celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.814
- Πόντοι
- 6.056
Εσυ και το ονεστ αντικουομενες εννοιες,θα πουν μερικοι κακεντρεχειςτυπογραφικό λάθος έκανα όνεστ μιστεικ
Εσυ και το ονεστ αντικουομενες εννοιες,θα πουν μερικοι κακεντρεχειςτυπογραφικό λάθος έκανα όνεστ μιστεικ
Θα ακολουθήσω και εγώ τον δρόμο που χάραξε ο ΓιάννοςΔεν τα ξερεις καλά. Από το Νίγηρα ήταν η θεία. Από τη Νιγηρία είναι όλα τα φτωχαδακια, που σηκώνονται κι έρχονται Ελλάδα μπας και δουνε άσπρη μέρα. Αυτοί το πολύ να κουβαλάνε καμία σακούλα με ελβιελες. Όχι με ζεστό χρήμα.
Έτσι τα μπερδευα κι εγώ, ώσπου κάποιος μου το ξεκαθάρισε.
δε καταλαβαίνω γιατί έχω δώσει εγώ ποτέ δικαιώματα?Εσυ και το ονεστ αντικουομενες εννοιες,θα πουν μερικοι κακεντρεχεις
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω ωρες ωρεςδε καταλαβαίνω γιατί έχω δώσει εγώ ποτέ δικαιώματα?
πρέπει να φυλάγεσαι από παντού στις μέρες μαςΑυτο αναρωτιεμαι κι εγω ωρες ωρες
Εγώ από πρόπερσι , έχω τις αλυσίδες στο πορτ μπαγάζ. Μη δωθεί καμιά παράτασηΠαραταθηκε η αντιπυρική περίοδος μεχρι 15/11 λογω ανομβριας
Σπευσατε να καθαρισετε τα οικοπεδα
φιλε αλκοχολικ τελικα τι γινεται τον σπρωχνεις η μονο μπλα μπλαΜήπως γνωρίζετε διαφορές τιμών στα προϊόντα KFC σε Ελλάδα - Κύπρο ?
Για ένανγνωστόπου ενδιαφέρεται
καθολου μαιμουδες,απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου ειναι χωρις ιχνος ντροπης ,απλα εχουν καταλαβει με τι τριμαλακες εχουν να κανουν και πουλανε παπατζα φουλ!Μειωση ΦΠΑ σκέφτονται
Το 2027
Αυτο που μέχρι τωρα το απερριπταν το βλεπουν θετικα αν γίνει προεκλογικα.
Τι μαϊμουδες είναι αυτοί...
τις εχω παρατησει μεσα στο πορτμπαγκαζ ετσι και γω...καποια στιγμη εβγαλα κατι καρεκλακια και ομπρελες στην παραλια και τις ειδα ,εβαλα κατι γελια νευρικα ,ποσο μαλακες εχουμε πιαστει με αυτα τα μουνοπανα ρε σεις ....σε λιγο θα μας πουν να κουβαλαμε και τιποτα σιδερικα πανω μας για παν ενδεχομενο.....πολυ πιο πιθανο να τα χρειαστει καποιος απο τις αυσιδες στην τελικη,δεν θυμαμαι να εκλεισε καποιος δρομος τα τελευταια εικοσι χρονια,αντε σε κανα Χορτιατη...Εγώ από πρόπερσι , έχω τις αλυσίδες στο πορτ μπαγάζ. Μη δωθεί καμιά παράταση
και με γράψουν στην παραλία που δεν έχω αλυσίδες ....
από τότε που έγιναν υποχρεωτικές ... για να μην πληρώσουν αποζημίωση σε αυτούς που έκαναν χειμερινό τουρισμό στην αττική οδό ....
Χιόνισε μεσημέρι αυτό ήταν το πρόβλημα. Εάν γινόταν βράδυ θα ήταν όλα καλάτις εχω παρατησει μεσα στο πορτμπαγκαζ ετσι και γω...καποια στιγμη εβγαλα κατι καρεκλακια και ομπρελες στην παραλια και τις ειδα ,εβαλα κατι γελια νευρικα ,ποσο μαλακες εχουμε πιαστει με αυτα τα μουνοπανα ρε σεις ....σε λιγο θα μας πουν να κουβαλαμε και τιποτα σιδερικα πανω μας για παν ενδεχομενο.....πολυ πιο πιθανο να τα χρειαστει καποιος απο τις αυσιδες στην τελικη,δεν θυμαμαι να εκλεισε καποιος δρομος τα τελευταια εικοσι χρονια,αντε σε κανα Χορτιατη...
Και αν κάθονταν σπίτι όλοι αυτοί δεν θα είχαν πρόβλημα .Χιόνισε μεσημέρι αυτό ήταν το πρόβλημα. Εάν γινόταν βράδυ θα ήταν όλα καλά
Ωξω μπούστη είπαμε για αυτή την εβδομάδα ?φιλε αλκοχολικ τελικα τι γινεται τον σπρωχνεις η μονο μπλα μπλα
ομολογησε τωρα που ειμαστε οι δυο μας τον καρφωνειςΩξω μπούστη είπαμε για αυτή την εβδομάδα ?
ΩΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗΗΗΗ
αυτο και αν ειναι σωστο,κανουν ουρες οι φραγκατοι σε κατι κουρσεβελ και ζερματ,στο μοντ μπλανκ το αδιαχωρητο και τους εφερε τις πιστες στην πορτα τους μερα μεσημερι ο αρχηγος και τα νιαμου δεν ειχαν αλυσιδες....ενω ειχαν αυτοκινητα.....δεν θελουν λοιπον γαμησι?Και αν κάθονταν σπίτι όλοι αυτοί δεν θα είχαν πρόβλημα .
Τι θέλαν έξω με τον παλιόκαιρο ;;;
Άσε που ήταν πλούσιοι , αφού είχαν αυτοκίνητα.
Οι φτωχοί δεν έχουν ΙΧ. Υπουργός το έχει πει , όχι εγώ.
Για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μειώσουμε την τιμή της βενζίνης.
Είναι κάτι που αφορά μόνο τους πλούσιους.
Τι μλκςομολογησε τωρα που ειμαστε οι δυο μας τον καρφωνεις
Ευτυχώς τυπάρα που δεν κυβερνούν οι κομμουνισταί .... να μας πάρουν τα σπίτιαενα πολυ μεγαλο μπραβο βεβαια για την κατασταση στις τραπεζες...πραγματικα οταν αναγκαζομαι να παω απο καταστημα και να μιλησω απο κοντα με υπαλληλους ,καθε φορα τα πραγματα ειναι ακομα περισσοτερο μπουρδελο,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90....