δες πχ τους λογους του μειμαρακη στην βουλη εναντι του κυριακου
με τον μειμαρακη ο αλεξης εφευγε απο την αιθουσα με τον κυριακο τον θεωρει ανεκδοτο
το κομμα θελει ενα γερο επιτελειο απο εμπειρα μελη και συνομιλιτες νεους αφθαρτους με γλωσσα απεναντι στους αντιπαλους
το κομμα εχει πολλα νεα στελεχη καιρος να τα αξιοποιησει
ετσι ακριβως εκανε ο συριζα και ανεβηκε στην εξουσια
με το να ειναι ταγμενο στον καραμανλισμο μητσοκακισμο κλπ το κομμα θα παραμενει εγλωβισμενο σε "φατριες" και δεν θα μπορεσει να δειξει νεο προσωπο
προπαντων διωξτε τα κολλοβα φιδια που θελουν να γινουν βουλευτες εχωντας κανει ΗΔΗ ζημια στο κομμα με τις πραξεις και δηλωσεις τους
φιλε μου πρωτα απο ολα θα συμφωνήσω οτι το κομμα πρεπει να αξιοποιησει νεα στελεχη και γενικότερα να κανει μια νεα αρχή.
εγω πιστευω οτι ο κυριακος θελει να το κανει και θα το κανει και εχει αρχησει να το κανει. Πιστευω οτι ο Κυριακος θα παει καλα. Αυτη ειναι η αποψη μου. Το μελλον θα δειξει..
Τωρα κατα τα αλλα καποια τα εχεις λιγο μπερδεμενα. Πρωτον ο Συριζα οχι μονο ήθελε να κερδισει ο Μειμαρακης, αλλα το ειχε και δεδομένο. Αν θυμασε επρεπε να εχουν κλεισει την αξιολογηση τον νοεμβριο περυσι, αλλα περιμεναν τις εσωκομματικες της ΝΔ, γιαυτο και ο Τσιπρας μετα ελεγε οτι θα κλεισει τελος Ιανουαριου. Ο βασικος προπαγανδιστης του Συριζα ο Λαζοπουλος στηριζε Μειμαρακη, ο Καραμανλης στηριζε Μειμαρακη. Το οτι βγηκε ο Κυριακος ηταν ενα μινι σοκ για τον Συριζα.
Δευτερον λες σε ενα σημειο ''
ετσι ακριβως εκανε ο συριζα και ανεβηκε στην εξουσια''. Αν δεν το ξερεις ο Συριζα ανεβηκε στην εξουσία, λέγοντας τα μεγαλυτερα ψεματα που εχουν υποθει ποτε απο κομμα, χωρις καμμια αιδω. Ανεβηκε στην εξουσια περνοντας μαζι του το μισο ΠΑΣΟΚ. Ανεβηκε στην εξουσια με απιστευτο λαικισμο και υποσχομενος στους παντες τα παντα και εκμεταλευόμενος την οργη και την απογοητευση του κοσμου απο τις προηγουμενες κυβερνησεις. Ετσι ανεβηκε στην εξουσια