celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Κακως διορθωσες,ποιος ειπε οτι θα μειωθουν οι ασφαλιστικες εισφορες?Διόρθωσα τυπε για δες τώρα
Κακως διορθωσες,ποιος ειπε οτι θα μειωθουν οι ασφαλιστικες εισφορες?Διόρθωσα τυπε για δες τώρα
Εάν δώσει λιγότερα του λένε φίλε χρωστάς 0,50 ακόμα. Εάν δώσει περισσότερα του τα κρατάει το αφεντικό στο τέλος του ταμείουγια κάντε εσύ....και πες μου γιατί δεν είναι λογικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και πως δίνει ρέστα
36) Όλες οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ θα πρέπει, υποχρεωτικά να ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές.Είπα εγώ ότι με έλεγξε για ψιλά?
500-700κ τζίρο κάνω.
Με καθαρά κέρδη από 30κ + η δήλωση μου.
Μπορεί να με θεώρησαν σαν τον Βαφια.
Χάνουμε την ουσία όμως η οποία είναι ΟΎΤΕ 1 ΕΥΡΏ αδηλωτο και η αιτιολογία του προστίμου ήταν ότι η δουλειά που κάνω και αυτά που πουλάω πρέπει να έχεις κέρδος τόσο.
Η απειλή του θα πάω ακόμα 2 χρόνια πίσω έαν δεν δεχτώ το αποτέλεσμα υφίσταται. Εάν ήμουν φοροφυγας η βρήκαν λαβράκι δεν τους εμποδίζει να πάνε τόσο πίσω προφανώς. Άρα ήταν καθαρά εισπρακτικό το θέμα τους. Να τονίσω μου είπε ο λογιστής είσαι τυχερός που δεν πιάνουν και την διαφορά ΦΠΑ. Άλλο πανηγύρι θα είχα εκεί. Το πήρα 1 το πούλησα 1,5 όχι έπρεπε 3 φέρε και την διαφορά στο ΦΠΑ. Δεν μπορούν? Μπλόκαραν? Όπως κ να έχει έπεσε στο τραπέζι. Το ότι δεν σου έχει τύχει δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι και να στο κρατήσω μυστικό. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με ένα PDF από όλους τους λογαριασμούς μου να δικαιολογήσω τα ποσά με αποδείξεις και καταθετηρια .Μετά ζήτησαν καρτέλα πελάτη από τον κύριο προμηθευτή μου εκτός από το πάντρεμα τιμολογίων αγορά πώληση.
Μέχρι και την επιστροφή που πήρα από μια ασφάλεια που ακύρωσα περίπου 34 ευρώ ζήτησαν το ασφαλιστηρίο.
Μπορεί να ήταν καρφωτη από ανταγωνιστή μου. Τι να σου πω. Όλα είναι πιθανά
Ξανά διόρθωσα. Συγνώμη αλλά έκανα τις πράξεις που είπε ο μπαρόκ και χάθηκαΚακως διορθωσες,ποιος ειπε οτι θα μειωθουν οι ασφαλιστικες εισφορες?
Τα ιδια ελεγες και οταν πηγαινες να ψηφισεις τσιπρα και μετα παει το ενα χερι.τι αλλο θα ακουσουμε...... τελειωμενη ειναι η βρωμιαρα
35) Οι ακίνητες περιουσίες μεγαλύτερης αξίας (500K) θα διατηρούν την έκπτωση 10% στον ενφια αν ασφαλιστούν, αν όμως, δεν το κάνουν, από τον Απρίλιο του 2025 δεν θα αποζημιώνονται από το κράτος σε περίπτωση ζημιάς.
ε τον πουστη τον απατεωνα
10% το πολυ. Αναλογως τη μορφη της εταιρειας και τα εξοδα που αφαιρουνται.για κάντε εσύ....και πες μου γιατί δεν είναι λογικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και πως δίνει ρέστα
το 10% τι είναι?10% το πολυ. Αναλογως τη μορφη της εταιρειας και τα εξοδα που αφαιρουνται.
Aυτα παθαινετε οσοι μαθατε να κανετε πραξεις και να μετρατεΞανά διόρθωσα. Συγνώμη αλλά έκανα τις πράξεις που είπε ο μπαρόκ και χάθηκα
μια μαλακία που πεταξε , αυτο ειναιτο 10% τι είναι?
είναι από τη χαρά του για τα μέτρα του κυρίου κυριάκουμια μαλακία που πεταξε , αυτο ειναι
Κερδοφορια. Ασε που χεστηκαμε να κανουμε το λογιστη του μλκ του συριζαιου. Που δηλωνει λεει καθαρα κερδη 30 και ειναι ολα τσεπη. Φορολογια δεν εχει στη δηλωση του ο τραχανας.το 10% τι είναι?
με τεστάρεις να δεις πόσες μπαρούφες μπορώ να αντέξω χωρίς να αντιδράσω ρε σατανά?Κερδοφορια. Ασε που χεστηκαμε να κανουμε το λογιστη του μλκ του συριζαιου. Που δηλωνει λεει καθαρα κερδη 30 και ειναι ολα τσεπη. Φορολογια δεν εχει στη δηλωση του ο τραχανας.
δεν εχω ψηφιση ποτε μου αριστερα, αν και αρχιζω να το σκεφτομαι. 22 χρονια νδουλα ψηφιζα και μας φερθηκαν σαν τελειωμενες πουτανεςΤα ιδια ελεγες και οταν πηγαινες να ψηφισεις τσιπρα και μετα παει το ενα χερι.
Ενταξει τυπε. 500-700’τζιρο, 15-20% κερδοφορια, 30 χιλιαρικα στη δηλωση κερδη, ολα τσεπη. Ενταξει ειμαστε.με τεστάρεις να δεις πόσες μπαρούφες μπορώ να αντέξω χωρίς να αντιδράσω ρε σατανά?
Εσενα μουνοπανο η μαλακια που σε δερνει ειναι 100%, ατοφια. Μπουλη.μια μαλακία που πεταξε , αυτο ειναι
έτσι είναι ακριβώς....αλλά το γιατί είναι έτσι σου διαφεύγει....γιαυτό σου φαίνεται απίστευτοΕνταξει τυπε. 500-700’τζιρο, 15-20% κερδοφορια, 30 χιλιαρικα στη δηλωση κερδη, ολα τσεπη. Ενταξει ειμαστε.