Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μετα τη γιουγκοσλαβια η ελλαδα ειχε το μεγαλυτερο ανταρτικο κινημα στην κατεχομενη ευρωπη
αυτο το ηξεραν οι αγγλοι γι αυτο και ειχαν επαφη με το εαμ
ηο γοργοποταμος απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες του φυσικα

και η οποία φυσικά επιτυχία στον Γοργοπόταμο δεν οφείλεται στον Αρη και την συμμορία του αλλά στους Αγγλους καταδρομείς και στον ΕΔΕΣ με τον Ζέρβα..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
80 20 η αναλογια για το εαμ τυπε

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δεν ειναι πολλοι τυπε δυο τρεις καμμενοι ειναι με 50κλωναρια ο καθενας τους :2funny: :2funny:

Ευτυχώς που οι πολλοί ΝΔκράτες δεν έχουν τα ίδια μυαλά με αρκετούς εδώ μέσα και ο Άδωνης θα βγει τελευταίος με 10-12%

επειδη λετε πολλες μαλακιες και εξυπνάδες εδω μεσα να σας θυμισω οτι το γεναρη ο γεωργιαδης πηρε 75000 σταυρους στη β αθηνων ενω ο μειμαρακης πηρε 40000, σχεδον double score...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Η γιαγιά μου που έζησε στην κατοχή κάποτε πριν πεθάνει μου είχε πει ότι οι κομμουνιστές σκότωναν πού και πού κανένα Γερμανό (τους έκλαναν τα αρχίδια δηλαδή) ενώ ήξεραν ότι μετά για αντίποινα οι Γερμανοί θα σκότωναν 100 αθώους Έλληνες. Μήπως τελικά οι δεξιοί ήταν πιο πατριώτες που κάθονταν ήσυχοι γιατί ήξεραν ότι δεν τους έπαιρνε; Απλά ρωτάω. Ή μήπως νομίζεις ότι τελικά οι αντιστασιακοί μας απελευθέρωσαν;

Ειναι αναριθμητες οι ιστορικες καταγραφες (απο κανονικους ιστορικους διεθνους κυρους οχι αναρχοαπλυτους δημοσιογραφους) οτι οι ελασιτες τουφεκαγαν κανα σουρωμενο γερμανο κοντα σε χωρια που ηταν απεναντι στο εαμ για να προκαλεσουν μαζικα αντιποινα των ναζι. Οι δε κατσαπλιαδες ποτε δεν αναμετρουνταν με τα κατοχικα στρατευματα και κρυβονταν στα βουνα αφηνοντας απροστατευτους τους πληθυσμους στην υπαιθρο. Ισα ισα που οταν κατεβαιναν ηταν για να κλεψουν, να επιταξουν ζωα και τροφιμα και να εκτελεσουν τους αντιφρονουντες που ειχαν σημαιωσει σε καταστιχα οι πολιτικοι εκπροσωποι του κκε που ειχαν μεγαλυτερη δυναμη απο τους καπετανιους του ελας. Πραγματικοι εγκληματιες μολις ο λαος τους πηρε πρεφα μετα τα δεκεμβριανα εδωσε την απαντηση του μαζι με τους ηρωικους συμμαχους μας Εγγλεζους και Αμερικανους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Συναγωνιστές νεοδημοκρατες.

Σας ομιλει ο Μεγαλειοτατος, Αρχηγος της Δεξιάς Στρατιας.

Μην παραθετετε, και μην απαντατε στο παμμεγιστο τρολ που ακουει στο ονομα Pussy wagon.

Πνιξτε το συγκεκριμενο τρολ με αγνοια και σιωπη.
Να μην του απανταει κανενας, πουθενα.

Τρεφεται απο τις απαντησεις σας.

Πληρης σιωπη στις προκλησεις του.

Καμια αντιδραση. Σαν να ειναι αορατος.
Εφαρμοστε το. Πληρες εμπαργκο.

Επισκέπτης
Λέω να πάω να ψηφίσω Μεϊμαράκη που δηλώνει κεντρώος.

Από ομιλία του Ιουλίου: «Η ΝΔ ακολουθεί τον μεσαίο δρόμο, του κοινωνικού και μεταρρυθμιστικού κέντρου, της μετριοπάθειας, της λογικής, της σύνθεσης δυνάμεων. Πρέπει να αθροίζουμε δυνάμεις. Θέλουμε όλους τους σοβαρούς και λογικούς ανθρώπους να έρθουν στη ΝΔ να συνδιαμορφώσουμε το νέο πρόγραμμα. Τους απλώνουμε το χέρι να προχωρήσουμε όλοι μαζί.»

Δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα αυτοκαταστραφεί.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Λέω να πάω να ψηφίσω Μεϊμαράκη που δηλώνει κεντρώος.

Από ομιλία του Ιουλίου: «Η ΝΔ ακολουθεί τον μεσαίο δρόμο, του κοινωνικού και μεταρρυθμιστικού κέντρου, της μετριοπάθειας, της λογικής, της σύνθεσης δυνάμεων. Πρέπει να αθροίζουμε δυνάμεις. Θέλουμε όλους τους σοβαρούς και λογικούς ανθρώπους να έρθουν στη ΝΔ να συνδιαμορφώσουμε το νέο πρόγραμμα. Τους απλώνουμε το χέρι να προχωρήσουμε όλοι μαζί.»

Δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα αυτοκαταστραφεί.

Ωραια λογικη στην χωρα που ο,τι δηλωσεις εισαι...Ακομα να καταλαβεις οτι ο Βαγγελας ειναι λαγος του μπουχεσα Καραμαλη της Ντορας και του βαρονικου κατεστημενου? Περιμενουν οπως σωστα εγραψες να καταρρευσει ο μαλακας που κανει τον πρωθυπουργο και να ξαναβγει μπροστα ο μπουλης να ζητησει δευτερη ευκαιρια απο την ιστορια. Στο στυλ του θειου του να "σωσει" την χωρα απο την καταστροφη...

Επισκέπτης
Ωραια λογικη στην χωρα που ο,τι δηλωσεις εισαι...Ακομα να καταλαβεις οτι ο Βαγγελας ειναι λαγος του μπουχεσα Καραμαλη της Ντορας και του βαρονικου κατεστημενου? Περιμενουν οπως σωστα εγραψες να καταρρευσει ο μαλακας που κανει τον πρωθυπουργο και να ξαναβγει μπροστα ο μπουλης να ζητησει δευτερη ευκαιρια απο την ιστορια. Στο στυλ του θειου του να "σωσει" την χωρα απο την καταστροφη...

Φίλε το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" έχει πεθάνει. Μπες στη σελίδα του Άδωνι να δεις τα σχόλια των οπαδών του. Αυτό το ξεπερασμένο δεξιό τρίπτυχο πρεσβεύει ο άνθρωπος. Όλοι του λένε "ζήτω η θρησκεία μας" και τέτοιες μαλακίες. Μεϊμαράκης η πρώτη μου επιλογή γιατί είναι μετριοπαθής και μιλάει για κέντρο, έμπειρος 60-άρης και όχι αντι-Τσίπρας και γιατί δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Φίλε το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" έχει πεθάνει. Μπες στη σελίδα του Άδωνι να δεις τα σχόλια των οπαδών του. Αυτό το ξεπερασμένο δεξιό τρίπτυχο πρεσβεύει ο άνθρωπος. Όλοι του λένε "ζήτω η θρησκεία μας" και τέτοιες μαλακίες. Μεϊμαράκης η πρώτη μου επιλογή γιατί είναι μετριοπαθής και μιλάει για κέντρο, έμπειρος 60-άρης και όχι αντι-Τσίπρας και γιατί δεν χρειάζεται αλλαγή προέδρου.

Ποιος μιλαει ρε συ για πατριδα θρησκεια οικογενεια στο 30' ειμαστε ελεος! Εγω παντως βλεπω οτι οι μονοι που εχουν δυναμικη ειναι ο Αδωνις με τον Κυριακο κανενας αλλος...Ολοι οι γνωστοι μου αυτους θα στηριξουν για να αλλαξει προσωπο το κομμα...

Επισκέπτης
Ποιος μιλαει ρε συ για πατριδα θρησκεια οικογενεια στο 30' ειμαστε ελεος! Εγω παντως βλεπω οτι οι μονοι που εχουν δυναμικη ειναι ο Αδωνις με τον Κυριακο κανενας αλλος...Ολοι οι γνωστοι μου αυτους θα στηριξουν για να αλλαξει προσωπο το κομμα...

Κι εγώ έτσι νόμιζα και γούσταρα τον Γεωργιάδη μέχρι που άρχισε την περιοδεία του και μαζί τις δηλώσεις για το έθνος και τη θρησκεία. Είναι παλαιάς κοπής δεξιός και μούφα φιλελεύθερος. Εδώ έλεγε να μην ψηφίσει η ΝΔ το τρίτο μνημόνιο, δηλαδή να πέσει η χώρα στον γκρεμό. Τον έχω ικανό να αλλάζει ιδέες από τη μια στιγμή στην άλλη ανάλογα με το τι τον βολεύει. Ο Κυριάκος είναι φιλελεύθερος αλλά μου τη σπάει που είναι γαύρος και η αδερφή του έχει κουμπάρο τον Μαρινάκη. Είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά τον Μεϊμαράκη. Ο Τζιτζικώστας είναι δεξιός, μικρότερος στην ηλικία από εμένα, δεν είναι βουλευτής, είναι άπειρος για αρχηγός. Δεν έπρεπε να κατέβει.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Κι εγώ έτσι νόμιζα και γούσταρα τον Γεωργιάδη μέχρι που άρχισε την περιοδεία του και μαζί τις δηλώσεις για το έθνος και τη θρησκεία. Είναι παλαιάς κοπής δεξιός και μούφα φιλελεύθερος. Εδώ έλεγε να μην ψηφίσει η ΝΔ το τρίτο μνημόνιο, δηλαδή να πέσει η χώρα στον γκρεμό. Τον έχω ικανό να αλλάζει ιδέες από τη μια στιγμή στην άλλη ανάλογα με το τι τον βολεύει. Ο Κυριάκος είναι φιλελεύθερος αλλά μου τη σπάει που είναι γαύρος και η αδερφή του έχει κουμπάρο τον Μαρινάκη. Είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά τον Μεϊμαράκη. Ο Τζιτζικώστας είναι δεξιός, μικρότερος στην ηλικία από μένα, δεν είναι βουλευτής, είναι άπειρος για αρχηγός. Δεν έπρεπε να κατέβει.

Χαχαχαχαχαχα καλα το επιχειρημα για την ομαδα το εκλαμβανω ως χιουμοριστικο. Στα υπολοιπα συμφωνω με Αδωνι και τους αλλους 25 βουλευτες για να μην ξεχνιομαστε οτι η ΝΔ φυσικα δεν επρεπε να ψηφισει κανενα μνημονιο που εφερε ο τσιπρομαλακας και το αναρχιδο παιδοβουβαλο που εχει διπλα του. Αποχωρηση απο την Βουλη για να περασει το μνημονιο και να "σωθει" οπως λες η χωρα και απο κει και περα αν ζητουσε ο τσιπρομαλακας ή οι ευρωπαιοι στηριξη απο την ΝΔ οφειλε να βαλει ορους. Αυτοι θα ηταν πχ συγκληση συμβουλιου πολιτικων αρχηγων οπου θα απαγορευε εκλογες πριν την παρελευση 18μηνου, συσταση ενιαιας ομαδας διαπραγματευσης ωστε το μιγμα των δημοσιονομικων να μην πεσει στον ιδιωτικο τομεα, αποσυρση του εκτρωματος στην παιδεια κλπ κλπ...Διαφορετικα οπως εστρωσε να κοιμηθει. Σαμπως και τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα που τα "ψηφισε" θεωρητικα η ΝΔ? Αυτα αγαπητε ειναι μικροπολιτικες μαλακιες που αφορουν την καμαριλα και την διαχειριση της εξουσιας επικοινωνιακα. Η πραγματικη πολιτικη θελει στιβαρη ηγεσια ξεκαθαρες διαχωριστικες γραμμες υπευθυνοτητα και οχι λαικισμους. Και ο μονος που μπορει να τα εμπεδωσει αυτα στη Δεξια ειναι ο Αδωνις. Μακαρι να ηταν καποιος αλλος μακαρι να ηταν ο μπουχεσας το 2004 μακαρι να ηταν ο Γιωργακης το 2009 αλλα δεν ωφελει να κοιταμε πισω. Μονο μπροστα και οι εναλλακτικες που εχουμε δεν αφηνουν χωρο για μετριοπαθειες, συναινεσεις του κωλου, αλληλοχαιδολογηματα και την νεολαια ανεργη να μεταναστευει...

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχαχα καλα το επιχειρημα για την ομαδα το εκλαμβανω ως χιουμοριστικο. Στα υπολοιπα συμφωνω με Αδωνι και τους αλλους 25 βουλευτες για να μην ξεχνιομαστε οτι η ΝΔ φυσικα δεν επρεπε να ψηφισει κανενα μνημονιο που εφερε ο τσιπρομαλακας και το αναρχιδο παιδοβουβαλο που εχει διπλα του. Αποχωρηση απο την Βουλη για να περασει το μνημονιο και να "σωθει" οπως λες η χωρα και απο κει και περα αν ζητουσε ο τσιπρομαλακας ή οι ευρωπαιοι στηριξη απο την ΝΔ οφειλε να βαλει ορους. Αυτοι θα ηταν πχ συγκληση συμβουλιου πολιτικων αρχηγων οπου θα απαγορευε εκλογες πριν την παρελευση 18μηνου, συσταση ενιαιας ομαδας διαπραγματευσης ωστε το μιγμα των δημοσιονομικων να μην πεσει στον ιδιωτικο τομεα, αποσυρση του εκτρωματος στην παιδεια κλπ κλπ...Διαφορετικα οπως εστρωσε να κοιμηθει. Σαμπως και τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα που τα "ψηφισε" θεωρητικα η ΝΔ? Αυτα αγαπητε ειναι μικροπολιτικες μαλακιες που αφορουν την καμαριλα και την διαχειριση της εξουσιας επικοινωνιακα. Η πραγματικη πολιτικη θελει στιβαρη ηγεσια ξεκαθαρες διαχωριστικες γραμμες υπευθυνοτητα και οχι λαικισμους. Και ο μονος που μπορει να τα εμπεδωσει αυτα στη Δεξια ειναι ο Αδωνις. Μακαρι να ηταν καποιος αλλος μακαρι να ηταν ο μπουχεσας το 2004 μακαρι να ηταν ο Γιωργακης το 2009 αλλα δεν ωφελει να κοιταμε πισω. Μονο μπροστα και οι εναλλακτικες που εχουμε δεν αφηνουν χωρο για μετριοπαθειες, συναινεσεις του κωλου, αλληλοχαιδολογηματα και την νεολαια ανεργη να μεταναστευει...

Φίλε κάνεις λάθος. Είναι τρομερός λαϊκιστής ο Άδωνις και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έχει κάνει τελευταία για τη θρησκεία. Εγώ τον πήγαινα αλλά μόλις άκουσα αυτές τις μαλακίες και τον είδα να εκκλησιάζεται καθημερινά μου ήρθε εμετός. Για να μη σου ξαναπώ ότι έχει μπερδέψει τι είναι φιλελεύθερος και τι είναι δεξιός.

Επισκέπτης
Παραθέτω ένα βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρουσιάζει τα βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου. Συγκρίνετε απλά τον αγνωστικιστή Γεωργιάδη του τότε με τον θρησκόληπτο Γεωργιάδη του σήμερα για να καταλάβετε πόσο λαϊκιστής είναι.

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Παραθέτω ένα βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρουσιάζει τα βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου. Συγκρίνετε απλά τον αγνωστικιστή Γεωργιάδη του τότε με τον θρησκόληπτο Γεωργιάδη του σήμερα για να καταλάβετε πόσο λαϊκιστής είναι.

Ο Τζήμερος που δηλώνει αγνωστικιστής παίρνει με το ζόρι 0,5%. Δεν ξέρω αν είναι λαϊκιστής ο Άδωνις αλλά ανόητος δεν είναι με τίποτα. Επίσης, ξέρεις πολλούς λαϊκιστές να βγαίνουν και να λένε ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο "εθνάρχης" και τα κατοχικά "κατορθώματά" του:

www.protothema.gr/politics/article/522475/eggrafo-konstadinos-karamanlis-nazi-/]http://www.protothema.gr/politics/article/522475/eggrafo-konstadinos-karamanlis-nazi-/[/url]

«Άκρως απόρρητος...»
Περίεργο δημοσίευμα για έγγραφο της CIA εμπλέκει Κ. Καραμανλή και Τσαλδάρη με τους ναζί

tumblr_msa8jq1XLx1sg7ck2o1_500.gif

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ο πικερ μιλαει πολυ σωστα στο τι ειναι κεντρωος φιλευθερος και τι συντηριτικος δεξιος  :birdman:
και τα 2 μαζι δεν γινετε  :uglystupid:
αυτο που παει να πουλησει ο μπουμπουκος δηλαδη  :uglystupid: (που στην ουσια ειναι καρασυντηριτικος)
οταν εισαι φιλελευθερος εισαι και στα οικονομικα, :uglystupid:   και στα κοινωνικα    :idiot:

Επισκέπτης
Αδωνις, φιλελεύθερος=70%, λαίκιστης=30%
Τζιτζικώστας, φιλελεύθερος=20%, λαίκιστης=80%
Μεϊμαράκης,φιλελεύθερος=30%, λαίκιστης=70%
Μητσοτάκης,φιλελεύθερος=80%, λαίκιστης=20%
επειδη στο Ελλάντα προτιμούμαι τα ψέμματα, τις υποσχέσεις, αυτά που τόσα χρόνια μας έμαθαν απο Α. Παπανδρέου και μετά δεν αμφιβάλω για το αποτέλεσμα, δυστυχως κάποιος δεξιός λαϊκιστής θα βγεί πάλι να έχει να αντιπαρατεθεί με τον αριστερό λαϊκιστη πρωθυπουργό μας. Καληνύχτα Ελλάδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom