού : αρνητικο χαρακτηριστικο, ασταθης, χαμηλη συναισθηματικη νοημοσυνη,επιρρεπης και απολυτως ελεγχομενος αν πιεστει και αναγκαστει να οδηγηθει σε προβλεπομενες αντιδρασεις, τελειως ακαταλληλος για αναληψη εξουσιας

..... και για να πικαρουμε λιγο , παραειναι μαυριδερος ο τυπος για ελληνας εθνικιστης, παραπεμπει σε αραβικη, αιγυπτιακη καταγωγη, ισως ενας ελεγχος DNA να αποκαλυπτε αρκετα περι τις διαφυλετικες προσμιξεις των προγονων του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για τα σωστα ελληνικα θα μου επιτρεψεις να εχω τις επιφυλαξεις μου.

Αλλά τελος παντων κι εγω μιλαω καλα ελληνικα, κι εγω υπηρετησα στις ΕΔ, κι εγω ειμαι πατριωτης και γαμηκουλας.

Προφανως δεν θα με προτιμησεις ως πρωθυπουργο επειδη ειμαι κατά της φάπας?

Αρα η φαπα ειναι που κανει τη διαφορα.
Θλιβερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
pussy wagon
ο κουλης εχει κανει συμφωνια με τον διαολο για να βγει πρωθυπουργος
θα ακολουθησει τα χναρια του πατερα του απο τις σκοτεινες εποχες του 1965
για να προσεγγισει βουλευτες και απο αλλους πολιτικους χωρους για να
ολοκληρωσει το εργο του πατερα του    δυστυχως οι φωνες αντιστασης στην
νεα δημοκρατια εχουν φιμωθει απο ολα τα τηλεοπτικα  καναλια ραδιοφωνο internet
Τύπε το εχεις τερματισει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πολύ λίγη και προβλέψιμη η "απάντησή" σου. Αφισσοκολητής λοιπόν. Περαστικά
για να το λες εσυ κατι ξερεις    μην βιαζεσαι εχει υποσχεθει και σε αλλους μια θεση στο δημοσιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καταφερε ο κουλης να σας κανει ταλιμπαν    περαστικα σας
Τωρα εσυ πραγματικα πιστευεις οτι οποιος μας διαβαζει θεωρει εμενα ταλιμπαν κι εσενα...μετριοπαθη?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τωρα εσυ πραγματικα πιστευεις οτι οποιος μας διαβαζει θεωρει εμενα ταλιμπαν κι εσενα...μετριοπαθη?

εσυ ειδικα αν και παλιος νεοδημοκρατης τα πραγματα τα βλεπεις ως αρχηγικα και οικογενειακα
δυστυχως υπαρχουν και αλλοι σαν και σενα  αλλα ομως οταν γινεται η γκαφα  το παιζουν οι καλυτερες λεκτορες στο "δεν εννουσα για αυτον τοτε"
η νεα δημοκρατια πρεπει να αποβαλλει το αρχηγιλικι των 70ς-90ς  αλλα δυστυχως θα περιμενουμε αρκετα ακομα μεχρι να γινει αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εσυ ειδικα αν και παλιος νεοδημοκρατης τα πραγματα τα βλεπεις ως αρχηγικα και οικογενειακα
δυστυχως υπαρχουν και αλλοι σαν και σενα  αλλα ομως οταν γινεται η γκαφα  το παιζουν οι καλυτερες λεκτορες στο "δεν εννουσα για αυτον τοτε"
η νεα δημοκρατια πρεπει να αποβαλλει το αρχηγιλικι των 70ς-90ς  αλλα δυστυχως θα περιμενουμε αρκετα ακομα μεχρι να γινει αυτο
Η ΝΔ τα τελευταια 22 χρονια εχει αλλαξει εξι αρχηγους, για ποιο αρχηγικο κομμα μιλαμε?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η ΝΔ τα τελευταια 22 χρονια εχει αλλαξει εξι αρχηγους, για ποιο αρχηγικο κομμα μιλαμε?

εννοω την νοοτροπια τα τζακια τους δηθεν    τα ιδια συγγενικα κομματα στο εξωτερικο εχουν αποβαλλει αυτο το δηθεν που εχουμε εμεις εδω και πολλα χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom