Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Και μόνο το γεγονός ότι το Τζιτζικώστα στηρίζουν Λαζόπουλος, Νικολόπουλος και Ζουρλάρις θα'πρεπε να είχε πείσει και τον τελευταίο ψηφοφόρο της ΝΔ να τον αποφύγει σαν την πανούκλα.

Και επειδή έχω αρχίσει να απορώ, έχει συναντήσει κανείς άνθρωπο που δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τζιτζικώστα;
Εγώ θα ψηφισω Τζιτζικώστα, προς απαντησιν σου.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κι εγώ σου λέω πως με Τζιτζιφιόγκο (για να μην σου πω και με Μεϊμαράκη) πρόεδρο της ΝΔ, η ΝΔ δεν πρόκειται να ξανά βρει την ψήφο μου.
Δεν θέλω μια ΝΔ Συριζοποιημένη όπως την Πασοκοποιημένη του μπουχέσα.
Ίσως να είναι ευκαιρία από την άλλη για να μπει ο Τζήμερος και η Δη.ξαν. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην βουλή.

Επισκέπτης
ακουω οτι θα βγει ο τζιτζικωστας εγω πιστευω οτι θα βγει ο νειμαρακης ομως

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ψηφιστε το μπουλη τον τζιτζι...

Συνημμένα

• tzitzi.jpg
    tzitzi.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 30

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Έλα τύπε, καλώς να τον δεχτείτε...

Επιστροφή Καμμένου στη ΝΔ, με τον "αντιμνημονιακό" Τζιτζικώστα

http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/article/2015-10/2147995.jpg?itok=27OS8dDT[/img[/URL]]

Με αφορμή τις έντονες εσωκομματικές ανακατατάξεις στην κεντροδεξιά, λόγω της ανάδειξης νέου αρχηγού, δεν είναι λίγα τα στελέχη της βάσης του κόμματος, που λένε πλέον ευθέως, πως έχει έρθει η ώρα για επιστροφή του Πάνου Καμμένου στην. βάση του, που δεν είναι άλλη από την κεντροδεξιά.

Με δεδομένο μάλιστα πως τα έντονα πάθη της εποχής του μνημονίου και του αντιμνημονίου, έχουν περάσει διαμορφώνεται ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον δεδομένο.

Ο Καμμένος που έφυγε από την ΝΔ, λόγω αντιμνημονιακής θέσης, θα έχει έναν λόγο παραπάνω να επιστρέψει, αν πρόεδρος είναι ο Τζιτζικώστας, που δεν έχει ψηφίσει κανένα μνημόνιο.

Όλα αυτά βέβαια θα φανούν εν καιρώ. Το δεδομένο είναι πως πολλά πλέον στελέχη του κόμματος, λένε όλο και πιο συχνά πως «δεν υπάρχει λόγος να χαρίζουμε άλλο τον Καμμένο στον Αλέξη Τσίπρα» και ζητάνε το «come back»

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς στην Β' Αθήνας και υπάρχει αλληλοεκτίμηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

[URL unfurl="true"]http://www.parapolitika.gr/article/324470/epistrofi-kammenoy-sti-nd-me-ton-antimnimoniako-tzitzikosta[/URL]

Άντε με το καλό και στις επιστροφές Πανίκα και Νικολόπουλου...

Επισκέπτης
φιλος που ειναι προεδρος της δαπ σε τει της ελλαδας μου ειπε οτι θα βγει ο τζιτζικωστας  :S :S :S :S

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Δημοσκόπηση MRB: Εντυπωσιακό προβάδισμα (+27,6%) Μεϊμαράκη έναντι Τζιτζικώστα (47,5%-19,9%)

Μετά τη “Metron Analysis”, ακόμη μια μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων, η “MRB”, καταγράφει εντυπωσιακό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι των αντιπάλων του, στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της MRB, τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύονται στην εφημερίδα “Real News”, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει σαρωτικό προβάδισμα, που δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την εκλογή του ακόμη και από την πρώτη Κυριακή, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί δεύτερος γύρος.

Στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διατηρεί προβάδισμα +27,6% έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη να βρίσκονται πιο πίσω.

Μεϊμαράκης 47,5%

Τζιτζικώστας 19,9%

Μητσοτάκης 16,4%

Γεωργιάδης 10.1%.

Μεταξύ εκείνων που έχουν ψηφίσει έστω μια φορά στο παρελθόν Νέα Δημοκρατία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διατηρεί επίσης σαφές προβάδισμα της τάξεως του 10%.

Μεϊμαράκης 37,2%

Τζιτζικώστας 27,9%

Μητσοτάκης 14,4%

Γεωργιάδης 6,4%.

Αν ισχύουν αυτά τα ποσοστά και επιβεβαιωθούν στην κάλπη ελπίζω σε άμεση διάλυση της ΝΔ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης αυτού του κόμματος. Υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.
Για να είμαι και ειλικρινής δεν θα μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση. Άλλωστε οι ίδιοι ψηφοφόροι που έστειλαν στην Ευρωβουλή Σπυράκη και Ζαγοράκη, οι ίδιοι θα ψηφίσουν τον Τζιτζιφιόγκο ή τον Μεϊμαράκη. Αυτή είναι η "δεξιά" κυρίαρχη παράταξη σήμερα, βαθιά συντηρητική και οπισθοδρομική.
Και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλελεύθερη, όπως και εγώ θα ήθελα!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν ισχύουν αυτά τα ποσοστά και επιβεβαιωθούν στην κάλπη ελπίζω σε άμεση διάλυση της ΝΔ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης αυτού του κόμματος. Υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.
Για να είμαι και ειλικρινής δεν θα μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση. Άλλωστε οι ίδιοι ψηφοφόροι που έστειλαν στην Ευρωβουλή Σπυράκη και Ζαγοράκη, οι ίδιοι θα ψηφίσουν τον Τζιτζιφιόγκο ή τον Μεϊμαράκη. Αυτή είναι η "δεξιά" κυρίαρχη παράταξη σήμερα, βαθιά συντηρητική και οπισθοδρομική.
Και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλελεύθερη, όπως και εγώ θα ήθελα!
Δηλαδη με προεδρο ποιον η καινουργια ΝΔ θα ηταν κοινωνικα προοδευτικη και πραγματικα οικονομικα φιλελευθερη? :think:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
και ο μειμαράκης προεδράρας

Συνημμένα

• δαπ.jpg
    δαπ.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 22

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
310
Πόντοι
26
Δημοσκόπηση MRB: Εντυπωσιακό προβάδισμα (+27,6%) Μεϊμαράκη έναντι Τζιτζικώστα (47,5%-19,9%)

Μετά τη “Metron Analysis”, ακόμη μια μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων, η “MRB”, καταγράφει εντυπωσιακό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι των αντιπάλων του, στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μεϊμαράκης 47,5%

Τζιτζικώστας 19,9%

Μητσοτάκης 16,4%

Γεωργιάδης 10.1%.

Μεταξύ εκείνων που έχουν ψηφίσει έστω μια φορά στο παρελθόν Νέα Δημοκρατία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διατηρεί επίσης σαφές προβάδισμα της τάξεως του 10%.

Μεϊμαράκης 37,2%

Τζιτζικώστας 27,9%

Μητσοτάκης 14,4%

Γεωργιάδης 6,4
Είδαμε και στις εκλογές ποσο έξω πέσαν αυτοί οι μαλακές

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Αφου δεν εισαι νδημοκρατης γιατι θα ψηφισεις? :think:
Και γιατι πρεπει να ειμαι νεοδημοκρατης μονο για να ψηφισω;
Καμια κλειστη λεσχη ειναι η νδ και δεν το ξερα;
Αν ειναι ετσι τοτε τι μας λενε το κομμα πρεπει να ειναι ανοιχτο στην κοινωνια;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
βγαζουν οι δημοσκοπησεις μειμαρακη απο πρωτη κυριακη;  :think:
τι στον πουτσο;
επειδη οι δημοσκοπησεις τα τελευταια χρονια τα λενε ολα αναποδα απο οτι βγαινει στο τελος, διατηρω τις επιφυλαξεις μου.
αλλα αν διαπιστωσω οτι για μια ακομα φορα οι νεοδημοκρατες αποδειχθουν βοδια, μαλλον θα χαιρετησω κι εγω.
ποση βλακεια να αντεξει ενας ανθρωπος;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειχε συνεντευξη σημερα στη Real News του Αδωνι Γεωργιαδη.Τον ρωτησαν για το βιβλιο του Κωστα Πλευρη Εβραιοι,ολη η αληθεια,που διαφημιζε και προωθουσε παλια, μεσα απο τις εκπομπες του.Απαντησε οτι υπηρξε το μεγαλυτερο πολιτικο του λαθος.Εξεπλαγην αρνητικα ,καθως μεχρι προσφατα ελεγε οτι τα βιβλια και οι ιδεες πρεπει να διακινουνται ελευθερα και δεν εβρισκε τιποτα το μεμπτον οτι πουλουσε το συγκεκριμενο βιβλιο.Επισης,στη περιοδεια του στη Μακεδονια,ενιωσε την υποχρεωση να επισκεφθει το νεοανεργειθεν μνημειο για τους Εβραιους στη Καβαλα.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο αντισημιτισμος τοσο του Πλευρη οσο και αλλων κατανταει εμμονικος και ανοητος,αυτος καθεαυτος εναντιον συλληβδην μιας ομαδας ανθρωπων αλλα και επιζημιος για τα εθνικα συμφεροντα.Το Ισραηλ πρεπει να ειναι συμμαχος για την Ελλαδα στην Ανατολικη Μεσογειο.Το βιβλιο του Πλευρη ομως ειναι καθαρα ιστορικο.Τον μηνυσαν και αθωωθηκε πανηγυρικα.Ακριβως γιατι παρουσιαζε γεγονοτα σε  ιστορικες περιοδους της Ελλαδας.Προς τι λοιπον ο αφορισμος του Αδωνι Γεωργιαδη;Θελει να δωσει εξετασεις στο εξωτερικο οτι ειναι πειθηνιος και καλο παιδι;Εμετικο και γλοιωδες ο απροκαλυπτος τροπος που το επιχειρει.Και το λεω εγω που τον εχω υποστηριξει πολλες φορες.Η υποστηριξη ομως δεν ειναι δεδομενη,αλλαζει συμφωνα με τις θεσεις του καθε υποψηφιου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δε χρειαζεται να δωσει εξετασεις πουθενα. απλα του εχει κολλησει η σταμπα του αντισημιτη και προεδρος κυβερνητικου κομματος και υποψηφιος πρωθυπουργος δε μπορεις να γινει με αυτη τη σταμπα. φαντασου πρωτοσελιδα στο εξωτερικο (οχι μονο ισραηλ και ηπα, και στην ευρωπη ακομα) οτι εκλεχτηκε προεδρος ενας αντισημιτης. εδω ο νικολοπουλος ειπε μια μαλακια στον πουστη πρωθυπουργο του λουξεμβουργου μεσω τουιτερ και απο τοτε δεν του εχουν δωσει ουτε υφυπουργειο, ουτε αντιπροεδρια βουλης, ουτε καν προεδρο σε μια επιτροπη λογω αυτου του γεγονοτος. σκοπος του αδωνι ειναι να ανατρεψει αυτη την εικονα και καλα κανει αφου ουδεποτε υπηρξε στην πραγματικοτητα αντισημιτης. ναι μεν πουλησε το βιβλιο του πλευρη αλλα παραλληλα ελεγε οτι διαφωνει με αυτο. αλλωστε σε αυτη την εποχη ειναι προς το συμφερον μας η δημιουργια ενος αξονα ελλαδας - κυπρου - ισραηλ και για να γινει αυτο πρεπει να αποτιναξουμε καθε τι αντιεβραιικο απο πανω μας.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δε χρειαζεται να δωσει εξετασεις πουθενα. απλα του εχει κολλησει η σταμπα του αντισημιτη και προεδρος κυβερνητικου κομματος και υποψηφιος πρωθυπουργος δε μπορεις να γινει με αυτη τη σταμπα. φαντασου πρωτοσελιδα στο εξωτερικο (οχι μονο ισραηλ και ηπα, και στην ευρωπη ακομα) οτι εκλεχτηκε προεδρος ενας αντισημιτης. εδω ο νικολοπουλος ειπε μια μαλακια στον πουστη πρωθυπουργο του λουξεμβουργου μεσω τουιτερ και απο τοτε δεν του εχουν δωσει ουτε υφυπουργειο, ουτε αντιπροεδρια βουλης, ουτε καν προεδρο σε μια επιτροπη λογω αυτου του γεγονοτος. σκοπος του αδωνι ειναι να ανατρεψει αυτη την εικονα και καλα κανει αφου ουδεποτε υπηρξε στην πραγματικοτητα αντισημιτης. ναι μεν πουλησε το βιβλιο του πλευρη αλλα παραλληλα ελεγε οτι διαφωνει με αυτο. αλλωστε σε αυτη την εποχη ειναι προς το συμφερον μας η δημιουργια ενος αξονα ελλαδας - κυπρου - ισραηλ και για να γινει αυτο πρεπει να αποτιναξουμε καθε τι αντιεβραιικο απο πανω μας.
απλα καταλαβε οτι ο αντισημιτισμος και παρομοιες ιδεες δεν περνανε στην ευρωπη και στον κοσμο και αλλαξε κατευθυνση ευτυχως.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Το Ισραηλ πρεπει να ειναι συμμαχος για την Ελλαδα στην Ανατολικη Μεσογειο.

Αυτό ακριβώς.

Το Ισραηλ θα μπορούσε να ειναι ενας καλος συμμαχος για την εκμετάλλευση των κοιτασματων φυσικού αερίου στην αν. μεσόγειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom