Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.222
Πόντοι
3.656
Ξέρουμε το κτίριο του παλιού ΙΚΑ τι μέλλει γενέσθαι να πάμε να τραβήξουμε χρήμα να ρίξουμε ? :coffee:
και γιατί όχι κατά μια έννοια η ΑΑΔΕ ανήκει σε όλους είμαστε όλοι μέτοχοι στο πρότζεκτ

θα πάω αύριο να ρωτήσω για μέρισμα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.556
και γιατί όχι κατά μια έννοια η ΑΑΔΕ ανήκει σε όλους είμαστε όλοι μέτοχοι στο πρότζεκτ

θα πάω αύριο να ρωτήσω για μέρισμα

Όπως είπε και μια διάνοια στον Μάνεση το ΣΚ, δεν δίνουν μερίσματα πάνε όλα στην ανάπτυξη :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.222
Πόντοι
3.656
Όπως είπε και μια διάνοια στον Μάνεση το ΣΚ, δεν δίνουν μερίσματα πάνε όλα στην ανάπτυξη :coffee:
αυτή τη διάνοια έκανα quote και εγώ

και τώρα που το σκέφτομαι θα πρέπει να αλλάξει η φόρμα της εφορίας

από βεβαίωση οφειλής πρέπει να γίνει βεβαίωση επανεπένδυσης :coffee::coffee::coffee:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.092
Πόντοι
25.186
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PREMIA

• Πρόκειται για την πρώτη φορά που υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου θα στεγαστεί σε ένα σύγχρονο και «πράσινο» κτίριο χαμηλής ενεργειακής απόδοσης, πιστοποιημένου για τα βιοκλιματικά του χαρακτηριστικά κατά LEED Gold και η ΑΑΔΕ θα εξοικονομήσει πόρους κατά 60%, λόγω της ενεργειακής απόδοσης των νέων γραφείων.
Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ θα εξοικονομεί 930.000 ευρώ/χρόνο σε κόστη ενέργειας και 960.000 ευρώ/χρόνο σε κόστη μετακινήσεων, αλληλογραφίας και εργατοωρών.
• Με τη μεταστέγαση των κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στο κτίριο της Πειραιώς, βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας περίπου 1.400 υπαλλήλων (1.100 έχουν ήδη μετεστεγαστεί), αλλά και η εξυπηρέτηση των πολιτών συνολικά.

Πολύ πρεμουρα για την ΑΑΔΕ και τους υπαλλήλους της απο μια ιδιωτική εταιρεία.
Οι τύποι εχουν λερωμενη τη φωλιά τους και επιπλέον μάλλον δεν εχουν καλό νομικό συμβουλο,γιατι μονοι τους κανουν παραδοχές που ειναι επιλήψιμες.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.556
αυτή τη διάνοια έκανα quote και εγώ

και τώρα που το σκέφτομαι θα πρέπει να αλλάξει η φόρμα της εφορίας

από βεβαίωση οφειλής πρέπει να γίνει βεβαίωση επανεπένδυσης :coffee::coffee::coffee:

Η οφειλή μένει ως έχει

Η επιστροφή θα γίνει επανεπένδυση :birdman:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
Δεν φτανει που εχετε την δυνατοτητα να επιλεγεται χρωμα στο τιμολογιο θελετε να μπλεξετε και με μερισματα,εβλεπα προχθες ενα ντοκιμαντερ πως βαρεσε κανονι η ενρον και πως κατεβαζαν τον γενικο στην Καλιφορνια για να ανεβαινει η τιμη της κιλοβατωρας:rockon::rockon::confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.222
Πόντοι
3.656
Η οφειλή μένει ως έχει

Η επιστροφή θα γίνει επανεπένδυση :birdman:
γιαυτό και εγώ έχω χάσει τους κωδικούς του τάξις και έχω να μπω από το 2018

ώστε όταν μια μέρα έρθουν να μου πουν οφείλεις εγώ θα τους δείξω ότι απλά δεν είχα διαβάσει τις οφειλές :sunglasses:

my loss προφανώς αφού θα μπορούσα τώρα να έχω επενδύσει τόσα λεφτά στο τρένο της ανάπτυξης

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.556
Θεωρητικά -σε εναν αλλον πλανητη- μετοχοι της εταιρείας θα μπορουσαν να στραφουν κατά της διοικησης γιατι συμφωνα με δημοσια παραδοχη της εκμισθωσε το ακινητο σε τιμη 40-50% κατω απο την τρέχουσα αγοραια τιμη της περιοχης(14 ευρω το τ.μ. εναντι 23-28 της αγοραιας αξιας)
Αυτο θα μπορουσε να γινει ακομα και στο Μεξικο,τη Νιγηρία ή την Κολομβία.

Αν είναι ο βασικός μέτοχος οι υπόλοιποι του κλάνουν μια μάντρα.

Δειτε και κατι αλλο περίεργο.Ολοκληρο κτιιριο του ΕΦΚΑ στο Κολωνακι μετατραπηκε σε ξενοδοχειο με μηναίο μισθωμα 15.000 ευρω.Ειναι δυνατον;Τοσο κανει ενα μαγαζι σε καλη πιάτσα.

Γιατί περίεργο ? Έρχεται η Radisson και σου λέει το χρησιμοποιείς ? οχι

Φέρτο, κάνω την επένδυση και την εκμετάλλευση για Χ χρόνια και δε σου μένει κλειστό να χάνεις και να πέφτει η αξία.

Ναι μα θέλω τόσα ... καλά αφαιρώντας όλες τις επενδύσεις και μέχρι να βγάλω κέρδος πάρε την "καλή τι πίστη" και είμαστε ντάξει

Το σιγουρεύεις βέβαια και με κανα μικρό πριμ/ μίζα αλλά οκ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.871
Πόντοι
2.356
Δεν εννοώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση που σχολιάζετε. Για τέτοιες δουλειές ούτε απέξω δε θα περνάει. Ποιός θα έβαζε σε τέτοια δουλειά άνθρωπο με virtual γκόμενα από την Κολομβία;
Εννοώ για τη δουλική υποστήριξη προς την κυβέρνηση Κυριάκου.
Σιγά τα κόλπα τύπε. Θράσος λέγεται, διαφθορά και μαφιόζικες συγκαλυμμένες πρακτικές από τα εν δήμω.
Εγώ, όπως και ο μέσος άνθρωπος, δεν τα έχω όσα χρειάζονται για τέτοιες δουλειές. Πρέπει να είσαι αριβίστας γεννημένος.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.556
Δεν φτανει που εχετε την δυνατοτητα να επιλεγεται χρωμα στο τιμολογιο θελετε να μπλεξετε και με μερισματα,εβλεπα προχθες ενα ντοκιμαντερ πως βαρεσε κανονι η ενρον και πως κατεβαζαν τον γενικο στην Καλιφορνια για να ανεβαινει η τιμη της κιλοβατωρας:rockon::rockon::confused::confused::confused::coffee:

Τύπε ο μέσος πολίτης δυσκολεύεται στα χρώματα του ρεύματος που να εξηγήσεις και το μηχανισμό που είχε στήσει η Ένρον :confused::confused:

Παρεπιπτόντως είχε κάνει πολύ ωραία πράγματα αυτή η εταιρεία πριν αρχίσει τις απατεωνιές

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.871
Πόντοι
2.356
οπως σου απαντησε ο newman , καμία σχεση , ο χρησιμος ηλιθιος που βρεθηκε για να μπει στο κολπο
Όπως είπα και στο Newman δε θεωρώ ότι μετέχει σε τέτοια κόλπα. Για απλή συνεργασία με το Δημόσιο τον έχω.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.556
Δεν εννοώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση που σχολιάζετε. Για τέτοιες δουλειές ούτε απέξω δε θα περνάει. Ποιός θα έβαζε σε τέτοια δουλειά άνθρωπο με virtual γκόμενα από την Κολομβία;
Εννοώ για τη δουλική υποστήριξη προς την κυβέρνηση Κυριάκου.

Στο χαζοδίκη αναφέρεσαι εσύ ? Α καλά εμείς μιλάμε για άλλον άνθρωπο που σκαμπάζει 5 δράμια

Εγώ, όπως και ο μέσος άνθρωπος, δεν τα έχω όσα χρειάζονται για τέτοιες δουλειές. Πρέπει να είσαι αριβίστας γεννημένος.

Ο μέσος άνθρωπος με το που θα ακούσει κομπίνα θα πει ναι αλλά είναι τόσο άσχετος που θα ξεβρακωθεί μόνος του. Θέλει και 5 γνώσεις όχι μόνο αρχίδια, δεν είναι τζόγος/ ρίσκο για να χρειάζεσαι αρχίδια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.506
Πόντοι
446
Οι τύποι εχουν λερωμενη τη φωλιά τους και επιπλέον μάλλον δεν εχουν καλό νομικό συμβουλο,γιατι μονοι τους κανουν παραδοχές που ειναι επιλήψιμες.
Δεν χρειαζεται καλος δικηγορος, αν εχεις ολοκληρο δικαστικο συστημα δικο σου

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.871
Πόντοι
2.356
Στο χαζοδίκη αναφέρεσαι εσύ ? Α καλά εμείς μιλάμε για άλλον άνθρωπο που σκαμπάζει 5 δράμια
Ναι. Είδα που τον αναφέρατε κι εσύ κι ο Νίπλης και λέω δε μπορεί.....
Πάμε παρακάτω τότε.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.092
Πόντοι
25.186
Kαμια σοβαρη εταιρεια δεν θα νοικιαζε ενα τοσο μεγαλο κτιριο και σε τετοια τιμη.Δεν υπάρχει τετοιο μεγεθος εταιρείας στην Ελλάδα που να χρειάζεται τετοιο χωρο.Καμια Αpple ισως.Οχι εδω όμως.
Η "επένδυση" ηταν κανονισμένη.
Φυσικά οταν ληξει,θα ανανεωθει μετα βαιων και κλάδων.Με ακομα καλυτερους όρους.Που να μετακομιζει ξανά η Εφορία,ειναι δυνατόν;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.871
Πόντοι
2.356
Κάτσε να βάλω κι αυτό. Οι Σουηδοί έβαλαν πάγο. Οι δικοί μας, παρόλο που υπάρχουν αντιρρήσεις από το ΠΝ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τον ίδιο ακριβώς λόγο, σφυρίζουν αδιάφορα.
Πρέπει να παίζει και συνεκμετάλλευση στα υπεράκτια αιολικά. Οπότε στα παπάρια τους τι λέει το Ναυτικό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.725
Πόντοι
12.756
Kαμια σοβαρη εταιρεια δεν θα νοικιαζε ενα τοσο μεγαλο κτιριο και σε τετοια τιμη.Δεν υπάρχει τετοιο μεγεθος εταιρείας στην Ελλάδα που να χρειάζεται τετοιο χωρο.Καμια Αpple ισως.Οχι εδω όμως.
Η "επένδυση" ηταν κανονισμένη.
Φυσικά οταν ληξει,θα ανανεωθει μετα βαιων και κλάδων.Με ακομα καλυτερους όρους.Που να μετακομιζει ξανά η Εφορία,ειναι δυνατόν;

οταν λήξει θα εχει ξεχαστει το θεμα και κανεις δεν θα το θυμαται και ουτε θα γραψει κανείς τίποτα.
Αν ο κοσμος ειχε μνημη θα ειχε καλυτερο μελλον αυτη η χώρα ..
Οταν θα ανανεωθεί η συμβαση τότε να δεις ποσο στο θεο θα ειναι το ενοικιο ανα τετραγωνικό , ενοικιο για γραφεια στα καλυτερα σημεια του Μανχαταν θα ειναι ψίχουλα σε αυτα που θα πληρωνει το Δημόσιο για ενα μπουρδελο στην Πειραιως δίπλα απο μπουζουξιδικα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.092
Πόντοι
25.186
οταν λήξει θα εχει ξεχαστει το θεμα και κανεις δεν θα το θυμαται και ουτε θα γραψει κανείς τίποτα.
Αν ο κοσμος ειχε μνημη θα ειχε καλυτερο μελλον αυτη η χώρα ..
Οταν θα ανανεωθεί η συμβαση τότε να δεις ποσο στο θεο θα ειναι το ενοικιο ανα τετραγωνικό , ενοικιο για γραφεια στα καλυτερα σημεια του Μανχαταν θα ειναι ψίχουλα σε αυτα που θα πληρωνει το Δημόσιο για ενα μπουρδελο στην Πειραιως δίπλα απο μπουζουξιδικα
Αυτονόητα ολα.
Και 2 ευρω αυξηση στους αστυνομικους την εβδομάδα ετσι;
Η αναλγησία σε ολο της το μεγαλείο.Από τη μια πακτωλος εκατομμυρίων και απο την αλλη ουτε καν ψιχουλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom