Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Αν είναι να πληρώσεις αλλάζει το πραμα...θα στηριξω βρε μαλακα ελληνα παραγωγο...
δυστυχως κοθμονιστη-παλιοπασοκο αλλα δεν γαμιεται θα το καταπιω
Αν είναι να πληρώσεις αλλάζει το πραμα...θα στηριξω βρε μαλακα ελληνα παραγωγο...
δυστυχως κοθμονιστη-παλιοπασοκο αλλα δεν γαμιεται θα το καταπιω
εννοειται ρεΑν είναι να πληρώσεις αλλάζει το πραμα...
Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από εμβόλια...εννοειται ρε
βαλε εμβολια που θα χρειαστει να παει σε καμμια Αιτη,ενοπλη φρουρα,εχει εξοδα
αντισωματα φουλ λες;ακομα και την mpox?Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από εμβόλια...
Το έχουν αυτό οι κατσιβελοι...αντισωματα φουλ λες;ακομα και την mpox?
θα νιωσεις την οργη του.....Το έχουν αυτό οι κατσιβελοι...
πάρε κρεμαγιέρα από Τζένεραλ Λι (Ντιουκς), το έβλεπα την προηγούμενη εβδομάδα.στειλε κρεμαγιερα για ανταλλακτικο να υπαρχει,ζαρζαβατικα,μοσχαρακι,κοτοπουλα,αυγουλακια βιολογικα και εξτρα παρθενο ελαιολαδο ρε ΜΠΟΥΤΑ του Εβρου
ΣωστάΔεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από εμβόλια...
σαξο οργωσε Ελλαδα να ξερεις 2 εβδομαδεςΣωστά
Πρώτα να πέσουν οι επιδοτήσεις διότι η ρωσιδουλα μου θα κρυώνει κ θέλει γουναρικο
τώρα στα πιτ?σαξο οργωσε Ελλαδα να ξερεις 2 εβδομαδες
μπα καθε μερα στους δρομους ειναι αλλα κοντινα πλεον Αττικητώρα στα πιτ?
εγώ έπλυνα σήμερα και έβαλα κουκούλα, ξεκούρασημπα καθε μερα στους δρομους ειναι αλλα κοντινα πλεον Αττικη
To έκανα σέρβις μετά από 155,000 χλμ κ έτοιμο μόλις αναρωσω για διακοπές ..περιμένω κ το τourism passσαξο οργωσε Ελλαδα να ξερεις 2 εβδομαδες
μιλαμε για μεγαλο μουνοπανο να ξερειςTo έκανα σέρβις μετά από 155,000 χλμ κ έτοιμο μόλις αναρωσω για διακοπές ..περιμένω κ το τourism pass
Άλλος να προσέχει μην κατέβω άτινα κ μιλήσω όλη τη νότια περιφέρεια με mpox
Ρε κουβαλάς όλο Άλεν κλειδί για εξαέρωση του ψυγείου της γαλλιδουλας ; Εμένα πάντα τρώει λίγο νερό κ μόλις προσφέρω μισό Νείλο μετέπειτα χρειάζεται εξαέρωση από το καπάκι αλλά κ από τη βίδα Άλεν...μιλαμε για μεγαλο μουνοπανο να ξερεις
οχι δεν εχω τετοια θεματα...Ρε κουβαλάς όλο Άλεν κλειδί για εξαέρωση του ψυγείου της γαλλιδουλας ; Εμένα πάντα τρώει λίγο νερό κ μόλις προσφέρω μισό Νείλο μετέπειτα χρειάζεται εξαέρωση από το καπάκι αλλά κ από τη βίδα Άλεν...
Μοασταρδοι οι Γάλλοι με τις εξαρτήσεις του αλλά κομψη παντα
Εμένα πίνει η γαλλιδουλας όλο το Βόσπορο ...διψάει εύκολα αλλα έτσι είναι η κομψές γαλλιδουλας έχουν ακριβά γούστα ...οχι δεν εχω τετοια θεματα...
εχω αλλαξει ψυγειο,αμορτισερ,ψαλιδια,ζαμφορ,δισκο-πλατο,κρεμαγιερες ανακατασκευες,τα παντα ολα..Εμένα πίνει η γαλλιδουλας όλο το Βόσπορο ...διψάει εύκολα αλλα έτσι είναι η κομψές γαλλιδουλας έχουν ακριβά γούστα ...
Εσύ δεν έχεις αμάξιεχω αλλαξει ψυγειο,αμορτισερ,ψαλιδια,ζαμφορ,δισκο-πλατο,κρεμαγιερες ανακατασκευες,τα παντα ολα..
ελα μωρε γαμω την σιτροεν αν υπηρχε ανταλλακτικο κρεμαγιερα δεν θα ειχα κανενα θεμα να πουμε...Εσύ δεν έχεις αμάξι
Διαστημόπλοιο έχεις πλεον