midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.004
- Πόντοι
- 3.656
Ξέρει ο Κουλης. Δεν είναι κανα λαμογιοΤυπε για αυτό μιλάει ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη όχι να πας στο Κιάτο και στην Κορινθο
Ξέρει ο Κουλης. Δεν είναι κανα λαμογιοΤυπε για αυτό μιλάει ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη όχι να πας στο Κιάτο και στην Κορινθο
Άσε μας ρε τυπε ΠΑΣΟΚτζη
Διόδια: Οι νέες τιμές σε Ολυμπία και την Ιονία οδό, στον Μορέα και στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου
Την Τετάρτη η αλλαγή στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάταςwww.protothema.gr
Άσε μας ρε τυπε ΠΑΣΟΚτζη
Μειώθηκαν λέμε στην Αττική Οδό
Πως κάνεις έτσι γκρινιαρη
Κλείστε τον κύριο είναι "με τον άνθρωπο "Στα προγραμματα e-pass βεβαια καμία μειωση
Οτι πληρωνες πληρωνεις και τωρα .. και καλα η προσφορα του προγραμματος που σου ελεγαν πηγε για το Μπουτσο
Αρα η μειωση αφορά αυτους που δεν εχουν epass
Τυπε ο καθένας γραφει την άποψη του και παραθέτει τα επιχειρήματαΚαλή χρονιά με υγεία οικογενειακή και προσωπική ευτυχία
Δεν είμαστε εχθροί η φίλοι είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι
Η σύμμαχοι
Υπ αυτή την έννοια
Κι άλλη μία ευχή αφήστε τα μίση
Που έχει διπλή έννοια μία την πραγματική
Όπως ακούγεται
Κι άλλη μία από την ξέρουν οι πιο παλιοί
Ακούω απαντήσεις
Κι άλλο ένα πράγμα
Πολλές φορές λέμε τι μας έκανε εντύπωση την προηγούμενη χρονιά
Μία πού είναι μέρα συμφιλίωσης και όχι τσακωμών
Να σας πω τι μου έκανε εμένα που γέλαγα τότε
Ένας τύπος που δεν τον έχω δει να γράφει πολλές φορές
Ούτε μέχρι τότε ούτε από τότε
Έγραψε 4 5 μηνύματα λέγοντας πολύ εναντίον των αριστερών με χαρακτηρισμούς εκτός των άλλων
Ανόητος και λοιπά
Και του απάντησα ότι δεν είναι όλοι οι αριστεροί ανόητοι
Και μετά μου έγραφε μηνύματα προσπαθώντας να με πεισει ότι ο κομμουνισμός είναι άσχημο πράγμα
Το αστείο δεν είναι τα επιχειρήματαΤυπε ο καθένας γραφει την άποψη του και παραθέτει τα επιχειρήματα
Δυστυχώς ο κομμουνισμος είναι άσχημο πραγμα
Και για να στηρίξω την άποψη μου αυτή θα χρησιμοποιήσω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο κομμουνισμος για οτοδηποτε :ΚΑΝΕΝΑ
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πολλαπλές προσωπικότητες με την εννοια οως ήταν οικονομολόγος, πολιτικός, ιδρυτής κόμματος κτλ κτλΤο αστείο δεν είναι τα επιχειρήματα
Η αν ο κομμουνισμός είναι καλός ή κακός
Αλλά ο φίλος που δεν ήξερε προφανώς εμένα
Να ξέρει δηλαδή ότι δεν είμαι αριστερός
Προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν πρέπει να είμαι αριστερός
Με νόμιζε δηλαδή αριστερό
Κι όλα αυτά επειδή του έλεγα ότι δεν είναι όλοι οι αριστεροί ανόητοι
Όταν είμαστε στο πανεπιστήμιο
Όσοι θέλουν να μας κάνουν κομμουνιστές
Μας λέγανε να διαβάσουμε
Το εισαγωγή στη διαλεκτική
Και το κομμουνιστικό μανιφέστο
Και κάτι που πιθανόν να μην ξέρεις
Ο ανδρέας παπανδρέου στο βιβλίο του μετάβαση στο σοσιαλισμό
Άρχιζε
Το πασοκ είναι κόμμα μαρξιστικό μη δογματικό
Επαναλαμβάνω άλλη μία φορά για να μην παρεξηγούμαστε
Είμαι σαφώς κατά του κομμουνισμού
Εγω διαβασα οτι το αεριο που περνάει απο Ουκρανία ισοδυναμεί με το 5% του αερίου που χρειάζεται η Ευρώπη. Οπότε μιλαμε για πολύ μικρό ποσοστό που δν θα έπρεπε να προβληματίζει. Βέβαια ξεκινησαν ηδη τν εκφοβισμό και το πλασάρισμα των "λογικων" αυξησεων που θα έρθουν. Για ποσο μαλακες μας περνανεΤερμα το αεριο απο Ουκρανία.
Εχουμε αδειάσει τις αποθηκες πυρομαχικων και ο κλόουν μας εκβιάζει κι όλας. Οι Τουρκοι εχουν στοκαρει αεριο και είναι έτοιμοι να μας το πουλήσουν κι ολας
Με τέτοιους τελειωμενους που μας κυβερνανε δεν υπαρχει καμια σωτηρια
Kαι αφού γαμηθει η τιμη στο αεριο θα γαμηθει και το ρευμα. Και η ιστορια επαναλαμβανεταιΕγω διαβασα οτι το αεριο που περνάει απο Ουκρανία ισοδυναμεί με το 5% του αερίου που χρειάζεται η Ευρώπη. Οπότε μιλαμε για πολύ μικρό ποσοστό που δν θα έπρεπε να προβληματίζει. Βέβαια ξεκινησαν ηδη τν εκφοβισμό και το πλασάρισμα των "λογικων" αυξησεων που θα έρθουν. Για ποσο μαλακες μας περνανε
Εδω ο Καιριδης ειπε λιγο πολυ οτι επιτυχια της κυβέρνησης ηταν που μπλοκαρανε τα 100 τουρκικά F35. Και ο δημοσιογράφος τον εβαλε στη θεση του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: