Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.294
- Πόντοι
- 3.656
τι είναι αυτό σαν το συρραπτικό?
τι είναι αυτό σαν το συρραπτικό?
η αλήθεια είναι ότι πλέον οι υπουργοί προστατεύονται αποτελεσματικότερα μην τους πετύχει κανένας αγανακτισμένος πολίτης και τους ταράξει στο ξύλο
ο θεός να μας κόβει χρόνια και να τους τα δίνειΟ θεός τους φύλαξε τους ανθρώπους και ασφαλείς μπορούν να συνεχίζουν να μας σώζουν
ο θεός να μας κόβει χρόνια και να τους τα δίνει
αφού τα λεφτά μας τα παίρνουν μόνοι τους
ούτε ο αθηναίος δεν διαθέτει τον μισθό του για την πατρίδαΑυτό με τα λεφτά ξεπεράστηκε αλτρουϊστικά που τα δίνουμε μόνοι μας με το επικό του ανθρώπου του μόχθου ¨για την πατρίδα και το μισθό μου να διαθέσω"
Το τυρμπουσον που ανοιγει τρυπες στα χαρτιάτι είναι αυτό σαν το συρραπτικό?
ποτέ δεν το είχα με αυτά πάντα έπεφταν κομμάτια φελλού στο κρασίΤο τυρμπουσον που ανοιγει τρυπες στα χαρτιά
Χα χα. Αλλο λεωποτέ δεν το είχα με αυτά πάντα έπεφταν κομμάτια φελλού στο κρασί
Μαλλον εκανα λαθος,ποτέ δεν το είχα με αυτά πάντα έπεφταν κομμάτια φελλού στο κρασί
τιρμπουσόν είναι αυτό ρε μαν για το ίδιο μιλάμεΜαλλον εκανα λαθος,
Αυτο λεω
ούτε ο αθηναίος δεν διαθέτει τον μισθό του για την πατρίδα
δηλαδή αν του στείλω όντως προκαταβολή για το σαξό 5Κ θα μου τα κάνει 15Κ?Παρόλο που ο Ατηνέζος κλαίγεται ακούγεται στους κύκλους ότι είναι institutional investor
Noμιζω εισαι πρακατειλημμενος,τυχαιο συμβαν θα ηταν.Ισως το μπερδεψαν με τα βιδεακια της Νικολετας και της Σταματινας και ηθελαν να ενωσουν τα βιδεο μην γνωριζοντας τα περι κατ-τριμ βιδεοτρυπησαν το σιντι καταλαθος με συρραπτικο λεει ......χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα να γελας και να κλαις ρε με τα γαμιωλια....συγκυριες ρε τυποι,παντου συγκυριες!!!
δηλαδή αν του στείλω όντως προκαταβολή για το σαξό 5Κ θα μου τα κάνει 15Κ?
καλά θα δούμε από σεπτέμβρη15K θα στα κάνει σίγουρα ... τώρα ευρώ ή στραγάλια δεν είναι εγγύηση
καλά θα δούμε από σεπτέμβρη
Ελεγες για κρασιά..τιρμπουσόν είναι αυτό ρε μαν για το ίδιο μιλάμε
θα του στείλω χοχλιούς σαλιγκάρια μαζεμένα από την βλάστηση που ανθίζει έξω από τα ελπε ασπροπυργουΤώρα που το πες θα σε πάρει το Σεπτέμβρη για promo επενδυτικών πακέτων και για την προμήθεια του θα σου ζητήσει χαφ-χαφ ευρώ και χοχλιούς
θα του στείλω χοχλιούς σαλιγκάρια μαζεμένα από την βλάστηση που ανθίζει έξω από τα ελπε ασπροπυργου
θα έχουν μακρά καπνιστή (κυριολεκτικά) επίγευση και θα είναι και δυναμωτικά 98 οκτανίων τουλάχιστον
Mακαρι φρεντ αλλα απο οτι φαινεται σε εχουν πεισει για την κανονικοτητα- την δηθεν ψυχραιμια και την νηφαλιοτητα της οπισθοχωρησης- του γιες σερ, φτανει να μη σπασουν αβγα κ' διαταραχτει ο κυκλος της αρπαχτης- δηλαδη να κοπει το παχυ μηνιατικο απο τον κρατκο κορβανα γιατι μετα τι θα κανουν τα παιντια του.. χωρις ενα ενσημο.Δεν ειναι ετσι φιλε μου