Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.379
Πόντοι
2.606
E μα,με τα μουνια.Δεν φτανει που τους συντηρουμε με τους φορους μας κανουν και πνευμα:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Έλα μια γρήγορη κούρσα τώρα που κάθεσαι.
Μην λένε ότι σε φωνάζω μόνο βράδυ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.161
Πόντοι
6.256
Έλα μια γρήγορη κούρσα τώρα που κάθεσαι.
Μην λένε ότι σε φωνάζω μόνο βράδυ.
Μηπως να φτιαξεις μια wormhole να πεταγεσαι οπου θες,οποτε θες μην βασιζεσαι στους συμπαθεις ταριφες:confused::confused::confused::coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356
Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρίας και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλεύονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.
Μακάρι να είχαμε σοβαρή αντιπολίτευση.

Υ.Γ. Η όποια αύξηση Βασικού Μισθού είναι ανύπαρκτη καθώς επειδή η οικονομία μας είναι χαμηλής έντασης (δεν παράγουμε πρακτικά) με μόνες επενδύσεις το real estate και τα aibnb και τον τουρισμό και την κατανάλωση θα έχουμε ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ άμεσα. Βασικές αρχές της οικονομίας αυτές.

1743066291195.png

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.060
Πόντοι
6.256
Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρία και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλευονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.

1743066291195.png
Μην αγχωνεσαι δειλο ανθρωπακι...οτι και να γινει εσενα θα σου βρουμε μια δουλιτσα με τον κατωτατο μισθο να φυτοζωεις οπως τωρα και να σε καρφωνουν τραβελοι.:confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356
Μην αγχωνεσαι δειλο ανθρωπακι...οτι και να γινει εσενα θα σου βρουμε μια δουλιτσα με τον κατωτατο μισθο να φυτοζωεις οπως τωρα και να σε καρφωνουν τραβελοι.:confused:
Ωραίος. Να είσαι καλά. Φαίνεται από τον τρόπο που παραθέτεις επιχειρήματα σε τι "σπίτι "μεγάλωσες. Κατευθείαν στην προσβολή.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.060
Πόντοι
6.256
Ωραίος. Να είσαι καλά. Φαίνεται από τον τρόπο που παραθέτεις επιχειρήματα σε τι "σπίτι "μεγάλωσες. Κατευθείαν στην προσβολή.
Σε σπιτι που δεν με μαθανε να με γαμανε τραβελοι οπως εμαθες στο δικο σου συμπαθη πισωγλεντη....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.060
Πόντοι
6.256
Που ειναι τυπος Mallias να ριξει μια σπαρακτικη μουνοκλαψα για τον Κουλη και το βενζολιο...εχω ρεπο σημερα και εχω πελωρια λαχταρααααααα για πρηξοπουτσι!!!:confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.576
Πόντοι
15.931
σε προσεβαλε ο χελ ετσι :sunglasses: ενω εσυ δεν προσεβαλες κανεναν :confused: με τις υγειες σου και καλα ξεμπερδεματα :headbaning1::headbaning2:
Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015... και θα στήνονται στις ουρές για τα 20αυρα. Το κακό είναι ότι θα πάρουν και εμάς στο λαιμό τους οι ανόητοι γελοίοι. Έχει και εδώ το site πολλούς τέτοιους. Και θα το δείτε όταν θα αρχίσει κύμα αποεπενδύσεων - όχι ότι έχουμε και σοβαρές επενδύσεις με την Κυβέρνηση του Κούλη αλλά μόλις έρθουν τα κόμματα διαμαρτυρίας και επικίνδυνα πολιτικά άτομα που θα επιβουλεύονται τη δημοκρατία όπως πχ η Ζωίτσα τοτε ακόμα και η παραμικρή επενδυτική κίνηση θα παγώσει. Και είναι λογικό: Θα έχουμε αναταραχή στο πολιτικό σύστημα και ακυβερνησία. Φυσικά υπαίτιος είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την αλαζονεία του και με την ανικανότητα των στελεχών της κυβέρνησής του.

Υ.Γ. Η όποια αύξηση Βασικού Μισθού είναι ανύπαρκτη καθώς επειδή η οικονομία μας είναι χαμηλής έντασης (δεν παράγουμε πρακτικά) με μόνες επενδύσεις το real estate και τα aibnb και τον τουρισμό και την κατανάλωση θα έχουμε ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ άμεσα. Βασικές αρχές της οικονομίας αυτές.

1743066291195.png

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356
Εγω προσβάλω τους χαζιοβιοληδες όχι τον φίλο Hellas ή εσένα Πολυζωη. Είστε έξυπνοι άνθρωποι και σοβαροί ρε συ. Τους χαιρετισμούς μου

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.576
Πόντοι
15.931

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356
μαλιστα αρχισαμε τις κωλοτουμπες για να γλυτωσεις το σκουπιδιασμα ....
Μου εχει δηλώσει οτι απλά με πειράζει. Το δέχομαι. Το είχα ξεχάσει. Ας μην μενουμε σε αυτά. Σιγά. Κάτσε και σκέψου αυτά που γραφω για τα κόμματα διαμαρτυρίας και άσε αν γαμάω τραβέλια η αν έχω μαλλιά ή αν έχω μούσι. Αυτό λέω. Δεν ξέρω κανέναν προσωπικά εγώ εδώ. Την άποψή μου γράφω ευθαρσώς με βάση την εμπειρία μου και τη λογική.

Και η λογική είναι μία: Αν πάμε σε κόμματα διαματυρίας θα έχουμε νέο 2015. Και πάλι αν δεις αδειάζω τον Κούλη. Τον θεωρω μη ικανό. Τώρα πώς έρχεστε ορισμένοι σαν πλακα να το συνδέσετε με εμένα προσωπικά δεν το καταλαβαίνω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.576
Πόντοι
15.931
Μου εχει δηλώσει οτι απλά με πειράζει. Το δέχομαι. Το είχα ξεχάσει. Ας μην μενουμε σε αυτά. Σιγά. Κάτσε και σκέψου αυτά που γραφω για τα κόμματα διαμαρτυρίας και άσε αν γαμάω τραβέλια η αν έχω μαλλιά ή αν έχω μούσι. Αυτό λέω.
ακου να δεις το ποιος θα κυβερνησει αυτη την χωρα λιγο με ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ζω αξιοπρεπως και δυστυχως δεν ζω ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.635
Πόντοι
2.356
ακου να δεις το ποιος θα κυβερνησει αυτη την χωρα λιγο με ενδιαφερει αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ζω αηιοπρεπως και δυστυχως δεν ζω ....
Ρε συ Πολυζωη ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Αλλά ως λύση τι προκρίνεις;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.311
Πόντοι
1.706

1743066291195.png
Τύπε εγώ θα στηθώ από τις 6 έξω από το εκλογικό μου κέντρο και θα μοιράζω ψηφοδέλτια του Κούλη! Δεν πρέπει να χάσουμε το τρένο της ανάπτυξης! Να μην αφήσουμε να καταστρέψουν το έργο του Κυριάκου! Διαδώστε!!1!11!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.144
Πόντοι
12.756
Βγαινει σημερα ο αρχηγος Χαγιατε απο την φυλακη :rockon::rockon::rockon:

Μια Ελλαδα που παει μπροστα , μια Ελλαδα 2.0

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.613
Πόντοι
786
Οι χαζοβιόληδες που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές για να διαμαρτυρηθούν θα κλαίγονται μετά όταν θα έχουμε μετά από λίγα χρόνια νέο 2015...
το επόμενο 2015 υπολόγιζέ το για μετά από καμιά 15ετία
κάθε γενιά κάνει τη μαλακία της, οπότε απαιτούνται περίπου 25-30 χρόνια

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.169
Πόντοι
2.456
ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα δουλεύει για να βγει και πάλι ισχυρή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Και μετά κλαιγομενοι ολοι "τι μαλακια καναμε "
Κάνεις δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλα βγηκε (προφανως πηρε με νοθεια τις εκλογες)
Οι ηκιθιοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ξαναέβγαλε τον Ανδρουλάκη με τις ευλογιες της Νεοδημοκρατισας Αννουλας

Ο 10 χρονια Ευρωβουλη δεν εμαθα αγγλικα ειδε 19% και την ειδε Πλανηταρχης και δεν κυβερνω με κανεναν αλλα οι διξοι του παμε για μεγαλη αριστερα (που εχει ξοφλήσει αλλά δεν το έχουν μαθει)
Η που δεν είμαι από πολιτικό τζάκι και είμαι δημοκρατίσα αλλά καθαίρω βουλευτές σαν Χότζα εκμεταλευεται την αγενεια της και πανυγηριζουν οι κάθε λογής απολογιστικό
Η Αχτσιογλου που δεν είχε δουλέψει ποτέ έμαθε καλές πιπες και παρτουζες ήθελε λουσα εκεί εκεί στη Β εθνικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom