poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 216
μην παει το μυαλο σου στο πονηρο τις εχουν μαζεψει οι γκομενεςΟι γειτονιές έχουν έλλειψη στις γάτες
μην παει το μυαλο σου στο πονηρο τις εχουν μαζεψει οι γκομενεςΟι γειτονιές έχουν έλλειψη στις γάτες
Ο πίνακας που έβαλες δεν απεικονίζει την αύξηση και την μείωση των τιμών ανά μήνα σε σχέση με τον μήνα του 2023?Πάλι τα ίδια
Απο μαθηματικά δεν τα πας και πολύ καλά
Οι αριθμοί αυτοί που λες δεν προστίθεται γιατι βγάζουν λάθος αποτελέσματα
Έχω ξαναγράψει το παράδειγμα αλλά δεν το πρόσεξες
Για να γίνει εύκολο θα το κάνουμε για 2 μήνες
Ας πούμε ότι τον απρίλιο του 2023 ένα προϊόν έκανε 10€
Και τον μάιο του 2023
12€
Σύνολο 2 μηνών 22€
Ας πούμε ότι φέτος να απρίλιο έχουμε 10% αυξηση έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2023
Και τον μάιο ότι έχουμε μείωση 10% έναντι του μαΐου του 2023
Σύμφωνα με τη λογική σου 10 αύξηση 10 μείωση
+ 10%-10%=0 μηδενικό αποτέλεσμα
ΔΕΝ. ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ
Για να δούμε την πραγματικότητα
Με 10% αύξηση τον απρίλιο φέτος το προϊόν κάνει 11
Με 10% μείωση το μάιο
Φέτος το προϊόν κάνει 10.8
Συνολική τιμή του προϊόντος των δύο μηνών φέτος 11 +10.8=21.8
Άρα ενώ πέρσι είχαμε 22€ φέτος έχουμε 21,8 μείωση 0.2ευρω
Με τα ίδια ποσοστά αυξήσεων και μειώσεων 10%
Αν τον απρίλιο το προϊόν έκανε 12 και το μάιο 10
Θα έχουμε αύξηση 0,2
Άθροισμα 2 μηνών
Το συν 10 %και πλην 10 %λοιπόν δεν βγάζει μηδέν
Και δεν προστίθεται
Υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που το άθροισμα κάνει μηδέν αλλά είναι μία από τις περιπτώσεις
Παραδείγματος χάρη για το πριόν που λέμε αν τον απρίλιο και το μάιο είχανε 10€
Πέρσι
Φέτος τον απρίλιο θα πήγαινε
11
Και τον μάιο 9
Είναι μία περίπτωση που και πέρσι και φέτος άρχισμα 20
Εδώ το αποτέλεσμα κάνει μηδέν
Έτσι λοιπόν το αποτέλεσμα αύξηση 10% μείωση 10% μπορεί να δώσει αποτέλεσμα + αποτέλεσμα πλην αποτέλεσμα μηδέν
Και δεν μπορούμε να τα προσθέσουμε
μου είχες πει ότι δεν βάζω τιμές από το αβ
Γιατί είναι ακριβό
Και μιλάγαμε για το κοτόπουλο που κάνει για σένα 11€
Σήμερα το αβ
Μέχρι σήμερα
Έχει το κοτόπουλο 2.95
Σε προσφορά
Και χωρίς προσφορά
3.75
Βασιλόπουλος όχι lidl
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.Ο πίνακας που έβαλες δεν απεικονίζει την αύξηση και την μείωση των τιμών ανά μήνα σε σχέση με τον μήνα του 2023?
Αν λοιπόν προσθέσεις και αφαιρέσεις τις αυξήσεις και τις μειώσεις και για τους 8 μήνες θα δεις ότι σε σχέση με το 2023 υπήρχε ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ στο τέλος..απλά τους πρώτους μήνες της χρονιάς οι τιμές αυξάνονταν και τους τελευταίους 3 μειώνονταν.
Οπότε δεν είναι +10%-10%=0...αυτό το λες εσύ επειδή σε συμφέρει...είναι +12%-10%=2
Διότι με την λογική την δική σου ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ 1% ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΑ
Είχα φοβηθεί και εγώ ότι γίνεται αυτόΓια να καταλάβεις οτι είσαι εκτός πραγματικότητας.
Η efood χρεώνει προμηθεια + τραπεζικά έξοδα κάθε μηνα που πληρώνει τα μαγαζια με εμβασμα από το εξωτερικο.
Για να βγουνε οι περισσότεροι επιχειρηματιες βαζουν στο efood οτι πιο β υπαρχει. Μου το εχουν πει και μερικοί φίλοι μου. "Αλλο αυτό που τρως εδω κι αλλο απ το e food".
Την τελευταία που έφαγα απο εκει πριν χρόνια ο γύρος κοτοπουλο ήταν γκρι σκούρος και πρεπει να ειχε τουλάχιστον 60% πετσα. Το μισο το πεταξα. Οσοι έχουνε φαει γύρο σε αραβική χωρα η στην τουρκια ξερουν πολύ καλά τι λεω. Καμια σχεση με τις σαβουρες που τρώμε εδω και ιδιαίτερα του efood
Πάλι τα ίδιαΟ πίνακας που έβαλες δεν απεικονίζει την αύξηση και την μείωση των τιμών ανά μήνα σε σχέση με τον μήνα του 2023?
Αν λοιπόν προσθέσεις και αφαιρέσεις τις αυξήσεις και τις μειώσεις και για τους 8 μήνες θα δεις ότι σε σχέση με το 2023 υπήρχε ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ στο τέλος..απλά τους πρώτους μήνες της χρονιάς οι τιμές αυξάνονταν και τους τελευταίους 3 μειώνονταν.
Οπότε δεν είναι +10%-10%=0...αυτό το λες εσύ επειδή σε συμφέρει...είναι +12%-10%=2
Διότι με την λογική την δική σου ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ 1% ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΑ
Φυσικά έτσι είναι όπως το λεςΈχουμε ενα προιον που το 1ο τρίμηνο του 24 πηρε αύξηση ας πούμε 10% και απο 10€ πήγε 11€ , στο 2ο τρίμηνο πήρε άλλη μια αύξηση 15% και απο 11€ πηγε στα 12.65€ και ξαφνικά το 3ο τρίμηνο είχε μείωση τιμης 10% και απο τα 12.65€ πηγε στα 11.39€ και πρέπει να δεχτούμε ότι η τιμη του προϊόντος ΜΕΙΩΘΗΚΕ όταν απο την αρχή του έτους ειχε 10€ κ τώρα ειναι στα 11.39€ !!!! Τι διαβάζουμε ρε πουστη εδώ μέσα. Maths and logic took a serious hit
Ρε φίλε είσαι βλάκας, τέλος. Διαβάζεις τον πίνακα όπως σε συμφέρει και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα απλά για να δικαιολογεις το αφήγημα σου.Φυσικά έτσι είναι όπως το λες
Αυτό είναι αν έχουμε στοιχεία ενός μήνα έναντι του προηγούμενου μήνα
Τα στοιχεία εγώ που έβαλα δεν ήταν ο μήνας έναντι του προηγούμενου μήνα αύξηση η μείωση
Αλλά ήταν κάθε φορά αύξηση ή μείωση έναντι του ίδιου μήνα του προηγούμενου έτους
Και στο πιο πάνω παράδειγμα που είχα βάλει σε προηγούμενο μήνυμα εξηγώ ότι
Οι αριθμοί αυτοί δεν προστίθενται
Και στο υπουργείο βλάκες είναι;;;;Ρε φίλε είσαι βλάκας, τέλος. Διαβάζεις τον πίνακα όπως σε συμφέρει και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα απλά για να δικαιολογεις το αφήγημα σου.
Δε συμμετέχω αλλο στην βλακεία σου. Καθε φορά που σου απαντάω νιώθω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να αυτοκτονούν με κωλοδάχτυλο
Βρε τραβα γαμησου.. και η βενζίνη είχε 1,8 με 1,9 και τώρα πηγε 1,739. Μειώθηκε η βενζίνη εε? Να βγούμε να πανηγυρίσουμε στα μπαλκόνιαΚαι στο υπουργείο βλάκες είναι;;;;
Βενζίνη το καλοκαίρι του 2022 είχε 2,4 ευρώ πέρσι 2 και τώρα 1,8 ή και λιγότεροΒρε τραβα γαμησου.. και η βενζίνη είχε 1,8 με 1,9 και τώρα πηγε 1,739. Μειώθηκε η βενζίνη εε? Να βγούμε να πανηγυρίσουμε στα μπαλκόνια
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.Είχα φοβηθεί και εγώ ότι γίνεται αυτό
Στην αρχή λοιπόν την πρώτη φορά που πήρα από το e-food
Είχα πάρει μία μερίδα γύρο από ένα μαγαζί
Είδα πώς είναι
Και τι ποσότητα είναι
Με το μάτι βέβαια δεν το ζύγισα
Και μετά από 3 μέρες πήγα
Στο μαγαζί όχι από τηλέφωνο
Και αγόρασα μία μερίδα γύρο χωρίς e-food
Περίπου την ίδια ώρα που είχα παραγγείλει πριν από 3 μέρες
Δεν κατάλαβα καμία διαφορά
Και από τότε όποτε θέλω παίρνω από το e-food
Όχι βέβαια από μαγαζιά που χρεώνουν delivery
Και χθες πήρα μου είχαν δώσει ένα κουπόνι 6€
Γιατί να μην το χρησιμοποιήσω;
Εγώ παίρνω πάντα γύρο και ποτέ δεν έχω πρόβλημα
Και με κάποιους φίλους η φίλες που είχαμε παραγγείλει από το σπίτι ούτε αυτοι είχαν πρόβλημα
Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι επειδή στο εστιατόριο έγινε αυτό σε όλα θα συμβαίνει το ίδιο
Απλώς εγώ έκανα τη δοκιμή που έπρεπε
Βέβαια πολλές φορές παίρνω από κοντά από τη γειτονιά μου που έχει τεράστιες μερίδες με φθηνές τιμές και νόστιμα
Η αλήθεια είναι ότι πριν από πολλά χρόνια που έπαιζα μπάλα
Ένα συμπαίκτης μου έλεγε ότι θα ανοίξει γυράδικο
Και μου λέει εγώ θα παίρνω από την alpha ποιότητα για υπάρχει α και β ποιότητα με διαφορά στην τιμή
Αλλά χάθηκε τελικά
Τότε είχε ανοίξει ένα γυράδικο όταν γύρναγα από την μπάλα
Και σταματούσα και έπαιρνα γύρο να τον φάω σπίτι
Το έκανα δύο φορές
Με κέρναγε και κάθε φορά κάτι
Δεν ήταν ωραίος
Δεν ξαναπήρα και μετά από κάποιους μήνες έκλεισε
Επίσης μία φορά στην κω ήταν τόσο απαίσιος ο γύρος που με έπεισε η τότε φιλενάδα μου να μην πάμε στην αγορανομία
Επίσης τώρα τελευταία πήρα μία φορά doner από το κέντρο και δεν μου αρέσει και δεν θα ξαναπάρω
Επειδή έχω φάει άπειρες φορές γύρο στη ζωή μου μπορώ να κρίνω γευστικά τουλάχιστον αν είναι ωραίος ή όχι είχαμε
Και ποιοτικά μόνο χονδρικά
Για αλλά φαγητά μόνο αν είμαι παρέα έχω παραγγείλει που δεν θέλουν γύρο
Και δεν μπορώ να κρίνω
Πιθανόν να λένε ότι τα γυράδικα που συνεργάζεται το e-food δεν έχουν καλό γύροΩρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.
Περιμενεις να βγαλεις ακρη με τους ηλιθιους που πιστευουν πως υπαρχει εστω ΕΝΑ γυραδικο που να εχει ξεχωριστη γυριερα για τους πελατες του e food.
Ετσι μπραβο, τωρα που σε γαμησε ο νταιμας αρχισες να πιστευεις πως εχεις εγκεφαλικα κυτταρα.Ρε φίλε είσαι βλάκας, τέλος. Διαβάζεις τον πίνακα όπως σε συμφέρει και βγάζεις εσφαλμένα συμπεράσματα απλά για να δικαιολογεις το αφήγημα σου.
Δε συμμετέχω αλλο στην βλακεία σου. Καθε φορά που σου απαντάω νιώθω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να αυτοκτονούν με κωλοδάχτυλο
Καλώς τα αρχιδια μας τα 2.. τι έγινε ψυχή δε περνάει απο το μπουρδέλο σου??Ετσι μπραβο, τωρα που σε γαμησε ο νταιμας αρχισες να πιστευεις πως εχεις εγκεφαλικα κυτταρα.
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.
Ντολμας με βλαροκ
Ωρες ωρες σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να ξερεις.