You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
εγω πιστευω οτι ο λακης ειναι πουστρακι...υποτακτικη....
ειναι κλωνος του ποδολαγνου
Γελάνε τα τσιμέντα ρε μαλάκα με αυτά που λες.
Εγώ δεν έχω κλώνους. Από το 2006 ήμουν ο Lakis33 μέχρι το 2014.
Το 2016 επανήλθα ως Zeljiko.
Πήγαινε ρούφα τώρα καμιά Πάκικη ψωλή .
Φαντάζομαι δεν το έχεις για κακό αυτό,
δεν σε κόβω για κανένα ρατσιστή.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Σε αυτο εχεις δικιο..πιστευω πως ο barock αν δεν ηταν ουριτσα του τραμου και σε εσενα θα ηταν ανουσιος και θα ηταν ανυπαρκτος.
Τον αδικείς.Είναι σπάνιος και αυθεντικός μαλάκας.
Πρέπει να ήταν κάτοχος (λέει) του μοναδικού Mitsu EVO 6 που παρέμεινε ... Μαμα!
Κάτοχος επί 3ετία Evo 6 και 5ετία Honda S2000. Και τα δύο μαμά αγορά καινούρια, μαμά παρέμειναν.
Είναι και φανατικός της ΝΔ.
[size=12pt] αυτή τη στιγμή η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ΝΔ και ευχή όλων να βγει με αυτοδυναμία, να μην εξαρτάται από πουθενά.[/size]
και του Κούλη ...
Ο Κούλης αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ελπίδα να σταματήσει ο κατήφορος.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Τον ξερω μωρε τον εχω παρακολουθησει για αυτο δεν ασχολοθμε..χανω τα λογια μου με τετοια μυαλα.ΜΑΚΡΙΑ οσο παει.
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όσοι έχουν χρέη και έχουν χαμηλή ακίνητη περιουσία και χαμηλά εισοδήματα να μην πληρώνουν τα χρέη τους και να απευθυνθούν στο γραφεί ενημέρωσης δανειοληπτών
[size=20pt]Εγκαινιάστηκε το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών
Στόχος είναι να δημιουργηθούν 120 Γραφεία σε όλη την Επικράτεια
[/size]
Ξεκίνησε σήμερα να λειτουργεί το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, στα κεντρικά γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση ανάπτυξης ενός δικτύου με απολήξεις σε όλη τη χώρα, που θα προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης των δανειοληπτών, υλοποιώντας τη σχετική πρόβλεψη του Παράλληλου Προγράμματος.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε: «Υλοποιούμε σήμερα την απόφαση της κυβέρνησης να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν δυσκολία να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση δανείων και άλλων σημαντικών υποχρεώσεων. Εγκαινιάζουμε λοιπόν το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, το οποίο δημιουργήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε 120 Γραφεία σε όλη την Επικράτεια, εκ των οποίων τα 30 θα μετεξελιχθούν σε Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, με εξειδικευμένους δικηγόρους και οικονομολόγους. Θα προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη και σαφέστερη πληροφορία για το τι μπορεί να κάνει κάθε δανειολήπτης. Τα στελέχη τους δεν έχουν φυσικά την δυνατότητα να αποφασίζουν γενναίες ρυθμίσεις στα δάνεια ή σε άλλες υποχρεώσεις, αλλά θα προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει στα νοικοκυριά ο Νόμος Κατσέλη ή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο εξωδικαστικός μηχανισμός. Το νομοσχέδιο για τον τελευταίο δόθηκε ήδη στη διαβούλευση και θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να δοθεί μια ανάσα στους δανειολήπτες για τα δάνεια από τράπεζες και τις υποχρεώσεις προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία. Θέλω να είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται από αυτά τα 120 Γραφεία, που θα δημιουργηθούν εντός του έτους».
Αντίστοιχα, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, δήλωσε: «Οι πολίτες μπορούν από σήμερα να προσέρχονται στο Γραφείο, αν και καλύτερα θα είναι να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν. Οι εργαζόμενοι εδώ θα τους ενημερώσουν για τα δικαιώματά τους, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη διάθεσή τους, ώστε να διαχειριστούν όλα τους τα χρέη. [size=20pt]Η Υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν. Δεχόμαστε όλους τους πολίτες - δεν κάνουμε καμιά διάκριση. Το πρώτο Γραφείο λειτουργεί από σήμερα, σε καθημερινή βάση, 9:00-15:00, στη Θηβών 196-198, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα ανοίξουν άλλα δύο Γραφεία, στην Αθήνα και τον Πειραιά, και υπάρχει ένα εκτενές σχέδιο ώστε μήνα-μήνα, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι, να αναπτυχθεί το δίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα»[/size]. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υποστήριξη που προσφέρουν τα Γραφεία στους ανέργους, ο κ. Κουρμούσης, σημείωσε ότι [size=20pt]«Ο άνεργος που έχει υποχρεώσεις απέναντι στην τράπεζα μπορεί να λάβει αναλυτική πληροφόρηση για τα δικαιώματά του και κυρίως για το τι δεν πρέπει να φοβάται[/size]. Διότι πολλοί καλούν τους ανέργους και τους τρομοκρατούν και τους απειλούν. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν, ο Νόμος τους προστατεύει και από αυτά τα Γραφεία μπορούμε να τους πούμε από ποιους νόμους προστατεύονται και για ποια πράγματα δεν πρέπει να ανησυχούν».
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στο τηλ.: 213 2125730 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα
[size=20pt]Εγκαινιάστηκε το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών
Στόχος είναι να δημιουργηθούν 120 Γραφεία σε όλη την Επικράτεια
[/size]
Ξεκίνησε σήμερα να λειτουργεί το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, στα κεντρικά γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση ανάπτυξης ενός δικτύου με απολήξεις σε όλη τη χώρα, που θα προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης των δανειοληπτών, υλοποιώντας τη σχετική πρόβλεψη του Παράλληλου Προγράμματος.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος δήλωσε: «Υλοποιούμε σήμερα την απόφαση της κυβέρνησης να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν δυσκολία να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση δανείων και άλλων σημαντικών υποχρεώσεων. Εγκαινιάζουμε λοιπόν το πρώτο Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, το οποίο δημιουργήθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε 120 Γραφεία σε όλη την Επικράτεια, εκ των οποίων τα 30 θα μετεξελιχθούν σε Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, με εξειδικευμένους δικηγόρους και οικονομολόγους. Θα προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη και σαφέστερη πληροφορία για το τι μπορεί να κάνει κάθε δανειολήπτης. Τα στελέχη τους δεν έχουν φυσικά την δυνατότητα να αποφασίζουν γενναίες ρυθμίσεις στα δάνεια ή σε άλλες υποχρεώσεις, αλλά θα προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει στα νοικοκυριά ο Νόμος Κατσέλη ή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο εξωδικαστικός μηχανισμός. Το νομοσχέδιο για τον τελευταίο δόθηκε ήδη στη διαβούλευση και θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να δοθεί μια ανάσα στους δανειολήπτες για τα δάνεια από τράπεζες και τις υποχρεώσεις προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία. Θέλω να είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται από αυτά τα 120 Γραφεία, που θα δημιουργηθούν εντός του έτους».
Αντίστοιχα, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, δήλωσε: «Οι πολίτες μπορούν από σήμερα να προσέρχονται στο Γραφείο, αν και καλύτερα θα είναι να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν. Οι εργαζόμενοι εδώ θα τους ενημερώσουν για τα δικαιώματά τους, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη διάθεσή τους, ώστε να διαχειριστούν όλα τους τα χρέη. [size=20pt]Η Υπηρεσία είναι απολύτως δωρεάν. Δεχόμαστε όλους τους πολίτες - δεν κάνουμε καμιά διάκριση. Το πρώτο Γραφείο λειτουργεί από σήμερα, σε καθημερινή βάση, 9:00-15:00, στη Θηβών 196-198, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα ανοίξουν άλλα δύο Γραφεία, στην Αθήνα και τον Πειραιά, και υπάρχει ένα εκτενές σχέδιο ώστε μήνα-μήνα, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι, να αναπτυχθεί το δίκτυο σε ολόκληρη τη χώρα»[/size]. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υποστήριξη που προσφέρουν τα Γραφεία στους ανέργους, ο κ. Κουρμούσης, σημείωσε ότι [size=20pt]«Ο άνεργος που έχει υποχρεώσεις απέναντι στην τράπεζα μπορεί να λάβει αναλυτική πληροφόρηση για τα δικαιώματά του και κυρίως για το τι δεν πρέπει να φοβάται[/size]. Διότι πολλοί καλούν τους ανέργους και τους τρομοκρατούν και τους απειλούν. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν, ο Νόμος τους προστατεύει και από αυτά τα Γραφεία μπορούμε να τους πούμε από ποιους νόμους προστατεύονται και για ποια πράγματα δεν πρέπει να ανησυχούν».
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στο τηλ.: 213 2125730 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.104
- Πόντοι
- 6.256
Θα βοηθησει πολυ τους ψωριαρηδες που εφευγαν απο τη Νικαια να πανε βορεια προαστια και να παρουν τζιπ.
Ο καθε φαντασμενος ελληνας κρυφτηκε πισω απ το νομο κατσελη
Ο καθε φαντασμενος ελληνας κρυφτηκε πισω απ το νομο κατσελη
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Ξέρεις πόσων ετών είναι ο τραμουντάνας ;
Γεννημένος το ... 1956 ...
Το παλιό του όνομα στο φόρουμ ήταν teras1956 ...
Τώρα για το κολλητάρι του, τον υποστηρικτή του Κούλη barock
για να διαπιστώσεις τι σοβαρότητος άτομο είναι
και τι ποιότητος ...
ΔΕΣ ΤΟ POST ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ
μεταξύ των οποίων και 3χρονο παιδί ...
Το barockoγαμημένο συνεχίζει να βελάζει;;
Αυτοί που προσάπτουν ψέμματα σε άλλους
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ quote αντίστοιχα post που αποδεικνύουν αυτό που ισχυρίζονται ...
είναι Ξεσκισμένων πουτάνων γιοί ,
πουτάνων που έχουν aids , σύφιλη και βλενόρροια
και δίνουν ακάποτα κώλο σε συφιλιάρηδες αράπακλες για 5 ευρώ
ενώ καταπίνουν τόννους χύσια.
Οι δε άνδρες συγγενείς τους, είναι όλοι χοντρά καραφλά τραβέλια της συγγρού,
επίσης με aids και σύφιλη που καταπίνουν λίτρα από πάκικα χύσια καθημερινώς.
Λέγε μωρή ΑΔΕΡΦΑΡΑ υπαλληλίσκε, η υπογραφή μου είναι ΨΕΥΤΙΚΗ;;
Λέγε μωρή ΚΟΤΑΡΑ πο-λάκη που ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕΣΑΙ δεξιά αριστερά, η υπογραφή μου είναι ΨΕΥΤΙΚΗ;;
Βλάκα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
O barock αδιαφορος μου ειναι..γλυφτης μου κανει του τραμου..ολοι το εχουμε καταλαβει εδω και δεν του δινω σημασια.Αλλα ο τραμου παρολο που ειναι μεγαλος ανθρωπος δεν μασησε και αυτο λεει πολλα.Μπραβο του.Εγω ειμαι δικαιος,σε πολλα εχω διαφωνησει με τον τραμου στο παρελθον.Στα δυο που συμφωνω μαζι του ειναι για τον τζημερο και σημερα που καταλαβα πως δεν μασαει τα αρχιδια του παρολο που ειναι μεγαλος ανθρωπος..αλλα πολλες φορες δεν παιζει ρολο αυτο.
Σ΄ευχαριστώ τύπε, το οτι δεν ασχολείσαι μαζί μου με τιμά.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Ο Barock είναι κλώνος του μπαναρισμένου Μάξιμου 555
Πρώην οπαδός του Τζήμερου, τώρα το παίζε Μητσοτακικός !
Κάποια θεσούλα θα του έταξαν !
Λάκη, περιποιήσου τον
στο θρεντ των Λακογαμημένων !
Σκυλάκι του πο-λάκη (ομοιοκαταληξία).
Τις ip περιμένουμε.
Αν πεις οτι έγραψες μαλακία οτι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ να βρεις και να ταυτοποιήσεις ip με χρήστη, πόσο μάλλον με δύο διαφορετικούς χρήστες, θα συγχωρεθείς λόγω βλακείας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Έλα παλιομαλάκα, δεν το είπες, ούτε ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, βλάκα, αναλφάβητε.Αυτό δεν θα σβηστεί.
Βρες το post που εγώ είπα ότι το evo είναι ... μέσο αυτοκίνητο.
ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΕΣΥ.
Αν δεν το βρεις ... είπαμε τι είσαι ...
είσαι δηλαδή ...
Έγραψα ΑΥΤΟ
Εσύ απάντησες ΑΥΤΟΔε μιλαμε για ειδικες περιπτωσεις Λακη. Για μεσο αυτοκινητο και μεσο λαστιχο μιλαμε. Πες μας Λακη καθε ποτε θελει αλλαγη λαστιχα ενα Evo 6 (που εχεις δει μονο σε περιοδικο) και γιατι;
Μέσο αυτοκίνητο είναι το evo 6 κλόουν ;
Δεν με ενδιεφερε ποτέ να αποκτήσω κάτι τέτοιο , οπότε δεν το κοίταγα ξέρεις ούτε σε περιοδικά.
Εγώ αλλάζω τακτικά λάστιχα στα δικά μου αμάξια και δεν έχω βρεθεί ποτέ να πηγαίνω με τις ζάντες.
Αλλά τα δικά μου αμάξια δεν είναι και μαμά !!!!
Και σήμερα έγραψα ΑΥΤΟ.
Μιλάει ο άνθρωπος που θεώρησε το Evo6 "μέσο αυτοκίνητο".
Λάθος αλλά ο κομμουνισμός συνετρίβη ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Άρα, εκ του αποτελέσματος δεν αποτέλεσε κίνδυνο.
Αν είσαι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ, αν το επίπεδο σου είναι "να λόλα ένα μήλο", δε φταίμε εμείς.
Το οτι διψάς για barockoγάμημα είναι στοιχείο του xysolagnou χαρακτήρα σου.
ΒΛΑΚΑ.
Επίσης ο ανάρχιδος πο-λάκης έγραψε αυτό.
Εξακολουθείς ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.
Κάτι που κάνουν ξεσκισμένων πουτάνων γιοί που γαμιούνται οικογενειακώς.
Εγώ κάνω quote που παραπέμπει στα αυθεντικά posts για επαλήθευση !!
Και αυτό.
Οι άνδρες βάζουν ένα
και ο άλλος βρίσκει το αυθεντικό post
και σχηματίζει ΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
[size=16pt]Εσύ, με κάπου 2.000 post
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΜΕΝΑ[/size]
και παπαριές γιατί ... με ψήφιζες στη μαλακία του stekas72
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ quote
σε δικό μου post ... που να προσπαθείς να εξηγήσεις
που ήταν η παπαριά.
ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ , θεωρώ ότι χαρακτηρίζει:
1)πούστηδες
2)γαμημένους
3)πουτάνων γιούς
4)πουτάνων γιούς, με πουτάνες μάνες, όχι συμβατικες πουτάνες, τελειωμένες πουτάνες του δρόμου με λέπρα, aids και όλα τα ... ΣΜΝ που δίνουν κώλο ακάποτα
σε τζάνκια για 2 ευρώ
5)γόνους πουστόφαρας, στην οικογένεια των οποίων όλοι είναι γαμημένα τραβέλια που δίνουν κώλο σε πάκηδες και λάθρους άπλυτους και καταπίνουν τα χύσια από τις άπλυτες ψωλές τους
6)άνανδρους
7)κότες.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
Συνέχισε ...
Υ.Γ. Μην σκας.ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Αλλά για αυτό κο κο κο.
Ρε γαμημένη πούστρα ....
Επιβεβαιώθηκε και το ότι ήταν του 2006 .
Παλιομαλάκα.
Είμαι πιο πολυπράγμων από εσένα και τον τραμουντάνα
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
Οπότε τη ώρα που δαπανάτε εσείς να κάνετε πίπες στα αφεντικά σας,
[size=40pt]εγώ που είμαι αφεντικό ο ίδιος, έχω χρόνο να ασχολούμαι με 20 χόμπυ.[/size]
Πήγαινε αλλού να κάνεις προπαγάνδα για τη ΝΔ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕ
και κλάσε μας τα αρχίδια.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
είναι το ότι εγώ κάνω quote τα δικά σου γραπτά
όπως είναι.
ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ.
Αποδεικνύεις συνεχώς ότι γαμιέσαι.
Πο-λάκη, εμείς σε συμπονούμε πάντως. Ούτε ανάγκη από γλύφτες έχουμε. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις και πρόσεχε μη σπάσεις κανένα enter στο πληκτρολόγιο και μη σκίσεις κανένα καλσόν.
Ξέρεις τώρα, όταν δεις οτι δεν είμαι μέσα, άνοιξε πάλι το ΒΟΘΡΟ που έχεις για στόμα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Οι άνδρες βάζουν ένα
και ο άλλος βρίσκει το αυθεντικό post
και σχηματίζει ΓΝΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
[size=16pt]Εσύ, με κάπου 2.000 post
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΜΕΝΑ[/size]
και παπαριές γιατί ... με ψήφιζες στη μαλακία του stekas72
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ quote
σε δικό μου post ... που να προσπαθείς να εξηγήσεις
που ήταν η παπαριά.
ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ , θεωρώ ότι χαρακτηρίζει:
1)πούστηδες
2)γαμημένους
3)πουτάνων γιούς
4)πουτάνων γιούς, με πουτάνες μάνες, όχι συμβατικες πουτάνες, τελειωμένες πουτάνες του δρόμου με λέπρα, aids και όλα τα ... ΣΜΝ που δίνουν κώλο ακάποτα
σε τζάνκια για 2 ευρώ
5)γόνους πουστόφαρας, στην οικογένεια των οποίων όλοι είναι γαμημένα τραβέλια που δίνουν κώλο σε πάκηδες και λάθρους άπλυτους και καταπίνουν τα χύσια από τις άπλυτες ψωλές τους
6)άνανδρους
7)κότες.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
Συνέχισε ...
Υ.Γ. Μην σκας.ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Kαι φυσικά ο πο-λάκης της καρδιάς μας, γράφει την τελευταία πρόταση γιατί τον πιάσαμε "επ΄ αυτοφώρο" να ΣΒΗΝΕΙ μήνυμα που έγραψε για μανούλες και πατεράδες.
ΑΝΤΡΑΣ (σε αυτάκια)!
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Να ρε τυπε ειδες.Παλι λακη και απο τραμου θα πιαστεις.. :/Kαι φυσικά ο πο-λάκης της καρδιάς μας, γράφει την τελευταία πρόταση γιατί τον πιάσαμε "επ΄ αυτοφώρο" να ΣΒΗΝΕΙ μήνυμα που έγραψε για μανούλες και πατεράδες.
ΑΝΤΡΑΣ (σε αυτάκια)!
Επισκέπτης
Eικονα απο την μαχη των 2 ιερων τερατων του μπου.
Ο Λακης χωνει εναν κορμο στο στομα του τραμουντανα.Τον εφαγε και αυτον.
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μάλιστα ανακοίνωσε πρόγραμμα Χωρίς καμία αναφορά σε κοινωνικά επιδόμτα και παροχές προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης τις πρώτες 200 μέρες στην κυβέρνηση
Το πρώτο νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή ως πρωθυπουργός και οι προτεραιότητές του
Τι θα κάνει τις πρώτες 200 μέρες του ως πρωθυπουργός περιέγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διάσημο ιστορικό και καθηγητή Ιστορίας στο Χάρβαρντ, Niall Ferguson.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή θα είναι η φορολογική μεταρρύθμιση, την οποία χαρακτήρισε ως θέμα «απόλυτης προτεραιότητας». Πρόσθεσε ότι μόλις εκλεγεί πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα στη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, καθώς και στη ρύθμιση των ηλεκτρονικών πληρωμών.
Το δεύτερο νομοσχέδιο θα αφορά στη βελτίωση της νομοθεσίας για ταχύτερη δημιουργία επιχειρήσεων και το τρίτο στη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «είμαστε μία χώρα που δεν αξιολογεί τους δημοσίους υπαλλήλους».
Στις προτεραιότητες των πρώτων 200 ημερών τοποθέτησε και τη μεταρρύθμιση της παιδείας, που θα περιέχει σημαντικές θεσμικές αλλαγές και θα δίνει περισσότερη αυτονομία στα Πανεπιστήμια.
Το πέμπτο βήμα θα είναι η Συνταγματική μεταρρύθμιση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το Σύνταγμα της χώρας μας είναι αδύναμο και πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για τη μεταρρύθμισή και τον εκσυγχρονισμό του.
Ο Niall Ferguson προσφώνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον ρώτησε πότε θα γίνουν εκλογές. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο το καλύτερο».
Παρότι τάχθηκε υπέρ ενός σταθερού εκλογικού κύκλου στη χώρα, υπογράμμισε ότι οι τωρινές συνθήκες επιβάλλουν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, καθώς όπως είπε η τωρινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να υπογράψει μέτρα για το 2018, τα οποία χαρακτήρισε ως το «τέταρτο μνημόνιο» και τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρο για μένα ότι η κυβέρνηση δε θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».
Χαρακτήρισε το ελληνικό χρέος «μη βιώσιμο», αλλά είπε ότι έχει χειροτερέψει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την αδυναμία του, όπως είπε, να προχωρήσει με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ανάπτυξη στη χώρα.
Είπε επίσης ότι έχουν υπάρξει σημαντικές καθυστερήσεις και στις ιδιωτικοποιήσεις και η χώρα βρίσκεται σε ένα σημείο που θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ξένους επενδυτές.
Υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή, οι επενδύσεις αντιπροσωπεύουν το 10% του ΑΕΠ και το ποσοστό αυτό πρέπει να αυξηθεί στο 20%. Κάποιες θα πρέπει να προέλθουν από κεφάλαια από το εσωτερικό και άλλες από το εξωτερικό. Όμως για να αυξηθούν οι επενδύσεις, θα πρέπει να λυθούν πολλές εκκρεμότητες, μεταξύ τους και το θέμα των κόκκινων δανείων.
«Μία αλλαγή κυβέρνησης θα έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή στις επενδύσεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Όταν ερωτήθηκε για τα μνημόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ήταν εν μέρει σωστή η εκτίμηση του Καθηγητή του Χάρβαρντ ότι το πρώτο πρόγραμμα έγινε για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, πρόσθεσε όμως ότι στο δεύτερο επιχειρήθηκαν βελτιώσεις, ενώ το τωρινό δεν είναι βιώσιμο.
Δήλωσε ότι η ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι απόλυτη προτεραιότητά του και χαρακτήρισε «λάθος» τα τεράστια πλεονάσματα που αποδέχτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τις θυσίες των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια και όταν ερωτήθηκε για το όραμά του για τα επόμενα χρόνια, απάντησε ότι θα ήθελε η Ελλάδα να βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει την «ιδιοκτησία» του προγράμματος και ως εκ τούτου ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες για την αναγκαιότητα να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονέκτημα και πρέπει να βρούμε πώς θα τα εκμεταλλευτούμε, πώς θα απελευθερώσουμε την οικονομία. Επανέλαβε ότι θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και αν γίνουν όλα αυτά που πρέπει, είπε στον κ. Ferguson, τότε «η ελληνική οικονομία θα σας εκπλήξει».
Τέλος, υπογράμμισε ότι πλέον το θέμα της Ελλάδας είναι η αξιοπιστία, η οποία έχει χαθεί τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς έχουν γίνει τραγικά λάθη στη διαπραγμάτευση.
Ξεκαθάρισε ότι όταν εκλεγεί θα φτιάξει την καλύτερη δυνατή κυβέρνηση και ότι θα καλέσει ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο κόμμα, με στόχο η Ελλάδα να επανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη.
πηγή
Το πρώτο νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή ως πρωθυπουργός και οι προτεραιότητές του
Τι θα κάνει τις πρώτες 200 μέρες του ως πρωθυπουργός περιέγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διάσημο ιστορικό και καθηγητή Ιστορίας στο Χάρβαρντ, Niall Ferguson.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή θα είναι η φορολογική μεταρρύθμιση, την οποία χαρακτήρισε ως θέμα «απόλυτης προτεραιότητας». Πρόσθεσε ότι μόλις εκλεγεί πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα στη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, καθώς και στη ρύθμιση των ηλεκτρονικών πληρωμών.
Το δεύτερο νομοσχέδιο θα αφορά στη βελτίωση της νομοθεσίας για ταχύτερη δημιουργία επιχειρήσεων και το τρίτο στη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «είμαστε μία χώρα που δεν αξιολογεί τους δημοσίους υπαλλήλους».
Στις προτεραιότητες των πρώτων 200 ημερών τοποθέτησε και τη μεταρρύθμιση της παιδείας, που θα περιέχει σημαντικές θεσμικές αλλαγές και θα δίνει περισσότερη αυτονομία στα Πανεπιστήμια.
Το πέμπτο βήμα θα είναι η Συνταγματική μεταρρύθμιση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το Σύνταγμα της χώρας μας είναι αδύναμο και πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για τη μεταρρύθμισή και τον εκσυγχρονισμό του.
Ο Niall Ferguson προσφώνησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον ρώτησε πότε θα γίνουν εκλογές. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι «όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο το καλύτερο».
Παρότι τάχθηκε υπέρ ενός σταθερού εκλογικού κύκλου στη χώρα, υπογράμμισε ότι οι τωρινές συνθήκες επιβάλλουν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, καθώς όπως είπε η τωρινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να υπογράψει μέτρα για το 2018, τα οποία χαρακτήρισε ως το «τέταρτο μνημόνιο» και τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρο για μένα ότι η κυβέρνηση δε θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».
Χαρακτήρισε το ελληνικό χρέος «μη βιώσιμο», αλλά είπε ότι έχει χειροτερέψει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για την αδυναμία του, όπως είπε, να προχωρήσει με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ανάπτυξη στη χώρα.
Είπε επίσης ότι έχουν υπάρξει σημαντικές καθυστερήσεις και στις ιδιωτικοποιήσεις και η χώρα βρίσκεται σε ένα σημείο που θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ξένους επενδυτές.
Υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή, οι επενδύσεις αντιπροσωπεύουν το 10% του ΑΕΠ και το ποσοστό αυτό πρέπει να αυξηθεί στο 20%. Κάποιες θα πρέπει να προέλθουν από κεφάλαια από το εσωτερικό και άλλες από το εξωτερικό. Όμως για να αυξηθούν οι επενδύσεις, θα πρέπει να λυθούν πολλές εκκρεμότητες, μεταξύ τους και το θέμα των κόκκινων δανείων.
«Μία αλλαγή κυβέρνησης θα έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή στις επενδύσεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Όταν ερωτήθηκε για τα μνημόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ήταν εν μέρει σωστή η εκτίμηση του Καθηγητή του Χάρβαρντ ότι το πρώτο πρόγραμμα έγινε για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, πρόσθεσε όμως ότι στο δεύτερο επιχειρήθηκαν βελτιώσεις, ενώ το τωρινό δεν είναι βιώσιμο.
Δήλωσε ότι η ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι απόλυτη προτεραιότητά του και χαρακτήρισε «λάθος» τα τεράστια πλεονάσματα που αποδέχτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τις θυσίες των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια και όταν ερωτήθηκε για το όραμά του για τα επόμενα χρόνια, απάντησε ότι θα ήθελε η Ελλάδα να βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει την «ιδιοκτησία» του προγράμματος και ως εκ τούτου ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες για την αναγκαιότητα να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονέκτημα και πρέπει να βρούμε πώς θα τα εκμεταλλευτούμε, πώς θα απελευθερώσουμε την οικονομία. Επανέλαβε ότι θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και αν γίνουν όλα αυτά που πρέπει, είπε στον κ. Ferguson, τότε «η ελληνική οικονομία θα σας εκπλήξει».
Τέλος, υπογράμμισε ότι πλέον το θέμα της Ελλάδας είναι η αξιοπιστία, η οποία έχει χαθεί τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς έχουν γίνει τραγικά λάθη στη διαπραγμάτευση.
Ξεκαθάρισε ότι όταν εκλεγεί θα φτιάξει την καλύτερη δυνατή κυβέρνηση και ότι θα καλέσει ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο κόμμα, με στόχο η Ελλάδα να επανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη.
πηγή
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Μάλιστα ανακοίνωσε πρόγραμμα Χωρίς καμία αναφορά σε κοινωνικά επιδόμτα και παροχές προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες
πηγή
Tι να κάνουμε Νικολάκη, υπάρχουν και κάποιοι που ζούνε στη γη και δεν τάζουν 13-14η σύνταξη, 751 βασικό και "Go back madam Merkel".
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.104
- Πόντοι
- 6.256
Το οτι σε λιγο θα νοσταλγειτε τον αλεξη ειναι σιγουρο.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Tι να κάνουμε Νικολάκη, υπάρχουν και κάποιοι που ζούνε στη γη και δεν τάζουν 13-14η σύνταξη, 751 βασικό και "Go back madam Merkel".
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πηγή
μας τα έχεις ζαλίσει ρε λέφτη με τις "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"
δεν υπάρχουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες... υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αντικειμενικά δεν είναι σε θέση να εργαστούν (αναπηρία) ... αυτοί αξίζουν και πρέπει να έχουν κάθε φροντίδα από το κράτος...
οι βλάκες θα αμείβονται σαν βλάκες, οι αγράμματοι σαν αγράμματοι, οι άξιοι σαν άξιοι...
πάρτο χαμπάρι το να είσαι τεμπέλης δεν σε κατατάσσει αυτόματα στις "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"... η τεμπελιά δεν είναι αναπηρία είναι ΝΤΡΟΠΗ
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
είσαι οπαδός του μητσοτάκη?
πιστεύεις ότι η νδ είναι λύση?
δεν μας απαντς η νδ τι σχέδιο έχει για τους μακροχρόνια άνεργους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους?
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μας τα έχεις ζαλίσει ρε λέφτη με τις "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"
δεν υπάρχουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες... υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αντικειμενικά δεν είναι σε θέση να εργαστούν (αναπηρία) ... αυτοί αξίζουν και πρέπει να έχουν κάθε φροντίδα από το κράτος...
οι βλάκες θα αμείβονται σαν βλάκες, οι αγράμματοι σαν αγράμματοι, οι άξιοι σαν άξιοι...
πάρτο χαμπάρι το να είσαι τεμπέλης δεν σε κατατάσσει αυτόματα στις "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"... η τεμπελιά δεν είναι αναπηρία είναι ΝΤΡΟΠΗ
ναι ρε για αυτό υπάρχουν τόσοι άνεργοι επιστήμονες και τόσοι υποαμοιβόμενοι εργάτες που εργάζονται 12 και 13 ώρες καθημερινά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις