alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε μας τα εχει κανει τσουρεκια τοσες μερες με την Φωφη και τον ρωτας τι ψηφισε? Τι τρολλοερώτηση ειναι αυτη τωρα?Γιαννακη τι ψηφισες?
Ρε τύπε μας τα εχει κανει τσουρεκια τοσες μερες με την Φωφη και τον ρωτας τι ψηφισε? Τι τρολλοερώτηση ειναι αυτη τωρα?Γιαννακη τι ψηφισες?
Τυπε ταπεινα συγνωη δεν παρακολουθω...Ρε τύπε μας τα εχει κανει τσουρεκια τοσες μερες με την Φωφη και τον ρωτας τι ψηφισε? Τι τρολλοερώτηση ειναι αυτη τωρα?
Α πηγες και ψηφισες. Μαλιστα. Για να κανουμε ενα τσεκαρισματακι.
Οταν μπαινεις, τι μεσολαβει μεχρι να ψηφισεις? Σε ρωτανε κατι? Σου δινουν κατι να συμπληρωσεις? Για πες?
Οχι. Περιμενω να ακουσω τι αλλο μεσολαβει απο την πληρωμη μεχρι την ψηφο. Προφανως ούτε απ εξω δεν περασες.Με απογοητεύεις...λες να μη ξέρω τα διαδικαστικά που προβλήθηκαν παντού ?
τους άφησα ένα πενηντάευρο να τσοντάρω στο χρεός τους,λεφτά υπάρχουν άλλωστε.
τώρα τσέκαρες ? :-
Με απογοητεύεις...λες να μη ξέρω τα διαδικαστικά που προβλήθηκαν παντού ?
τους άφησα ένα πενηντάευρο να τσοντάρω στο χρεός τους,λεφτά υπάρχουν άλλωστε.
τώρα τσέκαρες ? :-
Ο Φαιδωνας που δηθεν πηγε και ψηφισε Ανδρουλακη ακομη να μου απαντησει, προφανως γκουγκλαρει την διαδικασια για να την μαθει τωρα.
σου απάντησα, δεξιοπασόκε![]()
Δηλαδη η απαντηση σου ειναι "μπηκα, πληρωσα 50 ευρω και μου δωσανε ψηφοδελτιο και ψηφισα". Σωστα?σου απάντησα, δεξιοπασόκε![]()
θα ηξερες οτι τα χρηματα δεν πανε για κανενα χρεος αλλα στην πληρωμη της διαδικασιας
Δεν εχει νοημα ρε τύπε, δεν μπορουν να εισπραχθουν πλεον.Ναι βλάκα, άλλωστε "είναι καλό να παραγραφούν τα χρέη των κομμάτων" ρε μπαταχτσή, ε;
Σιγα μην πηγε ρε.θα ηξερες οτι τα χρηματα δεν πανε για κανενα χρεος αλλα στην πληρωμη της διαδικασιας
Δηλαδη η απαντηση σου ειναι "μπηκα, πληρωσα 50 ευρω και μου δωσανε ψηφοδελτιο και ψηφισα". Σωστα?
Εχεις μια ευκαιρια ακομη.
Δεν εχει νοημα ρε τύπε, δεν μπορουν να εισπραχθουν πλεον.
Καταλαβα. Δεν πηγες. Τοτε γιατι μας λες οτι πηγες, δεν καταλαβαινω. Κουβεντα να γινεται δηλαδη. Τεσπα.τρολάρεις ,
ή αργοστροφάρεις ?
το παν/νιο σοσιαλιστικό κίνημα επέστρεψε δυνατότερο από ποτέ![]()
θα ηξερες οτι τα χρηματα δεν πανε για κανενα χρεος αλλα στην πληρωμη της διαδικασιας
Το καταλαβαινω αυτο που λες, αλλά το λαθος εγινε τοτε που δινονταν τα δανεια.Έστω και με κάποια ρύθμιση να εισπραχθεί ότι είναι δυνατόν. Δε γίνεται ρε τύπε, δεν είναι λογικό και δεν υπάρχει καμία λογική. Δίνεις το χείριστο παράδειγμα και στους πολίτες, ειδικά αυτούς που προσπαθούν και το παλεύουν ακόμα.
Καταλαβα. Δεν πηγες. Τοτε γιατι μας λες οτι πηγες, δεν καταλαβαινω. Κουβεντα να γινεται δηλαδη. Τεσπα.