pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.351
- Πόντοι
- 786
ε πώς;Εν τω μεταξυ οι αλλοι 2 πανε για επανεκλογη Κασελάκη -Ανδρουλάκη.
Πιο αυτοκαστροφικοι δεν γινεται..
πολάκης - δούκας είναι ακόμη χειρότεροι.
ε πώς;Εν τω μεταξυ οι αλλοι 2 πανε για επανεκλογη Κασελάκη -Ανδρουλάκη.
Tι διαβαζεις τυπε Σαουλ?Μακελειο ή Ριζοσπαστηέπρεπε να δίνουμε βραβείο σε όποιον σκοτώνει γάτες (η οποιοδήποτε άλλο ζωντανό) για την ευχαρίστηση του
όχι να τρώει πρόστιμο και δικαστήριο
ρε τι διαβάζουμε
αυγήTι διαβαζεις τυπε Σαουλ?Μακελειο ή Ριζοσπαστη
Ροδαυγη,Χρυση Αυγη τι τελος παντνων
ροδαυγή τι είναι?Ροδαυγη,Χρυση Αυγη τι τελος παντνων
Επανακυκλοφορησε κιολας?
Ανδρουλακης ναι, κασέ δε νομιζωΕν τω μεταξυ οι αλλοι 2 πανε για επανεκλογη Κασελάκη -Ανδρουλάκη.
Αυτοι με τις πενταμετρες βαρκες ισως γινουν μαρινακηδες και αγγελικουσηδες στο μέλλον , οπότε ας πληρωσουν προκαταβολικα
Δικιο εχειςΕξω ολη μέρα σημερα , ειδα την αναπτυξη μπροστα στα μάτια μου
Ολα μέλι γάλα στους δρόμους , στην αγορα , στα καφέ , στα εστιατόρια κτλ
Επιτελους με Κο Κυριακο εχει ξεκινησει να γινεται χώρα αυτο το μπουρδελο
«Χρυσάφι» για τη Rolex η Ελλάδα - Mε διψήφιο ρυθμό οι πωλήσεις (pics) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Με διψήφιο ρυθμό η ανάπτυξη των πωλήσεων των Rolex και Tudor στη χώρα μας - Τα κέρδη και η αποζημίωση για τη ληστεία του 2022www.newmoney.gr
«Χρυσάφι» για τη Rolex η Ελλάδα – Mε διψήφιο ρυθμό οι πωλήσεις (pics)
Πάει καλά το ξέπλυμα.Εξω ολη μέρα σημερα , ειδα την αναπτυξη μπροστα στα μάτια μου
Ολα μέλι γάλα στους δρόμους , στην αγορα , στα καφέ , στα εστιατόρια κτλ
Επιτελους με Κο Κυριακο εχει ξεκινησει να γινεται χώρα αυτο το μπουρδελο
«Χρυσάφι» για τη Rolex η Ελλάδα - Mε διψήφιο ρυθμό οι πωλήσεις (pics) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Με διψήφιο ρυθμό η ανάπτυξη των πωλήσεων των Rolex και Tudor στη χώρα μας - Τα κέρδη και η αποζημίωση για τη ληστεία του 2022www.newmoney.gr
«Χρυσάφι» για τη Rolex η Ελλάδα – Mε διψήφιο ρυθμό οι πωλήσεις (pics)
Το μονο που ταλανιζει ακομα την ελληνικη κοινωνια,αν καταφερει να δωσει λυση σε αυτο ο ΚΥΡΙΟΣ Κυριακος σωθηκαμεΔικιο εχεις
ο καφές 5
ΤΟ σκεφτομουν πριν λιγο,αν αγοραζα κατι παρομοιο αυτον τον τροπο θα επελεγαΠάει καλά το ξέπλυμα.
Με μετρητά πληρώνουν φαντάζομαι...
Κάτσε ρε νομίζω δεν μπορείς να κάνεις αγορά με μετρητά άνω κάποιου ποσού πλέον(νομίζω 500 )Πάει καλά το ξέπλυμα.
Με μετρητά πληρώνουν φαντάζομαι...
Το γνωρίζω αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει που δε ξέρουμε.Κάτσε ρε νομίζω δεν μπορείς να κάνεις αγορά με μετρητά άνω κάποιου ποσού πλέον(νομίζω 500 )
Μιλάμε για κανονικές αγορές τώρα,με απόδειξη ή τιμολόγιο
Aνω των 500 καθαρη αξια δεν γινεται με μετρηταΚάτσε ρε νομίζω δεν μπορείς να κάνεις αγορά με μετρητά άνω κάποιου ποσού πλέον(νομίζω 500 )
Μιλάμε για κανονικές αγορές τώρα,με απόδειξη ή τιμολόγιο
Ε δεν νομίζω να μπορείς να πας σε οφισιαλ ρολεξ ρετεϊλερ με 15Κ σε πενηνταρικα κ να σε εξυπηρετήσουν...Το γνωρίζω αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει που δε ξέρουμε.