Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
για κάντε εσύ....και πες μου γιατί δεν είναι λογικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και πως δίνει ρέστα :coffee:
Εάν δώσει λιγότερα του λένε φίλε χρωστάς 0,50 ακόμα. Εάν δώσει περισσότερα του τα κρατάει το αφεντικό στο τέλος του ταμείου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
Είπα εγώ ότι με έλεγξε για ψιλά?

500-700κ τζίρο κάνω.

Με καθαρά κέρδη από 30κ + η δήλωση μου.

Μπορεί να με θεώρησαν σαν τον Βαφια.

Χάνουμε την ουσία όμως η οποία είναι ΟΎΤΕ 1 ΕΥΡΏ αδηλωτο και η αιτιολογία του προστίμου ήταν ότι η δουλειά που κάνω και αυτά που πουλάω πρέπει να έχεις κέρδος τόσο.

Η απειλή του θα πάω ακόμα 2 χρόνια πίσω έαν δεν δεχτώ το αποτέλεσμα υφίσταται. Εάν ήμουν φοροφυγας η βρήκαν λαβράκι δεν τους εμποδίζει να πάνε τόσο πίσω προφανώς. Άρα ήταν καθαρά εισπρακτικό το θέμα τους. Να τονίσω μου είπε ο λογιστής είσαι τυχερός που δεν πιάνουν και την διαφορά ΦΠΑ. Άλλο πανηγύρι θα είχα εκεί. Το πήρα 1 το πούλησα 1,5 όχι έπρεπε 3 φέρε και την διαφορά στο ΦΠΑ. Δεν μπορούν? Μπλόκαραν? Όπως κ να έχει έπεσε στο τραπέζι. Το ότι δεν σου έχει τύχει δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Δεν έχω λόγο να κρύψω κάτι και να στο κρατήσω μυστικό. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με ένα PDF από όλους τους λογαριασμούς μου να δικαιολογήσω τα ποσά με αποδείξεις και καταθετηρια .Μετά ζήτησαν καρτέλα πελάτη από τον κύριο προμηθευτή μου εκτός από το πάντρεμα τιμολογίων αγορά πώληση.

Μέχρι και την επιστροφή που πήρα από μια ασφάλεια που ακύρωσα περίπου 34 ευρώ ζήτησαν το ασφαλιστηρίο.

Μπορεί να ήταν καρφωτη από ανταγωνιστή μου. Τι να σου πω. Όλα είναι πιθανά
36) Όλες οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ θα πρέπει, υποχρεωτικά να ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές.
Διαφορετικά, δεν θα αποζημιώνονται. Κάτι που θα ισχύσει και για κάθε νέο συμβόλαιο, όπως και για την ανανέωση παλαιάς σύμβασης οχημάτων ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης.

Να ασφαλιστεις στην εταιρεία που ειχε παει ο Αδωνης :tooth:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.349
Πόντοι
446
35) Οι ακίνητες περιουσίες μεγαλύτερης αξίας (500K) θα διατηρούν την έκπτωση 10% στον ενφια αν ασφαλιστούν, αν όμως, δεν το κάνουν, από τον Απρίλιο του 2025 δεν θα αποζημιώνονται από το κράτος σε περίπτωση ζημιάς.

ε τον πουστη τον απατεωνα :tooth::tooth:
Youll-Own-Nothing-And-Youll-Be-Happy.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
για κάντε εσύ....και πες μου γιατί δεν είναι λογικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και πως δίνει ρέστα :coffee:
10% το πολυ. Αναλογως τη μορφη της εταιρειας και τα εξοδα που αφαιρουνται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
Αμ τα ελεγε ο Νταιμας και τον κοροϊδεύατε , οτι ο Κος Κυριακος ειναι παγκοσμιος ηγέτης :rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
Κερδοφορια. Ασε που χεστηκαμε να κανουμε το λογιστη του μλκ του συριζαιου. Που δηλωνει λεει καθαρα κερδη 30 και ειναι ολα τσεπη. Φορολογια δεν εχει στη δηλωση του ο τραχανας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Κερδοφορια. Ασε που χεστηκαμε να κανουμε το λογιστη του μλκ του συριζαιου. Που δηλωνει λεει καθαρα κερδη 30 και ειναι ολα τσεπη. Φορολογια δεν εχει στη δηλωση του ο τραχανας.
με τεστάρεις να δεις πόσες μπαρούφες μπορώ να αντέξω χωρίς να αντιδράσω ρε σατανά?

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Τα ιδια ελεγες και οταν πηγαινες να ψηφισεις τσιπρα και μετα παει το ενα χερι.
δεν εχω ψηφιση ποτε μου αριστερα, αν και αρχιζω να το σκεφτομαι. 22 χρονια νδουλα ψηφιζα και μας φερθηκαν σαν τελειωμενες πουτανες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
με τεστάρεις να δεις πόσες μπαρούφες μπορώ να αντέξω χωρίς να αντιδράσω ρε σατανά?
Ενταξει τυπε. 500-700’τζιρο, 15-20% κερδοφορια, 30 χιλιαρικα στη δηλωση κερδη, ολα τσεπη. Ενταξει ειμαστε.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Ωχ,ωχ,ωχ αρχιζει να αποκτα νεα πνοη το νημα,αναβουν τα αιματα:coffee::coffee::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Ενταξει τυπε. 500-700’τζιρο, 15-20% κερδοφορια, 30 χιλιαρικα στη δηλωση κερδη, ολα τσεπη. Ενταξει ειμαστε.
έτσι είναι ακριβώς....αλλά το γιατί είναι έτσι σου διαφεύγει....γιαυτό σου φαίνεται απίστευτο

άλλωστε και στους native americans θα φαινόταν απίστευτο πως τα χλωμά πρόσωπα πάταγαν στο νερό και έφτασαν στα μέρη τους

(σοβαρά τώρα δεν καταλαβαίνεις γιατί???? έλα ρε μλκ...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom