jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
το ανταποδωτικο τελος
εργο του "εθναρχη"
το ανταποδωτικο τελος
οταν ελεγε ο ΑινσταινΆραγε όταν γίνει πρωθυπουργός ο κουλης θα αποκαταστήσει την αδικία που έγινε στον πατέρα του που του έκοψαν την τιμητική σύνταξη.
τις λαμβανει ακομα ο κωνσταντινος μητσοτακης;Ξεπέρασαν δηλαδή και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που είχε αναδειχθεί ως το πιο «λαμπρό» παράδειγμα, καθώς λαμβάνει πάνω από 5 συντάξεις με τις ιδιότητες του πρώην πρωθυπουργού, του νομικού αλλά και του εκδότη του Κήρυκα Χανίων.
Το Μητσοτακέικο μας στοιχίζει ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο !!! (οι "τέλειοι" δημόσιοι υπάλληλοι)
Το κόστος της ερτ θα ξαναπέσει στο μισό
Ρε ΜΑΛΑΚΑ διαβασες τι γραφει η τα λες οπως ΘΕΣ? Οπως θες τα λες ειναι η απαντηση το ξερω αλλα ελεος βουλωσετο καλυτερα.μιστερ ασχετιλα ακου ή μαλλον διαβασε
το ανταποδωτικο τελος που πληρωναμε πριν κλεισει η ερτ στην εποχη σαμαρα ηταν το ιδιο μετα οταν ανοιξε η νεριτ
εν τουτις η νεριτ λειτουργουσε στα μισα λεφτα χοντρικα στα οποια λειτουργουσε η παλια ερτ
τα περισευουμενα χρηματα πηγαιναν στον κρατικο προυπολογισμο για αλλες αναγκες
οταν ανοιξε η ερτ, ο νικος ο παππας αυτο το καλο παληκαρι αυξησε το ανταποδοτικο τελος το 2015. για να μπορεσει να λειτουργησει η νεα ερτ και να παρει πισω ολα τα κοπροσκυλα
την αποφαση για να κλεισει η βρωμο ερτ ηταν του αντωνη σαμαρα, καλη του ωρα οπου και αν ειναι. ο κυριακος ο υπουργος δοιηκητικης μεταρυθμησης ηταν συμφωνος. Αν δεν ηταν θα ειχε δηλωση παραιτηση. Μπραβο του που υλοποιησε την αποφαση σαμαρα.
η ερτ τωρα λειτουργει με διπλασια χρηματα απο οτι λειτουργουσε η νεριτ
πολυ κακως λεω εγω. Εγω ειμαι υπερ του να κλεισει τελειως η ΕΡΤ. Στην εποχη του διαδικτιου η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ. Πληρωνουμε τσαμπα για κατι που δεν προσφερει ΤΙΠΟΤΑ.
για αυτο και οταν ο κυριακος ξαναγινει πρωθυπουργος το κοστος της ΕΡΤ θα ξαναπεσει στο μισο. Ειναι δεσμευση.
το καταλαβες; στα εξηγω ωραια;
ολα αυτα που γραφεις παραπανω σωστα ειναι αλλα ειναι απο αρθρο του 2014. Γιατι δε μας ειπες και τη συνεχεια; Τι εκανε ο Νικος ο Παππας το 2015
Τα πηρε μαζεμενα κληρονομια....!τις λαμβανει ακομα ο κωνσταντινος μητσοτακης;
κούλης αντουανέτα μητσοτάκης
Αντε με το καλο...!Ειμαι μια γρια λουλού! Θα Πάρω τον λιλα και θα παμε στην Ολλανδία να παντρευτουμε.
τι δε καταλαβα καλα δηλαδη απο αυτα που γραφει;Ρε ΜΑΛΑΚΑ διαβασες τι γραφει η τα λες οπως ΘΕΣ? Οπως θες τα λες ειναι η απαντηση το ξερω αλλα ελεος βουλωσετο καλυτερα.
Τιποτα αστο.τι δε καταλαβα καλα δηλαδη απο αυτα που γραφει;
o,τι να ναιΤιποτα αστο.
Ρε τυπε πουστρακια σαν εσενα δεν μπορουν κ δεν θελουν να απαντησουν οποτε αστο σου λεω. Βαλε ΣΚΑΙ να δεις τον κουλη τωρα.o,τι να ναι
Χαχαχαχαχα τον πειραξαν οι γκριματσες τον μαλακα που εκανε η ξανθια. Που να εβλεπε τι κανει ο κοσμος στο σπιτι του χαχαχαχαχαχααγριεψε ο κουλης