unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.038
- Πόντοι
- 446
Απο λοχιας επιλοχιας, αρχιλοχιας, ανθυπας, δεν νομιζω να ειναι μονο 5 χρονιαΝομιζω παραπανω ειναι
Απο λοχιας επιλοχιας, αρχιλοχιας, ανθυπας, δεν νομιζω να ειναι μονο 5 χρονιαΝομιζω παραπανω ειναι
γτ ρε μουνε δεν πειθω;;;Γιατρος δεν εισαι
γτ ρε μουνε δεν πειθω;;;
ναι εκανα λαθος 11 ειναι πλεον παλιοτερα 12Απο λοχιας επιλοχιας, αρχιλοχιας, ανθυπας, δεν νομιζω να ειναι μονο 5 χρονια
ναι εκανα λαθος 11 ειναι πλεον παλιοτερα 12
δεν κοβει καλα το ματι σου...Για γιατρός με τίποτα
εμεις οι ΕΠΟΠ εχουμε διαφορετικα χρονια στις προαγωγες...ουτε την δουλεια σου δεν ξερεις
δεν κοβει καλα το ματι σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμεις οι ΕΠΟΠ εχουμε διαφορετικα χρονια στις προαγωγες...
Παλια ηταν λιγότερο προσφατα τα ξανακαν πολλα χρονια,γραψε λαθος λαθος υπολογισμος 11 ειναι
στο δικο μου iban μπαινουν...πες μου λογαριασμο λογιστικης που μπαινουν τα καυσιμα
στο δικο μου iban μπαινουν...
αμα καποιος δεν ειναι ντοπιος απο εβρο ή νησι δεν αξιζει πλεον. απορω με την αστυνομια πως πανε ακομα ατομα που ξερουν οτι θα φανε μεγαλο μερος στην αθηναΠαλια ηταν λιγότερο προσφατα τα ξανακαν πολλα χρονια,
Κανουν οτι ειναι δυνατον να απαξιωσουν τις ΕΔ.
απο παλιά, και τώρα.
Δε θα χει καλο τέλος αυτο.
ολα τα κανω και συμφερω...κάνεις εξοδολόγιο δηλαδη
Δεν είχε γίνει μια μανούρα με τους εποπ ... που θα τους απέλυε μετά τα 40 .... χωρίς σύνταξη ... αν δεν είχαν πάρει προαγωγή σε υποδεκανέα ;;; αλλά έγινε ρύθμιση τελικά νομίζω ...........εμεις οι ΕΠΟΠ εχουμε διαφορετικα χρονια στις προαγωγες...
το θεμα των εποπ ειναι τα 50 με ενα νομο του 74.Δεν είχε γίνει μια μανούρα με τους εποπ ... που θα τους απέλυε μετά τα 40 .... χωρίς σύνταξη ... αν δεν είχαν πάρει προαγωγή σε υποδεκανέα ;;; αλλά έγινε ρύθμιση τελικά νομίζω ...........
καλως το διδακτορα. επεστρεψες απο τις συζυγικες υποχρεωσεις;Μαλλον ξεχασες να μετρησεις 2-3 βαθμους. @Νίπλης Για κανε την κλασικη ερωτηση στο παιδι"Στρατο εχεις παει?" κατι μου βρωμαει εδω
Να ρωτησω Ι ή προχωραμε σε επομενα γραμματα?καλως το διδακτορα. επεστρεψες απο τις συζυγικες υποχρεωσεις;
1 σαν του @athinaios44Να ρωτησω Ι ή προχωραμε σε επομενα γραμματα?
Mαλιστα,απο οξυτητα?Ιδια με του μισθωτου1 σαν του @athinaios44
δεν ξερω δεν την εχω μετρησει και δεν ειναι στα σχεδια μου προτιμω να πεθανω και να μην ξερω...Mαλιστα,απο οξυτητα?Ιδια με του μισθωτου