Τυπε θα σε μαλωσω..! Εαν δεν το βγαζει η Ομαδα προπαγανδας της ΝΔ ( ακα Ομαδα αληθειας) δεν ισχυει το βιντεο. ΕΙναι μονταζ
αρε τρομαρα τους
Τυπε θα σε μαλωσω..! Εαν δεν το βγαζει η Ομαδα προπαγανδας της ΝΔ ( ακα Ομαδα αληθειας) δεν ισχυει το βιντεο. ΕΙναι μονταζ
Βγηκε ο ανενημερωτος αρχιμιδης να μας πει για την ΕΡΤ ρε τυπε....! Δεν τον ενημερωσαν σωστα απο το μοσχατο.
αρε τρομαρα τους
Πορνη της ΝΔ εγινες μωρη πασοκτζου κωλογρια?Πες μας εσύ την αλήθεια μωρή αδήλωτη πόρνη της Κουμουνδούρου.
Τελικα ανεβασε το ποθεν εσχες της αυτη?Βλέπουμε τη χαζόφατσα του κούλη βλέπουμε και τη μαρέβα, τι τη σέρνει απο τώρα, αφου αργεί ακόμα.
Το ξερω.Εσύ κάνεις λάθος μωρή ξεβρακοκέφαλη μαϊμού. Εμενα οι συγγένειες μου ειναι μαυραγορίτες οχι οπως εσύ.
Κοιτα που συμφωνω ξανα μαζι σου.Τι να ξέρω εγω μια ψωλοχυμένη εταίρα; Το μόνο που ξέρω είναι να παίρνω τσιμπούκια στον Καρανίκα μπας και μου πετάξει κάνα κόκκαλο να λιγδώσει το διακορευμένο άντερο μου.
Να τα μας.....Σκεφτομαι πως για ένα τάληρο ειμαι ικανός να συμφωνήσω με τον Μιχαλολιάκο.
Οχι τυπε κανενα θεμα εκφρασου ελευθερα. Μια παρεα ειμαστε εδω...!Ξερω ειμαι σάπια σαύρα; Ελπιζω να μην Θύμωσες που έβγαλα τις πομπές μου στη φόρα;
Το ξέρουμε αλλά σαγαπαμε με κ έτσι.Να ξέρετε τις παρέες μου γιατί κατά βάθος είμαι μια ώριμη συριζαίικη ξεκωλιάρα( πρώην πασκοκτζου)
Καλα θα σου κάνουν βλακαΈχω πρόβλημα με τους πάκηδες Φοβαμαι μην το μάθουν τα συντρόφια μου στο ΠΑΣΟΚ και με πάρουν στο κυνήγι.
Κάτσε να πάρω κάνα τηλέφωνο
Ειμαι αδερφή του ελέους. Από τη μια το παίζω ΠΑΣΟΚ και από την άλλη λεω ότι δε γουστάρω τους μετανάστες.
Κάτσε να πάρουν κάνα τηλέφωνο στους φίλους μου στην Κουμουνδούρου να μάθουν τα κατορθώματα μου. Φοβάμαι μην μου κόψουν τον μισθό!
Εγω το είχα καταλαβει αλλά δεν ήθελα να πω κάτιπουλαω παντού τρέλα είμαι μια πρασινοροζ βδέλλα. Με πήρανε χαμπάρι τι κρυφοχρυσαυγίτης είμαι εκ γενετής.
Η κοινωνική ισότητα αντιτίθενται στην ανθρώπινη φύση
τάδε έφη Κυριάκος μητσοτάκης
μετάφραση οι κοινωνικά ασθενέστεροι να ψοφήσουν και να εξαλειφθούν σαν φυσική επιλογή ο νόμος της ζούγκλας κοινώς πρόοδος
Αν είναι παράσιτα που ζουν εις βάρος των άλλων όπως εσύ, να ψοφήσουν χίλιες φορές.
είμαι καλό παιδί του καπιταλισμού
εργάζομαι και παράγω αυτή τη στιγμή
εντάξη
Τι παράγεις ρε παράσιτο ? Άχρηστες φωτοτυπίες για τα άλλα παράσιτα ?