Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Τα ορφανά του κλεφτοπασοκ συζητάνε τώρα και ξεπλένουν κι αυτοί τον κούλη
μια χαρά είναι οι πασόκοι
ιδίως αν το συγκρίνεις με τους συριζαίους
ή με την κυβέρνηση, που έχει μόνο εσωτερική αντιπολίτευση
(τον χαρακόπουλο, τον κακλαμάνη κλπ)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
γιατί προσπαθείς τόσο εντατικά να σε συγκαταλέξω στο επίπεδο του ντολμά που είναι μόνο για τρόλλινγκ????

βασικά γιατί προσπαθείς τόσο πολύ να μου την πεις?

και αφού μέχρι τώρα δε τα έχεις καταφέρει τι σε κάνει αν πιστεύεις ότι την επόμενη θα πετύχει???

εντάξει είμαστε και τέτοια :confused:
Γιατί πολύ απλά σου αρέσει εσένα και την παρέα σου να κάνετε κριτική και μπινελικιασμα αφ υψηλού αλλά μια ματια στον καθρέφτη δε βλάπτει που και που.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Μαντεύουμε ... πότε μπήκε στο δημόσιο ....

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21

Μάλιστα.
Μας έχουν φεσώσει με θαλασσοδάνεια μισό δις, και πλήρωναν τον σύμβουλο του Κούλη 16 χιλιάρικα το μήνα (αυτά τουλάχιστον εμφάνισαν).
Γαμώτοσπιτάκιτους!

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.868
Πόντοι
25.186
To ποσό μοιαζει αστείο πραγματικά.Εγω θα στοιχηματιζα οτι πήρε καποια εκατομμμυρια.Ποιος θα ερθει απο αμερικη εδω για 16 χιλιαρικα;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Γιατί πολύ απλά σου αρέσει εσένα και την παρέα σου να κάνετε κριτική και μπινελικιασμα αφ υψηλού αλλά μια ματια στον καθρέφτη δε βλάπτει που και που.
και ήρθες εσύ να με βάλεις στον ίσιο δρόμο γιαυτό προσπαθείς να μου την πεις με τις ατάκες άλλων που τώρα έχουν κόψει λάσπη επειδή έχει πάει 20% η φάση?

άντε πάλι με τις παρέες να το κοιτάξεις αυτό μπορεί να σου μείνει κουσούρι :confused:

παρεξηγήθηκες που μπινελικώσαμε το κόμμα σου? :sopase:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
To ποσό μοιαζει αστείο πραγματικά.Εγω θα στοιχηματιζα οτι πήρε καποια εκατομμμυρια.Ποιος θα ερθει απο αμερικη εδω για 16 χιλιαρικα;;;
μπορεί να βρεθεί μέτοχος σε καμιά startup που θα εκμεταλλευτεί το νερό όταν ιδιοτικοποιηθεί μαν :sunglasses:

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21

Γιατί νομίζεις εδώ ήταν; Θα του έκανε καμια βιντεοκλήση το μήνα του Κούλη να του δώσει συμβουλές (του κώλου) και αυτό ήταν.
Προφανώς και δε ξέρουμε πόσα πραγματικά πήρε. Αυτά είναι όσα μας δείχνουν μόνο. Για παράδειγμα, σιγά μη δε πήρε έξτρα χρήματα για τα αεροπορικά ή τη διαμονή του σε πεντάστερο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.952
Πόντοι
6.256
Ποιον κακλαμανη, τη γερολούγκρα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
και ήρθες εσύ να με βάλεις στον ίσιο δρόμο γιαυτό προσπαθείς να μου την πεις με τις ατάκες άλλων που τώρα έχουν κόψει λάσπη επειδή έχει πάει 20% η φάση?

άντε πάλι με τις παρέες να το κοιτάξεις αυτό μπορεί να σου μείνει κουσούρι :confused:

παρεξηγήθηκες που μπινελικώσαμε το κόμμα σου? :sopase:
Σιγά μην κάτσω να ανασύρω και ναυάγια ρε τύπε, ο καθένας το δρόμο του. Συγνώμη ρε που έκλεψα ατάκες άλλων, δεν έχω τη δίκη σου ευφυΐα να μπουμπουναω μόνο δικές μου.

Ε τι να σου κάνω, παρέες και κλακαδόρους θέλεις εδώ μέσα, δικαίωμα σου.

Στ αρχιδια μου το κόμμα, εσείς να κοιτάξετε με την εμμονή μη σας έμεινε κανένα κουσουρακι που στάνταρ κάτι κουβαλάτε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Σιγά μην κάτσω να ανασύρω και ναυάγια ρε τύπε, ο καθένας το δρόμο του. Συγνώμη ρε που έκλεψα ατάκες άλλων, δεν έχω τη δίκη σου ευφυΐα να μπουμπουναω μόνο δικές μου.

Ε τι να σου κάνω, παρέες και κλακαδόρους θέλεις εδώ μέσα, δικαίωμα σου.

Στ αρχιδια μου το κόμμα, εσείς να κοιτάξετε με την εμμονή μη σας έμεινε κανένα κουσουρακι που στάνταρ κάτι κουβαλάτε.
τώρα με είπες ναυάγιο? :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: θα είχε μια πλάκα αν είχες τις δικές σου ατάκες (βασικά τη δική σου σκέψη :birdman:)

ξεκόλλα με τους δικούς σου δρόμους, τις παρέες και τις κλίκες

δεν είμαστε 5ήμερη και σου πήραμε τη θέση στην πεντάδα στο πουλμαν είναι το μπουρδέλα.κομ...

το ξέρω ότι δεν σε νοιάζει τόσο πολύ το κόμμα οι παρέες είναι που σε καίνε εσένα περισσότερο :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.718
Πόντοι
2.356
Σιγά μην ηταν μόνιμα εδώ. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν κάθε μήνα εδώ. Προφανώς ξόδευε κάποιες μέρες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες τηλεδιάσκεψη.
Μια 200ρου το χρόνο δεν είναι άσχημη αν δεν επιβάλλει μόνιμη παρουσία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
τώρα με είπες ναυάγιο? :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: θα είχε μια πλάκα αν είχες τις δικές σου ατάκες (βασικά τη δική σου σκέψη :birdman:)

ξεκόλλα με τους δικούς σου δρόμους, τις παρέες και τις κλίκες

δεν είμαστε 5ήμερη και σου πήραμε τη θέση στην πεντάδα στο πουλμαν είναι το μπουρδέλα.κομ...

το ξέρω ότι δεν σε νοιάζει τόσο πολύ το κόμμα οι παρέες είναι που σε καίνε εσένα περισσότερο :coffee:
Δε στρίβεις ούτε σε αεροδιάδρομο ρε παίκτη, δε θέλεις να καταλάβεις ότι όσο προσπαθείτε σαν αγέλη να παρουσιάζετε τους άλλους κωλογλυφτες του κουλη άλλο τόσο εσείς είστε τα γνωστά ναυάγια που το πρώτο πράγμα μόλις βγάλετε την τσίμπλα από το μάτι κάθε πρωί είναι να λογκαρετε και να ψάξετε αφορμή να κράξετε. Ενδιαφέρουσα ζωή, δε λεω.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.868
Πόντοι
25.186
Σιγά μην ηταν μόνιμα εδώ. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν κάθε μήνα εδώ. Προφανώς ξόδευε κάποιες μέρες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες τηλεδιάσκεψη.
Μια 200ρου το χρόνο δεν είναι άσχημη αν δεν επιβάλλει μόνιμη παρουσία.
Για Αμερικανό μιλάμε φίλε.Συμβουλο πρωθυπουργών.Που ξερει ποσα εκατομμυρια ή δισ διακινουνται και διακυβευονται οταν πάρει κάποιος την εξουσία.
Σε μια Ελλάδα χωρις δικαιοσύνη,νομους και κυρώσεις.Ερμαιο της κάθε μαφίας.Που το κυβερνών κόμμα χρωσταει κοντά 500 εκ Ευρω.

Εσυ πόσα θα ζητούσες;;;16 χιλιάρικα;;Σιγα μην ζητούσες και τον...βασικο μισθό.Θα σε παιρνανε στο ψιλό!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.718
Πόντοι
2.356
Για Αμερικανό μιλάμε φίλε.Συμβουλο πρωθυπουργών.Που ξερει ποσα εκατομμυρια ή δισ διακινουνται και διακυβευονται οταν πάρει κάποιος την εξουσία.
Σε μια Ελλάδα χωρις δικαιοσύνη,νομους και κυρώσεις.Ερμαιο της κάθε μαφίας.Που το κυβερνών κόμμα χρωσταει κοντά 500 εκ Ευρω.

Εσυ πόσα θα ζητούσες;;;16 χιλιάρικα;;Θα σε παιρνανε στο ψιλό!
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πόσο πάνε αυτές οι δουλειές. Ότι και να ακούσω θα το δεχτώ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Δε στρίβεις ούτε σε αεροδιάδρομο ρε παίκτη, δε θέλεις να καταλάβεις ότι όσο προσπαθείτε σαν αγέλη να παρουσιάζετε τους άλλους κωλογλυφτες του κουλη άλλο τόσο εσείς είστε τα γνωστά ναυάγια που το πρώτο πράγμα μόλις βγάλετε την τσίμπλα από το μάτι κάθε πρωί είναι να λογκαρετε και να ψάξετε αφορμή να κράξετε. Ενδιαφέρουσα ζωή, δε λεω.
στο από πάνω μήνυμα δεν σου είπα ότι δεν σε αποκαλώ κωλογλύφτη του κούλη αλλά του αυλικού του?

ακόμα προσπαθείς όμως σου το δίνω αλλά να ξέρεις ότι σε κάποια φάση θα έχεις τις απαντήσεις που ζητάς μέχρι τώρα κρατιέμαι :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656

Εσυ πόσα θα ζητούσες;;;16 χιλιάρικα;;Σιγα μην ζητούσες και τον...βασικο μισθό.Θα σε παιρνανε στο ψιλό!
ρε μαν αυτά έβαλαν στην σύμβαση που δημοσίευσαν προφανώς

δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες αμοίβεται αυτός ή αν ακόμα και οι υπηρεσίες του είναι μέρος κάποιας ''χάρης'' κτλπ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.590
Πόντοι
8.346
Γιατι τι περίμενες απο πρωθυπουργο με μεγεθος νάνου σε διεθνές επίπεδο;
Απέναντι στον Ερντογαν που τα βάζει με Ισραηλ Αμερικη Ευρώπη και οποιονδήποτε αλλον γουσταρει και μάλιστα συγχρόνως και δεν μπορεί κανεις απο αυτούς να πειραξει ουτε μία τρίχα του;;
Και ειναι στο ΝΑΤΟ και εχει και καλές σχεσεις και με τη Ρωσία;

Η συγκριση των 2 ηγετών ειναι αστεία πραγματικά
Μα ο δικός μας πήρε το βραβείο του πολίτη του γαλαξία :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.975
Πόντοι
6.056
2 ερωτησεις...
α) κανει μια προταση,την θεωρεις σωστη η λαθος?
β) αν την αδιαφορεις αν ειναι σωστη η λαθος ποιο ειναι το θεμα σου? να κυβερνηση καποιος σωστα η να θεωρει οτι μιλαει σε γιδια και επικοινωνιακα δεν θα επρεπε να το πει αυτο?
ελεος πια....εχετε δωσει στην μιζερη ζωη σας ποια απο αυτες της κουφαλες θα περναει καλυτερα
Ψηφιοποιηση εννοει σε κασταναδες ή και τιποτα ρολεξ δωρο,κανενα φακελο για δωρο etc μετα απο απευθειας αναθεσεις?Καλα τα λεει ο Πολ,να ξερουμε τι βγαζει ο μεσος μεγαλοαπατεωνας της γειτονιας μην ξεφυγει κανενα φραγκο απο το κρατος και δεν το διαθεσουν για να εξοπλιστει ο κρατικος μηχανισμος(μπατσοι,περιπολικα,μπατσοι,ενας να κλεινει τα φωτα,ενας να τα αναβει).:confused::confused::confused::coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.952
Πόντοι
6.256
Φανταστειτε το Γερουλάνο αντιπαλο του κουλη στις εκλογες.

Φανταστείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom