baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
αλεξη εσυ?Για ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ...
αλεξη εσυ?Για ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ...
Για ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ...
να επενδύσεις σε ανεμογεννήτριες στη σταμάτα και τον μαραθώνα… και θα μου μένουν και ρέστα για επενδύσεις στην Ελλάδα 2.0
οχι να μην τα καταπιει καπου αλλου να τα βαλει.Τον καίει το δίκιο … το χειμώνα θα τον πνιγεί το δίκιο
Αλλά και ο Κυριάκος δίκιο έχει … τι άλλο να κάνει κι αυτός … σπαθιά να καταπιεί ;
οταν θα φτιαξω Πατριωτικο κομμα να με ψηφισεις να σωθει η ΕΛΛΑΣοχι να μην τα καταπιει καπου αλλου να τα βαλει.
να επενδύσεις σε ανεμογεννήτριες στη σταμάτα και τον μαραθώνα
πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο αλλά όλο το καμένο βουνό πάνω από την ελευσίνα έχει γεμίσει από τέτοια....ποιος να το περίμενεΤάση ανόδου σήμερα η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή
οχι να μην τα καταπιει καπου αλλου να τα βαλει.
πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο αλλά όλο το καμένο βουνό πάνω από την ελευσίνα έχει γεμίσει από τέτοια....ποιος να το περίμενε
δεκαπεντάυγουστο στην Ελλάδα δε δουλεύει τίποταρε μουνηδες μια ερωτηση...οταν πηγαινα προς Κορινθια ειχε γεματο ανεμογεννητριες στα βουνα..
ΔΕΝ κουνιοντουσαν καθολου και ας ειχε αερα αρκετο...τι παιζει;
Στον πολύ αέρα νομίζω δεν δουλεύουνρε μουνηδες μια ερωτηση...οταν πηγαινα προς Κορινθια ειχε γεματο ανεμογεννητριες στα βουνα..
αν ξερεις πες ρε μου εκανε εντυπωσηδεκαπεντάυγουστο στην Ελλάδα δε δουλεύει τίποτα
Σε λίγο θα γεμίσει και το βουνό πίσω από μέγαρα, αγίους θεοδώρους έως ψάθα, αλεποχώρι.πρέπει να είναι εντελώς τυχαίο αλλά όλο το καμένο βουνό πάνω από την ελευσίνα έχει γεμίσει από τέτοια....ποιος να το περίμενε
Την πούλησε η ΓΕΚ πριν κάνα δίμηνο. Τσίμπησε κατι παραπάνω από 3 δις από τη Masdar και προσέθεσε υπεραξίες, που ήδη είχε μπόλικες.Τάση ανόδου σήμερα η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή
Ίσως έχουν πάρει εντολή να μην λειτουργούν.ρε μουνηδες μια ερωτηση...οταν πηγαινα προς Κορινθια ειχε γεματο ανεμογεννητριες στα βουνα..
Ξεκουράζονται κι αυτές...in Agosto moglie mia non ti conosco.ρε μουνηδες μια ερωτηση...οταν πηγαινα προς Κορινθια ειχε γεματο ανεμογεννητριες στα βουνα..
το βουνό που είδες που είναι τίγκα είναι αυτό που κάηκε το 2023 και το τίγκαραναν ξερεις πες ρε μου εκανε εντυπωση
ειδικά αγ. θεόδωρους θα είναι κοντά στην μαμά εταιρείαΣε λίγο θα γεμίσει και το βουνό πίσω από μέγαρα, αγίους θεοδώρους έως ψάθα, αλεποχώρι.
Να μείνει έτσι αυτό??
ρε μουνηδες μια ερωτηση...οταν πηγαινα προς Κορινθια ειχε γεματο ανεμογεννητριες στα βουνα..