apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τπτ που δεν ξερεις κατα βαθος...και εσυγιατι να μην ειμαι, ξερεις κατι που δεν ξερω εγω;
Τπτ που δεν ξερεις κατα βαθος...και εσυγιατι να μην ειμαι, ξερεις κατι που δεν ξερω εγω;
ρε μαστορα, τους εμποδιζει κανεις να κανουν κομμα;Να υπαρξουν,τοσο σοβαροι ελληνες επιστημονες υπαρχουν,θα πηγαινουμε συνεχως απο τον
εναν αεργο στον αλλον,για να διοριζουν τους φιλους και συγγενεις στο δημοσιο;
Αυτο θες;
Πραγματικα θες να δεις τον καθυστερημενο πρωθυπουργο της χωρας;Δεν μας αρκει που ειδαμε τον τσιπρα;
Να παμε ακομη πιο κατω τυπε;
χιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουληρε μαστορα, τους εμποδιζει κανεις να κανουν κομμα;
τι παει να πει να υπαρξουν και αν δεν υπαρξουν;
σε αυτο να απαντησεις, αν δεν υπαρξουν μεχρι τις επομενες εκλογες
Θα συμφωνουσα μαζι σου εαν ο λεβεντης δεν ελεγε συνεχεια το ιδιο τροπαρι οικουμενικη. Θυμιζει ΚΚΕ οχι σε ολαχιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουλη
μην σου πω ακομη και λεβεντη καλυτερα.Τον θεωρω πιο αξιο απο κουλη.
χιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουλη
Εγω καμαρωνω για τον Για(ν)νηΤο ξέρουμε ότι ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ τύπε.
Και καμαρώνεις ακόμη για αυτό.
Όπως καμαρώνεις και για το σταυρό στο Βαρουφάκη.
Μα το εχω δηλωσει οτι ψηφισα συριζα μαν.Το ξέρουμε ότι ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ τύπε.
Και καμαρώνεις ακόμη για αυτό.
Όπως καμαρώνεις και για το σταυρό στο Βαρουφάκη.
εμενα αυτη η απαντηση μου φτανει, με καλυπτειχιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουλη
μην σου πω ακομη και λεβεντη καλυτερα.Τον θεωρω πιο αξιο απο κουλη.
γιατι πριν ειπες οτι εγω δεν θελω κανεναν απο τους πολιτικους αυτους;Μα το εχω δηλωσει οτι ψηφισα συριζα μαν.![]()
Ενω με κανονικα σε χαλαγε τυπε;Ψηφισε νδ να παει μπροστα η χωρα μας μαν.εμενα αυτη η απαντηση μου φτανει, με καλυπτει
τη βαζω δε και με πιο μεγαλα γραμματα να την ξανααπολαυσω
[size=20pt]χιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουλη
μην σου πω ακομη και λεβεντη καλυτερα.Τον θεωρω πιο αξιο απο κουλη.[/size]
απαντησε μου γιατι με τρωει η περιεργιαΕνω με κανονικα σε χαλαγε τυπε;Ψηφισε νδ να παει μπροστα η χωρα μας μαν.![]()
εμενα αυτη η απαντηση μου φτανει, με καλυπτει
τη βαζω δε και με πιο μεγαλα γραμματα να την ξανααπολαυσω
[size=20pt]χιλιες φορες οι μαλακες που ειναι τωρα τυπε απο νδ και κουλη
μην σου πω ακομη και λεβεντη καλυτερα.Τον θεωρω πιο αξιο απο κουλη.[/size]
Πως μπορει ενας βλακας να ξεχωριζει εναν αλλον βλακα? Θεωρει τον ευατο του εξυπνο σαν εσενα τυπε....να το κοιταξειςΤυπε ειναι απο τους γνωστους συριζαιους που ντρεπονται και να το πουν.
Οι πιο βλακες μονο σαν τον αποκ το λενε και δεν ντρεπονται ακριβως επειδη ειναι πολυ βλακες.![]()
Δηλαδη τυπε με την δικη σου απλοικη νοημοσυνη ραδικιου,το 35% που ψηφισαν συριζαΤυπε ειναι απο τους γνωστους συριζαιους που ντρεπονται και να το πουν.
Οι πιο βλακες μονο σαν τον αποκ το λενε και δεν ντρεπονται ακριβως επειδη ειναι πολυ βλακες.![]()
Πως μπορει ενας βλακας να ξεχωριζει εναν αλλον βλακα? Θεωρει τον ευατο του εξυπνο σαν εσενα τυπε....να το κοιταξεις
Δηλαδη τυπε με την δικη σου απλοικη νοημοσυνη ραδικιου,το 35% που ψηφισαν συριζα
στις προηγουμενες εκλογες,ειναι και συριζαιοι.Δεν απορω που εισαι με τα χρυσα αυγα.
τοσο φτανει το μυαλο σου.
Αλλα πραγματα ονειρευομαι αλλα εαν τα πω θα φαω ban. Οποτε σκεψου εσυ (εαν μπορεις) για μενα.Βρε βλακα δεν βρεχει, σας φτυνουν ολοι αλλα εισαι τοσο βλακας που δεν το βλεπεις.
Θα πεσει κατω απο το 10% σε λιγους μηνες ο Συριζας κι εσυ ακομα θα ονειρευεσαι εκλογικες νικες