Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.379
- Πόντοι
- 2.606
Έλα μια γρήγορη κούρσα τώρα που κάθεσαι.E μα,με τα μουνια.Δεν φτανει που τους συντηρουμε με τους φορους μας κανουν και πνευμα![]()
Μην λένε ότι σε φωνάζω μόνο βράδυ.
Έλα μια γρήγορη κούρσα τώρα που κάθεσαι.E μα,με τα μουνια.Δεν φτανει που τους συντηρουμε με τους φορους μας κανουν και πνευμα![]()
Μηπως να φτιαξεις μια wormhole να πεταγεσαι οπου θες,οποτε θες μην βασιζεσαι στους συμπαθεις ταριφεςΈλα μια γρήγορη κούρσα τώρα που κάθεσαι.
Μην λένε ότι σε φωνάζω μόνο βράδυ.
Μην αγχωνεσαι δειλο ανθρωπακι...οτι και να γινει εσενα θα σου βρουμε μια δουλιτσα με τον κατωτατο μισθο να φυτοζωεις οπως τωρα και να σε καρφωνουν τραβελοι.Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρία και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλευονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.
![]()
Ωραίος. Να είσαι καλά. Φαίνεται από τον τρόπο που παραθέτεις επιχειρήματα σε τι "σπίτι "μεγάλωσες. Κατευθείαν στην προσβολή.Μην αγχωνεσαι δειλο ανθρωπακι...οτι και να γινει εσενα θα σου βρουμε μια δουλιτσα με τον κατωτατο μισθο να φυτοζωεις οπως τωρα και να σε καρφωνουν τραβελοι.![]()
Σε σπιτι που δεν με μαθανε να με γαμανε τραβελοι οπως εμαθες στο δικο σου συμπαθη πισωγλεντη....Ωραίος. Να είσαι καλά. Φαίνεται από τον τρόπο που παραθέτεις επιχειρήματα σε τι "σπίτι "μεγάλωσες. Κατευθείαν στην προσβολή.
Ωραίος. Καλή συνέχεια αδερφέ. Να είσαι γερός.Σε σπιτι που δεν με μαθανε να με γαμανε τραβελοι οπως εμαθες στο δικο σου συμπαθη πισωγλεντη....
σε προσεβαλε ο χελ ετσιΩραίος. Να είσαι καλά. Φαίνεται από τον τρόπο που παραθέτεις επιχειρήματα σε τι "σπίτι "μεγάλωσες. Κατευθείαν στην προσβολή.
Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρίας και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλεύονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.
Μακάρι να είχαμε σοβαρή αντιπολίτευση.
Υ.Γ. Η όποια αύξηση Βασικού Μισθού είναι ανύπαρκτη καθώς επειδή η οικονομία μας είναι χαμηλής έντασης (δεν παράγουμε πρακτικά) με μόνες επενδύσεις το real estate και τα aibnb και τον τουρισμό και την κατανάλωση θα έχουμε ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ άμεσα. Βασικές αρχές της οικονομίας αυτές.
![]()
Αυτόν τον πάω. Δεν τον πειράζω τον φίλο μου. Χεχεσε προσεβαλε ο χελ ετσιενω εσυ δεν προσεβαλες κανεναν
με τις υγειες σου και καλα ξεμπερδεματα
![]()
μαλιστα αρχισαμε τις κωλοτουμπες για να γλυτωσεις το σκουπιδιασμα ....Αυτόν τον πάω. Δεν τον πειράζω τον φίλο μου. Χεχε
Μου εχει δηλώσει οτι απλά με πειράζει. Το δέχομαι. Το είχα ξεχάσει. Ας μην μενουμε σε αυτά. Σιγά. Κάτσε και σκέψου αυτά που γραφω για τα κόμματα διαμαρτυρίας και άσε αν γαμάω τραβέλια η αν έχω μαλλιά ή αν έχω μούσι. Αυτό λέω. Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά εγώ εδώ. Την άποψή μου γράφω ευθαρσώς με βάση την εμπειρία μου και τη λογική.μαλιστα αρχισαμε τις κωλοτουμπες για να γλυτωσεις το σκουπιδιασμα ....
ακου να δεις το ποιος θα κυβερνησει αυτη την χωρα λιγο με ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ζω αξιοπρεπως και δυστυχως δεν ζω ....Μου εχει δηλώσει οτι απλά με πειράζει. Το δέχομαι. Το είχα ξεχάσει. Ας μην μενουμε σε αυτά. Σιγά. Κάτσε και σκέψου αυτά που γραφω για τα κόμματα διαμαρτυρίας και άσε αν γαμάω τραβέλια η αν έχω μαλλιά ή αν έχω μούσι. Αυτό λέω.
Ρε συ Πολυζωη ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Αλλά ως λύση τι προκρίνεις;ακου να δεις το ποιος θα κυβερνησει αυτη την χωρα λιγο με ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ζω αηιοπρεπως και δυστυχως δεν ζω ....
Τύπε εγώ θα στηθώ από τις 6 έξω από το εκλογικό μου κέντρο και θα μοιράζω ψηφοδέλτια του Κούλη! Δεν πρέπει να χάσουμε το τρένο της ανάπτυξης! Να μην αφήσουμε να καταστρέψουν το έργο του Κυριάκου! Διαδώστε!!1!11!Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρίας και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλεύονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.
Μακάρι να είχαμε σοβαρή αντιπολίτευση.
Υ.Γ. Η όποια αύξηση Βασικού Μισθού είναι ανύπαρκτη καθώς επειδή η οικονομία μας είναι χαμηλής έντασης (δεν παράγουμε πρακτικά) με μόνες επενδύσεις το real estate και τα aibnb και τον τουρισμό και την κατανάλωση θα έχουμε ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ άμεσα. Βασικές αρχές της οικονομίας αυτές.
![]()
το επόμενο 2015 υπολόγιζέ το για μετά από καμιά 15ετίαΟι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015...