celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.056
Ειναι ιντρουντερ,θα τον απελασουμε αμεσαvre vre
Ειναι ιντρουντερ,θα τον απελασουμε αμεσαvre vre
stirikses trump?vre vre
με τα μπουνιαstirikses trump?
και εγώμε τα μπουνια
Με ταξί?Ειναι ιντρουντερ,θα τον απελασουμε αμεσα
Με ταξί?
Γιατι με ταξι περνουσε τις βουνοκορφες οταν ερχοταν?Με ταξί?
ήρθα ξυπόλυτος αλλά δούλεψα και πρόκοψαΓιατι με ταξι περνουσε τις βουνοκορφες οταν ερχοταν?
Οταν λες δουλεψες εννοεις κατι μικροΝιπληκες μπιζνες που εκανες?ήρθα ξυπόλυτος αλλά δούλεψα και πρόκοψα
θελει απο Μικρος Χαρτοπολεμος να γινει μεγαλος αλλα δεν το βλεπωΟταν λες δουλεψες εννοεις κατι μικροΝιπληκες μπιζνες που εκανες?
φυσικά και όχι σπούδασα την ζωή και έχτισε την καριέρα μου σε στέρεες βάσειςΟταν λες δουλεψες εννοεις κατι μικροΝιπληκες μπιζνες που εκανες?
Δεν τον βοηθουν και οι καταστασεις,τωρα θελει καλες γνωριμιες για τετοιες μπιζνεςθελει απο Μικρος Χαρτοπολεμος να γινει μεγαλος αλλα δεν το βλεπω
φυσικά και όχι σπούδασα την ζωή και έχτισε την καριέρα μου σε στέρεες βάσεις
Στο άρθρο που βάζεις λένε αυτό που σου είπα. Μία ποικιλία που πιάνει λίγο καλύτερη τιμή κι όλες οι υπόλοιπες τα παπάρια τους. 15-35 λεπτά λέει το άρθρο, να σου κάνω τη χάρη να πάρω τα 25 λεπτά μέση τιμή, αντί για τα 20 που σου είπα εγώ. Μέχρι τα 2,40 ή 2,10 ή 1,85 που βλέπεις στο ράφι, η διαφορά είναι τι παντελονιαζουν όλοι οι ενδιάμεσοι.Τη διαφορά που έβαλα
Και είπα σαφώς ότι δεν ξέρω αν ισχύει
Την έλεγε ο σύνδεσμος της κεντρικής λαχαναγοράς αθηνών
Αν αυτοί λένε ψέματα
Πώς μπορώ να ξέρω εγώ την αλήθεια
Το ένα 85 τιμή που έβαλα είναι ενδεικτική από ένα συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ και κάποια συγκεκριμένα μήλα
Που μίλαγα με τον φίλο
Και πήρα lidl από την ελλάδα και lidl από την ισπανία
Κοίταξα περαιτέρω
Άλλοι λένε άλλες τιμές άλλοι λένε άλλες τιμές για το χωράφι
Για το χυμό συμφωνούν όλοι ότι είναι πολύ λίγα
Για το χωράφι υπάρχουνε διάφοροι που λένε διαφορετικές τιμές
Ας πούμε να ένας τι λέει
Τώρα έψαξα και πόσο τα πουλάνε τα σούπερ μάρκετ τα μήλα
Και είδα πάρα πολλές διαφορετικές τιμές στα διαφορετικά είδη μήλων
Έχω την αίσθηση
Ότι πρέπει να υπάρχει μία διαφορά από αυτά που ισχυρίζεται ο σύνδεσμος χονδρεμπόρων
Αλλά δεν ξέρω πού είναι το πιο μεγάλο κόστος από αυτό που λέει
Διαφώτισε μας εσύ λοιπόν
Πού λένε ψέματα
Σε μία τιμή παραγωγού ας πούμε 40 λεπτά
Πόσο είναι τα άλλα κόστη κες αν αυτά που λένε αυτοί δεν είναι σωστά
Οι τιμές λοιπόνστη λιανική είναι οι εξής
αλλά και στην ισπανία όπως σου έβαλα και εκεί διαμαρτύρονται για τις διαφορές στο χωράφι και στο ράφι
πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς κόλετζ υπάρχουν πολλάΤύπε όταν λες σπούδασες τη ζωή, μήπως μπήκες και στο "κόλετζ" και βγήκες με "διδακτορικό" ?
αρα το πρωτο πραγμα που εκανες εδω οταν ηρθες ηταν να κλεψεις παπουτσια .. ολοι ετσι ξεκινησαν οι μπιλιονερς αλβανοιήρθα ξυπόλυτος αλλά δούλεψα και πρόκοψα
πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς κόλετζ υπάρχουν πολλά
μάθε σε έναν άνθρωπο να κλεβει παπουτσια και θα περπατήσει για 1 χρονοαρα το πρωτο πραγμα που εκανες εδω οταν ηρθες ηταν να κλεψεις παπουτσια .. ολοι ετσι ξεκινησαν οι μπιλιονερς αλβανοι