Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.706
Πόντοι
19.795
KΥΡΙΟΣ πανω απ'ολα...και απο περιοχες και απο εισοδηματα.
Και τιμιος δεξιος εργαζομενος. Γαμπρος για να του δωσεις την κορη σου.

(Θα την εχει 40 χρονια αστεφανωτη, οσο θα κυβερναει ο κυριος Κυριακος, τον οποιο θα βριζει, αλλα τελικα θα τον ψηφιζει)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.262
Πόντοι
3.656
Και τιμιος δεξιος εργαζομενος. Γαμπρος για να του δωσεις την κορη σου.

(Θα την εχει 40 χρονια αστεφανωτη, οσο θα κυβερναει ο κυριος Κυριακος, τον οποιο θα βριζει, αλλα τελικα θα τον ψηφιζει)
Ειπε δεν ξαναψηφιζει κυριο κυριακο.
Και τον πιστευω.
Δεν εχω κορη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Ειπε δεν ξαναψηφιζει κυριο κυριακο.
Και τον πιστευω.
Δεν εχω κορη.
Κυριακο θα το ριξει πάλι , απλα ψαχνει την δικαιολογια που θα πρεπει να πει ..
Θα περιμενει αλλα 2-3 χρόνια να βρει ΕΝΑ καλο που θα κανει καταλαθος ο Κυριακός και θα πει οτι θα τον στηριξει

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
733
Πόντοι
301
Ο γαμημενος ο βολεμενος ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ εχει μιση ωρα που επεσε για ξεκουραση και το πρωι 7:30 θα ειναι στο ποδι. Αν καποιος κανει δυο δουλειες και απλως επιβιωνει ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Οποτε αυτα τα φουμαρα λεγε τα στο γαμια σου, οχι σε μενα, εξω ειμαι συνεχεια και βλεπω τι κυκλοφορει στην πιατσα απο προσωπικο.
εισαι τελειος μαλακας!!! ειμαι 40αρης δουλευω απο τα 16 ειμαι ελ. επαγγελματιας εχουμε και λεμε 3000 εφορια 3000 εφκα 750 λογιστης 325 ενφια συνολο..... 7.075 τον χρονο εχω δεν εχω δουλεια; πως να μης κανω 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ για να επιβιωσω ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ???????????? ΣΕ ΡΩΤΑΩΩΩ??? οταν βλεπω αλβανους και σια να δουλευουν μαυρα... 10 χρονια γραμματεας της νδουλας ημουν.. γαμω την πουτανα τον μιτσοτακη τον μουλο απο τα χανια μεσα στην νεκροκασα να τον δω τον πουστη

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.262
Πόντοι
3.656
Κυριακο θα το ριξει πάλι , απλα ψαχνει την δικαιολογια που θα πρεπει να πει ..
Θα περιμενει αλλα 2-3 χρόνια να βρει ΕΝΑ καλο που θα κανει καταλαθος ο Κυριακός και θα πει οτι θα τον στηριξει
O λογος του ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ειναι συμβολαιο.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ συμβολαιο οχι τιποτα σερπατινες.....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
εισαι τελειος μαλακας!!! ειμαι 40αρης δουλευω απο τα 16 ειμαι ελ. επαγγελματιας εχουμε και λεμε 3000 εφορια 3000 εφκα 750 λογιστης 325 ενφια συνολο..... 7.075 τον χρονο εχω δεν εχω δουλεια; πως να μης κανω 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ για να επιβιωσω ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ???????????? ΣΕ ΡΩΤΑΩΩΩ??? οταν βλεπω αλβανους και σια να δουλευουν μαυρα... 10 χρονια γραμματεας της νδουλας ημουν.. γαμω την πουτανα τον μιτσοτακη τον μουλο απο τα χανια μεσα στην νεκροκασα να τον δω τον πουστη
Μη φτυνεις αλήθειες στην πουσταρα τν βλαροκ. Ειναι αλλεργικός στις αλήθειες. Του κόβεται η περίοδος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
O λογος του ΚΥΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ειναι συμβολαιο.
ΚΑΝΟΝΙΚΟ συμβολαιο οχι τιποτα σερπατινες.....
ο λογος του παει αναλογα με τον λογαριασμο ρευματος, αν πριν τις εκλογες του ερθει κανας εκκαθαριστικος με επιστροφή δαγκωτο Κυριάκο θα το ριξει :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.927
Πόντοι
5.506
ο λογος του παει αναλογα με τον λογαριασμο ρευματος, αν πριν τις εκλογες του ερθει κανας εκκαθαριστικος με επιστροφή δαγκωτο Κυριάκο θα το ριξει :coffee:
Για να λέμε αλήθεια έτσι πρέπει να πηγαίνει ο λόγος του πολίτη...όχι με τον τελευταίο αλλά με το σύνολο των λογαριασμών

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom