Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.296
- Πόντοι
- 12.756
δανεικο το εχει , ΔΑΝΕΙΚΟΚαι έχει και καλό αυτοκίνητο
δανεικο το εχει , ΔΑΝΕΙΚΟΚαι έχει και καλό αυτοκίνητο
Tι να το κανεις αγαπητε...Και έχει και καλό αυτοκίνητο
χοντρόΚαι έχει και καλό αυτοκίνητο
Και τιμιος δεξιος εργαζομενος. Γαμπρος για να του δωσεις την κορη σου.KΥΡΙΟΣ πανω απ'ολα...και απο περιοχες και απο εισοδηματα.
Ειπε δεν ξαναψηφιζει κυριο κυριακο.Και τιμιος δεξιος εργαζομενος. Γαμπρος για να του δωσεις την κορη σου.
(Θα την εχει 40 χρονια αστεφανωτη, οσο θα κυβερναει ο κυριος Κυριακος, τον οποιο θα βριζει, αλλα τελικα θα τον ψηφιζει)
Κυριακο θα το ριξει πάλι , απλα ψαχνει την δικαιολογια που θα πρεπει να πει ..Ειπε δεν ξαναψηφιζει κυριο κυριακο.
Και τον πιστευω.
Δεν εχω κορη.
Αγρίνιο και Πύργος ρωτάνε πότε?Νομιζω ειμαστε πανετοιμοι για πυρηνικό εργοστάσιο
Υπουργος πυρηνικής ενεργεις Βασιλης Κικιλιας
ΟΧΙ! προίκα ειναιδανεικο το εχει , ΔΑΝΕΙΚΟ
Ναι....
ημαρτον Παναγια μου...
Ναι....
Από τον πρώτο αρραβώνα...
Λακισε αλλά του έμεινε το αμάξι
Εγώ παντρεύομαι με την μια...Μηπως ειχες και εσυ αρραβωνιαστει ;
Γιατι έλειπες καιρό
επειδη δεν εισαι κλασσικος δεξιοςΕγώ παντρεύομαι με την μια...
Δεν μου αρέσουν οι μαλακιουλες με τα σογια ενδιάμεσα
Δεν το είχα σκεφτεί πολιτικαεπειδη δεν εισαι κλασσικος δεξιος
εισαι τελειος μαλακας!!! ειμαι 40αρης δουλευω απο τα 16 ειμαι ελ. επαγγελματιας εχουμε και λεμε 3000 εφορια 3000 εφκα 750 λογιστης 325 ενφια συνολο..... 7.075 τον χρονο εχω δεν εχω δουλεια; πως να μης κανω 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ για να επιβιωσω ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ???????????? ΣΕ ΡΩΤΑΩΩΩ??? οταν βλεπω αλβανους και σια να δουλευουν μαυρα... 10 χρονια γραμματεας της νδουλας ημουν.. γαμω την πουτανα τον μιτσοτακη τον μουλο απο τα χανια μεσα στην νεκροκασα να τον δω τον πουστηΟ γαμημενος ο βολεμενος ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ εχει μιση ωρα που επεσε για ξεκουραση και το πρωι 7:30 θα ειναι στο ποδι. Αν καποιος κανει δυο δουλειες και απλως επιβιωνει ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Οποτε αυτα τα φουμαρα λεγε τα στο γαμια σου, οχι σε μενα, εξω ειμαι συνεχεια και βλεπω τι κυκλοφορει στην πιατσα απο προσωπικο.
O λογος του ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ειναι συμβολαιο.Κυριακο θα το ριξει πάλι , απλα ψαχνει την δικαιολογια που θα πρεπει να πει ..
Θα περιμενει αλλα 2-3 χρόνια να βρει ΕΝΑ καλο που θα κανει καταλαθος ο Κυριακός και θα πει οτι θα τον στηριξει
Μη φτυνεις αλήθειες στην πουσταρα τν βλαροκ. Ειναι αλλεργικός στις αλήθειες. Του κόβεται η περίοδοςεισαι τελειος μαλακας!!! ειμαι 40αρης δουλευω απο τα 16 ειμαι ελ. επαγγελματιας εχουμε και λεμε 3000 εφορια 3000 εφκα 750 λογιστης 325 ενφια συνολο..... 7.075 τον χρονο εχω δεν εχω δουλεια; πως να μης κανω 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ για να επιβιωσω ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ???????????? ΣΕ ΡΩΤΑΩΩΩ??? οταν βλεπω αλβανους και σια να δουλευουν μαυρα... 10 χρονια γραμματεας της νδουλας ημουν.. γαμω την πουτανα τον μιτσοτακη τον μουλο απο τα χανια μεσα στην νεκροκασα να τον δω τον πουστη
ο λογος του παει αναλογα με τον λογαριασμο ρευματος, αν πριν τις εκλογες του ερθει κανας εκκαθαριστικος με επιστροφή δαγκωτο Κυριάκο θα το ριξειO λογος του ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ειναι συμβολαιο.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ συμβολαιο οχι τιποτα σερπατινες.....
Για να λέμε αλήθεια έτσι πρέπει να πηγαίνει ο λόγος του πολίτη...όχι με τον τελευταίο αλλά με το σύνολο των λογαριασμώνο λογος του παει αναλογα με τον λογαριασμο ρευματος, αν πριν τις εκλογες του ερθει κανας εκκαθαριστικος με επιστροφή δαγκωτο Κυριάκο θα το ριξει