Ασχετο τωρα , αλλα κατσε να γραψω ενα
σεντονι για την ψυχοσυνθεση των ηλιθιων μπας και καταλάβει κανεις τίποτα γιατι κοιμουνται ορθιοι.
Ας υποθεσουν οτι υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων,
αυτοι που δεν επηρεαστηκαν επι Τσιπρα οπως τελικά πηγε το θεμα (ασε τι λενε οτι μπορει να ειχε γινει, αν εκεινο και αν το αλλο, το τελικο αποτελεσμα να βλεπουμε)
και αυτοι που γαμηθηκαν επι Τσιπρα ( αυτοι δεν χρειαζονται αναλυση)
Ας πουμε οτι καποιος ειναι στο πρωτο κομματι, που δεν επηρεαστηκε, και ας πουμε οτι λεει οτι ειναι δεξιος ( ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ, εξηγω παρακατω ) , μολις εφυγε ο Τσιπρας σου λεει Παναγια μου σωθηκαμε , ποτέ ξανα Τσιπρας , πηγαμε να πεθάνουμε , με τον μαλακα παραλιγο να κοιμομασταν στην ψαθα κτλ
Επαναλαμβάνω ομως οτι δεν επηρεάστηκε , ισα ισα μπορει να πηγε και μία χαρα στις δουλειές του , ναι αντιμετωπισε καποια κολληματα , πχ εμβασματα κτλ , αλλα δεν εχασε λεφτα.
Αυτος τωρα τι δηλώνει ;; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ .
Ομως δεν επηρεαστηκε αρνητικα απο την πολιτικη του ..(παρόλα τα μνημονια που δεν επετρεψαν να γινει εντελως η πολιτικη που ηθελε) ( δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω οτι δεν ειχαν ποτέ κυβερνησει και τους εκατσε κρατος ετοιμο για χρεωκοπία που ουτε οι δεξιοι δεν ηθελαν να σωσουν )
Αρα ενας ανθρωπος με λιγο IQ θα ελεγε με τον μαλάκα τον Τσιμπρα , και ολα τα κακα που μας ειχαν βρει τότε εγω δεν εχασα ,
αλλά τωρα τι θα βγω να πω ;;
οτι ειμαι αριστερος και ψηφίζω Τσιπρα η Συριζα ;
οτι αυτο δεν με επηρεασε και πολυ , θα πουν οτι επειδη ειμαι αριστερος γι αυτο δεν με επηρεασε οτι εγινε ..
θα με περασουν στον κυκλο μου για φτωχατζα και κακομοιρη ,
δεν μπορω να το πω αυτο , θα πω οτι ειμαι δεξιος ,
γιατι ο δεξιος ειναι η μεσαία ταξη , που βασει της λογικης ειναι πανω απο του Αριστερους που του λενε φτωχους, γιατι αυτη την εικόνα εχουν , βρωμιαρηδες , ξεδοντιαρηδες , χωριατες κτλ ..
Τοτε ομως με τον Τσιπρα, που εβγαζε αυτος ή δεν εχανε, αλλά οι αλλοι πεινούσαν δεν τον ενοιαζαν οι αλλοι, άλλο άμα λενε οτι αν πεινανε οι αλλοι πως θα εβγαζαν αυτοι λεφτα αφου ο κοσμος δεν ειχε να χαλα΄σει... ( αυτα τα λενε τωρα )
Τωρα ομως πρεπει να υποστηρίξουν οτι ειναι δεξιοι και ας πεινανε , αλλα σου λεει το κανω για το κοινο καλο , θα πεινασουμε ολοι για να φτιαξει η κατασταση, γιατι αυτο κανει ο Κος Κυριακος ..
Γιατι αν εισαι δεξιος και πεινάει η με γαμαει στους φόρους για κα΄ποιο καλο λογο γινεται, για να στρωσει η κατασταση ..
Αν ομως ηταν παρα πολυ πλουσιοι και φαινόταν αυτό ξεκαθαρα, δεν θα ειχαν προβλημα να τους λενε αριστερους , εγω δεν εχω δει κανα φραγκατο να στεναχωριεται επειδη ειναι αριστερος , και υπαρχουν πολλοι σε αυτη την χωρα , στην πουτσα τους πως τους λενε οι αλλοι,
(παραδειγμα, αυτο δεν εκαναν και με τα διακοποδανεια και τις πιστωτικες ;; δεν ζουσαν μια ζωη που δεν μπορουσαν να συντηρησουν και δεν δικαιολογούταν απο το εισοδημα τους ;; , ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ)
αυτοι εχουν τα λεφτα περνανε καλα και στ αρχιδια τους ολα..
Αλλα ο ξεφτιλισμενος , η φτωχατζα , για να κερδισει λιγο κυρος και για να μην φανει οτι ειναι ξεβρακωτος σου λεει ας δηλωσω και ας ψηφισω δεξια , γιατι με βοηθαει στο να παρουσιαζομαι και να προσδιορίζομαι οικονομικα καλυτερος απο οτι ειμαι. Για ενα κουτελο ζω στην κοινωνία.
Προφανως και δεν εχουν δει πως ειναι να εισαι μεσαιοταξιτης και δεξιός , θυμασαι τον αντιδημαρχο του Μπακογιαννη, αυτον που στην καραντινα ειχε κανει αναρτηση οτι του εχει λειψει το Μπαντεν-Μπαντεν και να οδηγησει την Αστον Μαρτιν του ; Αυτο ειναι δεξιος , οχι ο μαλακας
με το μισθουλακο μηνας μπαινει μηνας βγαινει , που επειδη εχει να ψωνισει σουπερ μαρκετ και να βαλει βενζινη και να παει 2 εβδομαδες διακοπες στο εξοχικο που κληρονομησε απο τον πατερα του νομιζει οτι ειναι δεξιος και μεσαια ταξη.
Μεταξυ αυτου του μαλάκα και του μαλακα με την Αστον Μαρτιν υπαρχει ΧΑΣΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ .. που ονομάζεται αλλαγη κοινωνικης και οικονομικης ταξης !!!!
Αρα ο Τραγκας θεωρειται ίδια ταξη με τον τιμιο μισθωτο
ο επιχειρηματιας με εταιρεια τζιρου μεχρι 10μυρια και κερδη μεχρι 500Κ ειναι ιδια ταξη με τον μισθωτο
ο γιατρος που βγαζει 200 χιλιαρικα το χρόνο ειναι ιδια ταξη με τον μισθωτο
Γιατι μαλλον ο Βαρδινογιαννης δεν ειναι ιδια ταξη με τον γιατρο
Ουτε ο Βακακης εινα ιδια ταξη με τον επιχειρηματια μαλλον , ( δεν ειναι μαλακες που το υπουργειο εχει χωρισει τις επιχειρησεις σε μικρες, μικρομεσαιες , μεγάλες κτλ )
αλλα ο Βακακης παιζει και να μπορει και να ειναι ιδια ταξη με τον Βαρδινογιαννη
Ο Λιαγκας ειναι ιδια ταξη με τον μισθωτο ; γιατι με τον Βακακη σιγουρα δεν ειναι ιδια ταξη ... αρα τι στο μπουτσο , μηπως εχουμε 4 ταξεις στην Ελλαδα ;; την χαμηλη , την εικονικη μεσαια , την κανονικη μεσαια και την υψηλη ;;
ΥΓ πηρα σαν παραδειγμα τον δικο μας εδω μισθωτο γιατι ξερω οτι ειναι μαλάκας αλλα όχι τοσο ωστε να παρεξηγηθει επειδη τον εβαλα σαν παραδειγμα