Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ενα απο τα μεγαλύτερα κακα αυτου του τοπου ειναι οτι κατοικείται απο ανθρώπους που ποτε δε παραδέχονται τα λαθη τους... Παμε παρακατω...καληνυχτες...
Καλα, κούλαρε κιολας λιγακι. Για τον Εισαγγελεα που προφυλακιζει οπως ειπες κατα λαθος, παραδεχθηκες οτι εκανες λαθος? Για ξεκαβαλα λιγο.

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Υπάρχουν συνομιλίες του τέως προθυπουργου με το δεξι του χερι.... για τους δύσπιστους. Επίσημη έρευνα και καταδικαστική απόφαση προφανώς δε περιμενω...θα ήταν αιτία πραξικοπήματος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν συνομιλίες του τέως προθυπουργου με το δεξι του χερι.... για τους δύσπιστους. Επίσημη έρευνα και καταδικαστική απόφαση προφανώς δε περιμενω...θα ήταν αιτία πραξικοπήματος...
Αυτη σου η δηλωση αποτελει συκοφαντικη δυσφημιση για τον τεως πρωθυπουργο. (Σ αρεσει τωρα?) Απο πουθενα δεν αποδεικνυεται οτι ο τεως πρωθυπουργος μιλουσε σε εκεινο το ηχητικό. Περιμενω να παραδεχθεις το λαθος σου, γιατι ενα απο τα κακα αυτου του τοπου ειναι οτι κανενας δεν παραδεχεται τα λαθη του. Ναι?

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Αλλά ακόμα πας να βρεις λάθος στη δική μου δήλωση και οχι να παραδεχτεις τη λαθος δικη σου. Ειδες γιατι αξίζουμε μνημόνια???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αλλά ακόμα πας να βρεις λάθος στη δική μου δήλωση και οχι να παραδεχτεις τη λαθος δικη σου. Ειδες γιατι αξίζουμε μνημόνια???
Εγω δεν εκανα λαθος στη δηλωση μου, εσυ εκανες. Αυτη ειναι η διαφορα. Καληνυχτα.

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Ας κρίνει ο καθένας ποιος εκανε λαθος δε περιμένω απο εσενα να το παραδεχτείς γιατι αυτο απαιτεί θάρρος και άλλα χαρίσματα που προφανώς δε διαθέτεις. Ακομα και αν έσφαλα (δεύτερος) θα οφειλές να παραδεχτείς πρώτος το λάθος σου (αφου πρωτος θα εσφαλες) αυτο ειναι το σωστό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ας κρίνει ο καθένας ποιος εκανε λαθος δε περιμένω απο εσενα να το παραδεχτείς γιατι αυτο απαιτεί θάρρος και άλλα χαρίσματα που προφανώς δε διαθέτεις. Ακομα και αν έσφαλα (δεύτερος) θα οφειλές να παραδεχτείς πρώτος το λάθος σου (αφου πρωτος θα εσφαλες) αυτο ειναι το σωστό
Δεν ειναι δικαστηριο ή πανελ εδω (ετσι δεν ειπες?) να κρινουν οι δικαστες ή το τηλεοπτικο κοινο ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο. Κακώς σε απασχολει αυτο. Καλη ξεκουραση.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Η Δικαιοσυνη (οχι η ΝΔ) εβαλε φυλακη την ΧΑ επειδη ηταν και ειναι εγκληματικη οργανωση στο συνολο της. Ουδεμια συλλογικη ευθυνη υπαρχει σε ενα κομμα αν καποιο μελος εκλεψε.
Δεν ήταν απλά μέλη αυτοί που έκλεψαν. Η ΝΔ τους τοποθέτησε στα ψηφοδέλτια της δίνοντας τους έτσι πρόσβαση σε δημόσιο χρήμα το οποίο και έκλεψαν και χρησιμοποίησαν την θέση τους για να χρηματίζονται.
Και μην μου πεις οτι φταίει ο κόσμος που τους ψήφισε, και εμένα αν με στήριζε πριν κάποια χρόνια η ΝΔ για Δήμαρχο, θα εκλεγόμουν.

Με την δίκη της ΧΑ τι γίνεται; Η ακροαματική διαδικασία έχει πάνω από 2 χρόνια που ξεκίνησε. Μας λες τόσο απόλυτα πως είναι εγκληματική οργάνωση. Γιατί δεν βγαίνει η απόφαση μετά από 2+ χρόνια ακροαματικής διαδικασίας;
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην πιστεύει ότι αυτή η δίκη στήθηκε με πολιτικές παρεμβάσεις και τώρα έχει καταλήξει σε αδιέξοδο
Γελάει ο κόσμος

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ωχ,ο Μητσοτακης προωθει τον ακραιο φιλελευθερο Θοδωρη Σκυλακακη.Μετα τον αλλον ακραιο Νικο Γεωργιαδη απο τη Κερκυρα που ελεγε οτι το ονομα Μακεδονια ειναι μια μπουρδα και δε πρεπει να ενοχλουμε τα Σκοπια.Στο ιδιο μηκος κυμματος ο Σκυλακακης που λεει οτι δε πρεπει να ασχολουμαστε με τα εθνικα θεματα.Βλεπει οτι θα βγει σιγουρα ο Μητσοτακης,μεχρι και κοντα αυτοδυναμο τον βγαζουν οι δημοσκοπησεις,και προωθει αλλη ατζεντα;Εκτος και ως ακραιους στυγνους φιλελευθερους τους προοριζει για συγκεκριμενη δουλεια τους συγκεκριμενους.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εκτος και ως ακραιους στυγνους φιλελευθερους

Τι εννοείς με τον όρο "ακραίο, στυγνό φιλελεύθερο"; Τον χρησιμοποιείς ως βρισιά, όπως όταν θες να βρίσεις κάποιον του λες οτι είναι κομμούνι ή συριζόγυφτας.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τι εννοείς με τον όρο "ακραίο, στυγνό φιλελεύθερο"; Τον χρησιμοποιείς ως βρισιά, όπως όταν θες να βρίσεις κάποιον του λες οτι είναι κομμούνι ή συριζόγυφτας.
Ο ακραιος στυγνος φιλελευθερος ειναι αυτος που πουλαει ενα δημοσιο κτιριο σε ιδιωτικη εταιρια,σε ιδιωτη γενικα.Ελληνα η ξενο.Μετα το δημοσιο θα πρεπει να μισθωνει το ακινητο αιωνιως.Που θα στεγαζεται η αστυνομια,η πυροσβεστικη;Το μισθωνει λοιπον απο την εταιρια στην οποια μολις το πουλησε.Το ποιος ειναι ο χαμενος το γνωριζεις νομιζω.Επισης ακραιο στυγνο φιλελευθερο εννοω να ερθει στην εταιρια που δουλευω υπαλληλος  επι 17 χρονια και εχω καποια βασικα δικαιωματα που ο εργοδοτης μου οσο κι αν ειναι ευχαριστημενος απο την αποδοση μου που φαινεται στις ετησιες αξιολογησεις μου,με αλλαγη των  κανονων της αγορας και του νομοθετικου πλαισιου,δε θα το χε σε τιποτα να μπει στον πειρασμο να τους εφαρμοσει σε μενα.Εναντιον μου.Κατι που αυτη τη στιγμη ειναι διστακτικος λογω της νομοθεσιας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.098
Πόντοι
3.656
H NΔ έχωσε στην φυλακή όλη την ΧΑ επειδή ένας παρατρεχάμενος τους μαχαίρωσε κάποιον σε καβγά. Θεωρήθηκε υπεύθυνο ολο το κομμά! Την συλλογική ευθύνη δεν την πιάνει την ΝΔ για τους καταδικασμένους κλέφτες που έβαζε στα ψηφοδέλτια της;
μην λες μαλ..ιες ρε τυπε?ποιος καβγας ?στημενη στον φυσα την ειχαν ,προσχεδιασμενο ηταν το καρτερι ,το μαχαιρωμα ισως οχι στην καρδια
μην διαστρεφουμε τα γεγονοτα,εγω πιο κοντα στις θεσεις της ΧΑειμαι σε πολλα θεματα ,δεν παυει ομως τα στελεχη κ τα μελη της να ειναι υποκοσμος σε μεγαλο σημειο
οργανωμενοι τραμπουκισμοι οπως του παμε ηταν αυτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.098
Πόντοι
3.656
ειναι πολυ χειροτερος ενας φιλελευθερος απο ενα γραφικο κουμουνι

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ο ακραιος στυγνος φιλελευθερος ειναι αυτος που πουλαει ενα δημοσιο κτιριο σε ιδιωτικη εταιρια,σε ιδιωτη γενικα.Ελληνα η ξενο.Μετα το δημοσιο θα πρεπει να μισθωνει το ακινητο αιωνιως.Που θα στεγαζεται η αστυνομια,η πυροσβεστικη;Το μισθωνει λοιπον απο την εταιρια στην οποια μολις το πουλησε.Το ποιος ειναι ο χαμενος το γνωριζεις νομιζω.Επισης ακραιο στυγνο φιλελευθερο εννοω να ερθει στην εταιρια που δουλευω υπαλληλος  επι 17 χρονια και εχω καποια βασικα δικαιωματα που ο εργοδοτης μου οσο κι αν ειναι ευχαριστημενος απο την αποδοση μου που φαινεται στις ετησιες αξιολογησεις μου,με αλλαγη των  κανονων της αγορας και του νομοθετικου πλαισιου,δε θα το χε σε τιποτα να μπει στον πειρασμο να τους εφαρμοσει σε μενα.Εναντιον μου.Κατι που αυτη τη στιγμη ειναι διστακτικος λογω της νομοθεσιας.

Ξέρεις, τα πάντα είναι θέμα ισορροπιών. Δηλαδή αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ζει υπο το καθεστώς μιας δικτατορίας του δημοσίου (υπάλληλοι, συνδικαλες, αγροτόγυφτοι, πολιτικοί) το οποίο ζει παρασιτικά σε βάρος όσων εργάζονται. Αυτό πως το ονομάζεις;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.098
Πόντοι
3.656
Ξέρεις, τα πάντα είναι θέμα ισορροπιών. Δηλαδή αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ζει υπο το καθεστώς μιας δικτατορίας του δημοσίου (υπάλληλοι, συνδικαλες, αγροτόγυφτοι, πολιτικοί) το οποίο ζει παρασιτικά σε βάρος όσων εργάζονται. Αυτό πως το ονομάζεις;
μοντελο της μεταπολιτευσης,νδ πασοκ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και επειδη δηλαδη ισχυουν αυτα που ειπες με την εποποιια της Μεταπολιτευσης οπως σωστα ανεφερε ο φιλος προηγουμενως,θα πρεπει να ισσοπεδοθουν τα παντα.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και επειδη δηλαδη ισχυουν αυτα που ειπες με την εποποια της Μεταπολιτευσης οπως σωστα ανεφερε ο φιλος προηγουμενως,θα πρεπει να ισσοπεδοθουν τα παντα.

Δεν ήταν απάντηση αυτό που έδωσε ο φίλος σου.

Εσυ θεωρείς οτι δεν έχουν ισοπεδωθεί ήδη τα πάντα;

Προφανώς είναι πιθανό να περάσουμε απο το ένα ακραίο μοντέλο (δικτατορία της αριστεράς) στο άλλο ακραίο μοντέλο.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom