Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.656
Ημουν σιγουρος οτι θα εμφανιζοσουν για αναποληση!!!!με χρυσα κουταλια τρωγαμε με τον αρχοντα αυτον
Ημουν σιγουρος οτι θα εμφανιζοσουν για αναποληση!!!!με χρυσα κουταλια τρωγαμε με τον αρχοντα αυτον
Η Ολυμπιάδα ήταν σαν κάτι που μας έδωσε τελειωτικό χτύπημα αλλά όχι η βασική αιτία. Ευθύνη και του Σημίτη που ήταν σοβαρός πρωθυπουργός
Από το 1830 που γίναμε κράτος είμασταν μπουρδέλο με τα πολιτικά. Προφανώς, όταν τη μία μέρα ήμασταν στα βουνά και την επόμενη διοικητές μιας χώρας, ε δε θέλει και πολύ να αποκλίνουμε από τα "φυσιολογικά".Η διαφθορά φίλε μου υπάρχει από την δημιουργία αυτού του κράτους.Δεν είναι κάτι καινούργιο.
Απλά το ΠΑΣΟΚ έβαλε πολύ κόσμο μέσα στο παιχνίδι,αλλοίωσε σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία,η οποία ήδη ήταν ασταθής.
Δεν λέτε ευχαριστώ πουΣτο Κουλισταν αν σε συλλαβουν ειναι δικη σου επιλογη αν θα δωσεις αποτυπωματα
Εγώ τα χρυσά κουτάλια τα έδωσα στο Ριχάρδο για λίγο ρευστόσήμερα ο κύριος κυριάκος έχει κάνει περασματική και στα χρυσά κουτάλια και στα πόμολα ακόμα και στα πλαστικά μπουκαλάκια έχει επιδοτήσει εταιρείες ανακύκλωσης
και εγώ αλουμίνια και κάτι χάλκινα αντικείμενα τα έσπρωξα για σκραπ για να βγάλω τη βδομάδα σαν άρχονταςΕγώ τα χρυσά κουτάλια τα έδωσα στο Ριχάρδο για λίγο ρευστό
καταπληκτικοι οικοδεσποτες και αυτος και η γυναικα του , εξαίρετοι άνθρωποιΗμουν σιγουρος οτι θα εμφανιζοσουν για αναποληση!!!!
για ποιους λες?καταπληκτικοι οικοδεσποτες και αυτος και η γυναικα του , εξαίρετοι άνθρωποι
Για κατι θειους απο Νιγηριαγια ποιους λες?
ειναι ο θειος μου απο νιγηρια???Για κατι θειους απο Νιγηρια
Εσυ εχεις πολλους...για ποιον λες?ειναι ο θειος μου απο νιγηρια???
σε αποκληρωνω....ΕΝΑΝ εχωΕσυ εχεις πολλους...για ποιον λες?
H συνάντηση ήταν σύντομη αλλα περιεκτικη;;;;
Μυστική επίσκεψη – αστραπή στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός Μάικ Πομπέο, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Πομπέο, πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος υπουργός Άμυνας του Ντόναλντ Τραμπ, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επίσκεψη - αστραπή του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα: Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μυστική επίσκεψη – αστραπή στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός Μάικ Πομπέο , λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ.www.cnn.gr
Και αναλυτικότερο ρεπορτάζ από Ιγνατίου:
Το δείπνο του Πρωθυπουργού στον Μάικ Πομπέο και η κουβέντα τους για τις εκλογές: Εάν εκλεγεί την Τρίτη ο κ. Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι ο νέος υπουργός Άμυνας
Ρεπορτάζ HELLAS JOURNAL - Ουάσιγκτον Πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην υπουργόςhellasjournal.com
κατι ΝΔκρατεςγια ποιους λες?
α καλα....κατι ΝΔκρατες
Η Βουλτεψη καρφωθηκε , οτι ολες οι δομες ειναι γεμάτεςΑφού εκπληρώνει όλες τις υποσχέσεις του στον λαό ο κουλης προσβλέπει και 3η τετραετία
Είχε υποσχεθεί γάμους και παιδιά για γκεη, και Βούλτεψη να ενθαρρύνει τους λάθρο δεν ενθυμουμαι....
Στο να πλακωνουν τους πυροσβέστες τα καταφέρνουν καλυτεραΤα καμάρια του κούλη.Νέα Ζωή Ασπροπύργου: 7 τραυματίες αστυνομικοί έπειτα από καταδίωξη
Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν έπειτα από καταδίωξη Ρομά, που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου, τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/11).www.enikos.gr
Ας παρει κι αλλα ραφαλ για να φοβηθουν τα ρομά