Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
στουπί βενζίνη και αναπτήρα θέλουν αυτά τα χρέπια αυτά και μετά να παρακαλάει ο γυφτόβλαχος κληρονόμος της μούχλας να σου το χαρίσει για να το γκρεμίσεις τζάμπα

ψόφος και κατούρημα στους ιδιοκτήτες της συμφοράς :rockon::rockon::rockon::rockon:
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου
εχει καραγκιοζακους πολλους απο δαυτους
εχω γνωρισει και εγω σαν ενοικιαστης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.079
Πόντοι
3.656
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου
εχει καραγκιοζακους πολλους απο δαυτους
εχω γνωρισει και εγω σαν ενοικιαστης
έχω γνωρίσει και εγώ για διαφορετικού τύπου σπίτια αλλά ο σιχαμένος πεινασμένος φτωχομπινές μένει ο ίδιος ότι σπίτι και να έχει

ειδικά αν ακούσουν για προκαταβολή ανοίγουν τις μασέλες....αλλά η καλύτερη εκδίκηση είναι να απαξιώσεις την τρύπα τους και να τους ενημερώσεις ότι για λίγα παραπάνω πας σε καινούριο χωρίς να πρέπει να φας στη μάπα και την μιζέρια τους κάθε μήνα που θα παρακαλάνε για κατάθεση λίγες μέρες νωρίτερα ή για να γράψεις το μισό ποσό στο συμβόλαιο

όλα άσπρα στην τράπεζα και με πάγια εντολή και φύγε από το σπίτι μου γιατί μου λερώνεις το πάτωμα με την δυστυχία σου :zfuck:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
έχω γνωρίσει και εγώ για διαφορετικού τύπου σπίτια αλλά ο σιχαμένος πεινασμένος φτωχομπινές μένει ο ίδιος ότι σπίτι και να έχει

ειδικά αν ακούσουν για προκαταβολή ανοίγουν τις μασέλες....αλλά η καλύτερη εκδίκηση είναι να απαξιώσεις την τρύπα τους και να τους ενημερώσεις ότι για λίγα παραπάνω πας σε καινούριο χωρίς να πρέπει να φας στη μάπα και την μιζέρια τους κάθε μήνα που θα παρακαλάνε για κατάθεση λίγες μέρες νωρίτερα ή για να γράψεις το μισό ποσό στο συμβόλαιο

όλα άσπρα στην τράπεζα και με πάγια εντολή και φύγε από το σπίτι μου γιατί μου λερώνεις το πάτωμα με την δυστυχία σου :zfuck:
παντα ετσι σε ολα τα σπιτια που ημουν ενοικιαστης
κατασπρα,συμβολαιο ,τα παντα ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
παντα ετσι σε ολα τα σπιτια που ημουν ενοικιαστης
κατασπρα,συμβολαιο ,τα παντα ολα

εχω εναν πουστη ενοικιαστη που του λεω για ασπρα και του γυριζει το ματι
εχω να δω ασπρο χρημα απο τον γαμημενο απο την μερα που μπηκε
Την αλλη φορά του ειπα να δηλωσουμε κανα ψιλο ετσι για τα μάτια του κόσμου
και μου λεει - Θα σου δωσω 2 χρόνια μπροστα και με προσαυξηση .. Με λυγισε ο πουστης και δέχτηκα :confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ο αλλος ο γαμημενος μου λεει Κε Νιπλη οτι γουσταρεις εσυ , θες μισα μαυρα μισα ασπρα , θες ολα ασπρα , θες ολα μαυρα
Αυτος πάλι απο τον φοβο μην τον σουταρω καθε χρόνο κανει μονος του αυξηση ..
Εφτιαξε και κατι που επρεπε να πληρωσω εγω χωρις να μου πει τιποτα , το εμαθα του λεω να σου δωσω
τα λεφτα , μου λεει γαμησε τα , εγω μενω εδω θα τα πληρωσω εγω , υπολογισε το σαν δωρο καλης συνεργασίας.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
ο αλλος ο γαμημενος μου λεει Κε Νιπλη οτι γουσταρεις εσυ , θες μισα μαυρα μισα ασπρα , θες ολα ασπρα , θες ολα μαυρα
Αυτος πάλι απο τον φοβο μην τον σουταρω καθε χρόνο κανει μονος του αυξηση ..
Εφτιαξε και κατι που επρεπε να πληρωσω εγω χωρις να μου πει τιποτα , το εμαθα του λεω να σου δωσω
τα λεφτα , μου λεει γαμησε τα , εγω μενω εδω θα τα πληρωσω εγω , υπολογισε το σαν δωρο καλης συνεργασίας.

Ωραίος ξηγημένος … όχι σαν την καριολα την Πινέζα σου που χει και απαιτήσεις

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Σε σχέση με τα μνημόνια τώρα ....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

1)Τρόφιμα διπλάσια τιμή
2)Βενζίνη +50%
3)Νοίκια διπλάσια
4)Ρεύμα τριπλάσιο και βάλε
5)όλες οι παροχές, ψυχαγωγία , καταναλωτικά αγαθά ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ
6)Εισφορές επαγγελματιών και φόρος ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 90% ΠΛΗΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ

Ζάχαρη ήταν στα Μνημόνια.
Eμενα δε με χαλαει πλυθωρισμος. Εχω βγει κερδισμένος.

Διότι όπως μου ειχε πει κι ενας Αγγλος μπαροβιος στην Ταυλανδη
"Ο πλυθωρισμος είναι κατι που θα διαρκέσει 2-3 τουλάχιστον χρονια και δεν θα ειναι μόνο κακός"
Αλλα ο ανθρωπος ηταν σοβαρός έκανε εξαγωγές στην Αφρικη, ειχε πύργο στα προαστια του Λονδινου, πορσικα, μιλφαρες μου να ρες...
Απ την αλλη εχεις τα βοθρολυματα τυπου αδωνι να σου λενε οτι ο πλυθωρισμος θα κρατησει 2-3 μηνες.
Ασχετος ή βλαξ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εχω εναν πουστη ενοικιαστη που του λεω για ασπρα και του γυριζει το ματι
εχω να δω ασπρο χρημα απο τον γαμημενο απο την μερα που μπηκε
Την αλλη φορά του ειπα να δηλωσουμε κανα ψιλο ετσι για τα μάτια του κόσμου
και μου λεει - Θα σου δωσω 2 χρόνια μπροστα και με προσαυξηση .. Με λυγισε ο πουστης και δέχτηκα :confused::confused:
Συμβαίνουν και στους καλύτερους... πόσο να αντέξει κάποιος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Σε σχέση με τα μνημόνια τώρα ....
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

1)Τρόφιμα διπλάσια τιμή
2)Βενζίνη +50%
3)Νοίκια διπλάσια
4)Ρεύμα τριπλάσιο και βάλε
5)όλες οι παροχές, ψυχαγωγία , καταναλωτικά αγαθά ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ
6)Εισφορές επαγγελματιών και φόρος ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 90% ΠΛΗΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ

Ζάχαρη ήταν στα Μνημόνια.
Άρα τετραγωνισαμε τον κύκλο...
Ζούμε ακόμα αν και όλα ειναι εναντίον μας.
Τι να μας πουν τα γατάκια του Σαβουροβα'ι'βορ από την ζωουλα τους...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
ρε μαλακα ο κοσμος κοιμαται με τα τσαρουχια θα χασει κοσμος και κοσμακης τα σπιτια του αλλα ως συνηθως στο Γκριχελαντ ασχιλουνται με τικ τοκ και ινστα μεχρι να ερθει πουτσα στον κωλο τους
Η αλήθεια είναι ότι συνήθως ψωλαρμενιστες και αχα'ι'ρευτοι ρεμπεσκεδες ασχολούνται με αυτά.
Οι νοικοκυραίοι προχωρούν απτόητοι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
αυτο σου εγραψα ,γαμησε το επιπεδο και το πολιτικο αισθητηριο το δικο μου που δε σε τρελαινει και το δικο σου το ανυπαρκτο.....εισαι κεφαλας τυπε,οταν ο τιτατνικος ειχε κοπει ηδη στα δυο και βουλιαζε ,εσυ λογικα ησουν αυτος που κραταγε το βιολι στην ορχηστρα....αυτο λες...η φαση μαγκα ειναι τρεξε να σωθεις δεν ειναι γαμημενο επιπεδο.....δωσε εναν τομεα που εισαι καλυτερα απο το 19 που κυβερνουσαν τα χαλια του συριζα ,εναν τομεα ρε ,ειμαι απλας ,ενα τομεα που μπορεις να στηριξεις το πολιτικο σου αισθητηριο....για αυτο σου γραφω μαζεψου και μεινε στα μιλφογκρανια ......δεν νιωθεις!
Η Συριζοκρατια έκανε την Ελλάδα ανυπόληπτη στο εξωτερικό και την φορτωσε με ένα αχρειαστο μνημόνιο στο εσωτερικό.
Μην ξεχνάμε ότι έπεσε και η προδοτική υπογραφή για τα Σκόπια που φυσικά βρήκε πρόθυμους συνενόχους και στην Ν.Δ.
Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο τραγική ώστε ακόμα και η καλλιτεχνική έκφραση στέρεψε καθώς βγήκαν μαζικά πολλές διασκευές -πληρως αποτυχημενες- παλιών καλών ελληνικών ταινιών του '60.
Για τέτοια κατάπτωση μιλάμε...αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα και τους ομο ι'δεατες σου ,προφανώς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Η αλήθεια είναι ότι συνήθως ψωλαρμενιστες και αχα'ι'ρευτοι ρεμπεσκεδες ασχολούνται με αυτά.
Οι νοικοκυραίοι προχωρούν απτόητοι .
λιγοι ειναι οι νοικοκυραιοι που θα προχωρησουν η θα προσπαθησουν ...η πλειοψηφια ειναι ρεμπεσκεδες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.434
Πόντοι
3.656
πες τα φιλε μου , δηλαδη να τα εχουν αυτοι και να μην μπορουν να τα φτιάξουν , επειδη τα πηραν απο κληρονομιες και αρχιδιες ..
και να γινουν και αυτα σε λιγα χρόνια ερείπια

Σαν τα οικόπεδα , που εχει ο καθε μαλάκας απο εδω και απο εκει και δεν μπορει ουτα να παει να τα δει επειδη δεν εχει λεφτα να βαλει βενζινη
Αυτα πρεπει να κατασχεθουν και να αποδοθουν σε αυτους που μπορουν να τα εκμεταλευτουν
Τι να τα κανει ο κακομοιρης ;;; για να λεει οτι εχει οικοπεδο και να μην το πουλαει ή οταν το βγαλει στην πωληση
να ζηταει τα αντερα του επειδη νομιζει οτι με αυτο θα φτιαξει την ζωη του
Κρατα το γαμημένε μεχρι να ερθει η ωρα που θα στο παρω για ενα κομματι ψωμι
Εχεις καμια σχεση-συνδεση με το επωνυμο Γερολαδας?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656

Τι λέει ο Στουρνάρας ;
Ότι σε 40 χρόνια από τώρα ....

θα φτάσει η οικονομία εκεί που την άφησε η Χούντα το 1974.

Δηλ 50 χρόνια μεταπολίτευση την πήγε .... πίσω ... και θέλει άλλα ... 40 να ισιώσει
να επανέλθει εκεί που ήταν με τη χούντα .........

Που είναι οι Nr 1 & Nr 2 Malakas να μας πουν τα δικά τους ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.079
Πόντοι
3.656
φτιαξε και κατι που επρεπε να πληρωσω εγω χωρις να μου πει τιποτα , το εμαθα του λεω να σου δωσω
μηπως μπορείς να τον στείλεις και σε μένα να κάνει καμιά δουλειά αλλιώς πες του θα τον πετάξεις έξω :confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.690
Πόντοι
506
Kι απανω που νομιζεις οτι ειναι τερμα ηλίθιος ερχεται και σπαει ρεκόρ
Σαν εκείνον εκεί το Ρωσσο στο επι κοντο που καθε εβδομαδα εσπαγε το ρεκόρ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Η Συριζοκρατια έκανε την Ελλάδα ανυπόληπτη στο εξωτερικό και την φορτωσε με ένα αχρειαστο μνημόνιο στο εσωτερικό.
Μην ξεχνάμε ότι έπεσε και η προδοτική υπογραφή για τα Σκόπια που φυσικά βρήκε πρόθυμους συνενόχους και στην Ν.Δ.
Η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο τραγική ώστε ακόμα και η καλλιτεχνική έκφραση στέρεψε καθώς βγήκαν μαζικά πολλές διασκευές -πληρως αποτυχημενες- παλιών καλών ελληνικών ταινιών του '60.
Για τέτοια κατάπτωση μιλάμε...αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα και τους ομο ι'δεατες σου ,προφανώς.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τυπε εισαι εκτος συναγωνισμου.....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Kι απανω που νομιζεις οτι ειναι τερμα ηλίθιος ερχεται και σπαει ρεκόρ
Σαν εκείνον εκεί το Ρωσσο στο επι κοντο που καθε εβδομαδα εσπαγε το ρεκόρ.
Δεν κατάλαβα το

το κράτος επιτρέπει στον ιδιώτη ιατρό να κάνει δωρεάν συνταγογράφηση ....

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ .
Τολμά κανείς να γράψει συνταγή χωρίς να κόψει απόδειξη ;;;
Ακόμη και όταν δεν παίρνει λεφτά .... ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom