barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
θα τα φορολογήσει με 75% και θα το κάνει επίδομα του....
Λιγα λες, 110% φορος, θα ζηταει κι απο πανω.
θα τα φορολογήσει με 75% και θα το κάνει επίδομα του....
Λες οτι αυτα τα ποσοστα δεν τα δεχεται καμια στοιχηματικη;;
Λιγα λες, 110% φορος, θα ζηταει κι απο πανω.
Ιδιωτικο συμφωνητικο σημαινει μεταξυ μας, συμβολαιογραφος αποκλειεται να σου συνταξει συμβολαιο για κατι παρανομο. Αν θελεις τοσο πολυ να βρεθουμε δεν εχω αντιρρηση, το βιβλιο Κουφοντινα θα το αγορασω αμεσα.
Πες το ρε οτι παπαρολογεις τοση ωρα....
άργησες αλλά το κατάλαβες ... από το πρώτο του μήνυμα παπαρολογεί...
Απλα τωρα το χοντρυνε με ακινητα και κομματικες ταυτοτητες.
Δώστε μου εμένα το χιλιάρικο κ το δίνω στο νικητή
Δώστε μου εμένα το χιλιάρικο κ το δίνω στο νικητή
η Δυση πάει πάντα με όποιον κερδάει,όπως τα εχει στησει βέβαια η ίδια απο το 81 και μετά ειναι σχεδον αδυνατο να κερδισει αλλά κυρίως και να κυβερνησει ως δεξιά η δεξιά κατι που κατάλαβε ο Κωστάκης και την έκανε με ελαφρά και αργησε να καταλάβει ο ανοιχτομάτης ο Κουλίνιο3. Εαν υπήρχε περίπτωση να πάρει ποσοστό ο άμπαλος κούλης,
θα φαινόταν στην κοινωνία το ρεύμα
και το κυριώτερο θα άδειαζε ο Ντάιλσεμπλουμ τον τσιπρα και δεν θα τον στήριζε
"πραξικοπηματικά"
και θα κλαιγεστε παλι οτι σας φταιει ο παπανδρεου
δεν πατε καλυτερα σε μια παιδικη χαρα να κανετε τραμπαλα
Ρε man είσαι λίγο άσχετος ή δεν βλέπεις την πραγματικότητα.
Ο Γιωργάκης ακόμα και με το πρώτο μνημόνιο μπορούσε γρήγορα να αντιστρέψει την κατάσταση γιατί τότε ήταν αντιστρέψιμη.
Αλλά όλες του οι αποφάσεις ήταν εγκληματικές.
Και πρώτη και χειρότερη ο νόμος Κατσέλη.
Το 2010 τα "κόκκινα” δάνεια ήταν περί τα 25 δις και σήμερα είναι 110 δις
[size=50pt]Αν [/size]είχε αντιμετωπιστεί σωστά το πρόβλημα το 2010, μετά από 2 χρόνια η οικονομία θα είχε επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης, το ΑΕΠ θα ήταν αρκετά πάνω από τα 200 δις και οι καταθέσεις το ίδιο.
Η οικονομία είναι αμίλητη και ο Γιωργάκης την αντιμετώπισε με πελατειακές σκοπιμότητες.
Μπορεί να είναι έτσι,η Δυση πάει πάντα με όποιον κερδάει,όπως τα εχει στησει βέβαια η ίδια απο το 81 και μετά ειναι σχεδον αδυνατο να κερδισει αλλά κυρίως και να κυβερνησει ως δεξιά η δεξιά κατι που κατάλαβε ο Κωστάκης και την έκανε με ελαφρά και αργησε να καταλάβει ο ανοιχτομάτης ο Κουλίνιο
15,7% εννοεις το ελλειμμα οπως το φουσκωσε επιτηδες ο ΓΑΠ (με χρέη νοσοκομειων, χρεη προηγουμενων ετων κλπ) για να συκοφαντησει τον Καραμανλη αλλά τελικα επεσε ο ιδιος μεσα στον λακκο που ανοιξε?το αν μαστορα ειναι υποθεση
αμα παμε με τα αν δεσαμε
αν και ο μπουχεσας οταν ελεγε αστο για αργοτερα στον αλογομουρη δεν θα φταναμε στο 15.7%
αν δεν κοροιδευε τον λαο με την θωρακισμενη οικονομια το ιδιο
απορω παντως πως κανεις δεν αναφερεται σε αυτα τα εγκληματικα της δεξιας
ΑΝ ο γαπ έβρισκε τα λεφτά που έλεγε ότι υπάρχουν ,όλα θα είχανε λήξειτο αν μαστορα ειναι υποθεση
15,7% εννοεις το ελλειμμα οπως το φουσκωσε επιτηδες ο ΓΑΠ (με χρέη νοσοκομειων, χρεη προηγουμενων ετων κλπ) για να συκοφαντησει τον Καραμανλη αλλά τελικα επεσε ο ιδιος μεσα στον λακκο που ανοιξε?