apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αχαχαχαχα να σαι καλάΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ
Αχαχαχαχα να σαι καλάΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ
Για την θητεία 2015 της ΝΔ να μας πεις Αχαχαχαχα η βγάλε τον αδωνι να μας τα πει καλύτεραΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ :S
γιατι δε τα εχει κυνηγησει ακομα ο αλεξης τσιπρας;Μαύρη τρύπα 13 δισ. ευρώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρήκε η τρόικα! Αναλυτικά το φαγοπότι!
διομηδη θα κυνηγησει ολα αυτα τα κοπροσκυλα ο κουλης?
εγω να θυμησω οτι τα εργα αυτα εγιναν επι πασοκδιομιδη βλεπεις οτι αυτα τα κοπροσκυλα εχουν ηδη διεισδυσει στην νεα δημοκρατια για να εχουν κρατικες θεσεις οπως στην εποχη του καραμανλη junior
Aυτο δεν κανεις μονιμα εσυ?λοιπον ασε τα σαπια και την κριτικη στη ΝΔ, να το λες ολο το εργο μαστορα, οχι αυτα που σε βολευουν
Δηλαδη την ΝΔ δεν πρεπει να την κριτικαρουμε;Μονο πασοκ και συριζα;Θες να σου θυμισω τις προσληψεις επι ΝΔ στο δημοσιο,και τα απιστευτα σκανδαλα που εγιναν απο στελεχη της;εγω να θυμησω οτι τα εργα αυτα εγιναν επι πασοκ
βλεπω σου διαφευγουν αυτες οι λεπτομεριες, διοτι μονο κριτικη στον κυριακο βλεπω
και τα κοπροσκυλα αυτα που τα εφτιαξαν εχουν παει στον τσιπρα και το συριζα
για να μη θυμησω και την απιστευτη υποστηριξη της κ.Γιαννας στον Τσιπρα
λοιπον ασε τα σαπια και την κριτικη στη ΝΔ, να το λες ολο το εργο μαστορα, οχι αυτα που σε βολευουν
γιατι ειπα εγω να μην την κριτικαρουμε;Δηλαδη την ΝΔ δεν πρεπει να την κριτικαρουμε;Μονο πασοκ και συριζα;Θες να σου θυμισω τις προσληψεις επι ΝΔ στο δημοσιο,και τα απιστευτα σκανδαλα που εγιναν απο στελεχη της;
Και τους εχωσε ολου μεσα εε? (σε καμια θεση στο δημοσιο εννοω)γιατι ειπα εγω να μην την κριτικαρουμε;
ολα αυτα που λες ειναι γνωστα, αλλα ο αλλος μιλαγε για τους ολυμπιακους αγωνες και τα φορτωνε ολα στη ΝΔ, ενω στην ουσια η ΝΔ παρελαβε στους ολυμπιακους αγωνες. μονο για αυτο μιλησα
με τον παυλοπουλο εσυ συγκυβερνας οχι εγωΚαι τους εχωσε ολου μεσα εε? (σε καμια θεση στο δημοσιο εννοω)
Καντε προταση μομφης....!Αλλα απο ποτε ο ΠτΔ επαψε να κανει απλα την γλαστρα?με τον παυλοπουλο εσυ συγκυβερνας οχι εγω
Ο Κυριακος αν θυμασε δεν ειχε ψηφισει παυλοπουλο, πηγαινοντας κοντρα στο κομμαΚαντε προταση μομφης....!Αλλα απο ποτε ο ΠτΔ επαψε να κανει απλα την γλαστρα?
Και τι με αυτο?Ο Κυριακος αν θυμασε δεν ειχε ψηφισει παυλοπουλο, πηγαινοντας κοντρα στο κομμα
επισης τι σχεση εχει το οτι κανει τη γλαστρα;;
εγω λεω οτι ο ανθρωπος που μεγαλωσε τις δημοσιες δαπανες και τους εχωσε στο δημοσιο επι καραμανλη, οπως καταγγελεις εσυ, ειναι επιλογη του συριζα, αυτο το απλο λεω
εγω να θυμησω οτι τα εργα αυτα εγιναν επι πασοκ
βλεπω σου διαφευγουν αυτες οι λεπτομεριες, διοτι μονο κριτικη στον κυριακο βλεπω
ο ανθρωπος που εχωνε στο δημοσιο οπως λες εσυ επιλεχτηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔΚαι τι με αυτο?
αν δεν ηταν η φανη παλη πετραλια δε θα υπηρχε ασφαλιστικο σημεραεγιναν επι πασοκ αλλα ολοκληρωθηκαν επι καραμανλη junior
ναναι καλα η φανη παλη πετραλια και ο σουφλιας που κανανε πλατες στην αγγελοπουλου ωστε να μην κατηγορηθει για τιποτα
Ο Τσιπρας κυβερναει τωρα, που δεν ειναι πολιτικη οικογενεια. Αρα τι σου φταινε τωρα οι οικογενειες? Αντε ψηφισε Τσιπρα λοιπον.
Πες μας μια λύση.