Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Μη στο στερήσω...ελα να σε τραταρω και ας εχεις φαει
Μη στο στερήσω...ελα να σε τραταρω και ας εχεις φαει
εχεις πμ γαμιολα ξυπνα,ΞΥΠΝΑΜη στο στερήσω...
Δεν δέχομαι μηνύματα από ξένους...εχεις πμ γαμιολα ξυπνα,ΞΥΠΝΑ
και προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
για ελα μια για να ΜΗΝ γαμηθειςΔεν δέχομαι μηνύματα από ξένους...
Τονούσου...
Πάω γαμιώντας ΤΟΥΣ John 100 τώρα ,δεν μπορώ...για ελα μια για να ΜΗΝ γαμηθεις
τυπαρα που εισαι εσυ ρε μαν. ακομα ο κοσμος ξεροχυνει με τη φωτο ριμπερθ απο το καγιέν συνοδηγός με σαγιονάραΤώρα που το λες πάω για προβατίνα.
Εξάλλου γράφοντας δυσκολεύεσαι βλέπω στην "τοποθέτηση" και σχεδόν σε έπιασαν τα κλάματα από τη στέρηση...
Το μπου στηρίζει τους ιδιαίτερους, μην αγχώνεσαι.
τυπαρα που εισαι εσυ ρε μαν. ακομα ο κοσμος ξεροχυνει με τη φωτο ριμπερθ απο το καγιέν συνοδηγός με σαγιονάρα
παρανυφάκι σε μποτανα αφου πρωτα κεραστει στραπ - ατσαδα; γινονται τετοια δω μεσα;Καλύτερα αυνάνας παρά ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ...
Γεια σου ρετρέ που λύνεις διαφορές...τυπαρα που εισαι εσυ ρε μαν. ακομα ο κοσμος ξεροχυνει με τη φωτο ριμπερθ απο το καγιέν συνοδηγός με σαγιονάρα
Κάτσε γιατί είμαι οπτικός τύπος...παρανυφάκι σε μποτανα αφου πρωτα κεραστει στραπ - ατσαδα; γινονται τετοια δω μεσα;
Τέα - Page 85 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!www.bourdela.com
μιλαμε για τιτανικός τύπε. ατενσιον χοουρ καλησπερακιας γουαητ ναητ με σαμπμισιβ μπουστικες προεκτασεισ. αλλα ταυτοχρονα και γκανιαν για σεμι φαηναλς φετινό μιστερ 2024 ταργκετ καστομερ του μονσελα. πολυεργαλειο μιλαμεΚάτσε γιατί είμαι οπτικός τύπος...
Να δω που θα ρίξουμε όλους αυτούς τους τόνους σκουπιδιάσματος αν δεν ανοίξει ο διαγωνισμός φέτος...μιλαμε για τιτανικός τύπε. ατενσιον χοουρ καλησπερακιας γουαητ ναητ με σαμπμισιβ μπουστικες προεκτασεισ. αλλα ταυτοχρονα και γκανιαν για σεμι φαηναλς φετινό μιστερ 2024 ταργκετ καστομερ του μονσελα. πολυεργαλειο μιλαμε
ισχυει τύπε. εχω γεμισει 2 σκληρους δίσκους με ποστ απο χοντρολαγνο δικηγόρο μεζε κολομβιανών σκαμερ και παρανυφακι καλησπερακια δοκιμαστή στραπατσαδας. κριμας θα ειναι να μην εμφανιστεί επιτελους με νεο κλωνο ο κυριάκος να τα κανουμε ολα ωπαΝα δω που θα ρίξουμε όλους αυτούς τους τόνους σκουπιδιάσματος αν δεν ανοίξει ο διαγωνισμός φέτος...
ανοιξε ενα θεματικο μιστερ μαλακα του καλοκαιριου-φθινοπωρουισχυει τύπε. εχω γεμισει 2 σκληρους δίσκους με ποστ απο χοντρολαγνο δικηγόρο μεζε κολομβιανών σκαμερ και παρανυφακι καλησπερακια δοκιμαστή στραπατσαδας. κριμας θα ειναι να μην εμφανιστεί επιτελους με νεο κλωνο ο κυριάκος να τα κανουμε ολα ωπα
εισαι το ειδωλο του μπαμπινιωτη μαν....μιλαμε για τιτανικός τύπε. ατενσιον χοουρ καλησπερακιας γουαητ ναητ με σαμπμισιβ μπουστικες προεκτασεισ. αλλα ταυτοχρονα και γκανιαν για σεμι φαηναλς φετινό μιστερ 2024 ταργκετ καστομερ του μονσελα. πολυεργαλειο μιλαμε
Μπραβο μαλακα, θα σε κερασει σοκολατα η αρχιπουσταρα.Καλύτερα αυνάνας παρά ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ...