Δεν ντρεπομαι,αδερφεΒοηθησε την μνημη μου τυπε μην ντρεπεσαι...
α.βαριεμαι
β.απαξιω
Δεν ντρεπομαι,αδερφεΒοηθησε την μνημη μου τυπε μην ντρεπεσαι...
Ειπε αυτος που δεν μπορει να υποστιριξει την αποψη του.Δεν ντρεπομαι,αδερφε
α.βαριεμαι
β.απαξιω
1ονΔεν ειμαι ο ΛεφτηςΠας φυρι φυρι βλεπω,λεφτη μου
Οχι,λοιπον,ο Σημιτης δεν τα δινε αυτα,ξεχασιαρικο αγορι
Κατι κοπροσκυλα,ονοματι Σταμουλος και Κολλας,γνησιος πνευματικος κληρονομος των οποιων εισαι,κατεβηκαν κι εκαναν μπουρδελο την Αθηνα.Αλλωστε παντα οι "δημοκρατικοι"φασιστες,αυτο εκαναν και συνεχιζουν να κανουν.Με αποτελεσμα ο νομος για την ΕΘΕΛ να τροποποιηθει απ τον Ανδρε(πισσα στα κοκκαλα του)Παπανδρεου,μολις επανεξελεγη,προς τερψιν του συναφιου σου,και προς δυστσχια της χωρας.Αυτα και να μελετας
Το αποτελεσμα ειναι το ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε τον λογαριασμο..!Ελπιζω να την καταλαβες την αποψη μου τυπε
Σ αυτο συμφωνωΤο αποτελεσμα ειναι το ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε τον λογαριασμο..!
Σ αυτο συμφωνω
Να σου πω εγώ. Ο Μητσοτάκουλας προσπάθησε να τα πουλήσει (όντως και στους υπαλλήλους) αλλά οι Σταμουλοκολλάδες ξεβράκωναν τους αγοραστές στο δρόμο. Όταν ήρθε ο Αντρέας (που δίνουμε και σε δρόμους το όνομά του τρομάρα μας0, σταμάτησε οποιαδήποτε ενέργεια. Αλλά αφού κόφτεσαι τόσο πολύ για τον ΟΑΣ, εξήγησέ μου γιατί σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι ζημιογόνες???Βοηθησε την μνημη μου τυπε μην ντρεπεσαι...
Πας φυρι φυρι βλεπω,λεφτη μου
Οχι,λοιπον,ο Σημιτης δεν τα δινε αυτα,ξεχασιαρικο αγορι
Κατι κοπροσκυλα,ονοματι Σταμουλος και Κολλας,γνησιος πνευματικος κληρονομος των οποιων εισαι,κατεβηκαν κι εκαναν μπουρδελο την Αθηνα.Αλλωστε παντα οι "δημοκρατικοι"φασιστες,αυτο εκαναν και συνεχιζουν να κανουν.Με αποτελεσμα ο νομος για την ΕΘΕΛ να τροποποιηθει απ τον Ανδρε(πισσα στα κοκκαλα του)Παπανδρεου,μολις επανεξελεγη,προς τερψιν του συναφιου σου,και προς δυστσχια της χωρας.Αυτα και να μελετας
Διαφωνησα καπου εγω? Εγω ρωτησα ποιος τους τα εδινε γιατι απο μονοι τους δεν τα πηραν...καποιος υπογραψε να τα παρουν...!Οσο για το γιατι ειναι ζημιογονες ειναι αλλη ιστορια....!Να σου πω εγώ. Ο Μητσοτάκουλας προσπάθησε να τα πουλήσει (όντως και στους υπαλλήλους) αλλά οι Σταμουλοκολλάδες ξεβράκωναν τους αγοραστές στο δρόμο. Όταν ήρθε ο Αντρέας (που δίνουμε και σε δρόμους το όνομά του τρομάρα μας0, σταμάτησε οποιαδήποτε ενέργεια. Αλλά αφού κόφτεσαι τόσο πολύ για τον ΟΑΣ, εξήγησέ μου γιατί σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι ζημιογόνες???
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Γιατί απλά σε όλες τις άλλες πόλεις οι αστικές συγκοινωνίες είναι ιδιωτικές, και ο ιδιώτης δεν θα αφήσει την επιχείρησή του να ζημιωθεί!!!!! Ενώ εδώ στην Αθήνα, στ'αρχίδια μας, ας έχει ο ΟΑΣ όση ζημιά θέλει. Πληρώνουν οι μαλάκες[/size][/size][/size]
Στο διορθωσα ψηφοφορε του ΣΥΡΙΖΑ1ονΔεν ειμαι ο Λεφτης
2ον Σημιτης = ΠΑΣΟΚ=ΣΥΡΙΖΑ δεν τα ξεχωριζω απο τον Ανδρεα.
Στην θεσσαλονικη τυπε,ο ΟΑΣΘ ιδιωτικος δεν ειναι;Να σου πω εγώ. Ο Μητσοτάκουλας προσπάθησε να τα πουλήσει (όντως και στους υπαλλήλους) αλλά οι Σταμουλοκολλάδες ξεβράκωναν τους αγοραστές στο δρόμο. Όταν ήρθε ο Αντρέας (που δίνουμε και σε δρόμους το όνομά του τρομάρα μας0, σταμάτησε οποιαδήποτε ενέργεια. Αλλά αφού κόφτεσαι τόσο πολύ για τον ΟΑΣ, εξήγησέ μου γιατί σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι ζημιογόνες???
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Γιατί απλά σε όλες τις άλλες πόλεις οι αστικές συγκοινωνίες είναι ιδιωτικές, και ο ιδιώτης δεν θα αφήσει την επιχείρησή του να ζημιωθεί!!!!! Ενώ εδώ στην Αθήνα, στ'αρχίδια μας, ας έχει ο ΟΑΣ όση ζημιά θέλει. Πληρώνουν οι μαλάκες[/size][/size][/size]
Δεν χρειάζονται διορθώσεις δυστυχώς η ευτυχώς ο κόσμος ψηφίζειΣτο διορθωσα ψηφοφορε του ΣΥΡΙΖΑ