Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.393
- Πόντοι
- 12.756
για σενα λεει για το βρισιμοΜια τετραετια ακομα και ο κυριος Κυριακος θα τα λυσει αυτα τα προβληματα πιστευω
για σενα λεει για το βρισιμοΜια τετραετια ακομα και ο κυριος Κυριακος θα τα λυσει αυτα τα προβληματα πιστευω
Μια τετραετια ακομα και ο κυριος Κυριακος θα τα λυσει αυτα τα προβληματα πιστευω
Ελα ρε,μιλα του λιγο,κανε καμια παραθεση.Σεβασου την κατασταση τουγια σενα λεει για το βρισιμο
Ελα ρε,μιλα του λιγο,κανε καμια παραθεση.Σεβασου την κατασταση του
εξαρταται τύπε. οταν το μαγειρεύει ο τεας ειναι στραπ Ατσαδα , και ο τυπος παρανυφάκι με ψωμάκι το τρωειτι εχει η στραπατσαδα; με λιγο φρεσκο ψωμακι το καλυτερο φαι ειναι
Μια βδομάδα γραμμένος στο σάιτ και ήδη είμαι στην ignore list του διαδρομιστή δικηγόρου, του sub κατσικογαμη και τώρα μάλλον και του ανθρώπου που κατά δήλωση του τρέφεται με ξηρά τροφή...
Θα αυτοδιαγραφω...
Πως φαινεται αυτο;Μια βδομάδα γραμμένος στο σάιτ και ήδη είμαι στην ignore list του διαδρομιστή δικηγόρου, του sub κατσικογαμη και τώρα μάλλον και του ανθρώπου που κατά δήλωση του τρέφεται με ξηρά τροφή...
Θα αυτοδιαγραφω...
Ποιον λες τυπε?Εχεις μπει δυνατα στο σαη βλεπωΜια βδομάδα γραμμένος στο σάιτ και ήδη είμαι στην ignore list του διαδρομιστή δικηγόρου, του sub κατσικογαμη και τώρα μάλλον και του ανθρώπου που κατά δήλωση του τρέφεται με ξηρά τροφή...
Θα αυτοδιαγραφω...
Είμαι εχεμυθος, δεν μπορώ να πω...Ποιον λες τυπε?Εχεις μπει δυνατα στο σαη βλεπω
Όχι ρε δεν το κατάλαβες; απλό είναιΜου πε γνωστός, εθεάθη Σαξο με ελληνικές πινακίδες περιξ του Jardin du Palais Royal
Γι αυτό δε συμμετέχει το αρχίδι θα χει πάει σε καμιά μάζωξη με ιστορικά και κατα τ άλλα κλαίγεται για το ρεύμα
μπραβο σαινι μου το βρηκες...τωρα γραφω απο την τουαλετα του ξενοδοχειουΌχι ρε δεν το κατάλαβες; απλό είναι
Είναι διακοπές με γυναίκα και δεν μπορεί να απομονωθει και να γραψει
Δεν εννοώ εσέναμπραβο σαινι μου το βρηκες...τωρα γραφω απο την τουαλετα του ξενοδοχειου
Αρνούνται τον υγιή δημοκρατικό διάλογο...Πως φαινεται αυτο;
Mπραβο σαϊνι μου το βρηκες,τωρα ανοιξες νεο μετωποΔεν εννοώ εσένα
Για τον αλεξ δεν ήταν η κουβέντα;;;
Σαξο ο αλεξ δεν έχει; Τέλος πάντων τον αλεξ εννοούσα εγωMπραβο σαϊνι μου το βρηκες,τωρα ανοιξες νεο μετωπο
Mπραβο σαϊνι μου το βρηκες,τωρα ανοιξες νεο μετωπο