Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
γιωργιαδη τυπε μην το πολυσκεφτεσαι.
καλος ειναι και ο γουρλοματης, δε μπορω να πω.
αλλα ο αλλος παιζει μπαλα σε αλλη κατηγορια.
βιαζει κωλαρακια και παιρνει σκαλπ
αυτος ειναι η τελευταια μας ελπιδα
Και μπορει ο Αδωνης ρε τύπε να μεγαλωσει τη ΝΔ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Και μπορει ο Αδωνης ρε τύπε να μεγαλωσει τη ΝΔ?

Επειδή διαβάζω πολύ καιρό τα posts σου και συμφωνώ συνήθως με τις απόψεις σου, ο εκλεκτός σου για την προεδρία της Ν.Δ.  μπορεί να μεγαλώσει προσωρινά το ποσοστό του κόμματος αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας.
Με παλαιοκομματικό στυλ, κρυμμένος πίσω από επικοινωνιολόγους, χωρίς καθαρό πολίτικο λόγο, προσπαθεί να ηγηθεί της παράταξης με μόνο όπλο την ηλικία.
Η μόνη του ελπίδα είναι κολλημένοι παλαιονεοδημοκράτες, οι ίδιοι που έστειλαν στην ευρωβουλή τον Ζαγοράκη από ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο με ανθρώπους της αγοράς.
Δυστυχώς ο τάχα μου "ακροδεξιός" του ρίχνει στα αυτιά σε όλα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Επειδή διαβάζω πολύ καιρό τα posts σου και συμφωνώ συνήθως με τις απόψεις σου, ο εκλεκτός σου για την προεδρία της Ν.Δ.  μπορεί να μεγαλώσει προσωρινά το ποσοστό του κόμματος αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας.
Με παλαιοκομματικό στυλ, κρυμμένος πίσω από επικοινωνιολόγους, χωρίς καθαρό πολίτικο λόγο, προσπαθεί να ηγηθεί της παράταξης με μόνο όπλο την ηλικία.
Η μόνη του ελπίδα είναι κολλημένοι παλαιονεοδημοκράτες, οι ίδιοι που έστειλαν στην ευρωβουλή τον Ζαγοράκη από ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο με ανθρώπους της αγοράς.
Δυστυχώς ο τάχα μου "ακροδεξιός" του ρίχνει στα αυτιά σε όλα!
Εγω περα και πανω απο τον καθε Τζιτζικώστα, θελω η ΝΔ να επιστρεψει στην εξουσια γιατι την θεωρω ωφέλιμη για τη χωρα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εγω περα και πανω απο τον καθε Τζιτζικώστα, θελω η ΝΔ να επιστρεψει στην εξουσια γιατι την θεωρω ωφέλιμη για τη χωρα.
Φιλαράκι, είναι όλοι τους κρατιστές. Εκτός από Άδωνι δηλαδή, που και αυτός δεν είχε δεχτεί να βάλει τα ΜΣΦ στα μάρκετ.

Δεν θυμάσαι τι αγώνα έκαναν για το γάλα και τα βιβλία; Η Ελλάδα βρίσκεται στην θέση 130 στον δείκτη οικονομικής ελευθερίας (heritage foundation) και η ΝΔ αγρόν αγόραζε.

Είναι ίδιο κρατιστές με το ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι/ΣΥΡΙΖΑ. Απλά ελπίζουμε πως με τον Άδωνι ίσως να αλλάξει πορεία.

Αλλιώς, Τζήμερος, αλλά σιγά μην βγει ποτέ ο Τζήμερος.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
ο τσιπρας ειμαι βεβαιος οτι δεν θελει με τιποτα τον αδωνι απεναντι. θελει κανενα μπουλη να τον εχει του χεριου του.

Ο Τσίπρας το έχει πει ήδη, τον Μειμαράκη θέλει για πρόεδρο.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
o μειμαρακης γιατι βαζει υποψηφιοτητα αρκετα δεν ξεφτυλιστικε που πηρε ιδιο ποσοστο με τον σαμαρα ενω ειχε υπογραψει μνημονιο ο συριζα?

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
o μειμαρακης γιατι βαζει υποψηφιοτητα αρκετα δεν ξεφτυλιστικε που πηρε ιδιο ποσοστο με τον σαμαρα ενω ειχε υπογραψει μνημονιο ο συριζα?

Τι θυμάσαι κι εσύ τώρα!
Ψιλά γράμματα αυτά για πολιτικά σκουπίδια.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
To  "γιατι μπορω " κατι καγκουρες το λενε σαν απαντηση

τους ριχνεις δυο φαπες και ερχονται στα ισια μετα 'Αυτοι που μπορουσαν"

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
To  "γιατι μπορω " κατι καγκουρες το λενε σαν απαντηση

τους ριχνεις δυο φαπες και ερχονται στα ισια μετα 'Αυτοι που μπορουσαν"

αχχαχααχχααχ ακουω ωρα για ραντεβου θανατου....μπορω σαββατοκυριακα μονο...οποτε θες

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Xτυπα τον κωλο σου πρωτα να πεσουν οι καποτες μου και μετα τα λεμε  μικρε  :gay:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Xτυπα τον κωλο σου πρωτα να πεσουν οι καποτες μου και μετα τα λεμε   μικρε   :gay:

ααχαχαχχα πσω να παιξω πλατη γυμναστηριο σε λιγο ...ελα να σε βαλω πανω στην μπαρα να κανω deadlift μαζι με σενα φλωρακο

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Με τιποτα  αλλο θα πας να παιξεις μαλλον    :wanker: :wanker:      :2funny:

Stories