Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
:klapseee:
giatopasok.png
:tooth:
pasok-afm.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
[size=30pt]Φ[/size]α[size=30pt]ΙΔ[/size]ων[size=30pt]-ΕΜΠΟΡ-ΑΣ[/size]

το εχει το ονομα

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
[size=15pt]ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ[/size]
εχουμε το ονομα και τη χαρη
σκασμός κλεφτοπασόκε στόκε :2funny:
ρημάξατε την χώρα και σας πληρώνουμε με μνημόνια,
εκεί  :babycry:στο 3-4% για πάντα κακοποιά στοιχεία

www.kathimerini.gr/101957/article/epikairothta/politikh/endopasokikos-polemos-symferontwn-gia-to-kthmatologio]http://www.kathimerini.gr/101957/article/epikairothta/politikh/endopasokikos-polemos-symferontwn-gia-to-kthmatologio[/url]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σάββας Τσιτουρίδης

Το 2004 παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας από Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η μετεγγραφή του γιου του από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σκάνδαλο Ομολόγων
Σύμφωνα με το πόρισμα της εξεταστικής επιστροπής για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, προέκυψαν ευθύνες για τον πρώην υπουργό με ταυτόχρονη πρόταση για παραπομπή σε έρευνα και για τυχόν ποινικές ευθύνες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Από το 2001 τα κλεφτοπασόκια
είχαν βάλει τη χώρα στο στόχαστρο της ΕΕ.
Εξαπατούσαν (έτσι νόμιζαν) τον τότε επίτροπο Μπαρνιέ
μέχρι που βούλιαξαν τη χώρα με το πλιάτσικο που για δεκαετίες συνέχιζαν,
με αποτέλεσμα τα μνημόνια.
Εκεί στο 3-4% για πάντα αρουραίοι :2funny:

www.kathimerini.gr/102814/article/epikairothta/politikh/to-kthmatologio-ae-epivevaiwnei-ton-mparnie]http://www.kathimerini.gr/102814/article/epikairothta/politikh/to-kthmatologio-ae-epivevaiwnei-ton-mparnie[/url]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

[size=30pt]Φ[/size]α[size=30pt]ΙΔ[/size]ων[size=30pt]-ΕΜΠΟΡ-ΑΣ[/size]

το εχει το ονομα

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
PASOK3.jpg

το εχει το ονομα [size=15pt]ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ[/size]

Σκασμός μαλακοπρόξενε παστόκε
σκασμός ΓΑΠ :2funny: :2funny:

Εκεί στο 3-4% που σας τιμώρησε ο λαός,
απατεώνες αρουραίοι κακοποιά στοιχεία.
Διαλύσατε τη χώρα  αρχιλαμόγια πρασινοφρουροί

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραιτήθηκε και προτείνει για διάδοχό του τον Άδωνι Γεωργιάδη

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και να δηλώσει πως ο ιδανικός πρόεδρος για την Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει κάτι προβλήματα με την Δικαιοσύνη.
ανακοίνωση της παραίτησής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στις τσιρίδες και την υστερία.
«Εμένα με πειράζει που γελούν μαζί μου στη Βουλή και ρωτάω ‘γιατί γελάτε κύριοι;’, ενώ ο Άδωνις τους βλέπει να κλαίνε από τα γέλια με τις στριγγλιές του και όχι μόνο χαίρεται αλλά θέλει να τους κάνει να γελάσουν κι άλλο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως από φιλελεύθερος έχει γίνει ακροδεξιός και πως, αν το συνεχίσει έτσι, μέχρι τις εκλογές θα βρεθεί δεξιά της Χρυσής Αυγής.
«Προσπάθησα να κάνω το λαϊκό παιδί παίζοντας μπάλα με άστεγους και διαβάζοντας τον κατάλογο με τα οπωροκηπευτικά από το βήμα της Βουλής, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως γεννήθηκα πρίγκιπας και πως δεν μπορούν όλοι να γίνουν σαν εμένα, αφού η κοινωνική ισότητα είναι αντίθετη στους νόμους της φύσης και η κοινωνία είναι ζούγκλα, οπότε εγώ είμαι το παγώνι», αναφέρει ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα κάνει ένα κόμμα Φιλελεύθερων για να διαχωρίσει την θέση του από την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία του Άδωνι, του Βορίδη και του Πλεύρη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως οι πραγματικοί φιλελεύθεροι στην Ελλάδα δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο και πως όλοι αυτοί οι βλαμμένοι που ουρλιάζουν στο Facebook -προσποιούμενοι τους φιλελεύθερους- έχουν στο νου τους μόνο τη μάσα και θα ψήφιζαν ακόμα και τον Μιχαλολιάκο, για να αρπάξουν πάλι την κουτάλα

Με απόλυτη ειλκρίνεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί είναι ο καλύτερος εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, ενώ, παράλληλα, έχει καταφέρει να κάνει τους ακροδεξιούς της Νέας Δημοκρατίας να τον θεωρούν κομμουνιστή.
«Δυστυχώς, ποτέ δεν θα καταφέρω να γίνω ο άνδρας που είναι η αδελφή μου» διαπιστώνει με πόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της ανακοίνωσής του.
(Κυριάκο, θα μου λείψεις. Ψυχή βαθιά!)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Για ποιον λογο μεταφερονται εδω τα αρθρα του γελοιου πιτσιρικου?
Για να γελασουμε με την ανοησια του ή για να θαυμασουμε το απειρου καλλους χιουμορ του?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

Οι άνθρωποι ψηφίζουν το λιγότερο κακό

Πριν από μερικές ημέρες, συζητούσα με μια Γερμανίδα φίλη και μου έλεγε πόσο μισογύνικη είναι η γερμανική κοινωνία

Η εικόνα που είχα εγώ στο μυαλό μου για την γερμανική κοινωνία δεν ήταν ότι είναι μια κοινωνία macho, οπότε ένιωσα έκπληξη όταν την άκουγα να μου λέει πως στην Γερμανία οι γυναίκες είναι σχεδόν πολίτες β΄ κατηγορίας.
Μου είπε για τον αριθμό των γυναικών στη Βουλή, για την ποσόστωση στις μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις -που δεν αφορά όμως ακόμα τις διευθυντικές θέσεις, όπου οι γυναίκες είναι ελάχιστες- και για τις διαφορές σε μισθούς ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.
Εγώ την άκουγα κάπως έκπληκτος και κάποια στιγμή σκέφτηκα να υπερασπιστώ τους Γερμανούς.
«Και αφού οι Γερμανοί είναι τόσο φαλλoκράτες, πώς εξηγείται ότι τόσα χρόνια καγκελάριος είναι η Μέρκελ;» τη ρώτησα.
«Η Μέρκελ ήταν ένα ατύχημα» μου είπε ψύχραιμα.
Καλά, ξέρω πώς έγινε πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών η Μέρκελ, όπως και το πώς νίκησε στις πρώτες εκλογές. Ήταν, όντως, ένα ατύχημα.
Επέμεινα, όμως, και ρώτησα τη φίλη μου πώς κέρδισε η Μέρκελ όλες τις εκλογές που ακολούθησαν.
Η φίλη μου μου είπε πως «οι άνθρωποι ψηφίζουν το λιγότερο κακό. Η Μέρκελ δεν νικούσε επειδή οι Γερμανοί την αγαπούν αλλά επειδή οι αντίπαλοί της ήταν χειρότεροι από αυτήν».
Δεν έχει και άδικο. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι.
Ήξερα πολλούς μήνες πριν πως ο Τραμπ θα νικήσει στης εκλογές στις ΗΠΑ, γιατί αντίπαλός του ήταν η Χίλαρι Κλίντον, που έχει τον ανθρωποδιώκτη.
Πράγματι, οι άνθρωποι ψηφίζουν τον λιγότερο κακό.
Έτσι κατάφερε η Άνγκελα Μέρκελ να είναι σήμερα στην τέταρτη θητεία στην καγκελαρία, αν και οι γυναίκες στην Γερμανία δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες (σ.σ. Οι άνθρωποι που κατηγορούν τις γυναίκες που βρίσκονται στην ηγεσία των χωρών τους ότι συμπεριφέρονται σαν άνδρες, ξεχνούν πως αυτές οι γυναίκες είναι περικυκλωμένες από άνδρες και ζουν σε έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από άνδρες για άνδρες -σε έναν ανδρικό κόσμο-, οπότε είναι απόλυτα λογικό να συμπεριφέρονται σαν άνδρες.)
Αν ισχύει πως οι άνθρωποι ψηφίζουν το λιγότερο κακό, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος που έχει απέναντί του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όταν η Νέα Δημοκρατία έκανε πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη -κάτι που έμοιαζε με αστείο-, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν πως αυτό ήταν ένα ωραίο δώρο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να τους επιβεβαιώσει.
Οι φιλελεύθερες θέσεις του έγιναν ακροδεξιές, ο Μητσοτάκης μοιάζει με κομοδίνο του Άδωνι Γεωργιάδη, και η ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Μητσοτάκη μοιάζει μια νέα σκληρή περιπέτεια για τη χώρα ακόμα και για πολλούς από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης, πολλοί Έλληνες δεν ξεχνούν πως την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα έκαναν πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, οπότε μάλλον δεν θα θελήσουν να κάνουν πρωθυπουργό και το ζαβό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Φυσικά, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας, ένας κυνικός καιροσκόπος, αλλά έχει απέναντί του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δηλαδή, έχει απέναντί του έναν άνθρωπο που δηλώνει πως η κοινωνική ισότητα είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση, υποστηρίζει πως ήταν πολιτικός κρατούμενος και πολιτικός εξόριστος στο Παρίσι σε ηλικία μέχρι έξι χρονών, διαβάζει στη Βουλή τον κατάλογο με τα προϊόντα της λαϊκής αγοράς, φέρνει παραδείγματα με εξωγήινους -και μετά απορεί γιατί γελάνε όλοι- και δηλώνει πως θέλει να κάνει την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό αλλά η γυναίκα του έχει offshore.
Οπότε, το θέμα δεν είναι πόσο καλός είναι ο Τσίπρας αλλά ποιον έχει απέναντί του.
Και ο Τσίπρας έχει απέναντί του τον Μητσοτάκη.
Έχει απέναντί του έναν σαχλαμάρα.
Έπίσης, ο Τσίπρας έχει μια απαθή και ηττημένη κοινωνία, που δεν ελπίζει πια σε τίποτα, δεν έχει καμία κινηματική διάθεση, ενώ έχει κουραστεί και από τις πολλές σφαλιάρες.
Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως ο Τσίπρας έχει πια την αποδοχή Ευρωπαίων και Αμερικανών, που βλέπουν πως περνάει τα πάντα, χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος.
(Για να βλέπω πού πηγαίνουν τα πράγματα, έχω τη συνήθεια να παρακολουθώ τις θέσεις κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων, που εκφράζουν πάντα το κατεστημένο. Αυτοί οι άνθρωποι -αν και είχαν λυσσάξει εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-, το τελευταίο διάστημα παίρνουν αποστάσεις από τον Μητσοτάκη. Δύσκολα τα πράγματα για το ορφανό. Έχω αρχίσει να τον λυπάμαι. Δεν θα ξέρει από πού του ήρθε. Εγώ, πάντως, είμαι μαζί του. Ο σωστός αριστερός είναι πάντα με τον χαμένο.)

DoctorWh?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
291
Πόντοι
291

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Α εντάξει αφού το λέει ο πιτσιρίκος έτσι θα είναι!!  :2funny: :2funny:
Ετοιμάσου να κλάψετε παρέα εντός του 2018 που θα γίνουν εκλογές.

εάν γινουν(που θα γινουν) μετα τον σεπτεμβριο τοτε μαλλον ο κουλης θα κλαψει.....

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
snc009771.jpg

ειμαι ο τζονυς το κομματόσκυλο με τη πρασινη σημαια
ολοι με κοιτάνε περίεργα και λενε "παιδιά να Ο μαλάκας!!!"
μη το παίρνεις κατάκαρδα ανίατε παστόκε,υπάρχουν και χειρότερα,
ο ΓΑΠ είναι πιο μαλάκας απο σένα :grin:
Το ατύχημα βέβαια είναι πως το πασοκ για δεκαετίες λεηλάτησε την χώρα
με κατάληξη τα οδυνηρά μνημόνια.
Βερεσέ πληρώνουμε τους άκηδες,τους τσουκάτους,τις μιμίκες,  τους μαντέληδες
τα γερμένα υποβρύχια ,τα κτηματολόγια ,τα υπερτιμημένα με μίζες "έργα",τα άγραφα κομματικά δανειάκια
τις πασοκικές παχυλές συντάξεις στα 45  που ξέρεις κτλπ.
Το ευχάριστο είναι ότι ο λαός κατάλαβε έστω κατόπιν εορτής
και ενταφίασε το καρκίνωμα πασοκ

P.jpg

ILARMODIOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ότι είναι να γίνει θα γίνει, πάντως με ΚΟΥΛΗ και ΠΑΙΝΤΙ (ΓΑΠ) Δεν κάνουμε προκοπή!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Για ποιον λογο μεταφερονται εδω τα αρθρα του γελοιου πιτσιρικου?
Για να γελασουμε με την ανοησια του ή για να θαυμασουμε το απειρου καλλους χιουμορ του?

Καλά τώρα και συ, δίνεις σημασία στο χαζό που έχει πάρει εργολαβία τη διάλυση της Ευρωζώνης μέσω του bou.com.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Όχι μόνο την ευρωζώνη αλλά και το ΝΑΤΟ μπορώ να σου πω

Κάτσε μη βάλουν χέρι και στο νέο πλανήτη που λέγεται οτι θα ανακοινώσει η NASA σήμερα, είναι σκληροί μαλάκες καργιόληδες αυτοί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom