Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
186
τι να μου αφιερωσεις;

χθες η μιση αιθουσα τον ρωτησε γι αυτο και ενω στην αρχη του τα χωναν, στο τελος οχι μονο τους επεισε αλλα τον χειροκροταγαν κιολας

ο τυπος δεν υπαρχει, δεινος ρητορας

οποτε βαλτω οσες φορες θες, καντω και αφισα στο σπιτι σου κιολας  :cheesy:

σας το εχω ξαναπει και μυαλο δε βαζετε

οσο και να τον βριζετε, οσο και να το λετε μπουμπουκο, οσο και να τον κοροιδευετε

αυτος τοσο πιο πολυ δυναμωνει

εχει φτασει να γινει αντιπροεδρος και εχει και συνεχεια να μου το θυμασε

διοτι εσεις βλεπετε μονο τα αρνητικα του

χθες ειχε τα αρχιδια να παει σε ενα ''εχθρικο'' ακροατηριο σε ενα θεμα που ηξερε οτι θα τον ξεσκιζαν και ομως οχι μονο βγηκε αλωβητος αλλα κερδισε και τις εντυπωσεις

αλλα δε πειραζει συνεχηστε να κοιμαστε τον υπνο του δικαιου εσεις...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
186
Τι σημαινει αυτο? Οτι οι ελληνες ξεχνανε γρηγορα?
σημαινει οτι ειστε ασχετοι και δε ξερετε τι σας γινεται

διοτι δε γινεται ενας ανθρωπος να εχει διαρκως αυξουσα πορεια σε διανυσμα 15 ετων απο τοτε που κατεβηκε στην πολιτικη και εσεις να τον θεωρειτε ακομα καραγκιοζη και γραφικο

αν ηταν πραγαμτικα αναξιος, πλεον θα ειχε εξαφανιστει. Το οτι υπαρχει ακομα και μαλιστα αυξανει τις δυναμεις του
ενω παραλληλα εχει κανει τοσο αντιδημοφηλη πραγματα μαλλον θα πρεπει να σας κανει να ξανασκεφτητε το ποσο σας κοβει η γκλαβα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.106
Πόντοι
6.256
σημαινει οτι ειστε ασχετοι και δε ξερετε τι σας γινεται

διοτι δε γινεται ενας ανθρωπος να εχει διαρκως αυξουσα πορεια σε διανυσμα 15 ετων απο τοτε που κατεβηκε στην πολιτικη και εσεις να τον θεωρειτε ακομα καραγκιοζη και γραφικο

αν ηταν πραγαμτικα αναξιος, πλεον θα ειχε εξαφανιστει. Το οτι υπαρχει ακομα και μαλιστα αυξανει τις δυναμεις του
ενω παραλληλα εχει κανει τοσο αντιδημοφηλη πραγματα μαλλον θα πρεπει να σας κανει να ξανασκεφτητε το ποσο σας κοβει η γκλαβα
Δεν ψηφιζω τηλεσταρ.
Το οτι μεσα σε ελαχιστους μηνες στο υπουργειο ναυτιλιας εκανε οτι δεν εκαναν αλλοι για χρονια δε με νοιαζει.
Εγω τον υπουργο τον θελω να δουλευει και οχι να σερνεται στα πανελ και τα ραδιοφωνα.
Το εχω ξαναπει . δεν ψηφιζουμε τηλεσταρ.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
186
Δεν ψηφιζω τηλεσταρ.
Το οτι μεσα σε ελαχιστους μηνες στο υπουργειο ναυτιλιας εκανε οτι δεν εκαναν αλλοι για χρονια δε με νοιαζει.
Εγω τον υπουργο τον θελω να δουλευει και οχι να σερνεται στα πανελ και τα ραδιοφωνα.
Το εχω ξαναπει . δεν ψηφιζουμε τηλεσταρ.
ΓΡΑΦΕΙΣ ''Το οτι μεσα σε ελαχιστους μηνες στο υπουργειο ναυτιλιας εκανε οτι δεν εκαναν αλλοι για χρονια δε με νοιαζει.''

ΚΑΙ ''Εγω τον υπουργο τον θελω να δουλευει...''

μαλλον μαστορα θα πρεπει να το κοιταξεις κατι δε παει καλα με την συγκροτηση σου

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
426
Πόντοι
511
Δεινοτατος ρητορας ο αδωνις αυτο ειναι αληθεια.Κι οχι μονο αυτο αλλα ειναι και παντα διαβασμενος και καταρτισμενος σε οποιο θεμα καλειται να εκθεσει την αποψη του.Οι κωλοτουμπες του ομως απο τοτε που μπηκε στη βουλη με το λαος (ημουν φανατικος τηλεθεατης του καιρο πριν μπει) ειναι επικες.Συνταχθηκε με αυτους που εφτυνε ψηφισε ολα τα μνημονια που δοθηκαν για ψηφοφορια ειπε ναι στο τζαμι και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα τα οποια ξεχνω.
Επιπλεον (για μενα ειναι πολυ σημαντικη η προσωπικη ζωη ενος τετοιπυ προσωπου) αφησς τη γυναικα του να παρουσιασει αυτο το καταπτυστο τηλεπαιχνιδι "ο ορος της αληθειας" νομιζω λεγοταν και αφησε να τον σερνει λες κι ηταν καμια σταρλετιτσα τελειωμενη στα παραθυρα του θεμου και της καθε καργιας πρωινατζους

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.106
Πόντοι
6.256
ΓΡΑΦΕΙΣ ''Το οτι μεσα σε ελαχιστους μηνες στο υπουργειο ναυτιλιας εκανε οτι δεν εκαναν αλλοι για χρονια δε με νοιαζει.''

μαλλον μαστορα θα πρεπει να το κοιταξεις κατι δε παει καλα με την συγκροτηση σου
Θα το κοιταξω, και συ ομως γιατι θα ψηφισεις αδωνι μαλλον και ειναι κριμα, γλυφτης ρε φιλε, κολλαει σαν τη μυγα στα σκατα.
Δεν ξερω απο γλυψιμο , δεν ημουν ποτε πασοκατζης.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θα το κοιταξω, και συ ομως γιατι θα ψηφισεις αδωνι μαλλον και ειναι κριμα, γλυφτης ρε φιλε, κολλαει σαν τη μυγα στα σκατα.
Δεν ξερω απο γλυψιμο , δεν ημουν ποτε πασοκατζης.

Έχει και στη ΝΔ.
Απλά στη ΝΔ , αν δεν είσαι από συγκεκριμένα τζάκια Εκάλης, Ψυχικού κτλ
και από 1-2 φαμίλιες ανά νομό (Βαρδινογιάννηδες , Κεφαλογιάννηδες κτλ)
ΔΕΝ ΤΡΩΣ. Είσαι απλά ο μαλάκας που ψηφίζει και δεν θέλουν να σε ξέρουν.

Ενώ στο ΠΑΣΟΚ τρώνε και τα μικρά σκυλιά κανένα ξεροκόμματο.
Στη ΝΔ τρώνε μόνο οι καρχαρίες. Π.χ. ο άνδρας της Γιαννάκου.
Όταν ήταν υπουργός υγείας η κυρά επί Μητσοτάκη,
όλα τα νοσοκομεία αγόραζαν μηχανήματα από αυτό. Πολλά δις δρχ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΠΑΣΟΚόπουστρα ......

Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το τζαμί ;
ή όχι ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ;;;

το ΠΑΣΟΚ ειναι συνεπεστατο από το 83 που ξεκινησε αυτό το θεμα

εγω αναφέρομαι στο κολοτουμπα αντιπροεδρο της νδ τον μπουμπουκο που αλλα ελεγε και αλλα κανει

ουστ γιδια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

το παιδι για τα θεληματα ηταν στο υπουργειο

υπουργος ηταν ο χρυσοχοιδης

αντε γιδια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το ΠΑΣΟΚ ειναι συνεπεστατο από το 83 που ξεκινησε αυτό το θεμα

εγω αναφέρομαι στο κολοτουμπα αντιπροεδρο της νδ τον μπουμπουκο που αλλα ελεγε και αλλα κανει

ουστ γιδια
το εχει εξηγησει γιατι εκανε αλλαγη θεσης
μεχρι το 2013 πιστευε οτι δεν πρεπει να χτιστει ενα μεγαλο τζαμι στην αθηνα (ευρωπαικο μοντελο) αλλα να νομιμοποιηθουν πολλα μικροτερα διασπαρτα στο λεκανοπεδιο (αμερικανικο μοντελο) ωστε να μην υπαρξει ενα εμβληματικο σημειο για τους απανταχου μουσουλμανους της ελλαδας και να μη δημιουργηθει συν τω χρονω ενα μουσουλμανικο γκεττο γυρω του
γι αυτο το λογο κατεβηκε ως υποψηφιος υπερνομαρχης το 2009 με το συνθημα ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
ομως κατα τις διεργασιες της νομοπαρασκευαστικης επιτροπης το 2013 για το νομο της συγκυβερνησης σαμαρα - βενιζελου για το τζαμι (το οποιο ψηφιστηκε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απο την κυβερνηση καραμανλη του νεοτερου) αξιωματικοι της αντιτρομοκρατικης κατεθεσαν στην επιτροπη οτι ειναι πολυ ευκολοτερο να ελεγξουν και να καταγραψουν υποπτους εξτρεμιστικους πυρηνες αν χτιζοταν ενα κεντρικο τζαμι απο το οποιο οι περισσοτεροι ισλαμιστες της ελλαδας θα περνουσαν εστω και μια φορα στη ζωη τους (πχ στο ραμαζανι)
απο τοτε και ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αλλαξε θεση και για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ιδιως μετα τα γεγονοτα στην ευρωπη, υποστηριξε και ο ιδιος το ενα μεγαλο τζαμι αν και αφετηριακα και για ιδεολογικους λογους ηταν στην αρχη αντιθετος
οποιος δεν το καταλαβαινει ψηφιζει γιωργακη Θαθαντρεου (...στις καλτσες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κολοτουμπας δηλαδη
σου εγραψα μια μεγαλη παραγραφο με αναλυτικη εξηγηση γιατι και πως και απαντας με τις γνωστες πασοκικες μαλακιες
αλλα αμα ειχες εστω ενα δραμι μυαλο θα ψηφιζες πασοκ 40 χρονια;  :idiot:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
σου εγραψα μια μεγαλη παραγραφο με αναλυτικη εξηγηση γιατι και πως και απαντας με τις γνωστες πασοκικες μαλακιες
αλλα αμα ειχες εστω ενα δραμι μυαλο θα ψηφιζες πασοκ 40 χρονια;  :idiot:

ναι οι εξτρεμιστες από το τζαμι θα περναγαν

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ναι οι εξτρεμιστες από το τζαμι θα περναγαν
σε ολες τις τρομοκρατικες επιθεσεις στην ευρωπη συμμετειχαν μεταναστες δευτερης γενιας που ριζοσπαστηκοποιηθηκαν στην εφηβεια η στα πρωτα νεανικα χρονια μετα απο επαφη με ισλαμιστες κληρικους σε τζαμια
αν τους ειχαν καταγραψει στην κατηχηση τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολοτερα μετα
σε καθε περιπτωση αυτο λενε οι ειδικοι της αντιτρομοκρατικης
πηγαινε εσυ που ξερεις καλυτερα να τους δωσεις τα φωτα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom