Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.432
- Πόντοι
- 12.756
κανε δωρεες,γινε ΤΙΜΙΟΣ σαν και μενα και ΙΣΩΣ συγχωρεθεις
εσυ γιατι δεν κανεις δωρεές ;
Αφου εισαι δεξιος
κανε δωρεες,γινε ΤΙΜΙΟΣ σαν και μενα και ΙΣΩΣ συγχωρεθεις
Τι δωρεές; Από μένα τον φτωχό θα τα πάρουν;κανε δωρεες,γινε ΤΙΜΙΟΣ σαν και μενα και ΙΣΩΣ συγχωρεθεις
Τι δωρεές; Από μένα τον φτωχό θα τα πάρουν;
δεν έχω να δώσω με έχει γονατίσει ο πληθρωρισμός και τα έξοδα έχω ανοιχτεί θα του ζητήσω και δανεικάεχε το νου σου μην σου ζητησει κανα επιδομα .. σαν πρεζακια εχουν γίνει οι δεξιοι με τα επιδόματα
Μπράβο τζακ, good boy.Δε το λέω για κακό μαν
Από χτες σε καμαρώνω που μάλωνες με τον ρόμπ για το μνημόνιο
μη το παίρνεις στραβά ρε μπρόΜπράβο τζακ, good boy.
μη το παίρνεις στραβά ρε μπρό
επειδή το μόνο που είχες να κάνεις για να βγεις από πάνω ήταν copy paste αυτά που έγραφε ο ράοπαο αλλά επειδή δεν τα καταννούσες το έπαιξες safe με το γνωστό ''δε θα κάτσω να σου εξηγήσω''
δεν είναι κακό να καις μαζούτ
εγώ αυτά τα λέω για σένα για να μην ζητιανεύεις μαδομούνια στα θρεντ από δω και από κει για να κινηθεί και λίγο το θρεντ το μητσοτάκη
τι καπακι βρε μαλακα λοβοτομημενε ,που βγηκε χτες ενας ξεφτιλισμενος δικος και ειπε πως για τα αντιπλημμυρικα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ουτε για δειγμα ,φταιει λεει το αττικοψαρο ......και βεβαια η κατραπακια ηρθε σημερα που τον ξεφτιλισαν τα αρμοδια ευρωπαικα οργανα ,αφου η μελετη των εργων ΔΕΝ ΕΧΕΙ εναρμονιστει με τς κοινοτικες οδηγιες και του κοψανε το ζεστο χρημα που ετοιμαζοταν να μασουλησει με τους κολλητους εργολαβους και να φτιαξει εργα στο ποδι....Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ....
εννοειται πως κανωεσυ γιατι δεν κανεις δωρεές ;
Αφου εισαι δεξιος
Από ψηφοφόρους ευρωεκλογών ... όχι ;;;;
Οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα λειτουργούν σαν ψήφος εμπιστοσύνης στην εκάστοτε κυβέρνηση, οπότε δεν πιάνονται..
Άσχετο, που μπορώ να παρακολουθήσω ομιλίες Ελεωνόρας και αυτιά;
στειλε ιβαν και πες ποσα θεςδεν έχω να δώσω με έχει γονατίσει ο πληθρωρισμός και τα έξοδα έχω ανοιχτεί θα του ζητήσω και δανεικά
πες που και θα στείλω ένα παιδί να τα πάρειστειλε ιβαν και πες ποσα θες
Μια χαρα, τσιμπας και λιγο κοκκαλακι απο το αφεντικο αρχοντας εισαι Τζακ.εγώ αυτά τα λέω για σένα για να μην ζητιανεύεις μαδομούνια στα θρεντ από δω και από κει για να κινηθεί και λίγο το θρεντ το μητσοτάκη
δε το εκτιμάς όμως
η ιβαν η ελα εσυ ο ιδιοςπες που και θα στείλω ένα παιδί να τα πάρει
αλλά δε ξέρω αν έχεις τόσα πολλά
Τι εννοεις θα τα μαζεψεις Βιρνα? δεν τα εχεις ηδη στην τραπεζα ?η ιβαν η ελα εσυ ο ιδιος
ενημερωσε με 2 μερες πιο μπροστα να εχω μαζεψει τα λεφτα
εννοειται πως κανω