Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
εμείς θα βγούμε αφού κρυφτεί η πλέμπα μανολα καλα εξω
φουλ κόσμος που χαλάει λεφτα
μονο εσεις δεν ειστε εξω , και λογικο
αφου ειστε φτωχατζες
εμείς θα βγούμε αφού κρυφτεί η πλέμπα μανολα καλα εξω
αφου ειστε φτωχατζες
εμείς θα βγούμε αφού κρυφτεί η πλέμπα μαν
η μπλεμπα ειναι κλειδωμενη σπιτι και ο ενας απο την οικογενεια εχει παρει καρεκλακι και κοιταει το ρολοι της ΔΕΗ
Δινουμε χωρο στους τουριστες μαν...ολα καλα εξω
αφου ειστε φτωχατζες
Eπιτελους μια ψυχραιμη Κυριακατικη ματια στην πραγματικοτητα.ολα καλα εξω
αφου ειστε φτωχατζες
καλημερα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μαςEπιτελους μια ψυχραιμη Κυριακατικη ματια στην πραγματικοτητα.
Καλημερα σας ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.καλημερα ΚΥΡΙΕ Μπιρλα μας
Δυστυχως φιλτατε δεν εκτιμαται η ποιοτητα η γκουρμεδιαρικη και η αναζητηση σπανιας λιχουδιαςΚαλημερα σας ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.
Παρατηρησα οτι το νημα σας το εφαγε η μαρμαγκα...Κριμα ηταν αξιολογη προσπαθεια
Ειναι πραγματικα τεραστια αυτη η κουβεντα και εγω τουλαχιστον δεν την κανω εδω(οχι για κανενα αλλο λογο αλλα εγω εδω μπαινω για ψυχαγωγια και γελιο).βλέπεις να μην υπάρχουν?
έχουμε 2-3 αυτοκρατορίες....αμερική, ρωσία-κίνα.....και η ευρώπη ως πουτάνα στη μέση......έχουμε τους αυλικούς....πχ ευρωβουλευτές, παρατρεχάμενους των κυβερνήσεων κτλπ....και έχουμε αυτούς που κάνουν πραγματικά κουμάντα δηλαδή τους μεγιστάνες.....που αποφασίζουν στην ουσία....όπως γινόταν πάντα δηλαδή...όποιος χρηματοδοτεί τον πόλεμο κάνει τα κουμάντα.
και έχουμε και το πόπολο...και τι έχει αλλάξει από τότε? μόνο η τεχνολογία και οι τρόποι...αλλά η ουσία η ίδια....
αν νομίζεις ότι δεν κυνηγάνε την πλέμπα τα λιοντάρια στο οάκα για να χαρεί ο μέσος βλάκας.........τότε τι είναι τα social media, το ''cancel''...οι ειδήσεις για το πότε έκλασε ο καθένας όλη αυτή η φάση?
Απλά σήμερα αντί να σε ρίχνουν στα λιοντάρια σε ρίχνουν στα σκυλιά της κοινής γνώμης. Κατά τα λοιπά ο μέσος χαζός ακόμα έχει ανάγκη να δει τον άλλον να ξεσκίζεται σε κοινή θέα για να ξεχνάει την προσωπική του κατάσταση η οποία είναι χαμηλού επιπέδου.
Πάρε τρανό παράδειγμα τι έγινε με αυτόν που έδειρε την γυναίκα του....όλο το κουτσομπολίστικο έθνος...παρακολουθούσε το ριάλιτι....αναμένοντας να γαμηθεί κιάλο η φάση για να δει θέαμα.
ενω αμα ανοιγες νημα για τον Φινο θα εμπαινε πρωτη σελιδα καρφιτσωμένο ...Δυστυχως φιλτατε δεν εκτιμαται η ποιοτητα η γκουρμεδιαρικη και η αναζητηση σπανιας λιχουδιας
Ειναι πραγματικα τεραστια αυτη η κουβεντα και εγω τουλαχιστον δεν την κανω εδω(οχι για κανενα αλλο λογο αλλα εγω εδω μπαινω για ψυχαγωγια και γελιο).
Αυτο που θα σου πω μονο ειναι οτι για τα παντα υπαρχει η επιλογη.
Ενα μικρο και απλο παραδειγμα...Εγω επιλεγω να μην εχω σοσιαλ.
Εδω δεν εκτιμηθηκε το λογοτεχνικο μου αριστουργημα και το πεταξανε στα αρλεκιν και θα εκτιμουσαν τους χοχλιους οι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!!!!!!!Δυστυχως φιλτατε δεν εκτιμαται η ποιοτητα η γκουρμεδιαρικη και η αναζητηση σπανιας λιχουδιας
ξεκινα και πατα αναφορες σε ολα τα νηματα του Αντισθενη και μετα ξεκινα με Zeroδυστυχως παιδια το εριξαν το νημα μου
ΣυμφωνώΕιναι πραγματικα τεραστια αυτη η κουβεντα και εγω τουλαχιστον δεν την κανω εδω(οχι για κανενα αλλο λογο αλλα εγω εδω μπαινω για ψυχαγωγια και γελιο).
Αυτο που θα σου πω μονο ειναι οτι για τα παντα υπαρχει η επιλογη.
Ενα μικρο και απλο παραδειγμα...Εγω επιλεγω να μην εχω σοσιαλ.
το ειχα ξεχάσει αυτο το εγκλημα !!Εδω δεν εκτιμηθηκε το λογοτεχνικο μου αριστουργημα και το πεταξανε στα αρλεκιν και θα εκτιμουσαν τους χοχλιους οι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!!!!!!!
ας ειναι με τον πλουραλιστικο λογο μου και ανοιχτο μυαλο μου θα προσπαθησω να το ξεπερασωξεκινα και πατα αναφορες σε ολα τα νηματα του Αντισθενη και μετα ξεκινα με Zero
να δεις που αμεσως θα λυθει το θεμα σου
ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ...
χρειαζομαι την γνωση σουδυστυχως παιδια το εριξαν το νημα μου