Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
νικολιό μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ αλλά ΑΤΟΜΑ που χρήζουν κοινωνικής στήριξης... και εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ένα από αυτά επειδή είσαι ένα ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...

ασε ρε τον νικολιο να παει στην δουλεια (λεμε τωρα) να παραγει

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
νικολιό μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ αλλά ΑΤΟΜΑ που χρήζουν κοινωνικής στήριξης... και εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ένα από αυτά επειδή είσαι ένα ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...

για σας τους φιλελεύθερους φυσικά δεν υπάρχουν. Για αυτό επιθυμείτε τον αφανισμό τους. Όμως υπάρχουμε και εμείς που διεκδικούμε την αξιοπρέπεια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για σας τους φιλελεύθερους φυσικά δεν υπάρχουν. Για αυτό επιθυμείτε τον αφανισμό τους. Όμως υπάρχουμε και εμείς που διεκδικούμε την αξιοπρέπεια

νικολιό... δεν είναι πχ όλοι οι ρομά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα υπάρχουν και ρομά που δεν ξέρουν τι έχουν...

δεν είναι πχ όλοι οι άνεργοι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα γιατί υπάρχουν άνεργοι που έχουν ένα σκασμό εισοδήματα από άλλες πηγές ή είναι αρνητές εργασίας όπως εσύ...

ΨΟΦΑ σκουπίδι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
νικολιό... δεν είναι πχ όλοι οι ρομά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα υπάρχουν και ρομά που δεν ξέρουν τι έχουν...

δεν είναι πχ όλοι οι άνεργοι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα γιατί υπάρχουν άνεργοι που έχουν ένα σκασμό εισοδήματα από άλλες πηγές ή είναι αρνητές εργασίας όπως εσύ...

ΨΟΦΑ σκουπίδι...

το κράτος και η εφορία μέσω του Ε1 και του Ε9 καθώς και μέσω των τραπεζών μπορεί εύκολα να διαπιστώσει την οικονομική δυνατότητα του καθενός

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το κράτος και η εφορία μέσω του Ε1 και του Ε9 καθώς και μέσω των τραπεζών μπορεί εύκολα να διαπιστώσει την οικονομική δυνατότητα του καθενός

επίσης με απλή ιατρική εξέταση σε μια επιτροπή μπορεί να διαπιστωθεί η ικανότητα προς εργασία και έτσι να αποκλείονται παράσιτα που ενώ είναι σε θέση να εργαστούν αιτούνται επιδόμάτων για να τεμπελιάζουν...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
επίσης με απλή ιατρική εξέταση σε μια επιτροπή μπορεί να διαπιστωθεί η ικανότητα προς εργασία και έτσι να αποκλείονται παράσιτα που ενώ είναι σε θέση να εργαστούν αιτούνται επιδόμάτων για να τεμπελιάζουν...

αν είναι έτσι να μου αναθέσει το κράτος δουλειά βάση του πτυχίου μου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506

Πιστεύεις δηλαδή οτι ο Νικολιός αν εξεταστεί από επιτροπή και ψυχολόγο οτι έχει πολλές ελπίδες να θεωρηθεί ικανός προς σοβαρή εργασία;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αν είναι έτσι να μου αναθέσει το κράτος δουλειά βάση του πτυχίου μου

να ψάξεις να βρείς μόνος σου ... και ποιός σου είπε ότι αν πάρεις ένα πτυχίο θα βρείς σώνει και καλά δουλειά σύμφωνα με αυτό ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πιστεύεις δηλαδή οτι ο Νικολιός αν εξεταστεί από επιτροπή και ψυχολόγο οτι έχει πολλές ελπίδες να θεωρηθεί ικανός προς σοβαρή εργασία;

οι τρελλοί δεν είναι ανίκανοι προς εργασίαν κατ ανάγκην... εξάλλου υπάρχει και η εργασιοθεραπεία για αυτούς (σπάσιμο πέτρας στα μετέωρα)...

ΥΓ υπάρχει μια κοινότητα απεξάρτησης η οποία έχει τα πρεζόνια να δουλεύουν σαν τα σκυλιά από το χάραμα ως την δύση του ηλίου, ώστε να μην προλαβαίνουν να σκεφτούνε την πρέζα... και το βράδυ από την κούραση να πέφτουν τούβλα στον ύπνο... από ότι ξέρω μαζεύουν παλιά (τους φωνάζεις και παίρνουν ότι παλιό υπάρχει στο σπίτι και στην αποθήκη, το κατεβάζουν, το κουβαλάνε και μετά το πάνε σε αποθήκες είτε για επισκευή και πώληση είτε για ανακύκλωση)...

έτσι πρέπει να κάνουμε και τον νικολιό... εργασιοθεραπεία ... σκληρή εργασία όλη μέρα μπας και ξελαμπικάρει το θολωμένο του μυαλό...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
οι τρελλοί δεν είναι ανίκανοι προς εργασίαν κατ ανάγκην... εξάλλου υπάρχει και η εργασιοθεραπεία για αυτούς (σπάσιμο πέτρας στα μετέωρα)...

ΥΓ υπάρχει μια κοινότητα απεξάρτησης η οποία έχει τα πρεζόνια να δουλεύουν σαν τα σκυλιά από το χάραμα ως την δύση του ηλίου, ώστε να μην προλαβαίνουν να σκεφτούνε την πρέζα... και το βράδυ από την κούραση να πέφτουν τούβλα στον ύπνο... από ότι ξέρω μαζεύουν παλιά (τους φωνάζεις και παίρνουν ότι παλιό υπάρχει στο σπίτι και στην αποθήκη, το κατεβάζουν, το κουβαλάνε και μετά το πάνε σε αποθήκες είτε για επισκευή και πώληση είτε για ανακύκλωση)...

έτσι πρέπει να κάνουμε και τον νικολιό... εργασιοθεραπεία ... σκληρή εργασία όλη μέρα μπας και ξελαμπικάρει το θολωμένο του μυαλό...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

μήπως θες να με μαστιγώνουν και όλας?
δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν έχουμε μεσαίωνα
επίσης εργάζομαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μήπως θες να με μαστιγώνουν και όλας?
δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά δεν έχουμε μεσαίωνα
επίσης εργάζομαι

δεν εργάζεσαι... εκπαιδεύεσαι με έξοδα του ευρωπαίου φορολογούμενου... και αν ήσουν έξυπνος και δεν ήσουν παράσιτο και τεμπέλης δεν θα λουφάρηζες βγάζοντας καμμιά δεκαριά φωτοτυπίες την μέρα αλλά θα ζητούσες από τον δήμο να σε βάλει σε μια υπηρεσία που θα μπορούσες να μάθεις κάτι και να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
να ψάξεις να βρείς μόνος σου ... και ποιός σου είπε ότι αν πάρεις ένα πτυχίο θα βρείς σώνει και καλά δουλειά σύμφωνα με αυτό ???

μέχρι να την βρώ όμως θεωρούμαι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα και το κράτος είναι υποχρεωμένο να μου παρέχει ένα κατώτατο επίπεδο διαβίωσης μιας και δεν μου αναθέτει εργασία βάση των σπουδών μου και δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας μόνιμης και σταθερής απασχόλησης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μέχρι να την βρώ όμως θεωρούμαι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα και το κράτος είναι υποχρεωμένο να μου παρέχει ένα κατώτατο επίπεδο διαβίωσης μιας και δεν μου αναθέτει εργασία βάση των σπουδών μου και δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας μόνιμης και σταθερής απασχόλησης

λάθος... σου έδωσε για κάποιους μήνες επίδομα ανεργίας... μέσα σε αυτούς τους μήνες μπορούσες να βρείς δουλειά αλλά εσύ έκανες αιτήσεις στο ΑΣΕΠ αντί να χτυπάς πόρτες... οπότε καμμιά  υποχρέωση δεν έχει...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
1ον ο συριζα εχει διασπαστεί που από τον αύγουστο του 15 έχω αποκηρύξει εγώ όπως και πολλοί σύντροφοι τον συριζα δεν παραμένουμε όλοι κοματοσκυλα σαν και του λόγου σου προτιμάμε τον αγώνα από την προσωπική καρέκλα/όφελος

Νικολιό!
Ορθιο σε έχουν ρε, εκει στο φωτοτυπικό που ροκανίζεις το ΕΣΠΑ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom