celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.034
- Πόντοι
- 6.056
Ποιο πηρες αν επιτρεπεται?Που δε πήρα το amg35.
Ποιο πηρες αν επιτρεπεται?Που δε πήρα το amg35.
To a200, αρκετά φορτωμένοΠοιο πηρες αν επιτρεπεται?
AMG Petronas F1 Team Edition λέει... ...το πατίνιβγαίνει και πατίνι amg να ξέρεις πάντος και έχει ενσωματώμένο ηχειάκι για προσομοίωση του v8 από SL65
το δικό μου είναι βελτιωμένο αν δεν το είχα πάρει εγώ θα ήταν safetycar στην f1AMG Petronas F1 Team Edition λέει... ...το πατίνι
μωρη λουλου τεχνικα δεν μπορει να συμβει αυτο,ειμαι εντεκα χρονια μεγαλυτερος απο τον τυπο ....και οι τροχαιοι καλα θα κανουν να βγουν απο τα γραφεια και να σηκωσουν οτι μπουρδελο καγκουρο οχημα και φρενοβλαβη γκαζιαρη κυκλοφορει και μας ζαλιζει τα αρχιδια ...μαζεμα ολα και καψιμο,μαζι και τα διπλωματα απο τους παλιοπουστες ,να μην τους επιτραπει να οδηγησουν ξανα ποτε τροχοφορο γαμω το σπιτι τους και τις ψυχουλες τους.....Σε αφησαν ελευθερο μωρη χαμουρα;
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που αποκαλούσε «σκουπίδι» ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας στο TikTok
Ο 41χρονος καλούσε το κοινό σε βίαιες πράξεις, μέσα από βίντεο ππυ ανέβαζε στο TikTokwww.protothema.gr
πάρε πατίνι που δεν κάνει θόρυβοοποιος μαλάκας και σκατοψυχος μπινες υπαρχει και βρει κανα φραγκο παει και κοτσαρει εξατμιση μπουρι και σκαστρα σε οτι μπουρδελο υπαρχει αρκει ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .....Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΩΚΑΓΚΟΥΡΕΣ -ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΩ!!!!
Πήγε να με χτυπήσει ένας κάγκουρας με πατίνι πριν λίγες μέρες ακριβώς επειδή δεν έκανε θόρυβο.πάρε πατίνι που δεν κάνει θόρυβο
Συγκρίνεις σε ΘΟΡΥΒΟ ... το χειρότερο 4τροχο με 2τροχο ;;;;;;;;οποιος μαλάκας και σκατοψυχος μπινες υπαρχει και βρει κανα φραγκο παει και κοτσαρει εξατμιση μπουρι και σκαστρα σε οτι μπουρδελο υπαρχει αρκει ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .....Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΩΚΑΓΚΟΥΡΕΣ -ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΩ!!!!
δεν έχω καλύτερο από το να τους παίρνω στο κατόπι και να κατεβάζω μέχρι να φοβηθούνΠήγε να με χτυπήσει ένας κάγκουρας με πατίνι πριν λίγες μέρες ακριβώς επειδή δεν έκανε θόρυβο.
ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!Συγκρίνεις σε ΘΟΡΥΒΟ ... το χειρότερο 4τροχο με 2τροχο ;;;;;;;;
Μονοκύλινδρα ρημάδια εντούρο με ελεύθερες εξατμίσεις ;;;;;;;;;;;
Ή 6 χρονια δημοτικο,μπορει να περασουν χειροτεραΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!
οποιος μαλάκας και σκατοψυχος μπινες υπαρχει και βρει κανα φραγκο παει και κοτσαρει εξατμιση μπουρι και σκαστρα σε οτι μπουρδελο υπαρχει αρκει ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .....Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΩΚΑΓΚΟΥΡΕΣ -ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΩ!!!!
Εχω σε ποδήλατο ktm, αθόρυβο (mountain bike)θα τα ακούτε τα κατέμ και στους εφιάλτες σας
εγώ έχω αυτοκόλλητο κτμ στο πατίνιΕχω σε ποδήλατο ktm, αθόρυβο (mountain bike)
εγώ έχω αυτοκόλλητο κτμ στο πατίνι
το δικό μου έχει εξάτμιση μπουρί κομμένο καταλύτη και σκάστρα και ακούγεται από την φιλοθέη στην βάρκιζα όταν έχει αέρα
Το 22κ είναι άσχετο. Τιμή καινούργιου το 16 υπολογίζουν και το τιμολόγιο αγοράς ότι είναι ποίο ακριβόΠεριμένουμε εναγωνίως το μαντρά ... να μας πει πόσο είναι τα τέλη εκτελωνισμού
για abarth 124 του 2016 , 1.4 , 148 μικρογραμμάρια (euro 6) με 78.000 χλμ
και τιμή στη γερμανία 22.000€