tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Ανυπομονούμε να δούμε την ψήφο των ελ. επαγγελματιών ....
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....
Η Κλαούντια στις 4.55 κάνει ποιοτικά posts ....Ειναι 4:22 και μπηκα μονο για να γραψω Αλεξ γαμιεσαι , για να το δει η νυφουλα και να πει οτι ο Αλεξ μας εχει κανει να χασουμε το υπνο μας και μας εχει γαμησει την ψυχουλα και μας εχει κανει να ποσταρουμε 4:22 το ξημερωμα
Τώρα όμως ; Λουκέτο και ψόφος ;;;;Είναι αλήθεια πάντως ότι όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες - καταστηματάρχες ψηφίσανε ΝΔ και τώρα κάθονται με το λουκέτο στο χέρι έτοιμο προς χρήση και το χαζεύουνε. Πόση βλακεία πια σ' αυτή την χώρα...
Αργούνε όμως τα λουκέτα και ανησυχώ...Περήφανος ο Χατζηδάκης που έκοψε όλα τα επιδόματα από όλους τους ελ. επαγγελματίες.
Θεωρεί αυταπόδεικτο , de jure , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ .
Και καμαρώνει που ούτε ένα παιδί ελ. επαγγελματία
δεν θα πάει σε παιδικό σταθμό με επιχορήγηση .
Ιδού τι δηλώνει κατά λέξη εδώ
Κανενός ελ. επαγγελματία ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
- Δεν «συμβιβάζομαι με την υποκρισία όσων δηλώνουν φτωχοί». Διότι με εμένα Υπουργό Οικονομικών θεσπίστηκαν τα τεκμήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες, για τα οποία ακόμα διαμαρτύρονται αρκετοί εκπρόσωποί τους. Διερωτώμαι με ποια λογική μπορεί να γίνεται κριτική από την αντίθετη πλευρά στον Υπουργό που θέσπισε αυτά τα κριτήρια. Χάρη μάλιστα σε αυτό το σύστημα, το κράτος θα έχει παραπάνω έσοδα 670 εκατ. ευρώ. Αλλά θα εξοικονομήσει και 100 εκατ. ευρώ επιπλέον, από ορισμένους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι -δηλώνοντας φτωχοί- έπαιρναν, μεταξύ άλλων, το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης! Και τα χρήματα αυτά αξιοποιούνται για τη στήριξη βασικών κρατικών υπηρεσιών και υποδομών, όπως η Υγεία και η Εκπαίδευση. Ποιος έχει αντίρρηση σε αυτό;
- Δεν αρνούμαι, φυσικά, σε κανέναν «προκομμένο πολίτη το δικαίωμα να λαμβάνει με ίσους όρους την κρατική μέριμνα, για παράδειγμα στους παιδικούς σταθμούς και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες». Διότι και όταν ήμουν Υπουργός Εργασίας, αλλά και φέτος, διευρύνθηκε η κάλυψη των πολιτών που έχουν ανάγκη κοινωνικής προστασίας, ιδιαίτερα για τα παιδιά τους.
ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Γιατί δεν αναγνωρίζει ούτε σε έναν , ότι είναι φτωχός.
ΟΛΟΙ de jure ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .
Θυμίζουμε ότι ποτέ τα παιδιά των ελ. επαγγελματιών δεν πρόσθεταν αφορολόγητο στους γονείς τους,
όπως τα παιδιά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .
Σεόλους τους άλλους , κάθε παιδί προσθέτει 3000€ αφορολόγητο.
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΕΛΗ 2012
ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.
Φορολογούνται δηλ. από το πρώτο ευρώ.
Είναι τόσο βλάκες .... που πρέπει να έρθει το επόμενο εκκαθαριστικό ....Αργούνε όμως τα λουκέτα και ανησυχώ...
Κάθε ένα που βλέπω κλειστό ανοίγει η καρδιά μου...
Όταν ο υπουργός σου λέει κλέφτη και πως αν δένε έχεις τα λεφτά να πληρώσεις την εφορία να μεταναστεύσεις αλλού...είναι περιττή κάθε άλλη κουβέντα...Είναι τόσο βλάκες .... που πρέπει να έρθει το επόμενο εκκαθαριστικό ....
για να δουν ότι δεν βγαίνουν .
Φέτος το τεκμαρτό ήταν 14.196€ για μετά την 12ετία (με 780€ κατώτατο)
του χρόνου θα είναι 15.106€ (με 830€ κατώτατο)
μέχρι τέλος της 4ετίας θα είναι 17.290€ (με κατώτατο 950€ όπως έταξαν).
ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ;;;;
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και οι εισφορές των ελ. επαγγελματιών
κάθε χρόνο πλέον θα αυξάνονται ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ
και όχι με βάση πληθωρισμό και ρυθμό ανάπτυξης !!!!!!!!
Είσαι ... άδικος και ανακριβής !!!!Όταν ο υπουργός σου λέει κλέφτη και πως αν δένε έχεις τα λεφτά να πληρώσεις την εφορία να μεταναστεύσεις αλλού...είναι περιττή κάθε άλλη κουβέντα...
Ψόφο χθες...
Περιμένει να δει τις νέες πωλήσεις στο λάδι πρώτα.Ο Άλεξ παρουσιάστηκε για επιστράτευση? Σαν πολύ δεν κράτησαν οι διακοπές?
που χαθηκε ο φιλος αλεξ? καιρο εχω να τον δωΕιναι 4:22 και μπηκα μονο για να γραψω Αλεξ γαμιεσαι , για να το δει η νυφουλα και να πει οτι ο Αλεξ μας εχει κανει να χασουμε το υπνο μας και μας εχει γαμησει την ψυχουλα και μας εχει κανει να ποσταρουμε 4:22 το ξημερωμα
Με τέτοια αντιπολίτευση παει τρένο μονος του......
oxi δεν τον αξίζουν... αλλα ποιος απο δαυτους τον αξίζει; Ειναι πραγματικά λίγοι.Αξίζουν λες το μισθό τους στην αντιπολίτευση ;;;
Δεν είναι πρώτη φορά πάντως.
Αξίζει να μελετήσεις ... τις εκλογές του 1923 ... και τα γεγονότα που προηγήθηκαν ..........
Εγώ έχω λίγες ελπίδες, γιατί μελετώ ... εκείνα που ακολούθησαν !!!!!!
Το μισθό λέω .... για να κρατάνε ... τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης ... κωμωδίες ....oxi δεν τον αξίζουν... αλλα ποιος απο δαυτους τον αξίζει;