Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.334
Πόντοι
3.556
υπ οψην οτι οι εταιριες ιδιοκτητες των κατασχεμενων ακινητων, οπως τραπεζες και κουλοτραπεζες δεν πληρωνουν ΕΝΦΙΑ, οποτε μπορουν να τα κρατανε οσο θελουν, δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχουν τοσα πολλα αδεια διαμερισματα

Όχι μόνο δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ... είναι οι μοναδικοί που τους επιτρέπεται να τακτοποιήσουν κατηγορία 5 αυθαίρετα για να μεταβιβάσουν είτε σε Fund είτε σε άλλα REIT.

Τρεχάτε οι υπόλοιποι να ρυθμίσετε δόση με servicer μπας και δεν σας πετάξουν έξω ή να έχετε πιθανότητα εξέτασης της προσφοράς σας για επαναγορά του ίδιου του σπιτιού σας.

Έτσι μπαίνουν τα γερά θεμέλια για sustainable ανάπτυξη :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.200
Πόντοι
3.656
δε φταίω εγώ που το προσπαθείς αλλά είσαι φτωχός απλά λίγο λιγότερο από τους πιο φτωχούς

η φτώχεια σου είναι επιλογή ας μην επέλεγες αυτό να μην δούλευες τον αύγουστο εγώ επέλεξα και αράζω από τα τέλη ιουλίου και θα αράζω μέχρι όποτε γουστάρω :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
ο τροβαδουρος εχει μακρα ιστορια στο μπου, τωρα ομως εχει ανεβασει την τεχνικη του σε αλλο επιπεδο και μας προσφερει τσοντα με ατακες γκουσγκουνι, στο περιπου
Ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτος....

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.276
Πόντοι
3.446
δε φταίω εγώ που το προσπαθείς αλλά είσαι φτωχός απλά λίγο λιγότερο από τους πιο φτωχούς

η φτώχεια σου είναι επιλογή ας μην επέλεγες αυτό να μην δούλευες τον αύγουστο εγώ επέλεξα και αράζω από τα τέλη ιουλίου και θα αράζω μέχρι όποτε γουστάρω :coffee:
ναι αλλά έχω καθαρό κούτελο :happy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και δε χρωστάω στην εφορία :confused:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.276
Πόντοι
3.446
Ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτος....
εσένα δε σου ξανα μιλάω.
το πρωί με έγραψες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ έχω καθαρό εκκαθαριστικό

και λεφτά στην τσέπη όμως :sunglasses:
κι εγώ έχω λεφτά στην τσέπη
στην τράπεζα δεν έχω :grin:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.699
Πόντοι
1.106
Tο νου σας, εχει κανει και ο σκαι γραμμη καταγγελιών.
Αμα δειτε κανα νεοδημοκρατη να κανει λαμογιές καρφωστε τον στον σκαι. Θα τον τσκτοποιησουν αυτοί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
Κοίτα, το ότι ο κανείς είσαι εσύ, άντε και κάνα δυό ακόμα του είδους σου, ε, δεν είναι και θέμα να κάτσουμε να ασχοληθούμε.
Πείτε τα εσείς μεταξύ σας, "ενημερωστε" ο ένας τον άλλον και στην τελική εμείς ηλίθιοι, εσείς πανηλίθιοι.
Ένα σκαλί πάνω από μας είστε, να το παραδεχτούμε.
Δεν είμαστε μικροπρεπεις.
Ναι τυπε, εχεις δικιο, ειστε ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, εχετε μαζευτει 20ρια πουστρακια εδω μεσα και κανετε χορωδια ολη μερα με αρχηγο τον αρχιπουσταρο το νιπλη που σαν κλασσικη αδερφη κρυβεται πισω απο εσας.
Κλαψτε κι αλλο, η ζωη σας θα γινει πολυ καλυτερη με Κασελακηδες και Βελοπουλους και παρομοια καρτουν που εχουν τα δικα σας μυαλα.

Κατσε κανε πιπες στην αδερφαρα το νιπλη να περνας ευχαριστα τα απογευματα σου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.525
Πόντοι
26.141
Ναι τυπε, εχεις δικιο, ειστε ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, εχετε μαζευτει 20ρια πουστρακια εδω μεσα και κανετε χορωδια ολη μερα με αρχηγο τον αρχιπουσταρο το νιπλη που σαν κλασσικη αδερφη κρυβεται πισω απο εσας.
Κλαψτε κι αλλο, η ζωη σας θα γινει πολυ καλυτερη με Κασελακηδες και Βελοπουλους και παρομοια καρτουν που εχουν τα δικα σας μυαλα.

Ποια η γνώμη για Δούκα του ΠΑΣΟΚ ; Με έπιασαν κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να προωθήσω Δούκα αντί Ανδρουλάκη ;
Αγαπάμε Δούκα ή όχι ;
Είναι ικανος να επαναφέρει τα καλά χρόνια του ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ ;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.607
Πόντοι
2.356

Νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου.
Με κάθε δικό σου ποστ κάνω καινούριο συκώτι από τα γέλια. Να 'σαι καλά που ποσταρεις εδώ συνεχώς, γιατί όντως, με σένα περνάω ευχάριστα τα απόγευματά μου.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.004
Πόντοι
81
με τον αυτιστικό στην εξουσία μπηκαν 58000 μεταναστες επιπλεον απο Ιουνη του 23 μεχρι του 24...
κ η μαλακω η Βουλτεψη βγαινει στα καναλια κ λεει για διακοπες στα χωρια κ στα νησια...δεν ξερει τι της γινεται...

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.280
Πόντοι
206
Παιδιά λίγο όπα με το φιλαράκι μου τον barock, δεν το βλέπετε ότι είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού;

Τι θέλετε δηλαδή να πάθει καμιά σύσφιξη πρωκτού από την ένταση και να τρέχει στα επείγοντα,με κάνα στραπον στον πάτο,για μυοχαλαρωτικές ενέσεις;
:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.961
Πόντοι
12.756
Παιδιά λίγο όπα με το φιλαράκι μου τον barock, δεν το βλέπετε ότι είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού;

Τι θέλετε δηλαδή να πάθει καμιά σύσφιξη πρωκτού από την ένταση και να τρέχει στα επείγοντα,με κάνα στραπον στον πάτο,για μυοχαλαρωτικές ενέσεις;
:confused::confused::confused:
εχεις γινει πολυ ευαισθητος :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.200
Πόντοι
3.656
Φυσικα. Ποσοι ζουσαν με 680€ μισθο με λυμμενα ολα αυτα που περιγραφεις; Σε ενοικιο μιλαμε παντα.
Μέχρι το 2019 ένας χαμηλόμισθος έβρισκε σπίτι με 250ε (στις επαρχίες και με λιγότερο)...ήθελε για το σούπερ μάρκετ 30 με 40 ευρώ την εβδομάδα, και για το ρεύμα πλήρωνε 30-40ε για το τηλέφωνο άλλα 15-20. Αυτά τα λεφτά τα έπαιρνε προφανώς με εργασία 8ώρη βασικού εργάτη. Για κάνε μου εσύ σήμερα ένα πίνακα τι πληρώνει κάποιος με τον βασικό μισθό που είναι 750 ευρώ?

Βέβαια σε έχω ξαναρωτήσει και έχεις κόψει λάσπη και άλλες φορές....
Ανεβηκες και συ στην κατηγορια του κατα φαντασια μεγιστανα με το στραπον στον κωλο;
Δεν χρειάζεται να είσαι μεγιστάνας για να μην δουλεύεις τον αύγουστο...αρκεί να έχεις κάνει καλό κοντρόλ και να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου...και να μην ασχολείσαι με την εστίαση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom